81624
-
Monoton #78888
-
#78887 banok-ról mindig a www.streamoftheday.com-os holland sport1-es linken néztem. nagyon jó volt a minőség. de néha elkezdett akadozni. ez meg fixen rezzenéstelenül gyönyörű képpel lehozta nekem a második félidőt.
/nem is értem, hogy ezek a magyar oldalak, ahol a DIGI1+2 van miért nevettetik ki magukat azzal a felbontással./
Khedira? róla már meg is feledkezdtem... remélem gyógyul.
más.
Illara jó béna volt úgy alle zusammen.... -
Monoton #78886 -
Monoton #78885 Hát nekem jobban tetszik az Isco féle 4231, mint a Khedira féle 433. Pedig utóbbi felállást jobban kedvelem, de ez a spanyol srác egy zseni. -
#78884 Banok linkben is volt az a sopcast,de nekem 1.felidoben az akadt (igaz,meccs kozben probaltam ramenni). Aztan 2.ban ujra probaltam (hd sportrol, csak aztan lattam,h.ugyanaz a csati) es jo volt (felidoben). Fura,de biztos megvan ra a magyarazat. -
#78883 10 emberrel 4-1-et elérni azért jelzésértékű...
Alvaro megdolgozott ma a pénzéért. pár meccsel ezelőtt, amikor figyeltem, csak az nem ment el mellette, aki nem járt arra. ma meg olyan pillanatokban tűnt fel a kapu előtt, hogy öröm volt nézni.
gól + assist. ha még az a dropból lőtt lövése is bemegy, akkor aztán tényleg man of the match. de szerintem így is. :D /kifejezetten örülök neki./
Pukkka-nak köszi a sopcast-es linket.
talán még a régi myp2p időszakban használtam. /azután banok-os linkek/
kicsit fura volt az orosz kommentár a Gyigyié Drogba-féle megnyilvánulásokkal, de a HD minőség miatt megérte! THX! -
#78882 A kiállitás után azt hittem, hogy egy rossz szenvedős meccs lesz. Szerencsére nem igy történt.
Nálam Arbeola a meccs embere. :) -
bacaelit #78881 +1 golpasz. Élete meccse :D -
#78880 Na, Khedira után a másik nagy közönségkedvenc Arbeloa is betalált. Mondanám, hogy egy életre megváltva a helyét Ancelottinál a jobb szélen, de ezt mondtam Khedirára is, aztán úgy lesérült, hogy a VB-t is tv-ből fogja nézni.
Talán kezd addódhatni Alvaro is. -
#78879 az ott a Badr Hari volt CR mellett? /vagy én értettem félre a holland kommentátort?/
kedvencem a farkasemberhátú :D -
#78878 thx találtam egy jót. -
Pukkka #78877 Normális streamhez. Sopcast letölt aztán http://livetv.sx/en/. HD adásba lehet nézni szinte minden meccset. -
Pukkka #78876 Normális streamhez. Sopcast letölt aztán http://livetv.sx/en/. HD adásba lehet nézni szinte minden meccset. -
bacaelit #78875 Ez mi volt? Mármint a török kacsintására gondolok :D -
Monoton #78874 Banok oldalan, vagy a coolsport.tv oldalain talalsz. Egyebkent a realmadridtv most adja felvetelrol a delelotti ifi meccset is. :) -
#78873 Vki talál egy jó streamet, kérem ossza meg. -.- -
Monoton #78872 Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Casemiro, Illarra, Isco, Bale, Di María, Jesé. -
mrroma #78871 azert nem semmi a tegnapi 4 mecsen 23 gol volt -
#78870 Jesé gyerek igazán jól űzi a mesterséget. már régóta figyelem.
