Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne is Jeset hozzad, ne ...

REAL MADRID

szomferi
jön Morata, talán...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
holnap délig is játszatnának, de akkor se lenne real gól...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Hát ez az ötlettelen játék nagyon lehangoló...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Elso kapura tarto loves 64. perc.

REAL MADRID

Lopez megint mit mentett.

REAL MADRID

A vicc az hogy Ronaldo és DM azert azokon az oldalakon jatszanak, mert igy tudnak kapura fordulni es loni. Na ja, csak ahhoz el kell odaig jutni.

REAL MADRID

LasDen
nincsenek egyéniségek. Ramos, Marcelo, C, de Isco és Modric is ide vehetõ valamennyire. De nem kell ez a folytonos múltba révedezés...

Egyszerûen kurva lassan halad Ancelotti velük. Szinte minimálisak az elõrelépések a játékot illetõen vagy nincsenek is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
hát mondom én Gago 2.

Carloval nem vagyunk sehol konkrétan. Mondhatni belegörcsölt abba hogy mit játszasson a csapattal. Nincsenek olyan egyéniségek mint anno Zizuék idejében. Szarrá voltak focizva az ellenfelek. Carlos robogott a bal oldalon, Makelele szûrt mindent amit lehet, Zidane irányított. Figo jobb oldalon szintén életveszély volt. Raúl - Morientes csatárduót nem kell bemutatni...

És csúnya, hogy az Atletico lefociz szinte minket. Van elképzelés a játékukban, iszonyat egységesek és jól védekeznek. Jobban ott vannak fejben mint mi. Ez a nyomorult Costa tuti kihúzza a gyufát a z idegbeteg játékosaiknál is, Arbeloa, Pepe, de fõleg Ramosnál... Coentrao sincs a helyzet magaslatán egyáltalán.
Illarra egy normális passzt nem tudott felmutatni. Ronaldónak nincs helye. Di María is rendre fennakad, plusz elég szar hogy vissza kell fordulnia hogy ballal be tudja adni a labdát, de addigra a védõk is simán visszaérnek...

Szar ez, kurva nagy csodára lesz itt szükség. És az az igazság hogy ha nyer is az Atletico nem fogom sajnálni tõlük, mert jobbak. Nálunk semmilyen ötlet... esetleg pontrúgásból lehetne alkotni valamit, de az akkor is kevés.

majd jön Morata meg Jesé

horpeti
Nagyon bénák vagyunk. Teljes dekoncentráció.

Kivancsi leszek, hogy Carlo cserel-e.

REAL MADRID

Ez a Khedira loves mindent elmond a felidorol.

REAL MADRID

Lopezt sem kell félteni 😄

REAL MADRID

Agyfaszt kapok ezektol az ivelgetesektol, ua. a szenny jatek van ami Mou alatt.

REAL MADRID

Illarra mellé nem a tuniszi hercegnek, hanem Modricnak kellene alapnak lenni.

REAL MADRID

Shep
Szerintem õ se igazán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De most én már Carlot sem értem, hogy mit akar játszani.

REAL MADRID

LasDen
már meg se lepõ, hogy korán gólt kapunk...

Shep
Hát én nem tudom mi van, meg mi kellene de, hogy ebben a szezonban még nem volt egy olyan meccse a Realnak ahol tényleg ötletesen szépen játszottak és nyertek, csak ezek a nyögve nyelõs szenvedõs meccsek, meg a "mákolás".

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igen, én is azt figyelem, hogy semmi fantázia.

REAL MADRID

SLICK
az hagyján, eddig semmi ötlet, hátul passzolgatás, vagy 6szor került hátra Lopezhez a labda 2 percen belül...

SLICK
na jár a taps Arbeloának... ja nem

Labdavesztesbol, gratulalok.

REAL MADRID

SLICK
attól félek én is 😄

SLICK
Khedira Gagora emlékeztet, jót akar a csapatnak de egyszerûen akkora béna, hogy az már fájdalmas.

LasDen
szidjuk itt Arbeloát meg Khedirát aztán õk verik majd szarrá az AtMát 😄D

LasDen
igen, de mögé is kerülhetnek...
gondolom Khedirától várja, hogy jó labdákkal lássa el a csatárokat 😄

SLICK
azért azok az elõrekalandozások veszélyesek az ellenfélre nézve, Arbeloa beadni se tud.

LasDen
nemtom, de mindenki imádja az európai elitbõl 😄

SLICK
Gondolom most úgy van vele hogy a rutin jobban számít egy ilyen meccsen, de hát Khedira rutinja olyan mintha a hajára kenné...

LasDen
szerintem is. de õ hajlamos elõre kalandozni, és szeirntem ezt akarta kiküszöbölni Arbeloával.
Aztán lehet, hogy fasságokat beszélek 😄

Hogy nem látja Carlo, hogy Khedira csak fék csapatban?

REAL MADRID

SLICK
Szerintem Carvajal is elég jól védekezett eddig... Talán 1 vagy 2 hibájára emlékszem de az még a kezdeti meccsekben volt. BL-ben is nagyon jól tolta Galata ellen.

LasDen
szerintem ez most a védelem stabilizálása miatt van. Fábio és Arbeloa is inkább védelemben jeleskedik, mint a másik kettõ...

SLICK
A Real Madrid kezdõcsapata: Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao; Illarramendi, Khedira, Isco; Di María, Cristiano Ronaldo és Benzema. A padon Casillas, Varane, Bale, Carvajal, Casemiro, Modric és Morata vár arra, hogy pályára léphessen.

