Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
- Kaká elég világosan kijelentette azt h maradni szeretne
- Gallianiék is azt mondták nem eladó
- Galliani nyaralni van(gratulált Pereznek aztán ment a Romagna tengerhez), ezt használta ki a Real vezetése és egybõl odaböktek egy ajánlatot, ami ha logikusan nézzük akkor sokkal de sokkal kevesebb mint a City által januárban bedobott 100 millás ajánlat
(Közben Kotscho Diego egy sajtó-ügynök nyilatkozott.

"Van Real ajánlat, de sokkal kevesebb, mint amennyit a Manchester City ajánlott januárban.Nehéz ügy lesz.")

és végül maga Perez is nyilatkozott:

"Nem igazak a hírek, hogy megegyeztünk volna Kakával.Nem szeretném, ha hamis illúziókat kergetnének az emberek.A nyár elején mindig el mondom, hogy kikkel akarok együtt dolgozni, de azt nem mindig tudom biztosan elérni.Minden csapatnak vannak céljai, és mindennek meg van az ára!"

#acm

Casillas
<#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasCar16
mi ez a cirkusz már megint?

#acm

Casillas
64,5 millió, és nincs játékos belevonva, 5 éves szerzõdés mostani frissítések szerint

Rudee
100 plusz Perez. Az nem jó nekik?

Szar Bayern, szar Bayern :)

shala
most azt irják nem ment se robben se senki, robit én is nagyon sajnáltam volna, bírom a kopasz fejét

non potest pluere aeternum

Rudee
Robbent sajnálnám és biztos vagyok benne, hogy nem érné meg a transzfer. Így már 2 új szélsõ kéne még. De a 65+Wes is nagyon sok.

robotnyk
mittudomén mikor volt, az adott hírre átnéztem 4-5 oldalt. mindenhol különbözõ összeg volt, ennyi.
Casillas
de akkor ne írjátok hogy "azóta" bazmeg, 10 perccel az adott hír után, ha egyszer több mint félórával elõtte volt

miilann04
nem igazán értem, mi az? kifejtenéd?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

shala
ezt hívják tárgyalásnak, tudod. -.-

non potest pluere aeternum

miilann04
még háromnegyed 8kor adtak ki olyan híreket h 45milla + sneijder vagy robben

Majd ha Perez lenyilatkozza akkor hivatalos + akkor is a két klub egyezett meg, a játékosé az utolsó szó.

Tavaly a Cadena eladta CR-t is nekünk 😊

REAL MADRID

robotnyk
azóta láttam 50-70 közötti összegeket, + Robben és Sneijder
miilann04
kedd, 20:14 - Megállapodás született Kaká ügyében! A játékos 65 millió euróért a Real Madrid játékosa! - Cadena Ser. A hírt az AS is megerõsítette!

ProGabe
Pérez elegáns futballt remél Pellegrinitõl

elegáns, ejjpasszekk. zakóban fognak focizni a srácok -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jól van pihenj 😊 Minden évben van tárgyalás a két klub között a játékos ügyében, majd ha hivatalos lesz akkor irkálj ilyeneket.

REAL MADRID

Kaplartom
nem

SLICK
na most megvettük?

Teljes név Ricardo Izecson dos Santos Leite
Születési dátum 1982. április 22. (27 éves)
Születési hely Brasília, Brazília
Magasság 1,86 m
Becenév Kaká, Ricky
Poszt Támadó középpályás, Csatár
Klubadatok
Jelenlegi klubja Real Madrid C.F.
Mezszám 5
Profi klubok1
Évek Klub Mérk. (gól)*
1999-2003
2003-2009
2009- São Paulo
A.C. Milan
Real Madrid C.F. 59 (23)
171 (62)
0 (0)
Válogatottság2
2002- Brazília 62 (23)
LasDen
Napra pontosan 31 évvel ezelõtt hunyt el a Real Madrid legendás elnöke, Santiago Bernabéu. A madridista.hu "Történelem, Elnökök" részlegében megtalálható életrajza, amelybõl sok érdekes információt tudhatunk meg a futballtörténelem egyik legnagyobb elnökérõl.

R I P

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Málaga edzõje most mondott le, nem lepne meg ha ott kötne ki.

