Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
mindjárt eltûnik 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ja,de ilyen halálhörgõs hangot is bevághatnának alá,úgy hatásosabb lenne,meg talán egy kést meg egy uzit bele photoshoppolhatnának Pepe kezébe.

ReaL MaDRid x siempre

Tiszta jó hogy odasüt a nap a pálya szélére nem látok ott semmit <#vigyor3>

REAL MADRID

REALista
Remélem félidõben is bevágják párszor.Vagy akár az alsó sarokban is mehetne végtelenítve a jelenet...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
ajajj Perez Burull a bíró <#kuss>

hunbasser
ezaz,azért még a meccs elõtt gyorsan meg kellett mutatni a Pepe-jelenetet,nem láttuk még elégszer <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
szinte gondoltam, hogy a meccsünk elõtt fognak szarozni

Rudee
Hoki meccsen hosszabbítás lesz, remélem gyorsan döntenek 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Megvan a hazai is:
Palop; Adriano, David Prieto, Escudé, F. Navarro; Duscher, Romaric; Navas, Renato, Perotti; Kanouté

Rudee
Kezdõ:
Casillas, Sergio Ramos, Metzelder, Cannavaro, Torres; Gago, Lass; Higuaín, Guti, Marcelo; Raúl

hunbasser
amúgy ha kikapnának,én nem hibáztatnám õket,mert az utóbbi meccseinket sorra nyertél,max akkor haragudnék,ha nagyon lelketlenül meg gányul játszanának,de ez fullra elképzelhetetlen számomra,mert mostani meccsen is láthattuk,hogy mennyire tudnak harcolni 😊 a barca x-e meg tuti sokat lendít az önbizalmukon.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
én is most úgy vagyok vele h kikapunk de nem leszek mérges a csapatra ha tényleg mert nem lesz könnyü , ha nyernek akkor viszont gecire örülök majd, mint írtad az x nekem is full semleges 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
amúgy én úgy állok hozzá a meccshez,hogy kikapunk,így ha tényleg kikapunk,akkor nem leszek csalódott,ha pedig nyerünk,akkor kétszer akkora lesz az öröm 😄 az x pedig semleges,mert akkor marad minden ugyanúgy.ha most jól számolom,akkor ha megnyerjük az összes meccsünket,akkor a barcának már csak egyszer kell x-elnie (meg persze kikapnia tõlünk,de ezt már beleszámoltam abba,hogy "megnyerjük az összes meccsünket" 😊)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
<#eljen><#eljen><#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
aki úgy tudta (mint pl én is), hogy a Sport 1-en lesz a meccs, akkor most szólok, hogy a Sport 2-n lesz 18:45-tõl

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
A Castilla ugyan nyert, de a rájátszás nem valószinû, hogy meglesz.

1. Cartagena 66p (35 meccs)
2. Leganes 64
3. Lorca 63
4. Ciudad Lorqui 61 (35)
5. Castilla 60
6. Murcia B 59 (35)
7. Alcorcon 57 (35)
8. Merida 55 (35)
...

37. fordulóba:
Leganes-Las Palmas At. (17)
Villa Sta. Brigida (20)-Ciudad Lorqui
Merida-Cartagena
Castilla-A. Navalcarnero (16)
Alcorcon-Pajara P. (18)
Lorca-Sangonera At. (11)
Muercia B-Alfaro (19)

38. fordulóban:
Ciudad Lorqui-Leganes
Cartagena-Villa Sta. Brigida (20)
Lanzarote (15)-Merida
Pajara P. (18)-Castilla
Vecindario (10)-Alcorcon
Afaro (19)-Lorca
Univ. Las Palmas (13)-Murcia B

2 nyerhetõ meccs jön, de a többieknek se lesz nehéz dolguk. Kisebb csoda kellene.

Rudee
Zamora is betalált, már 3-1re vezet a Castilla.

ProGabe
ez már tényleg szánalmas. kellett volna küldeni egy sms-t a #46097-ben lévõ linkkel, hogy mutassák csak meg szépen a nézõknek is. lett volna pár kikerekedett szem, az biztos

tényleg ki van a ..., hogy mindig a Madrid az ördög, az itt játszók mind nagyképûek, szemét emberek ja és hiányzik a szép foci. kb. ott tartunk, hogy beépült az agyukba: a Real Madrid egy szar csapat. bezzeg az 5 éve szopóágon tengõdõ Romával semmi gond, a lassan a Fat Fourból kiesõ Arsenal még mindig az a csapat, aki 50 meccsen nem kapott ki, ez meg már kib*szott 5 éve volt, és a Bayernt is csak akkor hozzák fel, ha sorozatban veszít 3-4-et, ha nyer egyet, megint õ a bajnokesélyes, nincs semmi gond ^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
<#eljen><#eljen>

RMCF

tesó07
LOL,jó hogy nem már egybõl 10 év fegyház is baszki.Ki volt már az az okos szakértõ a stúdióban?Lassan már SK színvonal lesz ott is....

RMCF

Rudee
Így teljesüljön minden kívánságom 😊
Már 0-2, a másodikat Ádám lõtte, az elsõt nem tudom még.

Rudee
Lanzarote-Castilla meccs kezdõdik, jó lenne Szalai-gólokkal nyerni.