Ronaldo a sérülésről: "Elővigyázatosságból mentem le. Az első félidőben kaptam egy rúgást, és éreztem egy kis izomfájdalmat." -
#78869 majd talán ha elmegy az Arbeloa, Khedira, Benzema hármas Ancelottival együtt, akkor lehet nézem majd... Most a Diablo 3 jobban lekötött :D -
#78868 Ja,hogy te nem nezel mar meccset.:)
Ezt lehet jo lett volna. Sajnos utso 10percre ertem haza. -
Monoton #78867 Hibás az oldal. -
#78866 eredményeken nézem hogy még megy a meccs -
#78865 mi ez a 17 perces hosszabbítás? -
Monoton #78864 Na látjátok, ahogy lejött Ronaldo beindult a játék -
Monoton #78863 Ancelotti nemreg azt nyilatkozta, hogy Xabi es Illarra nem tud egyutt jatszani 433-ban :D -
#78862 -
#78861 a bosnyák (egyébként elemi erejű és gyönyörű) szabadrúgásgólja után belegondoltam, h ha még 1-et vágnak, akkor a 7-es nem lesz ott a VB-n...erre pár perc múlva bevert még 2... meg vághatott volna még 1x annyit.
hatalmas meccs volt.
-
#78860 a franciák pedig megfordították az ukránok ellen. 3-2-es összesítéssel kijutottak a VB-re. Varane végig a pályán volt, Benzema lőtte a franciák 2. gólját (igaz lesről), de előtte meg egy szabályos gólt nem adtak meg nekik, tehát kompenzálva lett.
-
Pukkka #78859 CR7 mesterhármas a svédek ellen. -
hugopareiros #78858 várható volt a visszaesés hisz elvették az alap embereit -
#78857 Hivatalos közlemény:
A Real Madrid C.F. közli, hogy Alberto Toril a mai naptól fogva már nem a Real Madrid Castilla edzője.
A klub felajánlotta Alberto Torilnak, hogy továbbra is az ificsapat képzési igazgatója maradjon.
José Manuel Díaz, aki eddig a Real Madrid C csapatát irányította tölti be a továbbiakban a Castilla edzői posztját.
A Real Madrid Castilla a spanyol másodosztály utolsó helyén áll 14 mérkőzés után 7 ponttal. (11 vereség, 2 győzelem és 1 döntetlennel.)
Hát sajnálom, hogy ebben az évben nem sikerült jól teljesítenie. Bár minőségi erősítés sem érkezett a Castillához az idén. Talán ez is közrejátszhat a gyenge szerepléshez. Szivesen megnézném amúgy a felnőtt csapat edzőjeként. -
Monoton #78856 A srácot vinné a Real és a Barca is.
-
Pukkka #78855 Erről ennyit.
"A Defensacentral szerint az Almería ellen Isco fogja átvenni a sérült Khedira szerepkörét. Ancelotti előre jelezte a spanyolnak hogy arra számítson hogy többet kellesz védekeznie. Iscónál azonban ez nem okozott gondot." -
bacaelit #78854 A Microsoft spanyolországi elnöke, María Garana egyértelműen cáfolta azokat az értesüléseket, hogy a folyamatban lévő tágyalások a Real Madriddal a stadion átkereszteléséről folyik. -
#78853 Ez óriási. Minden héten sárga földig le van szidva Khedira.
Most meg mindenki sir, hogy jaj de fog hiányozni.
Hogy van ez? :DDD
(tudom, nem ugyanazok mondják ezt is azt is :) ) -
mrroma #78852 szerintem viszont eleg egy ember a vedok ele Alonso, es be kel tenni kezdonek Izco-t, Modrics-al egyut, kel fantaziadus kozeppalya! -
pinnacle #78851 még pénzt is hoz -
#78850 Khedirát sikeresen megműtötték, de a 2013/14-es szezonban már nem játszhat, ezért 2 millió eurót fizetett az FIFA a klubnak kompenzációként -
#78849 nem a sérülésének örülök, hanem annak, hogy így legalább nem fog kezdeni.
Így bőven lesz ideje Casemirónak bizonyítani, ha lehetőséget kap végre!