81624
-
#78808 Arbeolát most direkt figyeltem. Marha jól játszott (védőmunka). A vicces hátulról felrúgása ellenére. Ha nem hiszitek, majd ti is figyeljétek! :) -
#78807 Khedira önbizalma most nagyot nő. de ettől függetlenül ugyanolyan körülményes és lomha lesz, mint a gólja előtt végig.
@ #78802
azok is minden sz*rt megvesznek már! :D -
#78806 Khedira:D -
#78805 :D!
-
#78804 Xabi Alonso nagyon hiányzott a csapatból! (ismétlem magam).
Azok a bepasszok, inditások.. Senki se csinálja ezeket a csapatból, hiányzott a játékból.
Ha elmegy, nagyon fog hiányozni a játékból ez az elem. -
#78803 én a múltkor a Cityvel olvastam hasonlót.... De leszarom ki viszi csak vigyék! -
Monoton #78802 "A Daily Mirror szerint a Manchester United lecsapni készül Khedirára. Az angol klub a forrás szerint a januári átigazolási szezonban 35 millió fontot fizetne a német válogatott középpályásért."
/madridom.hu/
Fizetem az utat Manchesterbe :D -
#78801 szinte kivétel nélkül ezt csinálják a nagy klubok... -
#78800 Na látod, pont itt bűzlik az egész.
Én Madrid szimpatizáns vagyok és örülök a sikereiknek, sőt, minden meccsüket megnézek, de gusztustalannak tartom a filozófiájukat, a játékospolitikájukat. Mindig minden arról szól, hogy szórják a nagy lóvét. A klub nyakig van az adósságban, ennek ellenére kiadnak 90 millió-t Gareth Bale-ért, 70et Illaramendiért és Iscoért, évről évre horribilis összegű vásárlásokat csinálnak, nem számít nekik a pénz, csak az adott játékos legyen meg. Nincs súlya a játékoskinevelésnek, mert se Morata, se Jesé nem kap bizalmat. Mert valljuk be a mérkőzés utolsó 10 percére való becserélés minden, csak nem bizalom.
A stadion átépítésre nincs pénz, holott a 2/3-ád költötték el nyáron igazolásra. Értem én, hogy nagy anyagi vonzata van egy átépítésnek és nyilvánvaló, hogy a klubok igyekeznek támogatót találni a projekthez. Mert ezért Emirates az Arsenal stadionja is....sajnos....
Csak én azt érzem, hogy oké a stadionfejlesztés egy ok, de ezzel még magasabb lóra fognak felülni és még jobban fogják szórni a pénzt és minden valamire való értéket kiölnek a klubból. -
Monoton #78799 A stadionátalakítás közel 400m € lesz, aminek egy részét jobb nem saját zsebből fizetni. Aztán, ha olyan a szerződés a pénz jól jöhet az adósságok kisegítésére is. -
#78798 Nem. Engem sem zavar. Sőt kifejezetten örülök neki. Inkább Microsoft legyen, mint valami közel-keleti akármi. -
#78797 Akarod mondani, hogy ha Suarez-t nem engedik majd 40 milláért, akkor Bill Gates dob egy kis aprót, hogy 70 misi már csak elég lesz?
Vagy miért nem érzed stabilnak most a Real Madridot? Nem kötekedésként, csupán komolyan érdekel a véleményed!
Mert én semmi mást nem látok ebben, csak Florentino Perezt úgy aláírni a szerződést, hogy a milliók forognak a szemében, semmibe véve igenis sok szurkoló számára fontos tradicionális értékeket. És nekem ebben pont az a baj, hogy mindenki legyint, hogy a mai világban a pénz mozgat mindent és ez is csak üzlet. -
Monoton #78796 Nyilvan erdekes egy neve lenne, de ha a klub stabilabb lesz tole, ha ez kell a stadion atalakitadahoz legyen. LasDennek igaza van, eddig is Bernabeu volt, ezutan is az lesz. -
#78795 és a csapat új neve Windóz Madrid -
#78794 Microsoft Bernabeu? Változtassanak ha akarnak, de ez kurvahülyén hangzik :D -
bacaelit #78793 Nem hiszem, hogy az lesz! Jól kell tejelnie MS-nek ahhoz! -
#78792 mint minden ez is csak üzlet... -
#78791 Szerintem is elég gáz. :/
Én nem tudom megszokni azt sem, hogy a St. James' Park már Sports Direct Arena, a Westfallenstadion immáron Signal Iduna Park és hogy Münchenben is Allianz Arena van.