REALista
Jah és a stúdióban meg szépen megegyeztek abban hogy örökre el kéne tiltani Pepét...<#idiota>

Rudee
Legutóbbi góljaink a Sevilla ellen:

2008-09, 3-4
Raúl
Higuaín
Gago

2007-08, 3-1
Heinze
Raúl
Higuaín

2007-08, 3-5
Drenthe
Cannavaro
Sergio Ramos

2006-07, 3-2
van Nistelrooy
Robinho
van Nistelrooy

2006-07, 1-2
Beckham

2005-06, 3-4
Beckham
Beckham
Zidane

2005-06, 4-2
Guti
Zidane
Zidane
Zidane

2004-05, 2-2
Zidane

Rudee
Én is abban bízom leginkább, hogyha valaki, akkor Juande ismeri a Sevillat.

tesó07
Nyerni kellene holnap,de vhogy nekünk Sevillába sose jön össze játék,a gyõzelem meg pláne nem.A Sevilla-nak is pont most fogyott el az elõnye a Valencia meg a többiek elõtt.Meg nekem az se tetszik hogy már jó ideje nem nyertek,ilyenkor szokott általában összejönni egy csapatnak a gyõzelem.Nem tudom,most nagyon pesszimista hangulatba vagyok...
Am komolyan sms szavazás volt Pepe-rõl a Barca meccs közbe???Ezek mekkora parasztok már akkor....

RMCF

Én Higuaint mindenképp csatár poszton játszatnám.

REAL MADRID

Rudee
Hát igen. Én azt hiszem, hogy holnap dönthetünk sorsunkról. Ha nem nyerünk, akkor marad az ezüst.
Bár finom szólva se nyerni jártunk az utóbbi években a Sevillahoz, de most nagyon kéne a 3 pont. Érdekes (és szomorú), hogy legutóbb a 3 pontot pontosan 6 éve (2003.04.26.) hoztuk el tõlük. Közhely, de mint tudjuk, egyszer minden rossz sorozat megszakad. Viszont a hiányzók névsorát tekintve... No mindegy.

Keret:
Casillas, Dudek, Metzelder, Javi Garcia, Sergio Ramos, Salgado, Cannavaro, Torres, Marcelo, Lass, Gago, Guti, van der Vaart, Faubert, Drenthe, Huntelaar, Raul, Higuain, Saviola

Ebbõl ilyen csapattal egyeznék ki kb:
Casillas, S. Ramos, Metzelder, Cannavaro, Marcelo, Lass, van der Vaart, Drenthe (esetleg Gago, de az már túl deffenzív), Higuaín, Raúl, Huntelaar
vagy ha a sérültek nem vállalják:
Casillas, Salgado, S. Ramos, Metzelder, Marcelo, Lass, Gago, van der Vaart, Higuaín, Raúl, Saviola

REALista
"Ha a Valenciának fele annyi pénze lenne mint a Realnak bajnok lenne."
Mi jó sms már...😄DDddddd

SLICK
2:2 :|

holnap kötelezõ nyerni, mégha több fontos hiányzó is lesz. Remélem meglesz az akarás a srácokban

hunbasser
😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Kommentátor kollága hangja kis letörtséget sugall 😊

Mata piszok jó játékos lett.

REAL MADRID

Matthew Prosac
van egy kettõ nyújtottlábas, amitõl szabályosan felfordult a gyomrom.
azért ez sem semmi, 0:23-nál: Kerlon

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Azt nem olvasnák fel 😄DD

REAL MADRID

Rudee
Hazaértem munkából, hajrá denevérek 😊

SLICK
nem tehetek róla, akkor is paraszt az ilyen. Beírnék egy olyan sms-t én is, hogy az összes idióta anyucihoz bújna vissza esti meséért könyörögve, mert nem tudnának elaludni.

Hallod az SMS-el nem kell foglalkozni szerintem egyik meccsen sem. Gondolom ilyen tizenéves hûdeszurkolóvagyok mert van egy mezem taknyosok küldözgetik akik menõnek érzik magukat mert küldtek üzenetet a TVnek és felolvasták. Közben nem tudnak semmit a csapatról és az ellenfélrõl sem.

Tisztelet a kivételnek 😊

REAL MADRID

jogos, abból sem volt ekkora ügy, mikor Eduardonak szilánkosra törték a lábát... :\
SLICK
és én valami undorítónak + szánalmasnak tartom az összes Barca drukker megnyílvánulását. Hogy lehetnek ekkora parasztok? Ez a flegma írás is pl: " minimum örökre eltiltás Pepének!"
Aki ezt írta, örökre eltörném a nyakát.
De nem tom kinek éri ez meg? Soha egyetlen egy játékossal nem foglalkoztak, ennyit mint a madridiakkal. Fõleg most veszik elõ, ha csinál valami dúrvát. Persze az angoloknál letojják az ilyet, megy 1-2 hétig aztán semmi. Kezdem ezt nagyon unni személy szerint, hogy mindig minket kell fikázni, annak ellenére is, hogy egymás után két bajnokságot nyertünk. Most nem megy, így mgjobban lehet.

Egy nagy fos amit egyes emberek összehordanak!
Már bocs, de ez most nagyon kikívánkozott belõlem!

Ja én is ezen csodálkozom. Komolyan mondom énis elítélem amit tett a büntetés is jogos de nagyon felfújják az egészet. MInt ahogy már más is írta itt vannak más játékosok is akik durvább dolgot tettek mégsem foglalkoznak vele ennyit.

REAL MADRID

jah..
biztos barca szurkolók szavaztak..

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

REALista
Hát ez már tényleg vicces.Még a Barca meccs szünetében is Pepével foglalkoznak...

REALista
Tényleg van egy Faubertunk is...😄

SLICK
remélem most alkot valamit

Faubert a keretben <#ravasz1>

REAL MADRID

hunbasser
szerintem mindenki ráírta egy papírra a kívánt összeget,összeadták és megmondták,hogy ennyit kell perkálni 😄dddddd

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Baszki,tényleg nem lesz,el voltam tévedve😊
Akkor viszont Higunak nagyon oda kell figyelnie,mondjuk amilyen spanyol bírók vannak,mindig kitalálnak vmit amiért lehet sárgát adni....

RMCF