81624
  • Monoton

• lemongrass
    banok-ról mindig a www.streamoftheday.com-os holland sport1-es linken néztem. nagyon jó volt a minőség. de néha elkezdett akadozni. ez meg fixen rezzenéstelenül gyönyörű képpel lehozta nekem a második félidőt.
    /nem is értem, hogy ezek a magyar oldalak, ahol a DIGI1+2 van miért nevettetik ki magukat azzal a felbontással./

Khedira? róla már meg is feledkezdtem... remélem gyógyul.

más.
    Illara jó béna volt úgy alle zusammen....
  • Monoton
  • Monoton
    Hát nekem jobban tetszik az Isco féle 4231, mint a Khedira féle 433. Pedig utóbbi felállást jobban kedvelem, de ez a spanyol srác egy zseni.
  • horpeti
    Banok linkben is volt az a sopcast,de nekem 1.felidoben az akadt (igaz,meccs kozben probaltam ramenni). Aztan 2.ban ujra probaltam (hd sportrol, csak aztan lattam,h.ugyanaz a csati) es jo volt (felidoben). Fura,de biztos megvan ra a magyarazat.
  • lemongrass
    10 emberrel 4-1-et elérni azért jelzésértékű...

Alvaro megdolgozott ma a pénzéért. pár meccsel ezelőtt, amikor figyeltem, csak az nem ment el mellette, aki nem járt arra. ma meg olyan pillanatokban tűnt fel a kapu előtt, hogy öröm volt nézni.
    gól + assist. ha még az a dropból lőtt lövése is bemegy, akkor aztán tényleg man of the match. de szerintem így is. :D /kifejezetten örülök neki./

Pukkka-nak köszi a sopcast-es linket.
    talán még a régi myp2p időszakban használtam. /azután banok-os linkek/
    kicsit fura volt az orosz kommentár a Gyigyié Drogba-féle megnyilvánulásokkal, de a HD minőség miatt megérte! THX!
  • horpeti
    A kiállitás után azt hittem, hogy egy rossz szenvedős meccs lesz. Szerencsére nem igy történt.
    Nálam Arbeola a meccs embere. :)
  • bacaelit
    +1 golpasz. Élete meccse :D
  • 6unn3r
    Na, Khedira után a másik nagy közönségkedvenc Arbeloa is betalált. Mondanám, hogy egy életre megváltva a helyét Ancelottinál a jobb szélen, de ezt mondtam Khedirára is, aztán úgy lesérült, hogy a VB-t is tv-ből fogja nézni.
    Talán kezd addódhatni Alvaro is.
  • lemongrass
    az ott a Badr Hari volt CR mellett? /vagy én értettem félre a holland kommentátort?/
    kedvencem a farkasemberhátú :D
  • shala
    thx találtam egy jót.
  • Pukkka
    Normális streamhez. Sopcast letölt aztán http://livetv.sx/en/. HD adásba lehet nézni szinte minden meccset.
  • Pukkka
    Normális streamhez. Sopcast letölt aztán http://livetv.sx/en/. HD adásba lehet nézni szinte minden meccset.
  • bacaelit
    Ez mi volt? Mármint a török kacsintására gondolok :D
  • Monoton
    Banok oldalan, vagy a coolsport.tv oldalain talalsz. Egyebkent a realmadridtv most adja felvetelrol a delelotti ifi meccset is. :)
  • shala
    Vki talál egy jó streamet, kérem ossza meg. -.-
  • Monoton
    Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Casemiro, Illarra, Isco, Bale, Di María, Jesé.
  • mrroma
    azert nem semmi a tegnapi 4 mecsen 23 gol volt
  • lemongrass
    Jesé gyerek igazán jól űzi a mesterséget. már régóta figyelem.

