Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
A szélsõket bal oldalon azért cserélgette Carlo, mert Marcelo és Coentrao is sérült. Arbeloa azért lehetett ott vagy épp Nacho..
VKP poszton Casemironak megadhatná végre a bizamat is látványosabban jobban teljesít a brazil a gyökér Khedira helyett. Illarra amúgy meg egész jól tolta hétvégén is (tegnapi meccset nem láttam mert a vizsgám végét ünnepeltük), ha formába lendül csak mégjobb lesz.. Így Modric is tudna pihenni, mert valljuk be msot elég nagy teher szakadt rá, ennek köszönhetõ a kisebb formahanyatlása is szvsz.
Benzema meg hát... örök talány..

6unn3r
Én azt nem értem, hogy meccsrõl meccsre miért változtat mindig Carlo. Nincs két olyan meccs egymás után, amikor ugyanaz lenne a kezdõ. Állandóan váltogatja a szélsõ védõket. Carvajal-Marcelo, Carvajal-Arbeloa, Arbeloa-Coentrao. És dettó a védekezõ-középpályás poszton is. Nem értem továbbá azt sem, hogy Casemiro (aki látványosan lendületet és fantáziát tud bevinni a játékba) még csak csereként sem áll be. Helyette inkább beküldi Illaramendit, aki engem baromira nem gyõzött még meg. Na és Benzema. Nem bántani akarom, mert a maga módján jó csatár és megvan benne az a tehetség, amivel igazán jó lehetne. Azt gondoltam Higany távozása után felszívja magát, és menni fog a játék, tekintve, hogy õ az egyetlen valamirevaló befejezõcsatár. Ennek ellenére nem találja a helyét. Ronaldo többet mozog az ék poszton, mint õ. Nagyon gyenge a labdák megjátszásában, rendszerint rossz passzt ad vagy simán szerelik. A befejezéseknél is pontatlan (lásd Getafe elleni meccs). És látszik a görcsösség a játékán, az arcán, hogy nem bír megküzdeni a nyomással, ami rá nehezedik. Ha Perez tényleg nem akar senkit igazolni télen csatár posztra, akkor sovány lesz ez így erre a szezonra.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

horpeti
A cserek tenyleg furak. Ha pihentetni akarna,lehetne elobb is. Benz Morata cserenek is csak idohuzo jellege volt. Mondjuk nem is volt meg a meccs,hogy pihentessen.
O biztos tudja,miert nyomja Benzemat. Mondjuk ezzel fejezi ki,hogy megbizik benne,es varja,h.formaba lenduljon. Ha kitenne,vegkepp meszelnenek neki,motivaciot is vesztene. Biztos be fog majd 1x telni a pohar,de akkor nem 1 meccsre ul le.

horpeti
Ja amugy engem se erdekel,csak az,hogy jo jatekot lassak. Ha ev vegen ezzel nyerjuk meg a bajnoksagot,ugyse fogunk mar ra emlekezni. Sokan kapnak segitseget,ez biztos az uzleti erdeke 1-1 bajnoksagnak. 😊

Firerock
És végig is fogja játszani a meccset.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Benzemat meg nem szeretnem a kezdoben latni hetvegen (de ugy is ott lesz).

REAL MADRID

Egyébként én lexarom, mintha más csapattal nem fordult volna még elõ (többször is .. khm). Egyedül a mai játékunk és Carlo értelmetlen cseréi mellett állok értelmetlenül.

