Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Egyszerûen kurva lassan halad Ancelotti velük. Szinte minimálisak az elõrelépések a játékot illetõen vagy nincsenek is...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Carloval nem vagyunk sehol konkrétan. Mondhatni belegörcsölt abba hogy mit játszasson a csapattal. Nincsenek olyan egyéniségek mint anno Zizuék idejében. Szarrá voltak focizva az ellenfelek. Carlos robogott a bal oldalon, Makelele szûrt mindent amit lehet, Zidane irányított. Figo jobb oldalon szintén életveszély volt. Raúl - Morientes csatárduót nem kell bemutatni...
És csúnya, hogy az Atletico lefociz szinte minket. Van elképzelés a játékukban, iszonyat egységesek és jól védekeznek. Jobban ott vannak fejben mint mi. Ez a nyomorult Costa tuti kihúzza a gyufát a z idegbeteg játékosaiknál is, Arbeloa, Pepe, de fõleg Ramosnál... Coentrao sincs a helyzet magaslatán egyáltalán.
Illarra egy normális passzt nem tudott felmutatni. Ronaldónak nincs helye. Di María is rendre fennakad, plusz elég szar hogy vissza kell fordulnia hogy ballal be tudja adni a labdát, de addigra a védõk is simán visszaérnek...
Szar ez, kurva nagy csodára lesz itt szükség. És az az igazság hogy ha nyer is az Atletico nem fogom sajnálni tõlük, mert jobbak. Nálunk semmilyen ötlet... esetleg pontrúgásból lehetne alkotni valamit, de az akkor is kevés.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
REAL MADRID
gondolom Khedirától várja, hogy jó labdákkal lássa el a csatárokat 😄
Aztán lehet, hogy fasságokat beszélek 😄
REAL MADRID
Szinte gondoltam, felépül egy bal bekk és Arbeloa visszakerül jobb szélre a kezdõbe... -.-
REAL MADRID
Amit ezután irnék, az már odavaló, ezért inkább nem teszem.
Slick, ha ilyen topikot akarsz, akkor hagyd, ha meg nem, akkor intézkedj. A szarságokat töröld, stb.
Én elvagyok feszkó nélkül is, tény, hogy akkor kevesebb a HSZ. De erre speciel én nem vagyok kiváncsi. Az a másik 3 madridista, aki még idejár, nemtom, döntsön a többség. 😄
"Innen kezdve az összes nyomorult barcás kussolhat!"
"De meg lehet nézni a különbséget a két topik felhozatala között... Szinte habzó szájjal reagáltok le"
Majd következik,az õ nem olyan mese és különben is õ is emberbõl van, neki csak a stílusával van baj és bocsásson neki meg mindenki, ha néha káromkodik, de a másik oldal "BETEGES" amit mûvel!!!
És a slusszpoén,hogy leírja nagy egoval, hogy neki "csak" mi számít. <#mf1>#mf1>
És ami a legidegesítõbb, meg vagytok róla gyõzõdve, hogy a legtöbb hülyeség amit leírtok az úgy van... Én már régóta megfogadtam nem foglalkozok ezzel, de ez már valóban BETEGES amit mûveltek és nem lehet szó nélkül hagyni.
Ami egyes Sport oldalakon is megy, hát komolyan mintha kannibálok lennének az emberek.
Én nem értem egyedül a Barca és Real között lett ez a mérhetetlen utálat piszkálódás, beszólogatás, egymás anyázása. Az összes többi csapat szurkolói elvannak csendben. Lehet köszönni a médiának vagy akárki másnak. Én nem védem a saját táborunkat sem, mert tudom milyen elvetemült emberek vannak köztünk is és most nem Sg-s berkeken belül hanem magyar és világ viszonylatban is...
És ne attól legyen már egy rohadt szemétláda valaki mert egy adott csapatnak drukkol. Engem sem az érdekel ki kinek drukkol, de úgy érzem, hogy egy fórumon meg bárhol máshol is normálisan meg lehet vitatni a dolgokat.
És továbbá azt is vállalom ha sokszor káromkodok vagy szidok valakit valami miatt (sose ok nélkül), de emberbõl vagyok és ez az én stílusom az életben is. Lehet sokaknak nem tetszik, de ugyanakkor sok ember kedvel is. Nekem ez számít!
REAL MADRID
Monoton: bocs, hogy szerkeszteni kellett a fejlécet, majd a topik címét Lilára állítsd már vissza, plusz a barca topikba is elférne az a link... Mert így ám könnyû védekezni hogy márpedig ki miért ír a másik topikjába...
Lehet maga a spanyol bajnoksag vezetosege vette meg,h.2 csapatot kell tolni. 😉
"Fernandez bûnei
A spanyol sajtó alaposan leszedte a keresztvizet Muniz Fernandez játékvezetõrõl, aki sokak szerint egyik hibát a másikra halmozta a találkozón: a 34. percben "elfelejtette" kiállítani Sergio Ramost, akinek ekkorra már a második sárga lapját kellett volna megkapnia, a Real vezetõ gólja egy kétséges szabadrúgásból született meg, a 11-est pedig a kijelölt ráadás lejárta után 3 perccel fújta be - ráadásul alighanem óriásit tévedve.
Fernandezt az elõzõ szezonban állítólag háromszor is rövidebb kényszerpihenõre küldték a hibái miatt, azzal azonban nem lehet megvádolni, hogy "madridista" lenne: két fordulóval ezelõtt a Barcelona - Sevilla meccsen nem adott meg egy szabályosnak tûnõ gólt a vendégeknek, a mérkõzést pedig addig húzta, amíg a Barca megszerezte a gyõztes találatot..."