Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
néha az az ember érzése hogy Messi akkor vinné végig a pályán a labdát kapuig, amikor csak akarja, pusztán empatíve nem teszi..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
REAL MADRID
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
#46369: miaz? csak úgy mondtam 😄.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
RMCF
RMCF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mintha a grundon adogatna a barca. milyen már, hog Diarra az utolsó ember, mert Metzelder felmegy támadni. persze ez taktikai hiba, de egyéni szinteken is óriási a különbség 11-bõl 6 poszton
REAL MADRID
remélem emglesz én bízok a fiúkban
REAL MADRID
Marcelo szenved, nem szélsõ. Gagotól olyan messze áll a kreatív játék, mint tõlem a meccs elején mutogatott szöszi. Fabio Nemmotiválsemmi Cannavaro meg ma bizonyítja, miért nem kap új szerzõdést. Hiába a 2 szép év, az elmúlt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
úgy lazáznak a srácok, mintha valami másodosztályú kiscsapat ellen játszanánk, várják, hogy tiszteljék õket, aztán Lasstól meg elõtte Gagotól is hogy elvették a labdát :\
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID