Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze de nem igazán engedik õket kibontakozni.

SLICK
nem tûnik rossz játékosnak, de ha nem adják meg Moratának a bizalmat akkor megette a fene az egészet... Ráérünk jövõre igazolni valami csatárt, de akkor is valaki olyat aki elvan a padon is. Moratát meg Jesét kellene elõtérbe helyezni.

Alternatíva csatár posztra!

Ronaldo és a többi játékos is biztosítva van.

REAL MADRID

ProGabe
Real Madrid\'s president on Tuesday revealed that Gareth Bale had cost €91 million, confirming the Welsh winger had been insured for the value of his transfer fee.

Questioned on the Intereconomia television channel on whether Real\'s injured star is insured for €91 million (USD $123 million, £78 million) in the event that he is forced to end his career, club president Florentino Perez replied: "Yes, sure".

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Mancini wants Benzema to strengthen Galatasaray
Vigyétek, adunk mellé egy Khedirát ingyen! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A klub hivatalos formában cáfolta a hírt.

REAL MADRID

SLICK
A Marca mai száma szerint Bale-nek sérve van. A játékos jelenleg fájdalommentesen játszhat, azonban egy esetleges operáció esélye magas. Amennyiben erre szükség lenne, a játékosnak további 4 hónapot kellene kihagynia. A Marca arról is beszámol, hogy az orvosok ezzel már a játékos bemutatásának napján tisztában voltak.

Kaká szindróma, csak ott nem sérv volt a gond.. csak aztán nehogy olyan sorsra jusson mint a brazil

ProGabe
Biztos, hogy ez okozza. Pár hete még jó volt, aztán megint (mert már volt ilyen régebben is, csak nem tudtam akkor rájönni, mi a ludas) elõjött. Mindent, tényleg mindent kipróbáltam, böngészõ-, kiegészítõ beállításokat, minden szart. Az volt a furcsa, hogy a Sport fórum/Labdarúgás maradt csak meg, kivettem a topikot a kedvencekbõl és jó lett.

LasDen
ezt már kieg nélkül is tudja az SG, az nem zavarhat be??
Mondjuk nálam meg ömlesztve vannak. a témák eltûnnek, de ugyanúgy sorban vannak egymás alatt. néha megjelennek a témák, de megnézek topikot aztán el is tûnnek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
FélOFF

Van valami csúnya sor a topik scriptjeiben! Van ugye ez az sg kieg. chrome alá, aminél ha beállítom, hogy csak azokat a kedvenceket listázza, ahol van új üzenet, akkor bebugzik!

Ez a jó:

Ilyen lesz, minden topikot a Labdarúgás téma alá sorol:

Ha kiveszem a topikot a kedvencekbõl, megjavul. Nézzétek át pls, mert k*rvára zavaró! Emiatt legyek barca-drukker? 😄

Kösz!

SLICK
ejj remélem nem túl súlyos. Abban bízom még, hogy a térdsérülése miatt nem az lesz, hogy most már gyakran lesérül és nem tudja azt a formát hozni a késõbbiekben amit tavaly...

Varane megserult ... fasza.

REAL MADRID

REALista
Ezt a videót a felhasználó eltávolította.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Jó volt, én végignéztem. 😊
Biztos Messirõl is vannak ilyenek, olyat még nem láttam, de nem is kerestem. 😄

ProGabe

ProGabe
Adósság =/= hitel. Imádom a ferdítéseket.

Teljesen mindegy, évrõl évre csökken és az a lényeg.

REAL MADRID

LasDen
"...a klub összes rövid és hosszútávú adóssága 541 millió euró. Florentino csak a nettó pénzügyi adósságról beszél, ez az amivel a bankoknak tartoznak, ez pedig 90 millió euró. Most az egyesületem a Fly Emirates szerzõdést tanulmányozza. A Forbes szerint is a szerzõdés értéke messze elmarad a valós ártól."

érdekes, bár annyira nem meglepõ, hogy nagy adóssága van a klubnak. Amíg nem õk vezetik a listát és nem veszélyezteti a csapatot, addig nem érdekel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
26-án 18.00-kor lesz a Barca-Real

Különc
Kicsit már túl egészséges az a confidence

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

LasDen
"Ki a Real Madrid történetének legjobb edzõje? Én vagyok az. 100 pont, 121 gól, bajnokok lettünk a valaha volt legjobb Barcelona ellenében. Én vagyok az egyetlen" - nyilatkozta Mou

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Idióta fasz. Kicsit sokat képzel magáról. Azért volt itt egy Miguel Munoz vagy Del Bosque. De Beenhakkert is mondhatnám még...

ProGabe

Firerock
Ez a Dagatt Digó úgyse fogja berakni. Legalább tapasztalatot gyûjt.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Rockynhooo
Tegnapiról valaki egy gól összefoglalót plz plz plz. thx

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

te geci!!! 😊)))))
úú bocs elfelejtettem, hogy az Arsenal topikba kellett volna😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Enzo Ferrari köztünk él😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
Ha eladják kölcsönbe, akkor inkább ebben a szezonban nem nézek meg több meccset, hát normálisak ezek?

horpeti
Legalább valaki örült is annak, hogy nyertünk. 😄
Benzema lehet faarccal nézte ezt is. Neki mindegy. 😛

REAL MADRID

Mivel egész nyáron nem edzett, formán kívül van, sérülékeny. Egy 3 hetes speciális edzéstervet kapott, utána fog visszatérni. Jelenleg nem õ a legnagyobb problémánk sajnos :/

REAL MADRID

6unn3r
Gyakorlatilag folyamatosan sérült. És mindig edzésen sérül meg.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

lekerült a castillába

Helló, ez a Bale srác egyáltalán nem játszik nálatok? Sérült még, vagy csak szimplán nem kerül be?
shala
jó, hogy özil nem volt a pályán, tuti megnyalta volna ronaldo mellbimbóját a gólörömnél.

non potest pluere aeternum

horpeti
Francba, igy nem baxák ki Ancellotit. 😄
De legalább Morata gólt lõtt. Benzemától 3 méterre hátra pattant volna.

Azert sajnalom, hogy igy most a media nem szedi darabokra Ancelottit es a csapatot.

REAL MADRID

LasDen
20 percet ha játszott a csapat. a többi az szenvedés volt...

shala
aztakurva

non potest pluere aeternum

Loool geci 😄DD

REAL MADRID

LasDen
mégegyet 😄

LasDen
nah végre!! 😄

Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! 😄

REAL MADRID

Gratulálok, teljesen megérdemelten vezet a hazai csapat.

REAL MADRID

LasDen
mi gól te ég....

VÉGRE!!!
Ahogy abbamaradt a felivelgetes, maris más a meccskep