Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem a csillagok aktuális állásából 😄DDDDDDDDDDD
vagy így tudnak igazságosan osztozkodni a fegyelmi bizottság tagjai 😄
A Fegyelmi Bizottság az eltiltáspn túl a játékost 7212 eurós, míg a Real Madridot 901 eurós pénzbírsággal sújtotta.
/madridista/

Ezek a számok hogy jöttek ki? 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
nem lesz 😄 am nagyon félek h Sevilla most támad fel és elpicsáznak így a hiányzók miatt de kötelezõ nyerni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mert a Barca elõtt még lesz egy Valencia meccs is?

REAL MADRID

tesó07
Inkább tudja le akkor a Valencia ellen,ne a Barca meccsen hiányozzon.

RMCF

Én így attól félek, hogy a Sevilla ellen kap egy sárga lapot.

REAL MADRID

Rudee
Cannavaro bokasérülést szenvedett a tegnapi edzésen. AS szerint rendben lesz a meccsre, kiváncsian várom. Lassan olyan, mintha november lenne...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Amúgy jó, hogy Higuaín jácchat, csak kár, hogy pont Õ az aki a Bernabeutól távol nem igazán termeli a gólokat. Jó lenne ha most ezen változtatna kicsit.

Rudee
És akkor Gascoigne-ról ne is beszéljünk.

tesó07
Jaja, a másik az hogy Pepe elég durva volt,de sérülést nem okozott,az utóbbi idõkbe meg lehetett pár olyan megmozdulást látni amikor súlyos sérülés lett szándékos belépõ után,mégis csak pár meccses eltiltás lett a vége,azoknál az eseteknél szó nem volt ilyenrõl hogy szerzõdésfelbontás.De tudom ez a Real Madrid,innen takarodj egybõl az aki ilyet csinál,jó vicc......és pont a legjobb védõnk.

RMCF

Materazzit "fel is kötötték volna" már akkor, a dél amerikai pedig tényleg helytálló példa...
SLICK
jaj minden botrányt csak nálunk fújnak fel....
fasz kivan ezzel is

miilann04
'Uchéba például belerúgott a vendégek büntetõje elõtt - mindez pedig a lefújás után tetõzött csak igazán, amikor Cata Díazzal szemben használt profihoz méltatlan szavakat és gesztusokat...'

de mondjuk azért nem mellékes hogy

'A spanyol köztévé ugyanis egyértelmû képekkel támasztotta alá, hogy a Getafe egyik sarokrúgásánál Cata Díaz szó szerint megragadta Marcelo férfiasságát, amit a madridi játékos a lefújás után stílszerûen viszonzott azzal, hogy odaszólt Cata Díaznak, majd arra a bizonyos szervére hívta fel a figyelmét... Mindezt Marcelo nem ismerte el, noha a felvételeken ennek ellenkezõje látszik. "Nem tettem ilyen gesztust, futottam, menekültem, mivel jött felém Cata Díaz. A nyelvemet viszont kinyújtottam" - ismerte el az érintett, aki egyúttal azt is megjegyezte, hogy elnézést kér sporttársától. '

madridista amugy.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

REALista
A 11-es elõtt valakit lábon rúgott.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Marcelo mit csinált hogy ezt is így felhozzák? Nem csak egy kis szájkarate volt az ellenféllel?

REAL MADRID

ProGabe
jajamárf*szom. Materazzinak már nem kéne a pályán lennie, Cantonát börtönebe is lehetett volna zárni, szinte bármelyik dél-amerikai meccsen meg kb. mindenkit kiállítana egy európai bíró 😊 szóval ennyire tényleg nem kéne túlspilázni a dolgot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
péntek, 16:48 - Ángel Torres: "Megbocsáthatatlan Pepe hozzáállása, a Real Madridnak kellene legelõször megbüntetnie. Pepe rossz példát mutatott a fiatal generációknak. Marcelo tette is büntetést érdemel, de Pepe cselekedete okot adhat akár a szerzõdésének a felbontására is."

mit kell ezt ennyire túl lihegni... szétrúgta... jó oké hibázott , kap büntetést és pá ...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
"A Fegyelmi Bizottság elsõ fokon 10 mérkõzéses eltiltással büntette Pepét, a Real Madrid portugál hátvédjét. A Real Madrid fellebbezhet, s adott esetben ezen az ítéleten még enyhíthet a Fellebbviteli Bizottság. Gonzalo Higuaín sárga lapját viszont eltörölték."

