Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Ignacio Zoco exkluzív mondatot adott a madridista.hu-nak: "Fázom". A sajtótájékoztató hamarosan kezdõdik.

azé ez komoly.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Ez így van sztem is.

Ettõl függetlenül mindig van remény.De nekünk már nem sok sajna.

RMCF

na azért nem hülyeség, hogy ott játszik az ember, ahol minden második héten és megszokja a pályát meg ismeri, vagy ott ahol sokezer ember fütyüli ki, ha labdához ér és életében nem volt még ott meccse...
banok
hát valljátok be nagy szarban vagytok de a visszavágón persze bármi lehet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Én nem hiszek a hazai és idegenbeli hülyeségben 😊

Stadion, stadion nyerni kell és kész 😛

REAL MADRID

Az egy dolog hogy verhetõ, csak gólt ne kapjunk 😊

REAL MADRID

pzoli00
ezzel egyetértek Gago nem játszott jól, Ramos is elég sok labdát eladott, Guti még nem kész felvenni az iramot, érezni azt a sok kihagyást, Marcelo viszont egyre jobb, Raúl és Robben nagy formában vannak, úgy gondolom, hogy otthon verhetõ a Liverpool

Rockynhooo
Ramos azt nyilatkozta megfognak halni a pályán és megcsinálják <#worship>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csabesz6
éljen de la pena?
utál minket😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rudee
Na ma, kicsit nyugodtabban. Szóval:

A meddõ mezõnyfölény lófaszt nem ért, a 'pool meg 3 helyzetébõl egyiket kihasználta. Azért érdekes, hogy Reina mekkora mákkal kapott bele Robben löketébe a 2. félidõ derekán (vagy inkább még elején). A labda mellé ütött, de kb a kisujjával még elérte a labdát, így fél centivel fölé ment.
Nem tudom, hogy mi lehet a visszavágón, de ahogy tegnap Gerrardék, úgy ott mi is nyerhetünk. Igaz, nem ilyen fociölõ taktikával, mint Õk.

Tegnap az elsõ félidõben kellett volna eldönteni a meccset.
Az idióta szögletvariációt még mindig nem emésztettem meg. Ahogy Gago produkcióját sem. Érdekes, hogy Higuaín szinte mindig megpróbálta egy az egyben megverni a védõket, sok labdát mégse kapott. Kár, hogy nem volt a pályán olyan játékosunk, aki felismeri a legjobb helyzeteket. Guti beállt, de idei önmagán nem tudott túllépni. Sneijder nem tudom jobb lett volna-e, hisz Õ sincs nagy formában. Én van der Vaartot láttam volna legszívesebben. Utólag persze kár is ezen filozofálni.
Igazából azt nem értettem, hogy 65-70 perc után 0-0nál miért nem cseréltünk még? Ha valakinek bõ egy óra alatt nem megy, akkor majd a végén fog? Juande itt szvsz elbaszta.

Ami még hiba volt, hogy a sok sikertelen beadás után senki se erõltette a távolabbi lövéseket. Robben 18-20 méterrõl 1-2 próbálkozást bemutatott, aztán ennyi. A legszomorúbb számomra viszont a gól, vagyis az a tény, hogy egy viszonylag alacsony ember így fejelhet 5-6 méterre a kaputól.
Hétvégén feledtetni kell ezt a meccset (bár nehéz lesz), a visszavágón meg az elsõ perctõl neki kell esni a Liverpoolnak. Nem rossz a csapatuk, de a kellõ hozzáállással meg tudjuk verni Õket. És meg is kell.

