Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Nekem a védelem tetszett most. Örülök, hogy Ramos nem játszott, és annak külön örülök, hogy Pepe felhagyott az idegbeteg viselkedésével, pedig most kapott eleget ahhoz, hogy elpukkanjon az agya.
Nacho is egész jól játszott. Arbeloa nem téma úgyis Marcelo kezd majd helyette vagy Coentrao. Carvajal meg szintén nagyon jól tolja jobbon. Arbeloának max akkor lehet esélye ha valaki lesérül, vagy Ancelotti pihenteti Carvajalt... Jövõre úgyis túl kell adni rajta és egy fiatalabb játékost hozni a helyére

horpeti
Igen, ezért is sajnálnám, ha nem játszana. De ezt Carlo is valszeg látja, és ha igaz, hogy csak Isco helyett jött volna Bale, akkor az ebbõl a szempontból jó is (tehát nem egymás cseréjének tekinti).
Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy fog beleilleni Bale játéka ebbe. De jó, hogy van variációs lehetõség.

Azert most egesz mas rendszerben jatszik Di Maria es az egesz csapat. Latszik, hogy jobban fekszik neki ez a szabadabb jatek, nincs a vonalhoz kotve.

REAL MADRID

Szerintem az Illarra - Modric fog kezdeni hosszabb távon.

REAL MADRID

horpeti
Szerintem marha jól játszott most (is) Khedira. Meg Arbeola is.
Di Maria meg állat megint (mint régen, mielõtt felemelték a fizetését - lehet most a kezdõért harcol Bale miatt?).
Amúgy nem tudom milyen lett volna a játék, ha Isco helyett Bale jön. Szerintem rosszabb, mint igy. Isco kell. Bale nem annyira hiányzott a csapatból, viszont Benzema helyett simán nézném õt.

SLICK
ezzel a gólpasszával megint ott fog rohadni a kezdõben -.-
elsõ félidõben kétszer hallottam a nevét kb

horpeti
Azt hittem, Benzemát végig játszatja, csak hogy szivassa. 😄 Moratának kevés a 10 perc:S De marha jól mozgott, csomószor próbált üresbe menni, és nem is tököl. Biztos látjuk majd még. 😊

SLICK
Dolgom volt lemaradtam a 2. félidõrõl. Az utsó CR sarkazásra értem vissza...
Carlo miért nem cserélt elõbb? 78. perctõl kezdve cserélt csak. Ennyire nem akar lehetõséget adni senkinek? Benzema is 80. percben lett lecserélve ez valami vicc!

Megjegyzem Khedira úgy lõtte be a labdát mintha valakit meg akart volna ölni 😄

REAL MADRID

Firerock
Benzemánál bárki jobb. Nagymamám is kevésbé zavarná a csapattársait mint ez a gyökér.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Az de szép volt 😄

REAL MADRID

shala
En nem tudom mit lattok morataban de hogy en semmit az biztos

non potest pluere aeternum

Firerock
Viszont ez a Jesé gyerek nagyon jól mozog.

link
Rá is leltem egyre. Elég gyászos így nézve...

szomferi
Jesének milyen haja van már????? tán elesett?<#eplus2>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
miért kell mindig ilyen vulgárisnak lenni?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Firerock
Végre letakarodik ha jól látom.

Elkezdtem keresni egy olyan statisztikát ahol leírják, hogy Benzema hány lehetõségbõl szerez gólt.
kapurarúgás / gól
gólszerzési lehetõség / gól

Valami ilyen kellene nekem. Bárki tud valamit, ne tartsa vissza 😄
mert a góljainak száma szép, de ha 4x ennyit is rúghatott volna, akkor már annyira nem.

Firerock
EZ EGY VICC MOSTMÁR! LÕJJE MÁR LE VALAKI EZT A SZERENCSÉTLENT

<#csodalk><#falbav><#vigyor2>

Firerock
És ezt is ki tudta hagyni ez a gyökér....

Sírok 😄DDDDDDD

REAL MADRID

Jól van most már jöhetnek a cserék.

REAL MADRID

horpeti
Lehet Zidane szerzõdés záradékában van benne, hogy Benzemának játszani a kell, mivel francia, vagy nemtom... 😄

horpeti
Jaja. Nagyon durva, mennyire béna most Benzema. De minden rossz, amit csinál. Ha nem érne bele, jobb lenne.
Pedig a BL-ben legalább harcos volt.
Még szerencse, hogy -1 emberrel is ilyen jók vagyunk. 😄 Lesz ez még jobb is!

LasDen
Lassan így is úgy is kinéz egy kezdõ Moratának. Valamikor pihentetnie kell Benzemát is. Bár ez biztots nem a jövõ heti AtMa meccs lesz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na mar mutatjak Moratat <#vigyor1>

REAL MADRID

Mert már nem tudom nézni ahogy szerencsétlenkedik.

REAL MADRID

LasDen
nem, a számok amellett szólnak, hogy seggbe rúglak 😄

horpeti
Te nem szoktál ilyen érzelmi kitöréseket kommunikálni. Mi van?? 😊)
Benzemaaaaaaaa. 😄

Rockynhooo
<#vigyor1>
(Benzemat én már ezer éve elzavartam volna, mindjárt jön Lasden, hogy a számok Benz mellett szólnak <#zavart1>)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

shala
Ne bantsatok a kopaszt csak megijedt a lehetosegtol 😊

non potest pluere aeternum

SLICK
akár õ is, de Benzema ne jöjjön ki a 2. félidõre

Én Jesét hoznám <#idiota>

REAL MADRID

SLICK
Te jó isten... Ezt nehezebb volt kihagyni mint belõni, de hát Benzemának sikerült.... Jöhet Morata a 2. félidõre.

BENZEMAAA! Menj az Arsenalba Özil után!

REAL MADRID

Ezt be akarta dobni a kapuba? 😄DD

REAL MADRID

Na megint hova passzol ...

REAL MADRID

Benzema szerintem nagyon kilóg ebbõl a támadószekcióból.

REAL MADRID

REALista
Pepe helyrehozta😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
elõfordul az ilyen

Na Pepe megint elintézte 😄

REAL MADRID

SLICK
fúúúú de megmáráztatnám azt a picsát 😄

Roni, Bale, Modric, Benzema kezdõ lett volna, de Bale megsérült bemelegítés közben. FAXA...

SLICK
+1

bár nemártana picit részletesebb képeket is látni róluk

Bal felsõ vagy jobb alsó.

REAL MADRID

LasDen
nah, ki melyik új stadiont választaná? 😄

LasDen
faterom is ugyanezt mondta. Csak nem te vagy az? 😄 O_o

ProGabe
"Jesús mit keresett ott? Vagy õ is az egyik fõnök? 😄DD"

Mellékállásban biztos pincérkedik 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Xabi Alonso visszatérése továbbra is homályos. Mivel a játékosnak a mûtéte követõen sem múltak el a fájdalmai...

Gyanús, hogy Csabinak itt az út vége. Már ami a Realt illeti...

Pénteken együtt ebédeltek a csapat “fõnökei”, Ramos, Pepe és Cristiano Ronaldo, számol be a Marca. Az eseményen a csapat harmadik számú kapusa Jesús is részt vett...

Jesús mit keresett ott? Vagy õ is az egyik fõnök? 😄DD