Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tesó07
Hagyjuk már ezt a védelem dolgot.A Real sosem abban volt kiemelkedõ hogy a legjobb védelemmel rendelkezik a világon,itt a legnagyobb probléma a középpályával van,nincs irányítónk,általában minden meccsen csak az egyik szél mûködik és hiába jött Diarra,aki egy nagyon jó játékos a védekezésbe minden játékosnak be kellene segítenie,plusz támadni az ellenfél játékosait már a saját térfelükön.Azt hittem lerúgom a tv-t tegnap amikor láttam hogy 1-2 Real-os elvesztette a labdát és nem az hogy megpróbálta volna visszaszerezni,hanem csak megállt ezzel bizonyítva hogy mekkora nagyképû senkiházi,küzdõszellem nélkül.Mondjuk ilyen nem csak ezen a meccsen fordult elõ elõször....

RMCF

Hurka a Madridban de mikor hazájuk válogatottjában játszanak akkor rajuk se lehet ismerni. Itt a probléma az edzõkel van és Mijatovicsal ha ezen változtat az új elnök jövõre 7 rúgunk a barcanak

Rudee
Képek.
47 db, 2.3Mb

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
szégyen...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oziris666
Azért ez a Reál védelem igen hurka...
Angol vagy olasz bajnokságban a kiesõjelöltek jobb védelemmel rendelkeznek!
Asszem példanélküli h egy bajnokságban az elsõ helyezett így megalázza(6rúgott góllal) a másodikat hazai pályáján...

Canna azért nem akkora tévedés, voltak nagyon jó meccsei, de tény, hogy öregszik õ is...

Higuain nagyon jó csatár, bár szerintem még mindig van mit fejlõdnie, nem kell leírni, 1-2 éven belül mégjobb lesz.
banok
Real Madrid - Barcelona 2-6 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/356834

talán valaki visszanézné...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
Ígyvan. Mái napig nem értem Del Bosque menesztését!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
leendõ elnök helyében térden csúsznék hogy Del Bosque visszajöjjön, legalább 4 évig hagynám dolgozni, azzal a külön kéréssel, hogy 3-4 év múlva a saját nevelésû játékosok alkossák a csapat egyharmadát. hagyni kellene valakit dolgozni és meglenne az eredménye.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
10 éves jubileum? 😄D na jó nem poénkodok, fõleg most

Matthew Prosac
2011-2012-ben esetleg <#pardon1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

SLICK
igazat mondasz.
De tényleg én ha jövõbe látnék, egybõl azt nézném meg, hogy mikor lesz újra olyan a Real, mint 2001-2002-ben.

Matthew Prosac
Cannavaro az egyik legnagyobb tévedés aki valaha Madridban játszott, Heinze nem véletlenül lett pattintva tõlünk, Salgado már nem ide való, Guti is csak hisztizik, Robben még mindig nem tanult meg passzolni, egy Nistelrooy kaliberû csatár nélkül nagyon nyögvenyelõs a támadójáték, Gago-t sosem értettem, Higuain jó csatár, de nem klasszis.
érthetetlen hogy VdVaart, akit még Manchesterben is szívesen látnék nem fér be egy mai Reálba.. nincs klasszis irányító sem (mint egy Ronaldinho, mint egy Kaka, vagy Diego, egy Lampard vagy egy Gerrard) egyszóval egy technikás player, aki álmából felkeltve is legalább egy jó teljesítményt lehoz. jelenleg csak ennyi a probléma.
elnézést mindenkitõl hogy objektív véleményt alkotok, de én így látom a helyzetet, és még mindig nem cseszekedésbõl járok ide, hanem mert hiányzik az európai porondra egy félelmetes Madrid, drukkolok tovább..

LasDen
akárki legyen az elnök (nem Perez 😄) geci nagy átalakítás kellene nyáron és egy türelmes elnök, aki hagyja dolgozni az embert....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fõleg fiatalokat, náluk is szinte eldõlt minden.

REAL MADRID

Rudee
Most, hogy kb minden kérdés eldõlt, kiváncsi leszek hogy a hátralévõ meccseken kik jáccanak. Talán itt lenne az idõ, hogy az eddig mellõzött játékosok közül páran (fõleg Dani Parejo, Drenthe meg van der Vaart) megkapják a lehetõséget. Torres nem kell, Saviola-ról meg dönteni kéne hogy megy vagy marad. Canna pláne nem. Faubert mehet vissza Angliába és 1-2 fiatalt is be lehetne dobni.

