Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
miazhogy... Kaká , Silva , Albiol ... ez így perfekto lenne. De Rafat vagy Wesleyt megtartanám.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
én Silvaval és Albiollal kiegyeznék....így elég ütõs lenne sztem a csapat.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

és megint nem visszük semmire, mert a sok sztár egymás miatt fog rinyálni
tesó07
Azért Perez rendesen bekezdett,sztem már Kaka szinte biztos és ha még jönne Villa,Silva,CR(õ nem muszáj) meg még egy belsõ védõ akkor azért elég ütõs csapat lennénk...

RMCF

szóval ezért akart ennyire elnök lenni 😄DDD
így már világos...
hunbasser
de lehet,hogy azok is a sporttól tudják 😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

Ezért írtam a végére, hogy más forrástól is olvastam már.

REAL MADRID

Rockynhooo
Hatalmas szabadidõparkot épít edzõközpontjának területén a Real Madrid labdarúgóklub.
Florentino Perez, a hétfõn visszatért elnök - "civilben" építési vállalkozó - 300 millió eurós beruházást tervez.
"Amolyan Disney-stílusban akarjuk elmesélni a látogatóknak a Real történetét, a modern technológia révén pedig az egyesület legemlékezetesebb pillanatait is bemutatjuk" - jelentette ki a királyi gárda elsõ embere, aki ellenjelölt híján külön választás nélkül, egyedüli pályázóként nyert hétfõn.

na oda el kell majd menni : )

hunbasser
ez kb majdnem olyan volt,mint hogy "Kaka megy,vagy marad,én azt mondom." mint valami jóslat...😄dddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
Adriano Galliani: "Kaká vagy a Real Madridba megy, vagy Milánóban marad"

na bazmeg...aszittem a holdra megy......ez is egy bajnok....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Galliani interju alapján én biztosra mondom ,hogy egyezségre jutunk a Milannal. KEll a pénz nekik nagyon.

hunbasser
na igen,meg azért ez sem elhanyagolható tényezõ...😄 "A katalán Sport szerint "

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
de az még nem bizonyított hogy létezik ezen elõszerzõdés.... 😄

Igen, CR kap egy vaskos borítékot tõlünk. Amúgy van ilyen. Elõszerzõdésnek hívják, és ez a záradék ha mégsem kellene nekünk a játékos. De Calderón nem gondolt arra, hogy nem lesz elnök nyáron, pedig ezt is záradékba kellett volna foglalni. Bár a játékos nem az elnökkel köt szerzõdést, hanem a klub-al.

REAL MADRID

ProGabe
mivan? mármint céronáldónak kell tejelnie, gondolom. ilyen szerzõdés nem létezik a világon, hogy valaki nem vált munkahelyet, de kap egy vaskos borítékot <#wow3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A katalán Sport szerint a Calderón által kötött megállapodás értelmében, amennyiben Cristiano Ronaldo nem lesz a klub játékosa június 30-ig, a Real Madridnak 30 millió Eurót kellene fizetni a játékosnak.
/madridista/

Nemhiszem, hogy kacsahír mert máshol is írták már. Calderón meg nagyon tud üzletet kötni. Istenem! <#levele>

REAL MADRID

SLICK
mi ez? Lagzi? 😄

LasDen
nagyon vicces....
/nem, nem látom/

<#idiota>

REAL MADRID

Mor3llo
Az tényleg elég ütõs lett!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

SLICK
hát a hazai mezzel nem vagyok kibékülve, viszont az idegenbeli odabasz :o

Menyus489
Királyul néznek ki nagyon szerintem, bevallom, nekem az arany csík is tetszik 😄 De az idegenbeli nagyon ütõs szerintem.
Átigazolási ügyeket meg majd csak akkor kommentálom, ha hivatalos állásfoglalás jön akár arról, hogy jön, akár arról, hogy marad valaki.

Bátor fiú...

a forrást köszi Mono!
miilann04
Hivatalos: "A Chelsea FC azokra a hírekre reagálva, melyek szerint a klub átigazolási rekordot jelentõ összeget ajánlott Kakáért, közli, hogy Kakáért egyáltalán nem tettek ajánlatot, nemhogy egy ekkorát. Ebbõl kifolyólag a játékos fizetését sem vitatták meg. Minden más hír teljes mértékben hamis."

Chelsea Football Club has issued the following statement in response to reports that we have made a world record transfer offer for Kaka.

'We have never made an offer to AC Milan for Kaka and therefore not one at this extraordinary level. As a consequence we have not discussed a salary with the player either. Any reports to the contrary are totally untrue.'

nem maradt más kérõ 😊
ez a hír akkor azt is megcáfolja hogy tegnap egy utolsó pillanatban érkezett chelsea ajánlat szabotálta volna a megállapodást 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
szerda, 17:54 - Kaká szóvivõje elmondta a Sky Sport 24-nek, hogy "Kaká nem térhet vissza Európába a bemutatására". Habár minden forrás megerõsíti, hogy a játékos gyakorlatilag már a Real Madrid játékosa, a brazil válogatott nem adott engedélyt neki, hogy a június 6-i találkozó elõtt elhagyja a csapat edzõtáborát.

Real Madrid vagy Chelsea? vagy ismét egy kamu beszólás? 😄

hunbasser
😞 RIP

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
ez bizony rossz hír :|
RIP

LasDen
Pótolhatatlan veszteség érte Predrag Mijatovicot, a Real Madrid egykori sportigazgatóját. A montenegrói ugyanis elvesztette 15 éves gyermekét, Andreát, aki születése óta súlyos hidrokefaluszban (vízfejûség) szenvedett.

😞

hedonist
torrestõl elvennék?😄 nah amit a BBC megír, az már szignifikánsabb hír!

Real close in on £56 m Kaká deal

Silvio Berlusconi said: "I don't know if we'll be able to keep Kaka because they have offered him so much money." sztem hazudik, és õ akarja eladni, én inkább Kakának hiszek, aki azt mondta,h maradni akar, és ccsak akkor távozik, ha eladják(ugye bojkottálni ezt elég kockázatos,fõleg a maffiózó berlusconival szemben, nem is tenne jót neki utana a csapatban)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
a rádióban is hallottam, hogy: "Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid 65 millió €-ért leigazolta Kakát."

Csabesz6
22

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hedonist
hááh most látom, mezszám 5, na persze😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
nekem csak egy kérdésem van: melyik számot kapja? <#crazya>

mindig tudtam,h ronaldo nem jöhet,mert a 7-est Raúltól (szerencsére) az isten sem veszi el, ronaldo, meg másban nem balettozik.

miilann04
hát az angol wikin kaká le is van zárolva 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
április elseje régen vótmá _D:?SA

REAL MADRID

A Cope szerint Kaká már a Real Madrid játékosa, de a transzfer csak az európai parlamenti választások után lesz hivatalos, mert Berlusconi nem akar szavazatokat veszíteni a játékos eladása miatt.
/madridista/

LOOOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <#vigyor1><#taps><#falbav><#nezze><#gun><#alien>

REAL MADRID

LasDen
Az Onda Cero szerint hétfõn lesz Kaká bemutatása.

pfhuuu.....
sztem holnap lesz hivatalos bejelentés vagy nem.... 😄 de most úgy érzem helytállnak a híresztelések és jön Kaka.....

De la Red visszatért a pályára! A fiatal spanyol játékos a Rosaledában lépett pályára a 4-4-2 alapítvány jótékonysági mérkõzésén, s a 28. percben büntetõbõl talált be. A gólt a társak mellett Butragueño és Guardiola is megünnepelték.
/madridista/

Ez nagyszerû hír <#worship>

REAL MADRID

LasDen
a reménykedik a játéklehetõségben helyett keménykedik a játéklehetõségért-t olvastam......

Rockynhooo
Van der Vaart édesapja: "Pellengini kedveli a fiam játékát, korábban a Villarreal edzõjeként már megpróbálta szerzõdtetni. Rafael reménykedik a játéklehetõségben. A jövõben vissza fog térni az Ajaxhoz, de nem most. Ha viszont jövõre sem játszik eleget, akkor távozni fog."

helyes 😊

mik mennek itt... -.-
Na itt van mondtam én hogy nem lesz semmi 😄

REAL MADRID

LasCar16
nekem a múltkori nyilatkozata is elegendõ 😊
a hsz elsõ két pontja volt korábbi hír, a többi friss, te meg bízzál továbbra is az ASnek és társainak

#acm

robotnyk
az, hogy összegyûjtesz napos, hetes híreket, és nagyon szeretnéd, hogy Kaka a Milanban játszon az õsszel is, még nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy így legyen.
LasCar16
nem csodálom már h kivan mindene az egésszel
#47344: csak egy kis hírcsokor a tisztánlátásvégett /care

#acm

SLICK
na ki lesz a végsõ nyertes? 😄
A végén Kaká visszavonul a sok herce-hurca miatt 😄

robotnyk
/care?
robotnyk
kedd, 21:10 - Az AS és a Cadena SER módosította az álláspontját: a Real Madrid és a Milan már nagyon közel voltak a megállapodáshoz, ami 64,5 millió eurót jelentett, ám az utolsó pillanatban befutott egy komolyabb ajánlat a Chelsea-tõl, melynek hatására Bosco Leite leállította a tárgyalásokat.

😄
shala
na már azt irják hogy a cselzi több pénzt ajánl -.-

non potest pluere aeternum