Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
5-10 meccs között valahol reális, viszont 1 hónapig nem kapna fizetést, ha az én játékosom lenne.
nálunk a Dragóner arcát több helyen eltörõ váci gyerek kapott 3 meccset... az nem gusztustalan?

Elgurult a gyógyszere, kap majd 3-4 meccset aztán úgysem fogják 12 évre eltiltani :\
Én hozok gyufát, te meg fát 😄

REAL MADRID

robotnyk
szerintem égessük meg a fõtéren.
Forza Italia
sztem enyhe ítélet lenne a 10 meccs. Hópár hónapra elkéne tiltani mert amit csinált az nem emberi. Gusztustalan volt szó szerint.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ProGabe
A bírói jelentésben szerepel, hogy levonulása elõtt még arcon ütött egy másik vendégjátékost, Juan Albínt, csapattársainak kellett letaszigálni a pályáról, megsértette a negyedik játékvezetõ is.

Pepe sajnálja a történteket, és bocsánatot kért mindenkitõl: "Életemben nem cselekedtem még csak hasonlót sem. Nem tudom, mi történt velem, egyáltalán nem vagyok egy erõszakos természetû labdarúgó. Nagyon rosszul érzem magam a bõrömben, szomorú és csalódott vagyok" - mondta a meccs után.

A Getafe elnöke, Ángel Torres példás büntetést kért, legalább 10 meccsre szóló eltiltást javasolva.

@sportgéza

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
fasza...a legjobbkor...😞((

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Na Robben 2-3 hétig nem lesz, igazán jókor esett ki :S

REAL MADRID

zaki
lol. nem láttam a meccset sajna, csak az összefoglalót. szép kis bünti lesz ebbõl, az tuti...

Most néztem meg a meccset, a végjáték jó volt, viszont Pepe-nél nagyon elgurult a gyógyszer.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Rudee
Megnéztem egy rövidke összefoglalót:
Soldadotól szép gesztus volt, hogy nem ünnepelte a gólját
Higuaín nagyot küzdött az egyenlítõ gólnál, respect
Albín gólja viszont szánalom, a védelem csak nézte
Guti meg 2 duzzogás közt Beckham DVDket néz? Lassan úgy lövi a szabadokat, mint az angol 😊
aztán jött a 11es, Iker királyt így nem lehet megalázni, de ezt sokan nem tudják 😊
majd Pipita 2. gólja... na az nagy volt, a hajléktalanná vált pókok már el is hagyták a Bernabeut 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Oncsi
Hivatalosan Pepét a támadó gólhelyzetben való fellökéséért állította ki a bíró. Ezt követõen kétszer belerúgott a földön fekvõ Casqueróba, majd megütötte Albínt. Casillas ezekkel a szavakkal zavarta le: "Te õrült vagy". Lefelé menet még odaszólt a negyedik játékvezetõnek: "Mindannyitoknak a k...a anyját".

ehh<#conf><#ejnye1>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

SLICK
A Sevilla elleni meccs Vasárnap 19:00-tól a Sport 1-en! ^^

tesó07
Sevilla ellen viszont õ sem játszik,mert 5.sárga lapját kapta ma.

RMCF

Barca ellen Higuaint a csatársorban akarom látni nem a szélen 😊

REAL MADRID

tesó07
Hihetetlen nagy meccs volt!!!!Erre csak a Real képes,mennyi meccset fordítottunk már meg így,elképesztõ volt.Higuain meg megint alkotott,mentálisan nagyon ott van,ennyi utolsó perces gyõztes gólt rúgni...És ilyen meccs után a kommentátor meg fikázza a csapatot hogy milyen szarok voltunk,buzi SK. Pepe meg egy idióta volt,min.3 meccses eltiltás kinéz neki és pont a rangadók elõtt...ez az egy negatívum a mai napon.

RMCF

én mindig ilyen képeket találok XD
hunbasser
😄Dddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
megihlettek a képek...