A sok kárörvendõvel meg kár foglalkozni. Bár való igaz, hogy 1-1 hozzászólás felett nem lehet csak úgy elsiklani, de megszokhattuk már hogy itt bizonyítják taplóságukat. Zöme ennek a társaságnak csak azért nézi meg a meccseinket, hogy esetleges vereség után erre élvezzenek.
Utóirat: éljen Ivan De la Pena <#worship>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Úgygondolom ,hogy ezt a párharcot a széleken nem nyerhetjük meg, Robben meg Marcelo kurva yo szélsõk de annyira jo a védelmük ,hogy kb 6-7 probálkozásbol egyszer jön össze elvinni a labdát , aztán meg a beadások se fényesek sajna :S tegnap miért Gutit hozta a mester azt sem értem, szerintem itt úgy kell kifutni a visszavágora ,hogy Sneijder és VDV játszanak , kb õk ketten nálunk a nehéz tüzérség. tegnap is kb egy ember se volt a pályán aki jol lõné a pontrugásokat pedig azt a pár szögletet és szabadot nagyon ki kellett volna használni , a lényeg h olyan taktikával kell menni ,hogy távoli bombákkal bomlasztani a falat aztán lesz ami lesz, igaz kicsit így jobban ki fogunk nyílni ,de muszáj lesz, bízakodó vagyok.

úgy lett kiszámolva, hogy rúgunk egyet idegenben és akkor továbbjutunk :S

de ki az a hülye, aki a Real Madridnál így gondolkodik?????????
REALista
Én már Raúl nyilatkozatát sem értettem meccs elõtt hogy miért mondja hogy a 0:0 is jó eredmény lenne.Mert hát ha 0:0-át játszunk akkor nyilván idegenben kell nyerni jóval nehezebb feladat.Vagy két 0:0-val 11-esekkel akartunk továbbmenni?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Oncsi
A találkozót Rafa Nadal is a helyszínen tekintette meg. "Ez nem a legjobb eredmény, de pozitívan kell hozzá állni a dolgokhoz. Hinni kell a gyõzelemben a visszavágón, szívvel kell menni Liverpoolba" - mondta a teniszcsillag a lefújást követõen.

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ProGabe
egy Robben és egy Ramos interjú. fordítok is, az angolul nem tudóknak 😊

Robben: We'll have an uphill battle at Anfield

Real Madrid conceded a late 82nd-minute goal to Yossi Benayoun in last night’s Champions League round of 16 tussle with Liverpool.

“Both teams tried to settle for a 0-0 score. That was certainly our objective towards the end of the game. But in the end, their goal stunned us", said the Dutch winger Arjen Robben.

--mindkét csapat megpróbált 0-0-ra játszani. egyértelmûen ez volt a célunk, ahogy közeledtünk a meccs vége felé. a végén kapott gól letaglózott minket--

“Now, we have to obtain a positive result at Anfield and that will be extremely complicated. The only way to win there is to move quickly with the ball and not waste any goalscoring chances. And there wouldn’t be many to begin with because Liverpool are very good when it comes to closing down their opponents.”

--pozitív eredményt kell elérnünk az Anfield-en, ami iszonyúan nehéz lesz. az egyetlen esély, hogy gyors játékot mutassunk be és gólra váltsunk minden adódó lehetõséget. ezekbõl nem lesz sok, mivel a Liverpool igen jó abban, hogy "lefogja" az ellenfeleit--

0-0-ra játszani otthon? WTF. így persze, hogy kikapunk

Ramos praises Reds defence but warns: Real are still confident
--Ramos dícséri a Vörösök védelmét, de figyelem: a Real még mindig magabiztos--

"I think that Liverpool played how we expected," he added. "They've tried to keep a clean sheet and it's us who had to take risks.

--úgy érzem a Liverpool azt csinálta, amire számítottunk. õk megpróbálták kapott gól nélkül kihúzni, nekünk kellett kockáztatnunk-- /hát, kellett volna, jah

"We've tried to create chances, but they've defended well. We brought on Guti to try and open them up. The game was developing how we thought but we couldn't find the breakthrough."

--megpróbáltunk helyzeteket kidolgozni, de nagyon jól védekeztek. behoztam Gutit, hogy "kinyissuk õket" /ez nem túl magyaros, de ezt direkt "tükörben" fordítottam/. úgy alakult a meccs, ahogy vártuk, de nem jött az áttörés--

"We are going to fight and work hard in the return match to see if we are capable of winning at Anfield. It's a bad result but we are confident for the return leg," he said.

--keményen fogunk küzdeni és dolgozni a visszavágón, hogy lássuk, képesek vagyunk-e legyõzni õket az Anfielden. ez egy rossz eredmény, de magabiztosan várjuk a visszavágót--

"We are only halfway through the tie and we have the desire and hope to win at Anfield and we are going to fight with all our strength to achieve it."

