81624
-
Pukkka #78848 Azért azt nem ártana végig gondolni, hogy az ő sérülése olyan, hogy akár a karrierje végét jelentheti... -
#78847 Na jó elég volt, a személyeskedést/anyázást be lehet fejezni, főleg úgy ha már nem él! -
#78846 +1
Egyébként én sem nagyon bírom Khedirát, de nagyot néztem mikor itt többen is éljeneztek a sérülését látva. Soha, semmilyen körülmények között nem kívánunk ilyet és nem örülünk az ilyennek focis berkekben, még az általunk legjobban utált játékosnak sem, ez alapműveltség kérdése. Nekik ez a munkájuk, ez az életük. Kicsit gondolkozzunk már mielőtt elkezdjük verni azokat a billentyűket... -
#78845 Én sem kedvelem Khedirát, sose szerettem, én is szívesebben látnám Casemirot a helyén, sőt, a személyeskedést is elítélem, de így örülni azért, hogy egy nem kedvelt labdarúgó - aki az általatok imádott csapatért küzd - elég komolyan megsérül...az tényleg gáz. Én a világon a legjobban Messit utálom. Nincs labdarúgó a földön, akit jobban gyűlölök nála. Ráadásul egy olyan csapatban játszik, amit szintén utálok, de mégse tudtam tapsikolni a sérülésének. Ez csupán intelligencia, tisztesség és emberség kérdése. Azt mondják, hogy az ellenséget is megilleti a tisztelet. Khedira meg legyen akármilyen esetlen, ügyetlen, körülményes, hajtani mindig hajt és csakis a habfehér mezért teszi. És már ezért megérdemli a maximális tiszteletet. -
#78844 +1 -
#78843 1. díjaznám, ha a "szemét" a "féreg", a "szar ember" és egyéb jelzős szerkezeteket otthon a családodnak címeznéd. Milyen alapon veszed a bátorságot, hogy így beszélj a fórumozókkal? Ne ezzel akarj nyomatékot adni a mondandódnak!
2. Semmi közöd ahhoz, hogy melyik szurkoló melyik játékoshoz hogy áll.
Én spec a Benzema utálatot nem értettem. de nem hordtam le mindenkit, amikor már a picsába kívánták, mert jópár meccsen formán alul teljesített.
3. Az, hogy melyik edző mit lát és kiben, azt sem tisztem eldönteni. Viszont drukker vagyok. véleményem van. meglátásaim vannak. Mint mindenkinek!
Én személy szerint örülök, ha nem játszik. okok? körülményes, lassú, technikailag képzetlen. Szerintem. Ha te nem így látod, az sem zavar.
4. A sikeres ember és a rossz kívánságok közt nem értem az összefüggést. Gondolom az erkölcsös szót kerested.
5. Majd vázold már, hogy mi alapján tudod te azt bárkiről is itt a topic-on belül, hogy az életben milyen sikereket könyvelhet el.
a személyeskedésnek csak úgy van értelme, ha egy kicsit a dolgok mögé látsz. lehet, néhány esetben igen nagyot néznél... -
#78842 "Rosszindulatú én nem vagyok, nem kívántam neked semmi rosszat.
Nem kell privát köszönöm, egy fogyatékosra nem fogok még több időt pazarolni."
Sebaj, úgy is gecibuta lennél egy jó flémhez :) -
mgkp #78841 Tudod ez itt egy fórum és a hozzászólásaidból lehet csak megítélni itt az embereket. Így valamire következtetek abból, amit látok. Vagy szerinted miből kéne megítélnem őket? Az idézetekből alul?
Rosszindulatú én nem vagyok, nem kívántam neked semmi rosszat.
