Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
HIGAAAAAANY!!!!!!😊)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Szar Bayern, szar Bayern :)
REAL MADRID
A madridistás meg olyan kis nyomorult, remélem a csapat kicsit magabiztosabb lesz 😊
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
HALA MADRID!!!
Bátor fiú...
REAL MADRID
Piqué csinál majd egy 11est, Robben meg megörjíti Abidalt és nem lesz gond. Csak gólt ne kapjunk.
REAL MADRID
Tavaly nem örült ennyire, és ma sem fog <#hehe>#hehe>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Higuaín, Casillas vagy Robben mehetne a helyére.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nem rég volt Wrestlemania 25, ez legalább olyan, mint az El Clásicó, vagy1 foci világbajnokság. Csak ez pankráció. Ott is minimum 15 nyelven adták és magyar sehol.
minket mér felejtenek ki mindenbõl? :'(
amúgy a másik, hogy rendkívül nagy lehet sztem mindkét csapaton a nyomás. Bajnokság és El Clásico fontossága miatt is. Ennyi mindenki ezér a meccsér leül és nézi, sajtó, stb. lehet profik a játékosok, de azért nem semmi.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
azé ez kemény 😄 télleg mindenki erre figyel 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár