81624
  • SLICK
    nem illik bele a "csodálatos" Carlo féle 4-3-3-ba.... -.-
  • LasDen #79096
    isco mostanában nem játszik? mert nem rémlik a neve a kezdőkbol
  • Gauge
    Bale-t nem lehet kölcsönadni vmi sokadrangú bajnokságba?! Szedje már össze magát ez az idióta!
  • horpeti
    Nekem tetszik a meccs, és még az orosz HD minőség is nagyon jó, jobb mint a sima TV. :D
  • horpeti
    Hát az utóbbi időben eléggé ad-hoc volt a meccsnézés, főleg mert nem a "megszokott" napokon voltak a meccsek.
    Akkor a mait valszeg meglesem, hátha hajtanak. Ha nem, akkor kikapcs.
  • SLICK
    valószínűleg azért kevered, mert a bajnokságban is nem rég találkoztak a csapatok
  • SLICK
    nem, ha a visszavágó van akkor odaírom a párosítás alá a legutóbbi meccs eredményét.
  • horpeti
    A mai az már visszavágó? Annyira nem vagyok képben. :DDD
  • Casillas
    oké doktor úr
  • LasDen #79088
    az a terd már sose lesz jó teljesen
  • SLICK
    ez még csak edzés, nem szabad azonnal bevetni, nehogy tényleg nagyobb kárt szenvedjen a térde.
    De remélem mostmár ezentúl csak jó lesz és nem lesz baj vele
  • 6unn3r
    Ennyit Varane kényszerű visszavonulásáról...
  • shala
    Még van esélyünk triplázni : >
  • gabi89
    Döntetlent játszott a Barca és az Athletico is :)

1. Barcelona 20 16-3-1 51pts
    2. Atletico Madrid 20 16-3-1 51pts
    3. Real Madrid 20 16-2-2 50pts
  • Pukkka
    Bár aztán lehet hogy te másképp rangsorolsz, és Kína, Horvátország, Anglia, Görögország, Lengyelország, Spanyolország, USA, Brazília, Portugália, Swedország, csak hogy párat említsek a Coach,Captain,Media hármas szavazataiból nincsenek bent a top50 országban.
  • Pukkka
    Nyilván geciviccesnek találod, úgy, hogy közben amit bemásoltál az egy faszság. Legalább nézz már utána, hogy ne hülyeségre hivatkozz.
  • szabii98
    az a pletyka járja, hogy Müller jön a kövi szezonra:D
    szerintem ő még rosszabb mint Benzin. de tényleg, amiket ki tud hagyni...bár legalább Müllernek vannak mákos helyzetei, amiket beis lő
  • szomferi
    a vezető találat:

• szomferi
    1 perc és meccs, csak gondoltam szólok :D
  • szabii98
    énis..
    máshol még nem olvastam róla, bár nem is kerestem
  • SLICK
    nagyon remélem hogy egy kamu az egész, nem igaz, hogy végre van egy igazi tehetségünk aki világklasszis lehetne, erre egy rohadt sérülés megpecsételheti a sorsát..
  • szabii98
    Madridista.hu
    Spanyol értesülések szerint a Real Madrid 20 éves védője Raphaël Varane visszavonulhat térdsérülése miatt.
  • SLICK
    tiszta gáz már ez az aranylabdán való sírás. 2006 óta vicc az egész...
  • Effe88
    sajnos ez egy média piáros dolog lett
    ez van

ez mindent elmond erről a szarról

"Ezek az országok rakták első helyre CR-t :DDDDDDD

Afganisztán, Amerikai Szamoa, Andorra, Bahamák, Bahrein, Barbados, Brit Virgin-Szigetek, Zöld-foki Szigetek, Kína, Kongó, Costa Rica, Ertitrea, Fidzsi, Gabon, Gambia, Grenada, Guam, Bisszau-Guinea, Irak, Leshoto, Macao, Namíbia, Nepál, Új-Kaledónia, Omán, Pakisztán, Palesztína, Szingapúr, Szomália, Dél-Szudán, Tanzánia, Trinidad, Uganda, Zimbabwe
    "

"A top 50-ben szereplő országok szavazatai.

Ribéry 93 pont, Ronaldo 56 pont, Ibrahimovic 33 pont, Messi 32 pont."

ezzel nem lehet mit kezdeni
    ha ronaldo és messi egy percet se játszik a szezonban ezek a fogyatékos ország játékosai edzői akkor is rájuk szavaztak volna
    olyan ostobák
    vagy valószínű csak a primera divisiont sugározzák arra felé

omán,új kaledónia:D:D,brit virgin szigetek
    zseniáli:D:D
  • wright
    Szerintem az aranylabda nagyon szubjektív dolog.Mindenki másért adná,másnak a címet(de szép mondat :D ).Nekem arról szól a dolog,hogy kit akarnák szívesebben a csapatomba.Biztos hogy nem Ribery-t,ha ott van egy C....De ügye akkor jön,hogy milyen felépítésű is a csapatom,ki és mi is hiányzik belőle?!A dolog itt dől el.Ribery-vel nyerne bl-t a real?Nem.Ronaldo-val nyerne a bayern?Igen.Patthelyzet.Ki a látványosabb?Ki rúg több gólt?Ki eladhatóbb?Ki tud többet a labdával?A válasz adott,és meg is kapta az aranyladbdát.Utálom mindkettőt
  • Mor3llo
    '96-ban Sammer biztos azért nyert Aranylabdát, mert olyan jól eladható, mindenki által kedvelt profilja volt. Véletlen sem azért mert végigrobotolta az idényt, és BL-t nyert. NYERT!
    De lehetne még sorolni neveket...
    Lassan kihozzátok azt, hogy a Realban mindenki botlábú, egyedül CR tud focizni. Nyilván kell egy egyéni zsenialitás, de a Real játéka már görcsösen CR-re, és az egojára épül. Szvsz ez pedig abszolút nem természetes. Elég csak a szabadrúgásaira gondolni. Valami 40 próbálkozás kell neki, hogy szabadrúgás gólt érjen el. Ja kérem, ha ezt egy csapat megengedheti...

Ezek a "nem csinált semmivel többet mint...", "ugyanúgy megérdemelné..." lózungok pedig fantasztikusak :) szóval ha van egy jó csapat, ahol minden posztra vannak klasszisok, és címeket nyernek, akkor a kiemelkedő extraklasszisok nem kaphatnak egyéni elismerést, mert a csapat jó. Logikus :DD
    Dante nem adott annyi gólpasszt mint Rib, tehát rossz védő :D
  • Pukkka
    Én ezt pont másképp látom. Ha CR nem lett volna, akkor a Madrid még a közelébe sem ért volna bármilyen címnek. Még a címek nyerésének lehetőségét is kb az teremtette meg, ahogyan Ő játszott, és lőtte a gólokat.
    Emellett Ribery imho semmivel nem nyújtott többet mint pl Schweini.
  • DasIsFuck
    a címek tükrözik a teljesítmény milyenségét.
    pl ronaldo és ribery hasonló teljesítményt nyújtott atekintetben, hogy mind2 kiemelkedett a csapatából.(bár itt elég nagy módosító tényező, hogy milyen realból és milyen bayernből emelkedett és vitte a hátán a csapatot az adott játékos)/ez egyébként már jól bizonyítja, hogy melyik teljesítmény is volt a nagyobb.

a címek viszont az tükrözik a teljesítmény hatásfokát.
    itt meg a 2 véglet találkozik, eggyik semmit nem ért el a nagy teljesítményével, míg a másik mindent megnyert amit megnyerhetett.

• Pukkka
    Mikor szólt a címekről?
  • Mor3llo
    már nem szól
  • REALista
    Jó kép!:)
  • Pukkka
    A nyert címekről sose szólt.
  • ProGabe #79065
  • horpeti
    Ennek a forumnak is hozza a forgalmat,egy csomo hsz lett belole:)
  • DasIsFuck
    szerintem arról, hogy jó pénzt lehet belőle csinálni az újságoknak meg egyéb média mágnásoknak..
  • Mor3llo
    Ha nem a jó teljesítményekről, nyert címekről szól ez a díj, akkor még is miről? :D

Bár valahol igazad van: marketing és sportpolitika. Sajnos
  • horpeti
    Az ugyanaz,mint az aranylabda. Tavaly viccesebb volt;)
  • Pukkka
    Ez szép és jó, de ez a díj nem erről szól, ezért nem lett Iniesta sem aranylabdás. Azért amit te felsoroltál, már megkapta idén a díját.
    Ami kiborító, hogy az év csapatába, befért Ramox, Xavi, Alves, Messi..
  • horpeti
    Hiába, ha az aranylabda szavazók a spanyol bajnokságot nézik. :)
    Ez a poén része. A komoly részét már leirtam, nehogy már azon agyaljatok, ki érdemelte volna meg jobban. Mert az nem számit.
    Én örülök CRnek, még azt is megkockáztatom, hogy innentől szárnyalni fog a szezonja, felszabadultabb lesz. :D
  • Mor3llo
    Értsétek már meg, Robben egy kiváló, hatalmas játékos, akinek rendkívül fontos góljai, gólpasszai, megmozdulásai vannak, egy fontos láncszeme a csapatnak. DE!
    Ha Robben nincs, azt könnyebbn túl tudjuk élni, hamarabb tudjuk pótolni. Ribéry ha hiányzik, teljesen más, lassabb a játékunk, számomra, és minden Bayern-fan számára Rib sokkal fontosabb láncszem. Ezt nem lehet leírni, minden Bayern meccset nézni kell, és ez abszolút kitűnik Elég megnézni az idei mutatóját, egész évben 180(!!!) gólhelyzetet alakított ki!
    CR és Messi ebben a tekintetben pl messze elmaradnak. 1 valamiben jobbak, és az a gól. Csakhogy Rib középpályás, még szép hogy nem fogja zsákszámra lőni a gólokat, abszolút nem is rá játszanak, ellenben a 2 előbb említettel.