Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nacho is egész jól játszott. Arbeloa nem téma úgyis Marcelo kezd majd helyette vagy Coentrao. Carvajal meg szintén nagyon jól tolja jobbon. Arbeloának max akkor lehet esélye ha valaki lesérül, vagy Ancelotti pihenteti Carvajalt... Jövõre úgyis túl kell adni rajta és egy fiatalabb játékost hozni a helyére
Mondjuk kiváncsi vagyok, hogy fog beleilleni Bale játéka ebbe. De jó, hogy van variációs lehetõség.
REAL MADRID
REAL MADRID
Di Maria meg állat megint (mint régen, mielõtt felemelték a fizetését - lehet most a kezdõért harcol Bale miatt?).
Amúgy nem tudom milyen lett volna a játék, ha Isco helyett Bale jön. Szerintem rosszabb, mint igy. Isco kell. Bale nem annyira hiányzott a csapatból, viszont Benzema helyett simán nézném õt.
elsõ félidõben kétszer hallottam a nevét kb
Carlo miért nem cserélt elõbb? 78. perctõl kezdve cserélt csak. Ennyire nem akar lehetõséget adni senkinek? Benzema is 80. percben lett lecserélve ez valami vicc!
REAL MADRID
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
REAL MADRID
Rá is leltem egyre. Elég gyászos így nézve...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kapurarúgás / gól
gólszerzési lehetõség / gól
Valami ilyen kellene nekem. Bárki tud valamit, ne tartsa vissza 😄
mert a góljainak száma szép, de ha 4x ennyit is rúghatott volna, akkor már annyira nem.
REAL MADRID
REAL MADRID
Pedig a BL-ben legalább harcos volt.
Még szerencse, hogy -1 emberrel is ilyen jók vagyunk. 😄 Lesz ez még jobb is!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
(Benzemat én már ezer éve elzavartam volna, mindjárt jön Lasden, hogy a számok Benz mellett szólnak <#zavart1>#zavart1>)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID

Mellékállásban biztos pincérkedik 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gyanús, hogy Csabinak itt az út vége. Már ami a Realt illeti...
Pénteken együtt ebédeltek a csapat “fõnökei”, Ramos, Pepe és Cristiano Ronaldo, számol be a Marca. Az eseményen a csapat harmadik számú kapusa Jesús is részt vett...
Jesús mit keresett ott? Vagy õ is az egyik fõnök? 😄DD