Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elgurult a gyógyszere, kap majd 3-4 meccset aztán úgysem fogják 12 évre eltiltani :\
REAL MADRID
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Pepe sajnálja a történteket, és bocsánatot kért mindenkitõl: "Életemben nem cselekedtem még csak hasonlót sem. Nem tudom, mi történt velem, egyáltalán nem vagyok egy erõszakos természetû labdarúgó. Nagyon rosszul érzem magam a bõrömben, szomorú és csalódott vagyok" - mondta a meccs után.
A Getafe elnöke, Ángel Torres példás büntetést kért, legalább 10 meccsre szóló eltiltást javasolva.
@sportgéza
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Soldadotól szép gesztus volt, hogy nem ünnepelte a gólját
Higuaín nagyot küzdött az egyenlítõ gólnál, respect
Albín gólja viszont szánalom, a védelem csak nézte
Guti meg 2 duzzogás közt Beckham DVDket néz? Lassan úgy lövi a szabadokat, mint az angol 😊
aztán jött a 11es, Iker királyt így nem lehet megalázni, de ezt sokan nem tudják 😊
majd Pipita 2. gólja... na az nagy volt, a hajléktalanná vált pókok már el is hagyták a Bernabeut 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
ehh<#conf>#conf><#ejnye1>#ejnye1>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
REAL MADRID
RMCF
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
A Sevilla ellen meccs döntõ lesz ha azt megtudjuk nyerni az elég pluszt adhat a Barca elleni meccshez és ha azt is lehozzuk akkor onnantól senki sem állíthat meg minket..😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Casillas: Nekem mondod...?!?!
Higuaín: Elfogyott...?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sevilla–Real Madrid
Real Madrid–Barcelona
Valencia–Real Madrid
Villarreal–Real Madrid
nem lesz semmi... :\ fõleg, hogy egy Classicon ugye bármi lehet a másik 3 meccs meg mind idegenben :| annyi vigasztal h a Barca is játszik ezekkel a csapatokkal + a Chelsea-vel.

A gyõzelem jó, biztos nem volt rosz meccs, kár hogy lemaradtam. Majd nézek összefoglalót mingyá.
(kiütöttél elõbb)
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
REAL MADRID
Mondom nem keresek streamet, úgyis szar meccs lesz bizti, megyek megnézem a nagymamát.XD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"