Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
egyetértek Guti helyett inkább VDV, de ez már csak részletkérdés 😊

remélem lesz egy gyors gól és nyugodtan tudunk játszani és nem lesz pl. egy S.Ramos kiállítás

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

robotnyk
na jó, akkor legyen az, hogy mostantól nem foglalkozunk itt a barca meccsekkel, ha csak nem végeredmény, vagy egymás elleni meccs.
SLICK
fogadok, hogy igen 😄

Rockynhooo
Gutit semmiképp , való igaz kiosztott pár jó labdát de valamiért benne annyira nem érzem a tüzet meg az átütõ erõt :\ Akkor már játszassuk valamelyik hollandot hátha észhez tértek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
A Betis ellen volt 1-2 jó labdája Gutinak.
Sneijder? Õt leraknám a padra, motiválja csak az a 20-25 perc amit a végén kaphat.
Marcelonak meg volt egy jó meccse középpályásként, nem tudom, hogy a Mascherano-Xabi Alonso páros nem lenne-e túl nagy falat neki. Szerintem az lenne.
Amúgy meg van der Vaartot látnám ott legszívesebben.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Ennél nagyobb szart még nem olvastam.

tesó07
"Juande Ramos nagy dilemmája, hogy Sneijder, Guti vagy Marcelo kapjon helyet a kezdõcsapatban. A legvalószínûbb forgatókönyv, hogy végül a spanyol középpályás jut lehetõséhez, így a Lass-Gago páros elõtt Guti irányítana, Robben a széleken játszana, míg Raúl és Higuaín lehetne a csatárpáros. /AS/"

Az jó nagy hülyeség lenne egy sérülés után egybõl õt kezdetni.Meg úgy amúgy is...😊

RMCF

Rudee
Újabb összefoglaló a szombati bajnokiról.

Rudee
A szûkített keret:

Casillas, Dudek, Pepe, Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze, Metzelder, Torres, Gago, Sneijder, Robben, Guti, Lass, Van der Vaart, Raúl, Higuaín, Saviola

Rockynhooo
Én is ebben bízom aztán ha valamelyik szélsõnek nagyon nem megy akkor Sneijder jöhet, azért lövöldözött betis ellen.

Oncsi
Remélem a Casillas-Ramos,Pepe,Canna,Heinze-Marcelo,Gago,Lass,Robben-Raúl,Higuain kezdõ 11 fog a pályára futni holnap este<#eljen><#hawaii>

Sneijder,Vdv,Guti meg maradjon csak csere

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Fabio Capello
értem, köszönöm 😊

Rockynhooo
Egy olyan játékost lehet nevezni aki már szerepelt az UEFA kupában és nekünk kettõ volt Lassana Diarra és Hunti , és Ramos , Lassot választotta.

Fabio Capello
huntelaar technikai döntés miatt maradt ki, vagy mert már szerepelt a bl-ben?

Rudee
Az egy dolog, de attól még jácchat. Õsszel is ott volt a padon párszor.

Rudee
Robinho esetében a City amolyan "ha nincs ló (Chelsea), jó a szamár is" megoldás volt.

Rockynhooo
Szalai az A csapat tagja a BL-ben míg Bueno a B csapat tagja.

Rudee
Ha nem lõ gólt, akkor a magyar sajtó máris leszarja, sajnos...
Amúgy nem hiszem hogy akár a padra is odakerülne, hacsak Buenonak nem lesz vmi baja.

Rockynhooo
kedd, 15:11 - A Real Madrid BL-kerete: Casillas, Dudek; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze, Torres, Metzelder; Lass, Gago, Robben, Marcelo, Sneijder, Van der Vaart, Guti; Raúl, Higuaín, Saviola. Kimaradt: Salgado (sérült) és Codina, Drenthe, Faubert, Javi Garcia és Szalai.(technikai döntés).

szerdán tuti nem fog 😞(((((((((((((

LasDen
kevés esélyt látok rá, hogy játszon....de télleg angy öröm lenne már ha csak 1-2 percet játszana.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
remélem szalai kap esélyt a nagycsapatban 😊