Szinte gondoltam, felépül egy bal bekk és Arbeloa visszakerül jobb szélre a kezdõbe... -.-

Sippie
na ne röhögtess...

REAL MADRID

Hát ha igy játszik a reál Sztm az El classicon csúnyán meg lesz Szórva.Ez a Barca nem a talyi😊
+1

horpeti
Mi lenne ha elhúzna mindenki az El Classico topikba?
Amit ezután irnék, az már odavaló, ezért inkább nem teszem.
Slick, ha ilyen topikot akarsz, akkor hagyd, ha meg nem, akkor intézkedj. A szarságokat töröld, stb.
Én elvagyok feszkó nélkül is, tény, hogy akkor kevesebb a HSZ. De erre speciel én nem vagyok kiváncsi. Az a másik 3 madridista, aki még idejár, nemtom, döntsön a többség. 😄

Jogos.

"Innen kezdve az összes nyomorult barcás kussolhat!"

"De meg lehet nézni a különbséget a két topik felhozatala között... Szinte habzó szájjal reagáltok le"

Majd következik,az õ nem olyan mese és különben is õ is emberbõl van, neki csak a stílusával van baj és bocsásson neki meg mindenki, ha néha káromkodik, de a másik oldal "BETEGES" amit mûvel!!!

És a slusszpoén,hogy leírja nagy egoval, hogy neki "csak" mi számít. <#mf1>
Ezzel a hozzáoszlással te is csatlakoztál hozzájuk!

SLICK
hébe-hóba beírok egy ilyet igen és vállalom is a véleményem, egyrészt mert amit írtam az igaz, másrészt azért mert a saját véleményem. De meg lehet nézni a különbséget a két topik felhozatala között... Szinte habzó szájjal reagáltok le minden Real meccset és azt nézitek kinek hány piros 11-es meg faszom tudja mi járna.
És ami a legidegesítõbb, meg vagytok róla gyõzõdve, hogy a legtöbb hülyeség amit leírtok az úgy van... Én már régóta megfogadtam nem foglalkozok ezzel, de ez már valóban BETEGES amit mûveltek és nem lehet szó nélkül hagyni.
Ami egyes Sport oldalakon is megy, hát komolyan mintha kannibálok lennének az emberek.
Én nem értem egyedül a Barca és Real között lett ez a mérhetetlen utálat piszkálódás, beszólogatás, egymás anyázása. Az összes többi csapat szurkolói elvannak csendben. Lehet köszönni a médiának vagy akárki másnak. Én nem védem a saját táborunkat sem, mert tudom milyen elvetemült emberek vannak köztünk is és most nem Sg-s berkeken belül hanem magyar és világ viszonylatban is...

És ne attól legyen már egy rohadt szemétláda valaki mert egy adott csapatnak drukkol. Engem sem az érdekel ki kinek drukkol, de úgy érzem, hogy egy fórumon meg bárhol máshol is normálisan meg lehet vitatni a dolgokat.

És továbbá azt is vállalom ha sokszor káromkodok vagy szidok valakit valami miatt (sose ok nélkül), de emberbõl vagyok és ez az én stílusom az életben is. Lehet sokaknak nem tetszik, de ugyanakkor sok ember kedvel is. Nekem ez számít!

Sippie
Én a helyedben inkább csöndben maradnék ezután. Fölöslegesen játszod a felsõbbrendût, egyáltalán nem vagy különb mint az általad szidottak, tök ugyanazt csinálod te is.
Oki, beteszem a másik topikba is. 😄

REAL MADRID

SLICK
Ki tettem már az El Classicó topikot hogy aki akarja ott szidja egymást... Személy szerint kurvára meguntam azt ami a másik topikban is megy. Hihetetlen 20-30 egynehány éves emberek olyan értelmi szinttel rendelkezzenek mint a gyerekek... De inkább agyatlanok. Úgy tudják fosni magukból a hülyeséget mintha muszáj volna és szentül meg vannak gyõzõdve milyen nagyot tudnak mondani.

Monoton: bocs, hogy szerkeszteni kellett a fejlécet, majd a topik címét Lilára állítsd már vissza, plusz a barca topikba is elférne az a link... Mert így ám könnyû védekezni hogy márpedig ki miért ír a másik topikjába...

horpeti
Na, o a megveheto biro,ennyi. Vehettek volna 2kulonbozot. 😊
Lehet maga a spanyol bajnoksag vezetosege vette meg,h.2 csapatot kell tolni. 😉

SLICK
Innen kezdve az összes nyomorult barcás kussolhat!

"Fernandez bûnei

A spanyol sajtó alaposan leszedte a keresztvizet Muniz Fernandez játékvezetõrõl, aki sokak szerint egyik hibát a másikra halmozta a találkozón: a 34. percben "elfelejtette" kiállítani Sergio Ramost, akinek ekkorra már a második sárga lapját kellett volna megkapnia, a Real vezetõ gólja egy kétséges szabadrúgásból született meg, a 11-est pedig a kijelölt ráadás lejárta után 3 perccel fújta be - ráadásul alighanem óriásit tévedve.
Fernandezt az elõzõ szezonban állítólag háromszor is rövidebb kényszerpihenõre küldték a hibái miatt, azzal azonban nem lehet megvádolni, hogy "madridista" lenne: két fordulóval ezelõtt a Barcelona - Sevilla meccsen nem adott meg egy szabályosnak tûnõ gólt a vendégeknek, a mérkõzést pedig addig húzta, amíg a Barca megszerezte a gyõztes találatot..."

SLICK
A táblázatot nemsoká frissítem