81624
  • lemongrass
    Cé + a Bélszínroló mi a picsáért nem a helyén játszik?
    Khedira-ról már inkább nem is mondok semmit.
    eddig jó nagy csalódás ez a mérkőzés.
  • Monoton
    Szoval en vedtem itt eddig az olaszt, de az mar nekem is sok, hogy meg mindig idetlenul rotal es nem tud felallitani egy stabil kezdot.
  • Monoton
    Carlo ma is nagy taktikussaggal kuldte ki a csapatot.
  • Ferrari23
    Na most már akkor lehet elkezdünk focizni? :D
  • Ferrari23
    11-es megérdemeljük :D Remélem be is varják..
  • Ferrari23
    Ritka szánalom a csapat, látszik, hogy abszolút nem akarnak gólt szerezni, fél pályán császkál Ronaldo + Benzema is, ott passzolgatnak ennyi.
  • Monoton
    Beszaras, hogy a 3 tamadon kivul mindenki megall a felpalyanal. Gyasz, jobban felunk, mint az olaszok.
  • Monoton
    Kemeny, hogy Modric is inkabb vedekezik, minthogy iranyitana a tamadasokat.
  • szabii98
    ez szép védés volt Ikertől :D
  • Monoton
    Azert valljuk be, Ramos meg mindig nem szelso.
  • Monoton
    Hogy beallt mar a Juve.
  • Monoton
    Ez mar megint egy uj felallas ...
  • bacaelit
    Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Varane, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Modric; Bale, Cristiano és Benzema. A cserepadon: López, Arbeloa, Carvajal, Jesé, Di María, Isco, Illarra.
  • lemongrass
    Várható kezdőcsapatok:

Real Madrid: Casillas, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.

Juventus: Buffon, Cácares, Bonucci, Barzagli, Ogbonna, Vidal, Pogba, Pirlo, Marchisio, Llorente, Tévez.

• lemongrass
    Carlo Ancelotti mellett Raphael Varane állt a sajtó rendelkezésére. A francia válogatott hátvéd elismerte, hogy a Real Madridnak javulnia kell a védelemben, ugyanakkor megjegyezte, hogy ez nem csak a védőkön múlik: az egész csapatnak egységesebben kell megakadályozni az ellenfél támadásait.

[URL=http://madridom.hu/blog/2013/11/04/varane-nem-a-vedokkel-van-a-gond/]Varane: "Nem a védőkkel van a gond"[/URL]
  • bacaelit
    Sok fórumon írják, hogy mekkora hülyék vagyunk, hogy eladtuk. Ezzel csak egy probléma van. Özilke nem akart megküzdeni a helyért, és ezért távozni akart. Pedig példát vehetne Di Mariaról. Nem mondom hogy rossz playa, de nehézségeket valahogy máshogy akarja leküzdeni! Végre most álmai csapatában játszhat. Egy olyan edző mellet aki agyon dicséri, és ezzel jót tesz a játékos lelkének.
  • Monoton
    Wenger nyilatkozott Özilről:
    "Egy kicsit jobban cselez, mint Zinedine Zidane, technikai képzettségük hasonló színvonalat képvisel, ahogy alázatosságuk is."

[spoiler][/sopiler]
  • lemongrass
    szerintem jogos volt mind2. Pepe kikanalazta a fiú lábát.
    aztán azt hiszem Márcselló lökött...

divat lett 3-0-nál 2-t kapni, csak, hogy izgalmasabb legyen a meccs.

/hozzáteszem ha kapott volna a csapat még 3-at az sem lett volna meglepő. (helyzeteik megvoltak. meg a védelem is asszisztált.)/

