Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mekkora!
higanyban lett volna még szerintem pontatlan de még így is ötször értelmesebben játszott mint robben. sneijder meg megint csak elszürkült
Na Guti ha már beállsz, akkor érdemes legyen látnunk is amit mûvelsz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
pedig kellenek a jó passzok. csak hát fasz se tudja milyen napja van Gutinak épp
hát vagy hatással van ránk a Pool elleni meccs vagy nem tom, de ez eddig fos. Ha 1 gólt tudunk rúgni már egy csoda lesz :|
Remélem nem Guti lesz a csere :S
REAL MADRID
Sneijder még mindig nagyon el van tûnve, de az még annyira nem is lep meg. Viszont Raúl ebben az új pozícióban mit keres? Olyan Luxemburgo-s az egész. 2. félidõre kell egy van der Vaart.
Ez az Iván Alonso csak nekem nem szimpi? Egy aljas geszi. A végén összehoz az eséseivel egy kiállítást, vagy pár sárgát.
Ez az Iván Alonso csak nekem nem szimpi? Egy aljas geszi. A végén összehoz az eséseivel egy kiállítást, vagy pár sárgát.
harmatos a meccs:S
néztem is, hogy jééé ez a harmadik számú 😄
Pepe akkor kihagyja az Atlético elleni derbit. Pedig a labdát érte el elsõre.
Én abban bízom leginkább, hogy Kameni most nem fog ki olyan napot, mint ellenünk általában.
Nem lesz egy egyszerû meccs,de azért remélem a bajnokságba folytatjuk a jó szériát.Az a baj csak az elsõ félidõt tudom nézni,úgyhogy rendezzük le gyorsan õket...
RMCF
Lassan kezdünk.
AS szerinti kezdõ:
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Robben, Lass, Sneijder, Raúl; Higuaín, Huntelaar
AS szerinti kezdõ:
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Robben, Lass, Sneijder, Raúl; Higuaín, Huntelaar
Csabi Alfonzó lõtte az elsõ gólt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
liverpool kikapott 2-0 ra. Remélem a bl fordulóban is ilyen jól fognak (le)szerepelni
non potest pluere aeternum
én sem értem ezt. Ott van Codina, sztem véd õ olyan jól, hogy lehessen a 2. számú kapus. Amúgy is felesleges pénzkidobás lenne, fõleg ha tartozásunk is van. Egyébként Dudek sem kellett volna akkor.
sztem Adánt még lehetne hagyni a Castillaban játszani...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dudek szerzõdése nyáron lejár és valószinû el is megy.
Helyére a média elsõ jelöltje a PSG kapusa, Mickael Landreau, akit 2010 nyaráig szóló szerzõdésébõl 2m€-ért ki lehetne vásárolni.
Nem tudom, miért nem lehet Codina a 2. számú kapus. Mögé meg fel lehetne hozni Adán-t a Castilla-ból.
Helyére a média elsõ jelöltje a PSG kapusa, Mickael Landreau, akit 2010 nyaráig szóló szerzõdésébõl 2m€-ért ki lehetne vásárolni.
Nem tudom, miért nem lehet Codina a 2. számú kapus. Mögé meg fel lehetne hozni Adán-t a Castilla-ból.
olvastam róla még december végén
egerben?
Guti besz*pta magát a kezdõbe,
Gutit miért kell eröltetni 😄 agyam eldobom...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A Real Madrid várható kezdõcsapata:
Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Higuaín, Lass, Guti, Robben; Raúl , Huntelaar
A Real Madrid mai keretébõl Lass, Salgado, Sneijder, Guti, Heinze és Pepe is négy sárga lappal léphet pályára.
Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Higuaín, Lass, Guti, Robben; Raúl , Huntelaar
A Real Madrid mai keretébõl Lass, Salgado, Sneijder, Guti, Heinze és Pepe is négy sárga lappal léphet pályára.
RMCF
kösziköszi 😄
valahogy én is VdV-ben látok fantáziát,meg az önbizalmának is jót tenne,most csak azt látja,hogy állandóan padozik,év végén meg majd menni akar :S és máshol persze szárnyalni fog...
ReaL MaDRid x siempre
nem is baj most így nem sértõdik be ha kicsit mellõzve lenne , mert Sneijdert is probálgatni kell h h megy neki 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"