Rockynhooo
na igen , szerintem is jobb lenne. meg kiváncsi vagyok most sérült e valaki , meg lesz e visszatérõ meg pepevel mi lesz, értelmes csapattal kéne kiállni Sevilla ellen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

stewie a legjobb 😄
Rudee
Ja, csak ha lehet akkor Metzelder legyen a védelembe Pepe helyén, ne pedig Torreske. Bár úgyis Õ lesz.

best logo 😄DD

REAL MADRID

REALista
Hát nem tudom...😄
A Sevilla ellen meccs döntõ lesz ha azt megtudjuk nyerni az elég pluszt adhat a Barca elleni meccshez és ha azt is lehozzuk akkor onnantól senki sem állíthat meg minket..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
én is ezt mondanám.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
JRamosnak nagyon durva a mérlege, kár hogy hetek óta minden meccs után "a francba de nagy mákunk volt" fílingem van.
LasDen
Raúl: !!!Elfogyott!!!
Casillas: Nekem mondod...?!?!
Higuaín: Elfogyott...?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na akkor Higuain egy Mr. Executive felirattal mehet a bannerba 😄
Rockynhooo
Az elkövetkezendõ négy meccs:

Sevilla–Real Madrid
Real Madrid–Barcelona
Valencia–Real Madrid
Villarreal–Real Madrid

nem lesz semmi... :\ fõleg, hogy egy Classicon ugye bármi lehet a másik 3 meccs meg mind idegenben :| annyi vigasztal h a Barca is játszik ezekkel a csapatokkal + a Chelsea-vel.

SLICK
amúgy 0:15-tõl ismétlés lesz, meg holnap reggel 10-tõl ha valaki meg akarja nézni újra

hunbasser
na várjál,amikor válaszoltam,még nem az volt ott... 😄

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
Higuain minden kívánságát fûszoknyás, pálmaággal legyezõs maláj szûzkurvák lessék. <#worship>

Rudee
Nem láttam még az esetet, de nem hiszem, hogy túl sok meccset kapna. A Racing elleni meccsükön Dani Alves lábat tört, mégse tiltották el.

Rudee
Na hazaértem munkából.
A gyõzelem jó, biztos nem volt rosz meccs, kár hogy lemaradtam. Majd nézek összefoglalót mingyá.

SLICK
hát igen én is sajnálni fogom :|

LasDen
amúgy a 11-es télleg annyira szar, mint ahogy a faterom elmondta, mert abból az jött le, hogy valami irtózatosan szarul rúgták.....

Rockynhooo
Barca ellen azért Pepe nagyon kéne , anno Eto-t nagyon megfogta 😄 meg ,hát most jönnek a kemény meccsek :|

LasDen
szerinted a zárójeles rész a veje szóval mire mutat rá?? 😄

(kiütöttél elõbb)

el sem hiszem, hogy Don Fabio után most megint ilyen izgalmas meccsünk volt 😄DDD
hunbasser
ha félrerakom az elfogultságomat,akkor azt mondom,hogy ebben az idényben már ne is játsszon + két hónapig nincs fizu...

ReaL MaDRid x siempre

Nemcsak a barátnõje? Mert akkor elkeveredett az esküvõi meghívóm :|

REAL MADRID

hunbasser
Maradona lányának a férje Agüero. ezért.

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
Én is😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Akárhányszor nézem végig ezt a Pepe esetet annál több meccsre tiltanám el. A lökés még okés benne van, aztán még azt is elhinném hogy a labdát nézte (én úgy láttam) amikor lábon rúgta, de hogy utána eldurran az agya és végighúzza a stoplit a fekvõ játékos hátán az gusztustalan.

REAL MADRID

Csabesz6
Ecsém, és pont egy ilyen meccset nem néztem meg😄
Mondom nem keresek streamet, úgyis szar meccs lesz bizti, megyek megnézem a nagymamát.XD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
hát jah... ilyet h mp-k vannak hátra és CAsillas már asse tudja merre rugja de lövi felfele , fent meg gyilkolják egymást az emberek 😄 nagyon durva volt 😄 légyszi majd a 80. perctõl vki tényleg tegye fel , nagyon hálás lennék 😊

hunbasser
Eddie volt a kedvenc karim <#idiota>

ReaL MaDRid x siempre