Nem kell privát köszönöm, egy fogyatékosra nem fogok még több időt pazarolni. -
#78840 Mert egyszerűen nem tetszik amit látok, ez van. A stílusom meg ilyen és kész. De mondtam már, ne bizonygass olyan dolgokat amiről fogalmad sincs, hisz nem ismersz. Egyedül Te vagy az aki próbál itt a nagy megmondó ember lenni, holott én neked semmi személyeskedőt nem mondtam még. Tehát ki a rosszindulatú?
Amúgy meg ha akarod lerendezhetjük ezt privátban is, mert ne a topikot basszuk szét. -
mgkp #78839 Itt a pont. A sztárjátékosok olyan játékosok nélkül, mint pl. Khedira nem tudnak tündökölni. De itt aztán baromi sok szakértő van, a Madridnál ők a jelöltek Ancelotti és stábja helyére. -
#78838 Remélem, hogy hamarosan eligazol a Realból Khedira :)
Csupán azért, mert abszolút nem becsülitek, Real fanok. Eddig játékosként sem, mostmár emberként sem. Egy sérülésnek örülni? Undorító.
Az kéne eljusson az agyakig, hogy Khedira nem egy Schweini, Xabi Alonso típusú irányító VKP. Ő egy klasszikus vízhordó ember, rombol és robotol. Ilyen ember pedig kell manapság, ha stabil középpályát szeretne egy klub. Talán ez foroghatott Mourinho, és forog Ancelotti/Löw buksijában is. Biztos ők a butusok, csak ti vagytok a helikopterek. Tisztelet a kivételnek!
Remélem a VB-re felépül, kell a Nationalelfbe! -
mgkp #78837 Valószínűleg van, a hozzászólásaidat elnézve, árad a legtöbből a rosszindulat. Tudod a sikeres emberek másnak nem kívánnak rosszat, nem örülnek pl. jelen esetben egy sérülésnek. Ezért mondom, hogy a sikertelenségüket, belső nyomorukat kompenzálják az ilyen emberek. Nem hiába, a kutyát nem érdeklik és ezt biztos nagyon nehéz lehet elviselni. -
#78836 Tévedsz, egyáltalán nem ismersz. Semmiféle nyomorom nincs, alapjáraton egy vidám, kiegyensúlyozott ember vagyok, sokan szeretnek is nincs miért panaszkodnom.
Ez egy fórum, mi emberek vagyunk. Mindenkinek van egy véleménye, én elfogadom a másét, más is fogadja el az enyémet. Én nem ugattam le még senkit a véleménye miatt, csak érveltem. Építőjellegű hozzászólásokat én is szivesen veszek. De az ilyen buta személyeskedést mellőzd, mert ezzel nálam aztán semmit nem érsz el. Ugyanolyan nyugodtan fogok tudni aludni ezután is . :) -
mgkp #78835 Biztos a világ legjobb edzői hülyék, hogy mind játszatják olyan csapatokban, ahol hatalmas a konkurencia.:D
De látszik a hozzászólásokból mennyi szar ember van az országban. A semmit nem számító, sikertelen embereknek a belső nyomorukat kompenzálni kell.:D -
#78834 Ha ez kellett hogy végre kikerüljön a kezdőből..
Amúgy köszi! -
mgkp #78833 Mekkora szemetek vagytok, tipikus férgek, örülni egy sérülésnek. Gratulálok. -
#78832 én ennél némileg visszafogottabban örültem. de ezen most röhögtem egy nagyot!
amúgy, ahogy látom magának kereste...
-
#78831 VÉÉÉÉGRE!!!!!!!!! Ennél jobb hírt nem is tudtam volna elképzelni -
pedig nem vagyok Furi Geller.
bye-bye Sami -
#78829 Én is tartok ettől... -
pacclacc #78828 Még szerencse, Alonso visszatért! -
Monoton #78827 Majd kiderül, azt is elképzelem Carloról, hogy visszaállunk 4231-re most, hogy nincs a tuniszi herceg. -
Pukkka #78826 Kíváncsi leszek. Szerintem nem kicsit fog hiányozni Khedira gürizése... -
Monoton #78825 Szomorú, szomorú mert egy sérülés sosem jó, de most legalább Casemiro lehetőséghez juthat. -
#78824 addig szídták itt páran,hogy mostmár biztosan kikerült a kezdőből :D -
#78823 Sami Khedira válogatottja Olaszország elleni barátságos mérkőzésén szenvedett elülső keresztszalag-, és belső oldalszalag szakadást, így legalább hat hónapig harcképtelen lesz. A játékos vb-szereplése is veszélybe került.