-- még csak félúton vagyunk, reméljük, hogy nyerünk az Anfielden, és teljes erõbedobással fogunk harcolni, hogy ez sikerüljön.--

innen
meg innen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Na bazz már a biztatás is szúrja itt vkinek a szemét, mert törölték a hsz-emet, pedig én mindig a spanyol csapatoknak szurkolok, lehet az a Real is, ha nemzetközi meccset jáccik...

Visca El Barça!

Simán jó lenne, Gago tegnap nagyon el volt veszve, nemis értettem miért Marcelo-t hozták le, azt meg végképp nem értettem Miért Guti jött be :S
Nagyon össze kell szedni a csapatnak magát, ha tovább akar lépni.

Egyébként meg, ha betéved valami vérpisti a topikba és úgy gondolja hogy õ most megmondja a frankót, nem kell odafigyelni rá, utólag úgyis jutalmazva lesz az erõfeszítése és törölve a hsz.

REAL MADRID

- VISZLÁT -

Matthew Prosac
igen közben eszembejutott 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
hupsz, nálam még reggel van, Huntelaart-t nehezen 😄 asszem a többi korrekt (bár szubjektív) 😊
csoki

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

robotnyk
Huntelaart szeretnénk, de nem nevezhettük BLbe Lass mellett.
Matthew Prosac
miért én olyan rosszmájú ember vagyok? 😊
nem szeretem a Real-t, de nem is utálom, egyszerûen csak racionális vagyok, és tudom hol a helye az európai futballtérképen; nagyon elöl.
ennek megfelelõ eredményekért drukkolok, és ebbe nem fér bele hogy Pool elleni kiesés, tekintve a játékoskeretet, és az utóbbi hetek formáját. Nálam mindig van egy aktuális rangsor, ami pár hete még a Barca(1)-Manchester(2)-Inter(3) dobogóból állt, elõzõ héten már a Barca(1)Manchester(2)-Real Madrid(3) trióból... ennek megfelelõen várom a szereplést 😊
A L'Pool egy szeszélyes csapat, nem képes kiegyensúlyozottan jó formára, a védelmük már nem olyan erõs, el kell õket kapni, rájuk kell uszítani Raúlt és Huntelaart! Én nektek drukkolok, úgyhogy hajrá!
csoki!

Rockynhooo
Na tõled nem vártam ezt ,de most geci jól esik 😄 ennyi .. 90 perc még hátra van , lesz még idõnk sírni ha arról van szó 😄 egyelõre meg bízzunk a csapatban 😊 na byez alvás van nálam.

Matthew Prosac
nemtom mit paráztok, idegenben egy 2-1 és már ott is vagytok a következõ körben..

Oncsi
Én is ezt modnom, vagy rugunk 2öt vagy kapunk 2-3at ..... de legalább megpróbáltuk !!! Védekezpõ felállással semmi esélyünk ellenük támadásban... meg ugye Gerrard is ott lesz vszínû !!! nehéz lesz ,de nem lehetetlen !!!

MÉG NEM ESTÜNK KI

SLICK
én most is ezt játszattam volna, hiába van nálunk a labda, ha szart se kezdünk vele.

Rockynhooo
muszáj lesz valami ilyesmivel felállni , mert a maival kb annyit érünk el h kb kint is ki kapunk 1:0ra és helyzetünk is alig lesz, inkább kockáztassunk aztán vagy kapunk vagy 3at vagy rugunk 2-3at mi...

Oncsi
Casillas
Ramos,Pepe,Canna,Heinze
Lass
VdV,Robben
Sneijder
Higuain,Raúl

Szerintetek iylen felállással lenne keresnivalónk Pool-ban? Sneijder két csatár mögött,LAss egyedül vk..VDv jobbon Robben balon....

Muszáj gólt lõni:S ez a felállás,nem hozott eredményt ma,ami volt😞

Csabesz6
Hajrá fõnök😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
A játék képe nem arra mutat, de kint ha megcsípnénk az elején egy gólt valahogy akkor már partyba vagyunk és 0-ról indul az egész , és döntetlen esetén is még jobbak vagyunk , a remény hal meg utoljára , ezt a 90percet ugy el kell felejteni ahogy volt , aztán vmi atom attacker stílusban felállni.