Másfelől meg a totális ízléstelenségre vall, hogy egy tradicionális spanyol stadiont félig angolra nevezik át. Most őszintén, hogy hangzik már, hogy Májkroszoft Bernábéu?? -
#78790 Megy a hányinger meg a gyomorforgás, hogy Microsoft Bernabeu lesz a stadion neve...hűűű micsoda szentésgtörés. Ez csak a stadion, nem olyan nagy dolog. Eddig is többnyire Bernabeu stadionnak hívták az emberek, ez nem változik. Vagy én vagyok túl befogadó?? -
#78789 Casillas volt a kulcs, Varane pedig... -
#78788 Nézd csak ->
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ne haragudj a #78786 is nekem szólt? Esetleg én próbáljak meg valamit még egyszer? :D Csak azért, mert ahogy látom neked mennek a dolgok másodjára! Általában értem, ha hozzám beszélnek -> pl ha a topic-ban nekem címeznek valamit, illetve ha E/2-ben közlik a mondandót.
Itt abból indulok ki, hogy a válasz nekem volt címezve. emiatt feltételezem a "veszed", "nyeld le" kifejezések nem 6unn3r-nak szóltak.
(amennyiben mégis, akkor ne nekem válaszoljon, vagy miután végzett azon dolgokkal, amiket nekem szánt, jelezze külön, hogy másnak reagál.)
a többesszámban megfogalmazott dolgokba meg egyértelműen belevett. /pláne úgy, hogy a meccs alatt illetve az azóta írt kommentekben csak mi ketten említettük meg a franciát./
értem én, hogy egy kommentben le akart tudni mindenkit, de pár extra billentyű leütésével elkerülhetők a félreértések. -
pacclacc #78787 Lasden nem neked akartam. "lehordjátok a sárga földig" nem csak neked írta! -
pacclacc #78786 Próbáld meg még egyszer! Most "csak" hozzád beszélek! :D
-
#78785 még mindig felemásan játszik a csapat, de az elmúlt mérkőzések alapján valamennyire felfelé ívelő pályát mutat..... -
#78784 minden o.k. nálad? (szimplán a #78781-re adott #78783-as reakciód alapján merült fel bennem a kérdés.)
1. Én nem hordtam le a francia védőt a sárga földig. (ha együtt élnél a topic-kal, tudnád, h azt általában Khedira-val teszem.) vagy, ha mégis támaszd alá példával kérlek!
2. Sergio nem tudom miért jött fel példaként, de ha érdekel -> eddig sem díjaztam, ezután sem fogom. mivel az összes REAL meccset megnézem tisztában vagyok vele, hogy milyen a szabályos/szabálytalan megmozdulásainak aránya.
3. savazás? az általam említett pár mondat alapján nem hiszem, hogy indokolt volt a kirohanásod és, h érdemben tudnád azokat támadni...
- vállalt szerepet az ellenfél góljainál? igen
- fiatal kora ellenére hirtelen felkapták / sztárolták? igen.
/rémlik még egy nyalással felérő Drogba nyilatkozat is azokból az időkből./
- hiányzik a rutin? igen
- Pogba jól mozgott azon az oldalon? igen.
ha mégis bármelyikre nemleges választ adtál, kérlek indokold!
az, hogy lehoz egy jó szezont nem jelenti azt, hogy konstans jó teljesítményt tud nyújtani. ezzel nincs is gond. a maximumot csak páran tudják folyamatosan hozni. a tegnapi meccs alapján "értékeltem." nem az eddigi karrier alapján.
4. a Juve védelme talán akkor érdekelt utoljára, amikor Roberto Baggio ontotta a gólokat a csapatban. de visszatérve a tegnapi BL mérkőzésre. a Juve védelmi hibája miért lenne VaranE-é? /itt azért bennem is merültek fel kérdések./
5. az, hogy én hogy látom nem kell, hogy befolyásolja a te Varane-ról alkotott megítélésedet. senki nem mondta, h ne játszÓn soha többet. (de én biztosan nem)
ha így lenne, akkor Ronaldo "játékjogát" is megkérdőjeleztem volna a tavalyi fejes-öngólja után.
