Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Gallianiék is azt mondták nem eladó
- Galliani nyaralni van(gratulált Pereznek aztán ment a Romagna tengerhez), ezt használta ki a Real vezetése és egybõl odaböktek egy ajánlatot, ami ha logikusan nézzük akkor sokkal de sokkal kevesebb mint a City által januárban bedobott 100 millás ajánlat
(Közben Kotscho Diego egy sajtó-ügynök nyilatkozott.
"Van Real ajánlat, de sokkal kevesebb, mint amennyit a Manchester City ajánlott januárban.Nehéz ügy lesz.")
és végül maga Perez is nyilatkozott:
"Nem igazak a hírek, hogy megegyeztünk volna Kakával.Nem szeretném, ha hamis illúziókat kergetnének az emberek.A nyár elején mindig el mondom, hogy kikkel akarok együtt dolgozni, de azt nem mindig tudom biztosan elérni.Minden csapatnak vannak céljai, és mindennek meg van az ára!"
#acm
Vivimos por ti, vence por nosotros.
non potest pluere aeternum
Szar Bayern, szar Bayern :)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Tavaly a Cadena eladta CR-t is nekünk 😊
REAL MADRID
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
elegáns, ejjpasszekk. zakóban fognak focizni a srácok -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Születési dátum 1982. április 22. (27 éves)
Születési hely Brasília, Brazília
Magasság 1,86 m
Becenév Kaká, Ricky
Poszt Támadó középpályás, Csatár
Klubadatok
Jelenlegi klubja Real Madrid C.F.
Mezszám 5
Profi klubok1
Évek Klub Mérk. (gól)*
1999-2003
2003-2009
2009- São Paulo
A.C. Milan
Real Madrid C.F. 59 (23)
171 (62)
0 (0)
Válogatottság2
2002- Brazília 62 (23)
R I P
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bátor fiú...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Na hát akkor ez eldõlt, üdv a klubnál, és sok sikert kívánok!
Bátor fiú...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
REAL MADRID
szóval hajrá, de csak ésszel. remélem Zizou nem csak suttog a fülébe, hanem ordítja, hogy mit csináljon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én addig nem mondok Pellegrinirõl véleményt, amíg nem kezdte el itt a munkát, ugyanúgy állok hozzá, mint Schusterhez, vagy Ramoshoz.
Este meg lesz valami interjú, kíváncsi vagyok ki tudnak-e belõlük szedni valamit, bár az szerintem jó, hogy elõször edzõt mutatnak be, és csak aztán játékosokat.
Bátor fiú...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
rudee: azért tartani vdv-t, hogy a padon üljön, nem éri meg neki, õ ennél sokkal nagyobb kvalitású játékos, bocsánat, de hülyeség volt madridba jönnie...
és a mindenki, senki szavakat általánosítva vedd.
Múlthéten Ibra még a barcába ment 😄