REAL MADRID

horpeti
Volt egy jó csele. Amikor kontra volt, és középpályánál sikerült egy eltolással lecseleznie egy védõt. Fel is kurjantottam, hogy beszarok, hogy összejött, ez sose szokott. 😄DDD

Mi "is" megérdemeljük a bírói segítséget xD

horpeti
Ennyire látványos Bundát ritkán látni. Kemény.
Vagy csak szimplán bejött a nyomi biró effekt, a javunkra. Spanyol birók nagyon szarok. 😊

Azert Benzema megint odatette magat 😄

REAL MADRID

Ezt a gólt hazugságvizsgálós ügyért kaptuk 😄

REAL MADRID

Firerock
Hihetetlen....

ez mi a szar volt??? pepe húzta le a fickót, bunda megy megint
LasDen
nagyon lassan akar összeállni ez az új játék...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Vicc ez az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Firerock
Ebbõl megint nem lesz bajnoki cím. Megint nullázás lesz

Azmi? 😄

REAL MADRID

De még szögletbõl nyerhetünk 😄

REAL MADRID

Csak megint az a bosszantó, hogy a kötelezõt nem tudjuk hozni.

REAL MADRID

Firerock
Szánalom mostmár...

REALista
Meg is érdemlik...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hogy éreztem ... teljesen megérdemelt gól.

REAL MADRID

LasDen
az egész meccset rossz nézni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rossz nézni, ahogy Khedira a labdával bánik :S

REAL MADRID

Megint ezekkel a Mourinhos beadásokkal próbálkozunk 😊

REAL MADRID

Ha ismered a Sopcast programot, és ha találsz hozzá 2000 kbps Streamot, akkor jól fogsz szórakozni 😊

Itt pl. találsz

Firerock
Köszi.
Abban még tudtok segíteni hogy melyik szokott a legjobb minõségû lenni?
Nagy TV-n nézném azért nem mind1... 😊

Banoknal erdemes szetnezni, en pl. a coolsport.tv-n szoktam nezni.

REAL MADRID

LasDen

Firerock
Lesz valami normális minõségû stream?

SLICK
jaja pár éve volt ez, emlékszem hogy teljesen be volt fordulva az egésztõl mikor kiderült...

Különc
Úgy rémlik nekem, hogy Ronaldonak is voltak olyan ügyei, mint ez a Victoria Dorval dolog, volt vele mirõl beszélgetni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
még lehet így is jobb lenne, mint Benz...😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szabii98
nade Kariiiim

I met God. She's black

SLICK
ejj ezek a nõk, mindig a baj van velük 😄

<#nevetes1><#nevetes1>
"A Sud Info állítja, Benzema két éjszakáért is fizetett a 29 éves Victoria Dorvalnak, aki születésekor még a Johnny nevet kapta, és 25 évesen operáltatta át magát. A hölgy állítja, elsõ alkalommal kétezer eurót kért egy együttlétért Benzemától, aki aztán újból megkereste, ekkor pedig már 6000 eurót fizetett a szolgáltatásaiért.
- Tudott a mûtétemrõl, de azt mondta, nem zavarja, sõt, még jobb is így - árulta el Dorval a lapnak."
/Samsungsport/

REAL MADRID

ProGabe
Most még bõszen frissítgetik a srácok, bezzeg majd ha 10 pontos hátrányban leszünk, meg kiesünk a BL-bõl <#banplz><#banplz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
jah, meccsenként frissül...

horpeti
Már a friss Getafe elleni képek a bannerban? Cool. 😄 Benzema fejelése 😄

SLICK
Most már értem miért pontozódsz ki mindenhonnan 😄DDDDDD

szucsy89
Semmi kiemelkedõt nem nyújtott egyik volt madridos sem.
LasDen
lassan kezd mozgolódni a bajnokság. idõvel újra szinten lesz...

Rockynhooo
Most több jó csapat van ott mint spanyolban.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
én csak azt sajnálom, hogy mind hárman mehettek volna egy nívósabb bajnokságba is. Ez az olasz elég gyenge már évek óta...

Na úgy néz ki ez marad a fórum szélessége, cserélhetem a fejlécet :/

REAL MADRID

Az elsõ gólpasszt meg Albiol adta. 😊

REAL MADRID

SLICK
Higuaín betalált a Milan ellen is 😊
A Napolit konkrétan a Madridi alakulat repíti 😄

SLICK
Bale lehet bal hátvéd is <#idiota>