Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Juande se váltja meg a világot, 4 nagy meccsen 4 vereség. Ki lesz a következõ?

Szar Bayern, szar Bayern :)

REALista
Jah vicces volt.Tök üresen volt középen a két barca csatár...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

limperatore
hát jah ez így van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Legend Killer
Eto is tök üresen volt, LOL.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Matthew Prosac
rövid "i"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Gyerekek. Nem vígasztalásképpen, de ez a Barca azt csinál amit akar és nem csak a Real Madrid ellen, hanem akárkivel, akivel szembekerül (1-2 kivétel és semmi több)
néha az az ember érzése hogy Messi akkor vinné végig a pályán a labdát kapuig, amikor csak akarja, pusztán empatíve nem teszi..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Legend Killer
a védelem ritka szar

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Pff azt volt a vicc amikor feltette a kezét, mert azonnal be is lassult. Ha fut vele tovább még be is csúszhatott volna.

REAL MADRID

REALista
Szép volt Ramos...<#szomoru1>

gabi89
Már 3 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
Úristen ez milyen hiba volt?????? hát beszarok

Rudee
Messinek szabad lökdösni a bírót? Ki Õ?

Még 2 kell.

Navééégre 😊

REAL MADRID

SLICK
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!

Gagoról nem tudom eldönteni melyik csapatban van.

REAL MADRID

SLICK
Gago hogy szopna le a szar lövéseivel!!! Már bocs, de én ezt gyûlölöm! Nem tud lõni!

ProGabe
arról az jön le, hogy az a "fajta" drukker, aki csak a hõn szeretett csapata meccseit nézi, a többi csapatnak még a nevét sem tudja. kíváncsi vagyok hol volt pár éve, amikor a barca költözött ez Szopolba

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem tud jobb lábbal lõni.

REAL MADRID

SLICK
na Marcelo most is lõhetett volna jobbal egy bombát. Faszé nincs vállalkozószellem? :|

Legend Killer
ja, má elsõ mp-ben feltûnt nekem. mekkora segg, megrugdosnám, hogy észhez térjen 😄.

#46369: miaz? csak úgy mondtam 😄.

Mor3llo
lol

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Grove4
A Barcas gyerek ingen magas lóról beszél:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Legend Killer
legyen 5-4-1 felállás 😄. nemtom. nem értek én annyira a focihoz.

tesó07
A másik meg hogy nem kell fogni Messit,mert minek,akkor is ott van többi még...ez milyen duma.Itt nem az hogy Messit nem fogjuk,de nem is támadjuk le õket,ilyen lazán passzolgatni egy csapatnak idegenben úgy hogy õk vezetnek,nem szabadna.

RMCF

tesó07
Ez eddig vicc,csak kurvára nem tudok rajta röhögni....

RMCF

Legend Killer
nyaralnak, vagy a szöszit nézték 😄.

Legend Killer
megbasznám 😄D.

tesó07
Ez eddig tiszta szégyen.Itthon aláz minket Barca.Ez a taktika amivel játszunk szart se ér,támadni nem támadunk(vagy nem tudunk,vagy nem akarunk),védekezni nem tudunk.Ebbõl így csúfos vereség lesz.Kapura lövésünk volt vagy 2 egy félidõ alatt,passzolni nem tudunk.Inkább nem is folytatom,kínszenvedés nézni ezt a meccset eddig.

RMCF

ProGabe
hol az egész bal oldal?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Legend Killer
hol a védelem? szar.

ProGabe
úr isten milyen kevesek vagyunk mi ide 😞
mintha a grundon adogatna a barca. milyen már, hog Diarra az utolsó ember, mert Metzelder felmegy támadni. persze ez taktikai hiba, de egyéni szinteken is óriási a különbség 11-bõl 6 poszton

Sok mindenki bízik bennük csak saját maguk nem. Remélem Juande összerázza õket. Jöhetne VdV v. Drenthe Marcelo helyett.

REAL MADRID

SLICK
hát ha még döntetlenre kihozzuk jó lenne, de mégjobb a gyõzelem :|
remélem emglesz én bízok a fiúkban

Látszik hogy a 3dik gól óta nem merünk letámadni középpályán mert félünk hogy lekontráznak.

REAL MADRID

Rudee
Megérdemeljük...
Marcelo szenved, nem szélsõ. Gagotól olyan messze áll a kreatív játék, mint tõlem a meccs elején mutogatott szöszi. Fabio Nemmotiválsemmi Cannavaro meg ma bizonyítja, miért nem kap új szerzõdést. Hiába a 2 szép év, az elmúlt.

mi a f*szt csinálunk?????????????
úgy lazáznak a srácok, mintha valami másodosztályú kiscsapat ellen játszanánk, várják, hogy tiszteljék õket, aztán Lasstól meg elõtte Gagotól is hogy elvették a labdát :\
REALista
csak én érzem úgy hogy igen erõsen a Barcának fúj a bíró..

Szemüveget a bírónak!

REAL MADRID

SLICK
ez kéz volt mégha nem is szándékos :|

A probléma ott kezdõdik hogy balon voltak ketten is üresen, de õ hátrafelé passzol 😮

REAL MADRID

zaki
KÖSZI DIARRA <#confused>

SLICK
Gago mi a szart csinál és bazdmeg 3. gól :|

Marcelo is alig van játékban

REAL MADRID

SLICK
erõs túlzás

limperatore
messi egyedül bolondot csinál az egész madridból :o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Elsõnél Robben megint nem passzolt.

REAL MADRID

Abidal megunta hogy Robben lefutja.

REAL MADRID

REALista
ááh miket hagyunk már ki...😞

SLICK
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá 2 helyzet egymás után!! Azért az a mákunk h nem játszunk szarul

Érdekes volt ez a védekezés.

REAL MADRID