Lehetett rá számítani hogy idén már nem játszik...😞

RMCF

<#worship>

REAL MADRID

Rudee

Rudee
Teljes második félidõ?

http://rapidshare.com/files/224191835/REA-GET_FT_www.sport-video.pl.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/224200258/REA-GET_FT_www.sport-video.pl.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/224207422/REA-GET_FT_www.sport-video.pl.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/224215690/REA-GET_FT_www.sport-video.pl.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/224412121/REA-GET_FT_www.sport-video.pl.part5.rar.html

Második félidõrõl nincs valami? Szeretném kivágni az utolsó perceket.

REAL MADRID

Rudee
Huntelaar megsérült, játéka erõsen kérdéses. Tulajdonképpen támadók nélkül a csapat, fuck. A kérdés adott: Szalai vagy Bueno, Bueno vagy Szalai?

Lass legalább visszatérhet <#buck>

Rudee
Real Madrid-Getafe
összefoglaló, realmadrid.pl

Garay-gól az Atlético ellen (másik link)

Garay gólt lõtt az Athletico Madridnak. (5-1re nyertek)

REAL MADRID

Rudee
AS szerint akár 6-8 meccset is kaphat Pepe.

tesó07
Valószínû,de még nem biztos.

RMCF

Higu sárgáját sztem eltörlik.

REAL MADRID

tesó07
"A mai edzésen Huntelaar a többiektõl külön futóedzést végzett, ugyanis izomfájdalmakat érzett. A játéka kérdéses a Sevilla ellen, de jó eséllyel egészséges lesz, ellenben Heinzével, akinek a szereplése komoly veszélyben forog."

Na az lenne a fasza ha még õ sem játszana,már így se lesz Higany,Robben,Pepe.

RMCF

Cabell
Ha a chelsea lennetek akkor 1 meccset se kapna😊 igy meg erdekes is lehet😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

tesó07
Csak emelni kellene a gyógyszeradagját és nem lenne ott probléma.😊
De am a csapattal jól kibaszott,mert hát a következõ meccseken nem ártott volna a legjobb védelemmel kiállni.

RMCF

ez csak a nagy megbánás, valami kell a médiának is...
zaki
😄

Adriano szindróma

Pepe: "Ezek életem legrosszabb napjai. Nem vágyok vissza a labdarúgópályára. Láttam a felvételeket és nem ismerem fel magamat. Elvesztettem a hidegvéremet, megõrültem, de ez nem én vagyok. Ha azt látom, hogy nincs esélyem ismét visszatérni a futballhoz, akkor kipróbálok valami mást."
/madridista/

Lol hát én is elítélem amit tett, de azért zárdába ne vonuljon már <#confused>

REAL MADRID

SLICK
Egész sokat foglalkoznak a Real Madriddal is és egész sok igazság van benne a igazolásokkal kapcsolatban.

SLICK
a Spektrumon most megy egy mûsor Zidane-ról

Zizou az ÁSZ a címe, fél 1-ig tart

LasDen
azé voltak durvább dógok is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabi89
lol <#buck>
Király lett

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

LasDen
nem kötöttünk szerzõdést, így nem volt mit felrúgnom... 😛

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
ha elég apró darabokra vágod és beleteszed mondjuk egy 4-5 tojásos rántottába észre se veszed mit eszel...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
akkor mindenkinek veszel a topikban egy rekesz Leffét,mert ez kb olyan,mintha felrúgnál egy szerzõdést 😞

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
jóvan.....tudjátok mit....inkább nem eszem meg........

SLICK
ugyan már, piacon kapsz 400 Ft-ért is 😄 Nem kell, hogy jó legyen, úgyis csak enni kell 😄

LasDen
az tavaly áprilisi kép.....azóta elhagytam sajnos.....

#46043: 5-6000 ft-ba kerül és a városban nincs olyan, ami nekem jó lenne..... 😄

hunbasser
kamu,mert a szeged batses banneren is sapkában feszítesz. fail.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
mibe kerül újat venni? 😄

LasDen
háh.....nincs sapkám..... 😄

kas123
Hmm, mit találtam a könyvjelzõim között 😊

remélem felveszed videóra 😊

szerintem pénzbüntetést is fog kapni a klubtól
Csabesz6
Persze...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"