Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Amúgy remélem megnézi párszor a kapott gólt Carlo és kirakja a gecibe azt a máléképû Arbeloát a picsába.
REAL MADRID
REAL MADRID
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
I met God. She's black
REAL MADRID
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Hierro
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www.insidespanishfootball.com/83103/hierro-there-is-no-defender-like-varane/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy nem lenne ez túl rossz meccs, vannak idõnként letámadások jó helyzetek, de hogy a szurkolók is olyan unalmas hangulatot tudnak olykor csinálni, hogy majd bealszok a meccsen. Langyos így az egész.
Amúgy örülök, hogy Morata kezdett végül, és meg is hálálja a bizalmat. Egyáltalán nem rajta múlott az hogy nincs gól, Caballero megint kivédi a szemünket úgy mint tavaly.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ill. amikor a pályán láttam, akkor is csak egy rezignált Casillast láttam, nem tûztõl égõt. De jelen körülmények között talán nem is csoda... igy viszont.. majd kiderül, igazából az egész csapatból hiányolom a tüzet, nekem ez a legnagyobb bajom. 😄
Már eldöntötte, hogy õ játszik, csak még nem végleges. 😄D
Varane gondolom a múltkori fájdalma miatt nem játszik, na de Khedira ott röfög megint, mint a szerencsemalac... Nem igaz, hogy egy Getafe ellen se lehet bevetni Casemirot.
"Sajnálom, de örülnék ha ez lenne a legnagyobb gond a csapatban..."
REAL MADRID
Én sajnálnám, ha elmenne, mégis csak Casillasról beszélünk, függetlenül attól milyen állapotban van. Lopez se fog mindig top formában lenni. Jól összejöttek neki a dolgok, mikor idekerült és még tart, de mégse olyan kvalitású mint Iker.
REAL MADRID
amiben szintén igaza volt, hogy ilyen mértékû igazolásoknál ennek megkéne mutatkoznia eredményekben. És a 100 milliókon túl a bajnokság+kupa nem egy nagy eredmény...
tvzzonline.eu
Nagyon elõvették ezt a témát Bale leigazolása óta, nem tudom mit higgyek, hogy van-e igazság alapja avagy sem...
Annyiban talán igaz, hogy amíg eredmény nincs addig tényleg gondok lehetnek.