készíts egy zöld teát, gyújts meg egy füstölőt, és kapcsolj valami nyugis TV adóra. -
bacaelit #78783 Istenem hibázott Varane itt meg lehordjátok a sárga földig. Ramost mikor középen játszik, szinte minden meccsen ki lehetne állítani, könyöklésért meg durvaságaiért! Meg ezen a meccsen is miket csinált már! Azt nem veszed észre? Tizenegyesnél, látszott, hogy nem akar szabálytalankodni, csak véletlenül rácsúszott. Mikor meg lefejelték, hát van ilyen! Nehogy már itt savazzátok. Juve védelme nem hibázott??? Dehogynem, most akor Varan hibája az is! Hibázik mindenki, nyeld le nem az ő meccse volt és kész! Nehogy már ne játszón soha többet mert most ő hibázott! -
#78782 Ja,de volt sok olyan jelenet is a 90 perc alatt,amikor meg lezarta a szoget. Pont ugyanott. Csak mindig a hibak emlekezetesek. Szegeny Caceres nagyobbat hibazott. -
#78781 jaja a Varánusz fiú ma csak az ellenfél góljainak előkészítésénél vállalt szerepet.
tavaly hamar felkapták/ sztárolták... én nem éreztem akkora hű de No1 klasszisnak. persze lehet, hogy csak a rutin hiányzik...
mindenesetre a Pogba gyerek nagyon élt azon az oldalon. -
#78780 Azért a mai mérkőzés után ezt visszaolvasva kicsit érdekes Varane szájából. Én nagyon bírom a srácot, istenverte jó védő már most is, és még milyen lesz. De idén harmatgyenge. Lehet itt beszélni a sérülésről meg a kihagyott meccsekről, de tavaly is ha hébe-hóba beállt ütött-vágott mindenkit, nem egyszer volt meccs legjobbja. De mind a két gólt a bambáskodása miatt kapták. A tizinél egy olyan buta szabálytalanságot csinált, amit komolyan amatőrök csinálnak. Esélye nem lett volna Pogbának ellőni a labdát, ki volt sodródva, csak le kellett volna zárni a szöget, egy kicsit testtel tessékelni kifele. A másodiknál pedig nem ugrik a beívelésre, hanem engedi hogy a labda a háta mögé kerüljön és sarokkal próbálja elrúgni.... Érthetetlen számomra, hogy a tavaly oly magabiztos védőből mostanság semmi nincs. -
bacaelit #78779 az. -
#78778 Ez a Modric hihetetlenül értékes tagja lett a csapatnak... -
#78777 Khedira, ahogy pofánkapta a labda, meg ahogy elmentek mellette... áááh...
vicc az az ember!
az meg, hogy miért nem tudta ütemben illetve pontosan kiugratni CR-t az a szerencsétlen, ismét azt bizonyítja, hogy mekkora egy hulladék.
-
#78776 mit faszolt már megint? -
Monoton #78775 Khedira istenem :DDDDDD -
#78774 az hogy két fordulóban "jól" játszott nem jelent semmit, sokáig meg egy darab szarral volt egyenértékű amit művelt... -
mgkp #78773 Előző 2 fordulóban meg egy rossz szó se volt róla? Ha valaki hibázik, egyből szidjuk, legjobb hozzáállás. -
#78772 ekkora gyik csatart mint ez a benzema :D -
#78771 Nem hiszem el :) Nesztek károgók! Végre csúcsformában Bale is :) -
#78770 a meccshez még annyit, hogy értelem szerűen nekünk 1 pont is elég a továbbiakban, várható volt, hogy nem itt fogják életük meccsét játszani... Nem is fogják nagyon megerőltetni magukat.
De se baj még egy alkalom a próbálgatásra az olasznak... -
#78769 nem bánom hogy nem néztem meg eddig egyetlen meccset sem, de azért az már elég szégyen hogy lassan szezon közepén járunk és még mindig taktikát meg stabil kezdőt keres az olasz. Halványan elvétve volt valami játék eddig amikor néztem a meccseket, de az lófasszal egyenértékű volt.
Ahhoz is tuti köze van az edzőnek, hogy látványos formahanyatlás van a legtöbb játékosnál. Nem tudom véletlennek nevezni ezt a folyamatot. A csapaton belül meg valami már tavaly óta nincs rendben és a morált túlságosan is lehúzza. Nagy itt a gond igaz nem Carlo idézte elő, de nagyban felerősítette azt. Egyértelműen látszik, alkalmatlan a Real edzői posztjára. Nyugodtan mehet idény végén Khedirával, Arbeloával, Benzemával oda ahova lát...