Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RMCF
47 db, 2.3Mb
Szar Bayern, szar Bayern :)
Angol vagy olasz bajnokságban a kiesõjelöltek jobb védelemmel rendelkeznek!
Asszem példanélküli h egy bajnokságban az elsõ helyezett így megalázza(6rúgott góllal) a másodikat hazai pályáján...
Higuain nagyon jó csatár, bár szerintem még mindig van mit fejlõdnie, nem kell leírni, 1-2 éven belül mégjobb lesz.
http://www.videoplayer.hu/videos/play/356834
talán valaki visszanézné...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De tényleg én ha jövõbe látnék, egybõl azt nézném meg, hogy mikor lesz újra olyan a Real, mint 2001-2002-ben.
érthetetlen hogy VdVaart, akit még Manchesterben is szívesen látnék nem fér be egy mai Reálba.. nincs klasszis irányító sem (mint egy Ronaldinho, mint egy Kaka, vagy Diego, egy Lampard vagy egy Gerrard) egyszóval egy technikás player, aki álmából felkeltve is legalább egy jó teljesítményt lehoz. jelenleg csak ennyi a probléma.
elnézést mindenkitõl hogy objektív véleményt alkotok, de én így látom a helyzetet, és még mindig nem cseszekedésbõl járok ide, hanem mert hiányzik az európai porondra egy félelmetes Madrid, drukkolok tovább..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
FORZA MILAN!!!
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#rinya>#rinya><#zavart2>#zavart2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
FORZA MILAN!!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID
Szégyen a köbön <#levele>#levele>
méltán mutatja a spanyol bajnokság jelenlegi színvonalát. ez elsõ szarrá alázza a másodikat, aki 21 ponttal elõbbre tart a harmadiknál
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID