Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Elkezdõdött:

Sneijder+40m -> Ibrahimovic <#levele>
Benítez nem adja Xabi Alonso-t, ez kihívás Pereznek. A végén megveszi <#eljen>
van der Vaart -> Ajax <#levele>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Ez egyeltalán nem így van...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Idén spanyol szuperkupát nyertünk azért.

jogos, tényleg nem volt rossz
LasDen
amúgy sztem itt az évvégi vereségektõl eltekintve Juandenál jobb edzõt nem nagyon találhattak volna erree a fél évre....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
Manuel Pellegrini a Real Madrid új edzõje

* Index - [email protected]

2009. június 1., hétfõ 13:14
A Villarrealtól négymillió euróért kivásárolt 55 éves chilei két évre írt alá az idén semmit sem nyerõ klubhoz, hivatalosan kedden mutatják be.

A chilei Manuel Pellegrini a Real Madrid új vezetõedzõje, José Manuel Llaneza, a Villarreal tanácsnoka hétfõn közölte, hogy a két egyesület megegyezett Pellegrini ügyében. "Amint az két baráti klub között szokásos és logikus, a mai megbeszélés egyezséggel zárult" - fogalmazott.

A Marca címû madridi sportnapilap úgy tudja, a Villarrealtól négymillió euróért kivásárolt 55 éves edzõ két évre szerzõdik Madridba. A Real nem védte meg tavalyi bajnoki címét, ebben a szezonban semmit sem nyert. A kispadon a német Bernd Schustert ez év elején felváltó Juande Ramós szerzõdése lejárt, az eredménytelenség miatt nem újították meg.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
azért nem egészen. ide egy olyan ember kéne, aki már bizonyított egy mammutcsapatnál is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Ismét csak Casillas és Sergio Ramos került be Del Bosque keretébe.

kezdetben itt mindenki le van szólva. jöhetne az atyaúristen is akár 😊

LasDen
azért teljesen nem kéne leírni Pellegrinit....azért az mellette szól, hogy legalább ismeri a spanyol bajnokságot és elég szépen összekanalazta a villarrealt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
szóval reális esélyek jövõre:

- 3. hely a bajnokságban
- BL 8-ad döntõ (újra)
- spanyol kupában ismét kiesünk egy másodosztályú csapattól

már rosszul kezdõdik<#szomoru1>
miilann04
én se örülök neki,de nekem már az is elég hogy nem juande.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
a kurva életbe 😞

már bocs, de ennek egy kicsit sem örülök

tesó07
BSZ!!

RMCF

tesó07
Pellegrini egy fokkal se jobb edzõ mint Ramos,de lássuk be utolsó 5 meccs, 5 vereség az durva és ebbe Ramosnak is ugyan annyira nagy az "érdeme" mint a játékosoknak.Sokkal jobban feltüzelhette volna a csapatot és jobban forgathatta volna a keretet a classico utáni meccseken.Ilyen edzõ ne maradjon itt,bár én jobban örültem volna egy Wenger-nek vagy Mourinho-nak,de ez van.....

RMCF

ProGabe
<#zavart2>

avagy cseberbõl mederbe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
. . .

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
José Manuel Llaneza (a Villarreal tanácsadója): "A Real Madrid és a Villarreal már felvették a kapcsolatot, s logikus, hogy mivel a két klub jó viszonyban van egymással, sikerült is megállapodni. Mind a két fél számára kedvezõ megállapodás született." A Real Madrid új edzõje tehát Manuel Pellegrini lesz.

juhiiii :|

robotnyk
thx 😊
LasDen
hábédé.....

HBD!
ProGabe
HBD!

SLICK
HBD!

Na és miután minden "ellenfelet" lemaffiázott, Perez máris visszahívja Beckhamet, hogy a mezeladásokból meglegyen a pénz a többi sztárra :|

hunbasser
hbd 😊

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
ja, építsük a jövõ csapatát Beckhammel ^^
ProGabe
100%-ig biztos voltam benne, hogy valamelyik lap õt is bedobja a buliba^^

hunbasser
pff 😄ddddd hát,mostmár elég olcsón hozzá tudnánk jutni,sõt,õ maga bontaná fel a szerzõdést szerintem ha megint hozzánk jöhetne 😄Ddddd

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Beckham esetleges Madridba igazolását a spanyol Marca szellõztette meg.

A lap idézte az angol középpályás nyilatkozatát, aki, mikor megkérdezték, hogy Florentino Pérez szerepvállalásával lát-e esélyt arra, hogy visszatérjen Madridba, megjegyezte: nem tudja mit hoz számára a jövõ, bármi megtörténhet még.

ehh😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
Pellegrini... nem hiszem ,hogy Ramos rosszabb edzõ lenne, bár elvesztette a bizalmat így a szezon végére. Meg a fõ bajom vele ,hogy normálisan cserélni õ sem tudott.

LasDen
sztm Pellegrinivel baklövést követ el perez....max a szezon végéig húzza aztán megy......

LasDen
óóóó happy days.....óóóó happy daays.....óóóó happy days....óóóó happy daaays.....

<#banplz>

REAL MADRID

csak nehogy arra keljek reggel, hogy 4 hollandért meg 150 milkáért jön CRonaldo... 😄
Na de sikerekben gazdag második esélyt kívánok neki!

REAL MADRID

FLORENTINO PEREZ A REAL MADRID ÚJ ELNÖKE!

A hírt a Választási Bizottság hivatalosan még nem erõsítette meg, de az AS már címlapon köszönti a klub új elnökét!
hunbasser
azt hittem már képes voltál tökölni vele hogy kivágd,erre látom,hogy eleve így tették fel 😄ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

kétszerekkorába!

Bannerba? <#oooo>

REAL MADRID

JA figyeltem énis, mint aki a karácsonyi ajándékot bontja ki 😄

REAL MADRID

úúúristen

1 perc.... kevesebb mint egy perc... 30 másodperc ...hétfõ, 00:00 - És...?
PEREZ VISSZAMONDTA A PÁYLÁZATOT <#mf2>

REAL MADRID

3
MÁR CSAK 6 PERC! <#idiota>

Komolyan vicc, nem lett volna jobb egy visszaszámláló nagy PEREZ felirattal? 😄

REAL MADRID

Csabesz6
Betis:o
Míchel befejezi?(Salgado)
Kár, haverral nagy kedvencünk😄DD. Imádjuk az öreget, mindig felemlegetjük😊
A másik nagy favorit Heinze, alias Pipellõ.Mi csak így hívjuk a fekete lábbelije miatt😄D.Persze csak poén.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
de õk erre várnak.....erre izgulnak...nekik jól esik tudni, hogy nincs senki.....

csak szerintem felesleges ez a visszaszámolgatás? mindenki tudja hogy nem fog történni semmi.

hedonist
pedig milyen jó kis csapat lehettek volna, amikor még ott volt rafael sobis, azért azt még mindig nem értem mi történhetett,h eladták..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oncsi
Betis-t sajnálom😞

REAL MADRID FERENCVÁROS TC