Rockynhooo
csak ,hogy tiszta legyen a kép:
Goalkeepers
No. Name
1 Iker Casillas
13 Jordi Codina
25 Jerzy Dudek
29 Felipe Ramos *
30 Antonio Adán *
Defenders
No. Name
2 Míchel Salgado
3 Pepe
4 Sergio Ramos
5 Fabio Cannavaro
12 Marcelo
15 Royston Drenthe
16 Gabriel Heinze
21 Christoph Metzelder
22 Miguel Torres
26 David Mateos *
27 Javier Velayos *
32 José María Antón *
Midfielders
No. Name
8 Fernando Gago
10 Wesley Sneijder
11 Arjen Robben
14 Guti
23 Rafael van der Vaart
24 Javi García
31 Pedro Mosquera *
35 Julien Faubert
39 Diarra
42 Daniel Parejo *
Forwards
No. Name
7 Raúl González
9 Javier Saviola
19 Adam Szalai
20 Gonzalo Higuaín
28 Alberto Bueno *
33 Juan Hernández *

* = Player list B

tesó07
Ez egyértelmû hogy Ramos elmegy majd a City-be....😄DDD(nem mindenki IQ- bajnok mint Robinho)

RMCF

De Bueno igen :/

REAL MADRID

csak hát hunti nincs nevezve a BL-be
LasDen
én anno észrevettem, hogy eltûnt 😄 csak nem volt kedvem szóba hozni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
még nem lehet tudni, de hátha ott lesz. Bár Saviola kivételével minden csatárunk a toppon van, nem hiszem, hogy most még lehetõséget kapna.

Fabio Capello
ronaldot mikor adták el? 😄<#fejvakaras>

robotnyk
tök jó, hogy egy pletyka szinten létezõ átigazolás folyományaként születnek átigazolási pletykák, ez már a csúcs.
egyébként SAFnak valaki tömje be a pofáját, és mondja meg neki, hogy foglalkozzon a saját csapatával.
Manolete (AS) szerint a Ronaldo eladásából gazdaságilag megerõsödõ Manchester United, valamint a City is 30 milliós ajánlattal készül Sergio Ramosért, aki még nem kapta meg a várt szerzõdését. Mindkét együttes megduplázná a fizetését, és akár az ajánlatot is hajlandóak lennének megemelni.

30 millió 😄DDDDDDDDDDd

REAL MADRID

galmat
Sziasztok! Szalai ott lesz a padon szerdán? Mostanában nem hallottam róla...

Hónapok óta abbahagytam az ilyen firkálásokat, senkinek nem tûnt fel legalábbis nem hiányzott, nemis kell sztem <#vigyor3>

Am. köv. meccs Szerdán Real M. - Liverpool M1

REAL MADRID

tesó07
Gyakorlatilag 1% esélye sincs sajna hogy maradjon a közelgõ elnökválasztás miatt.Pedig én is örülnék neki,még akkor is ha idén nem nyerünk semmit(ami persze nem így lesz...).

RMCF

SLICK
Na Szombat este 10-kor SPORT 1-en Espanyol - Real Madrid ^^

Csabesz6
Ugyanúgy el fogják bocsájtani szerencsétlent.
Itt nálunk sosem lesz állandóság.Sajna.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
én akkor is jobban bízom Ramosban mint Schusterben.....

Rudee
És nem véletlen került hozzánk <#ravasz1>

Rockynhooo
nem véletlen dolgozott kisebb csapatoknál.

Rudee
Juande nem volt még spanyol bajnok <#buck>
Schuster meg sokkal gyengébb csapatoknál dolgozott. Ilyen alapon olyan az összehasonlítás, mint pl Del Bosque és Novák Dezsõ esetében <#nyes>

Rudee
Nagyon minimálisan van vmi, de az szerintem betudható az eltérõ taktikának is.

támogatom
SLICK
de sztem többen vagyunk akik inkább itt olvasgatnak. Volt is egy körkérdés, hogy ki mit látogat többet és ez a topik nyert végülis. Amúgy meg nem nagy fáradtság beírni bannerba szvsz :|

Rockynhooo
Ha már csak a mentalitását nézzük a két edzõnek , meg az eddigi eredményeiket akkor már egyértelmû h Juande a favorit.

pzoli00
egyre jobban kezd összeállni a csapat, nem kéne félévente edzõt váltani, az nem tesz jót egy csapatnak sem

robotnyk
nem tudom, felfogásban is különbséget látok azért
Rudee
Heti 157 sérült nélkül Schusterrel is bajnokok voltunk.

pzoli00
a jövõ szezonra is megkéne tartani Juande Ramos-t, nyilvánvaló, hogy kiemelkedõ munkát végez

pzoli00
de egy madridista link se jönne rosszul a banner alá, egyébként az elmúlt hat meccsen 17-2 a gólarányunk, ez valami brutális és a 9 meccs óta tartó veretlenségi sorozat sem piskóta

robotnyk
tessék rászokni a madridistára, fõoldalon van köv meccs ideje, helye, minden.
pzoli00
szólni kéne a házigazdának !