várom a holnapot! :D
  • horpeti
    Nem láttam a meccset, de látom 2 percen belül 2 büntető (az hogy?). Majd valami összefoglalót megnézek. Benzema is betalált. Királyság. :)
  • REALista
    huhh...
  • Ferrari23
    Még a végén kihozzák X re :D
  • shala
    jó a meccs -.-
  • Ferrari23
    LOL mi van már itt ? :D:D
  • Ferrari23
    Bale gyerek kezd aktív tagja lenni a csapatnak :) 2 gólpassz ma is eddig.
  • mgkp
    Rápattant, egyértelműen.
  • mgkp
    Nem fogom neked megmondani, csak én nem vagyok szakértő, se edző ergo nem is pofázom. Nem látom a Prozone-os adatokat, edzésmunkáját, nem ismerem mennyire erős mentálisan stb.
  • Ferrari23
    Rápattant? Mert én úgy láttam nem, de lehet hozzáért kicsit. Na de közbe Karim bátyánk alkotott :D Na még vagy 2-t gyerünk, gyerünk :D
  • Monoton
    Mert akire rapattant az lesen volt.
  • Monoton
    Milyen makunk van :-) Egyebkent a meccs nagyon gyenge.
  • Ferrari23
    Ezt a gólt miért nem adták meg lol??? 3 méterre nem votl lesen faxi, erre les miatt nem adták meg :D Real megint mákol :D
  • Monoton
    Itt a Rayos Nachorol jut eszembe, hogy nekunk is van egy Nachonk aki Casemirohoz hasonloan alig kap szerepet. En komolyan el is felejtettem, hogy kerettag :S
  • Monoton
    Ronaldo milyen kotenyt kiosztott :-)
  • SLICK
    akkor hallgatlak, Te mit látsz benne? Itt a lehetőség bontakozz ki egész nyugodtan...
  • mgkp
    szakmai hozzáértés valószínűleg: level 9999
  • Monoton
    Diego López, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Modric, Xabi Alonso, Di María, Ronaldo, Bale és Benzema.
  • horpeti
    Lehet,mert kell egy ilyen utkozo jatekos is. Azert nem rossz,jol semlegesit,csip harap;) Es nem favago.
  • bacaelit
    Én nekem különösen nincs problémám vele, persze annak örülnék ha helyette támadóbb szellemű vk játszana. Edzők szerintem tudják, hogy miért játszatják. Ők máshogy látják mint a drukkerek, szakmai szempontok miatt játszatják. Kérdezzük meg a volt edzőit, hogy mi miatt döntenek Khedira mellet. :) Kíváncsian várnám amúgy, hogy mik miatt kezdő egy ilyen típusú játékos!
  • SLICK
    Mourinhónál nem volt különösen más alternatívája Khedirának, szvsz azért lehetett kezdő szinte mindig.

Azt meg akkor is képtelen vagyok felfogni mit látnak benne az edzők. És nem én vagyok egyedül a véleményemmel, hanem több ezer Real drukker is, hogy amit Khedira játszik az körülírhatatlan... Egyszerűen körülményes, lomha, sokszor agyatlan megoldást választ egy támadás befejezésénél is. Úgy mellé lövöldözi a labdákat mint anno Gago. Szürkén játszik, de úgy látszik ez éppen elég is. Casemiro a felkészülési meccseken, rendre felúlmúlta Khedirát, normálisan helyezkedett, szépen szűrt a középpályán, többnyire szép megoldásokat is láttunk tőle támadásnál is. Na meg eredményes is volt. És mint nekünk nézőknek feltűnő az ha valaki csak úgy van a pályán és semmi értelmeset nem csinál..

Már arra is gondolok hogy pont azért kezdetik mert elég szar ahhoz hogy a szar helyezkedéseivel "összezavarja" az ellenfelet és lekössön 1 embert... Na meg Benzema is a Juve ellen annyi feladatot kapott hogy futkározzon össze-vissza, vigye el a védőket, de ez önmagában nem elég. Ha hozzákerül a labda tudjon is már kezdeni vele valamit, szerencsétlentől is hányszor elvették? Senkit nem bírt megjátszani, mert csak botladozott mint aki életében először focizott.

Úgy gondolom nem alaptalanul van felháborodva a legtöbb szurkoló.
  • horpeti
    Mindenki marha nagy szakember a mai világban, csak a vezetőedzők és elnökök sikhülyék (és azért kapnak milliárdos fizetéseket).
    Ja, és "nagyanyánk" is jobb, mint Khedira, de mégis Khedira kezdő egy Real Madridban, és kap fizut.

:)
  • DasIsFuck
    most nem azért, de vajon ez a Mourinho/Ancelotti féle jelenségek ennyire hülye,vak,hozzánemértő,amatőrök hogy khedirát meg arbeolát és ezeket játszassák?
    vagy esetleg ti vagytok olyan nagy szakemberek?

Hasonlót tapasztalam a Bayern fórumon sokaktól Müller ügybe, az volt az érv h nem elég technikás,sok helyzet rajta akad el,meg kinőtte a csapat az ő szitnjét, aztán mégis 3 elég nagy tekintélyű és tudású szakembernél kezdő csapatba számított.

Mellesleg Khedira stabil német válogatott is ha nem sérül(bár ez a fikás mániája)

Mindenesetre mind Műringyó,mind Ancselottó bizonyosan jobban tudta h kit miért kezdet mint a szurkolók