Menyus489
Bizony, köszönet neki a csapat összeszedéséért és a veretlenségi sorozatért, és gondolom nem fog eltûnni, én személy szerint pl Valenciában el tudnám képzelni, nem tudom ott mennyire vannak most Emery-vel megelégedve, hogy nem jutottak megint be a BL-be.

Bátor fiú...

Rockynhooo
Juande Ramosnak meg köszönjük a munkáját. Remélem talál valami jó csapatot magának.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Reméljük beválik majd az öreg.

Menyus489
"hétfõ, 21:24 - A Real Madrid hivatalos közleményben erõsítette meg, hogy Manuel Pellegrini lett a csapat új vezetõedzõje. A megállapodás értelmében a chilei 2 évre ír alá, bemutatására holnap déli 12 órától kerül sor a Santiago Bernabéuban."

Na hát akkor ez eldõlt, üdv a klubnál, és sok sikert kívánok!

Bátor fiú...

robotnyk
neked is kösz 😊
McFrost
HBD Robo!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

robotnyk
10q
REALista
BSZ Robo!<#smile>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Szerintem már nem. Sajnos 😊

robotnyk
visszacserélhetem? ^_^
Rudee
Azért Te se gondoltad, hogy valaha is egy Perezt kapsz majd születésnapodra, mi? <#hehe>

robotnyk
thx mindenkinek
BSZ 😊

REAL MADRID

Rudee
A BL csoportkörének sorsolásán az 1. kalapba kerülünk, ha az Arsenal és a Lyon nem jut túl a selejtezõn. Új lebonyolításnak hála, erre még esély is van.

Rudee
Galliani az AS-en lévõ nyilatkozata szerint minden ajánlatot visszautasít, ami Kaká-ra érkezik.

Rudee
Gondolom úgy, mint a múltkor az igazolásokat.

ProGabe
Pereznek most az a legfõbb dolga, vagyis én azt várom tõle, hogy minél gyorsabban lefixálja a keretet. ha megint az lesz, hogy aug végéig várunk az átigazolásokkal, akkor itt csak a tavaszra lesz értelmes csapat

szóval hajrá, de csak ésszel. remélem Zizou nem csak suttog a fülébe, hanem ordítja, hogy mit csináljon

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menyus489
Boldog szülinapot!!! <#eljen>

Én addig nem mondok Pellegrinirõl véleményt, amíg nem kezdte el itt a munkát, ugyanúgy állok hozzá, mint Schusterhez, vagy Ramoshoz.
Este meg lesz valami interjú, kíváncsi vagyok ki tudnak-e belõlük szedni valamit, bár az szerintem jó, hogy elõször edzõt mutatnak be, és csak aztán játékosokat.

Bátor fiú...

hunbasser
csütörtökön bejelenti Perez <#nyes>

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Bódogat <#taps>

robotnyk
köff.
Rudee
Pellegrini talán rotálni is fogja a középpályát, akkor meg sokkal több lehetõsége lesz Rafa-nak. Meg a jenelegi keretbõl még mindig Õ és Sneijder lehet az irányító. Majd ha jön valaki, akkor lehet beszélni a távozásról. Addig fölösleges. Mert annak se lenne sok értelme, hogy eladjuk ész nélkül, közben meg lebegtetjük a majd úgyis jön Kaká feliratú zászlót. Kaká meg nem jön és befürdünk.

Rockynhooo
nem lett volna hülyeség ha nem padozik sokat emellett jól is játszik 😄

Fabio Capello
hbd robo!

rudee: azért tartani vdv-t, hogy a padon üljön, nem éri meg neki, õ ennél sokkal nagyobb kvalitású játékos, bocsánat, de hülyeség volt madridba jönnie...

Capellot már az elején jó ötletnek tartottam mielõtt még nem is lett hivatalos, Schustert meg már elejétõl fogva "utáltam"...
Rudee
Valdano hivatalosan klubigazgató lett, Pardeza a sportigazgató, míg Zizou az elnöki tanácsadó. Kiváncsi leszek, hogy Perez mennyire veszi majd komolyan a francia ötleteit.

Capello? az elején mindenki utálkozott, majd a végén senki nem akarta elengedni 😊
és a mindenki, senki szavakat általánosítva vedd.

A:_D:FA_S😄F_ASDfasdfs

Múlthéten Ibra még a barcába ment 😄