Ronaldo a sérülésről: "Elővigyázatosságból mentem le. Az első félidőben kaptam egy rúgást, és éreztem egy kis izomfájdalmat."
  • SLICK
    majd talán ha elmegy az Arbeloa, Khedira, Benzema hármas Ancelottival együtt, akkor lehet nézem majd... Most a Diablo 3 jobban lekötött :D
  • horpeti
    Ja,hogy te nem nezel mar meccset.:)
    Ezt lehet jo lett volna. Sajnos utso 10percre ertem haza.
  • Monoton
    Hibás az oldal.
  • SLICK
    eredményeken nézem hogy még megy a meccs
  • SLICK
    mi ez a 17 perces hosszabbítás?
  • Monoton
    Na látjátok, ahogy lejött Ronaldo beindult a játék
  • Monoton
    Ancelotti nemreg azt nyilatkozta, hogy Xabi es Illarra nem tud egyutt jatszani 433-ban :D
  • ProGabe #78862
  • lemongrass
    a bosnyák (egyébként elemi erejű és gyönyörű) szabadrúgásgólja után belegondoltam, h ha még 1-et vágnak, akkor a 7-es nem lesz ott a VB-n...erre pár perc múlva bevert még 2... meg vághatott volna még 1x annyit.
    hatalmas meccs volt.

• SLICK
    a franciák pedig megfordították az ukránok ellen. 3-2-es összesítéssel kijutottak a VB-re. Varane végig a pályán volt, Benzema lőtte a franciák 2. gólját (igaz lesről), de előtte meg egy szabályos gólt nem adtak meg nekik, tehát kompenzálva lett.
  • Pukkka
    CR7 mesterhármas a svédek ellen.
  • hugopareiros
    várható volt a visszaesés hisz elvették az alap embereit
  • SLICK
    Hivatalos közlemény:
    A Real Madrid C.F. közli, hogy Alberto Toril a mai naptól fogva már nem a Real Madrid Castilla edzője.
    A klub felajánlotta Alberto Torilnak, hogy továbbra is az ificsapat képzési igazgatója maradjon.
    José Manuel Díaz, aki eddig a Real Madrid C csapatát irányította tölti be a továbbiakban a Castilla edzői posztját.
    A Real Madrid Castilla a spanyol másodosztály utolsó helyén áll 14 mérkőzés után 7 ponttal. (11 vereség, 2 győzelem és 1 döntetlennel.)

Hát sajnálom, hogy ebben az évben nem sikerült jól teljesítenie. Bár minőségi erősítés sem érkezett a Castillához az idén. Talán ez is közrejátszhat a gyenge szerepléshez. Szivesen megnézném amúgy a felnőtt csapat edzőjeként.
  • Monoton
    A srácot vinné a Real és a Barca is.

• Pukkka
    Erről ennyit.

"A Defensacentral szerint az Almería ellen Isco fogja átvenni a sérült Khedira szerepkörét. Ancelotti előre jelezte a spanyolnak hogy arra számítson hogy többet kellesz védekeznie. Iscónál azonban ez nem okozott gondot."
  • bacaelit
    A Microsoft spanyolországi elnöke, María Garana egyértelműen cáfolta azokat az értesüléseket, hogy a folyamatban lévő tágyalások a Real Madriddal a stadion átkereszteléséről folyik.
  • horpeti
    Ez óriási. Minden héten sárga földig le van szidva Khedira.
    Most meg mindenki sir, hogy jaj de fog hiányozni.
    Hogy van ez? :DDD

(tudom, nem ugyanazok mondják ezt is azt is :) )
  • mrroma
    szerintem viszont eleg egy ember a vedok ele Alonso, es be kel tenni kezdonek Izco-t, Modrics-al egyut, kel fantaziadus kozeppalya!
  • pinnacle
    még pénzt is hoz
  • szomferi
    Khedirát sikeresen megműtötték, de a 2013/14-es szezonban már nem játszhat, ezért 2 millió eurót fizetett az FIFA a klubnak kompenzációként
  • SLICK
    nem a sérülésének örülök, hanem annak, hogy így legalább nem fog kezdeni.
    Így bőven lesz ideje Casemirónak bizonyítani, ha lehetőséget kap végre!