LasDen
én végig se tudtam nézni....ez a Barca télleg jó.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máig nem értem hogy lehet valaki elnök aki már egyszer csõdöt mondott a klub élén.

REAL MADRID

SLICK
ráadásul ha Perez jön vissza itt olyan fejhullás lesz, hogy hihetetlen. És néhány olyan játékos is belekerül ebbe akinek nem szabadna. Kiváncsi leszek mi lesz itt a nyártól kezdve.

Shevchenko
Chelseanek lehet,de jelenleg a Chelsea sem olyan jó szerintem mint a MU vagy a Pool hiába esett ki a Pool.

FORZA MILAN!!!

Sajnos ez a baj

REAL MADRID

ProGabe
ez így igaz. csak ez a Madrid, itt az az elvárás, hogy 2 hónap alatt rakja össze az új edzõ a BL bajnok csapatot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Atti12
Tudom hogy más.. de ha azt nézzük ilyen játékkal amit ma produkáltak a chelseanek is minimum 2 õt rugnak.

ProGabe
pedig szépen indult
<#rinya><#zavart2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kiserik
Szerintem nincs ezen mit szégyelni. Ezzel a kerettel még a 2. hely is kész csoda. Max 4-5 ember az, aki képes Real Madrid szinten játszani, a többiek egyszerûen erre képesek. Egy teljesen új csapatot kellene építeni, még ha fel is kellene áldozni a köv. év elejét erre.

SLICK
Bazz ez Perezt várja vissza? :|

Shevchenko
Azért kicsit más az angol bajnokság mint a spanyol itt a spanyoloknál nagyon kitünik a Barca,habár az angoloknál is ott lenne az elsõ 4-be.

FORZA MILAN!!!

Oncsi
Szégyen-szégyen !!! De ezzel a játékoskerettel,ezekkel az állapotokkal,ezzel acivakodó vezetõségggel,2edzõvel stb stb azért sztem eléggé jó kis idényt produkáltunk az év második felében eddig.... Megtudtuk szorongatni a BArcelonát abjnokságban ,hoyg hoztuk amit csak lehetett..de most vége.. jõõre jobbak leszünk,reméljük jobb játákosok jönnek ,mint idén ...normlis vezetõség !!! Nincs miért szégyenkezni(6-2 azért sulyos),de ez a csapat ennyit tud !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Fabio Capello
no itt a vége. szánalmas, szégyenteljes.

Legend Killer
végre...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
sípszó pls<#help><#rinya>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Atti12
Hát ez csúnya.. Bár ha azt nézzük a Barca jelenlegi formáját tekintve szinte bárkit lemosna.. chelsea se ússza meg úgyérzem.

Legend Killer
jaja

ProGabe
szerintem tüntetõleg zárjuk be a topikot egy hétre. ezt valahogy ki kell heverni. vagy lehetne fekete háttér, vagy valami. SZÉGYEN B+ SZÉGYEN

Mor3llo
Ajjaj, ez már tényleg gázos...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Egyébként ez egy pocsék évad volt Schusterrel kezdve, majd Calderon szégyene, leváltása.

REAL MADRID

tesó07
<#rinya>

RMCF

Rudee
Csodálkoznék, ha hétfõn nem egy megbízott edzõvel készülnénk...

Szégyen a köbön <#levele>

SLICK
égés

ProGabe
az a gond, hogy itt nem az akarással van a gond, mint mondjuk a galaktikus idõben, egyszerûen ennyit tudnak

méltán mutatja a spanyol bajnokság jelenlegi színvonalát. ez elsõ szarrá alázza a másodikat, aki 21 ponttal elõbbre tart a harmadiknál

zaki
pf <#zavart2>

Nem, nem mindegy.

REAL MADRID

tesó07
Csak úgy,már nem mindegy...

RMCF

tesó07
Fújják már le ezt a meccset.....

RMCF

JAvi G? MInek?

REAL MADRID

Az már 1-3-nál elment

REAL MADRID

limperatore
messi milyen gólt lõtt áh

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
2-5

SLICK
pypy bajnoki cím :|

Robben-tõl is ha elveszik a labdát miért áll meg és néz fel az égre? Vagy azt várja hogy egy imával visszagurul hozzá a labda?

REAL MADRID