SLICK
5 éve, de jó is volt az SG még akkor :c

robotnyk
lehet hogy nem vagy hülye, de a legprimitívebb fórumtroll-típus vagy.
elemezni sem érdemes, szóval innentõl del mindenre ami offtopic.
Fabio Capello
😄😄😄

de most komolyan... barcások törõdjenek a maguk döntetlenjével, ne a rivális csapattal... Mire jó ez hogy állandóan a flémet kell szítani, valami perverz élvezetet leltek benne, vagy mi a franc?

Esküszöm boldogabban jártam ide öt éve, amikor a fórum még mentes volt a sok kötekedõ vérpistitõl, akár tetszik akár nem campy, te és a haverjaid voltak azok akik szétbaszták a labdarúgás szekciót, három évvel ezelõttig semmi gond nem volt itt, megfért egymás mellett juvés, interes, realos, barcás, mu-s, arsenalos... Amióta ittvagytok, gondoskodtok róla, hogy ne legyen béke... Büszkék lehettek magatokra, gratulálok!

Rockynhooo
Az élet megy tovább... akármi legyen örökre veletek Madrid , ez van 😊

LasDen
nyugodjatok má meg az istenért.....lehet folytatni ezt az egész fasságot csak ne itt....menjetek máshova....comprende??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

elsõre fel se fogtam, hogy mit is írt, aztán röhögtem egy nagyot 😄

az espanyolnak meg gurítunk vagy ötöt 😄DDD
ProGabe
"de hallod nem igaz már milyen nagyképûek ezek a Reálosok h ki vannak akadva ha nem nyer a Madrid"

most erre mit lehet mondani? de komolyan. szerintem legközelebb örüljünk, ha kikapunk. hát ez hihetetlen. minek linkelted be, te rohatt 😄

na elég volt már, talán sok is. szombaton meccs, javítani kell az espanyol ellen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

:AS_F:_AS😄Fasfd

látod, ezt most becsülöm 😄 végre egy barca drukker aki ezt belátja<#eljen>
robotnyk
hát, ennyit számít, ha Raul, meg Higuain mellett nem huszadrangú senkik állnak. ez van. sajnos ugyanúgy nem tudunk megjátszani egyetlen pontrúgást sem, mint ahogy az elmúlt években. ilyen okádék stílus ellen, amit a pool játszik, más megoldás nincs. ezzel vertek meg minket már ennél klasszisokkal gyengébb csapatok is.

az okoskodó hiénákat meg kímeletlenül kitörlöm a picsába továbbra is, meg azokat is, akiknek elgurult a gyógyszere.
igen, jobb mint valdés és ezt 1 normális barca drukker elis ismeri, mint ahogy én is elismerem, de attól még valdés se szar , minden kapus életében elõfordul h hibázik és nincs jó passzban casillasnak is volt ilyen ideje még ha nem is volt nagy mértékû. meg amúgy ha akkora szar akkor meg örüljetek h nem nálatok véd és ne foglalkozzatok vele.

LasDen
nyugodjatok má meg.....mindenki.....a kárörvendõ emberkék meg elhúzhatnak a bélbe.....ha nincs érdemleges hozzászólásotok, akkor kérlek menjetek máshova.....

hát amúgy most írtad le, hogy mi a különbség kettejük között...
Casillas jó kapus 😄
kitérdekel, két hozzászólással bizonyítottad az értelmi színvonaladat
meg amúgyis, már elköszöntél...
SLICK
ja ilyenkor itt topognak, mint a szarógalambok

Rockynhooo
tudom én nem vok barca fan meg divat ember sem 😄

de hogy idetalált mindegyik rögtön, mint légy a szarra... :\
Burdi
amennyit lepkézik mostanság.. lassan el is tudna repülni😄D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

shala
reménykedjünk abban, hogy ez a vereség nem veszi vissza a csapat lendületét a bajnokságban, a második hely nincs veszélyben,de jó lenne ezt a nemzetközileg sikertelen szakaszt lezárni egy bajnoki címmel 😊

non potest pluere aeternum

hajaj... 😄
Oncsi
Köszönjük😊