-
#78822 az komoly :D
statisztika
amúgy mind Pepe, mind Konszentráló faszán játszott. igaz Fabio többet volt támadásban, mint hátul. meg a Ronaldo is felpörgött a második játékrészre... a gólt meg mindenképpen csekkoljátok. nem mindennapi mozdulat.
-
#78821 az meg csúnya lesz ha a franciák nem jutnak ki a VB-re.... Ukránok már 2-0-al mennek.. -
#78820 Azt a csukafejest!!! POR - SWE 1-0
CR7 természetesen! -
#78819 Ancelotti Real Madridja eddig jobban teljesít, mint Mourinho utolsó évének hasonló időszakában
-
#78818 -
#78817 Ja, izomszakadás, és 6-8 kihagyás (vagyis abból 4 hetet már edz).
Durván gyógyulnak az emberek. :) -
#78816 nem kéne...
mondjuk a gólátlagát a bajnokságban igencsak gyengíti, hogy szeptember 28-án talált be utoljára. /ezért fontolgatja?/
illetve most nézem... ebben az idényben nem léphet pályára. valamit hallottam a hétvégi Betis meccs kapcsán, de nem hittem, hogy ennyire súlyos.
-
Monoton #78815 “Messi komolyan fontolóra vette, hogy elhagyja a Barcelona csapatát” – írja a Punto Pelota szerint. Francois Gallardo szerint a Real Madrid jövő nyáron az Adidas segítségével együtt megpróbálja a lehetetlent, és ajánlatot fog tenni az argentin játékosért.
/madridom/
-
cabell2 #78814 köszi! -
Monoton #78813 Zimbio
De egy tucat másik hely is van, csak én azért innen szedem mert itt jó minőségű nagy felbontású képek vannak. Meccs után 1-1,5 nap mire felkerülnek. -
cabell2 #78812 Valaki meg tudná mondani, hogy a banner fölötti képeket - pl. csapatfotók meccsek előtt - honnan szeditek le? köszi! -
nagy hős #78811 Morata durva mit hagyott ki, meg benzin is irigykedve nezhette :D -
#78810 jaja. 3 embert figyeltem ma. /szokás szerint Khedira. de őt figyelni sem kell. felhívja magára a figyelmet azokkal a lassú fordulásokkal, eladott labdákkal./
Modric a másik... őt sem kellett külön figyelni, mert, mint ahogy Farkas Norbert is említette bizony jól osztogatta a labdákat.
a harmadik nálam is Alvaro volt. a múltkorihoz képest, amikor csak az nem ment el mellette, aki nem járt arra, kifejezetten hasznos munkát végzett.
CR7-től a szokásos, Benzema is szépen magára talált végre. a Bél gyerek meg nehogy visszaessen megint arra a pár héttel ezelőtti szintre, mert nyakonvágom!
Madridi KO 1 félidő alatt.
amúgy 1 kérdés.
SPORT TV-n Farkas + Horváth Ferenc voltak a spanyol foci mindenttudói + állandó La Liga meccs kommentátorok. a Horváth hova tűnt? -
#78809 Soha a büdös életbe nem szabadultok meg tőle. Úgy is folyton kezdő volt, hogy semmit nem csinált, most meg hogy gólt lőtt....üzenet a Manchesternek, hogy 35 milla kevés lesz, 60 alatt el se induljanak tárgyalni.
Arbeloa meg tényleg jól játszott.