Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akkor lett volna inkább két sárga 😄

REAL MADRID

SLICK
gondolom benne volt a 11-es eset is...

limperatore
serie a ban meg a juvenak fujnak, legalabb megtudjak milyen erzes 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szabii98
már mi vagyunk😄

I met God. She's black

Ezert pirosat ... majd megint mi leszunk a fekete baranyok a gyenge biraskodas miatt.

REAL MADRID

Ja elég csúnyán megrúgta, szerencsére nem okozott akkora sérülést.

REAL MADRID

SLICK
uhh Vidal majdnem eltörte Marcelo bokáját :|

LasDen
viszont még korábban a felvezetésben mondta, hogy találkozott velük....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Akkor jól láttam én is 😊

REAL MADRID

limperatore
lol bale melegít mögötte megy egy kecskemétes zászló ez a fasz kommentátor meg észre se veszi 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

A középpályánk eléggé szellõs :|

REAL MADRID

SLICK
igen jogos volt, Chiellini lerántotta Ramost a szabadrúgásnál.

Amúgy remélem megnézi párszor a kapott gólt Carlo és kirakja a gecibe azt a máléképû Arbeloát a picsába.

Benzema labdához ért már? 😄 Mi a faxnak van az a pályán?

Na pont nem lattam mire kaptunk tizenegyest, jogos volt? 😄

REAL MADRID

Na a rutin hol a faxba volt a bal oldalon?

REAL MADRID

szomferi
jaj faszom

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szabii98
akinek kéne stream, nekem ez a holland stream nagyon szép képpel jön, akadás nélkül 😉

I met God. She's black

SLICK
ez hátha kicsit segíti felszabadult játékot

Na megvan a gyors vezetés 😊

REAL MADRID

SLICK
na megint Arbeloa kezd... biztos a "rutin" miatt -.-

szabii98
mindjárt kezdõdik az u19-es Real Madrid-Juve meccs az eurosport1en

I met God. She's black

Devecseri? Õ góllal hálálja meg a bizalmat...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Különc
Guzmics, Devecseri ehhez mit szólnak?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ProGabe
“There is no defender in the world like Varane at his age. He gives the impression that he has been playing for 20 years.”
Hierro

<#worship><#worship><#worship><#worship>

http://www.insidespanishfootball.com/83103/hierro-there-is-no-defender-like-varane/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
a táblázatot késõbb frissítema tabella miatt, még sokan ezután kezdenek meccselni.

SLICK
a Malaga konkrétan a 16-os elõtt tömörül, jól állítják lesre a támadóinkat. Csak a Malaga kapusának lehet köszönni, hogy nem vezetünk legalább 3-4 góllal.

LasDen
hogy áll a meccs? elsõ félidõrõl totál lemaradtam...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
na azt nem tudom hogy hoztam össze. Lehet már ott is az órát akartam írni. Mindegy így maradt.

Amúgy nem lenne ez túl rossz meccs, vannak idõnként letámadások jó helyzetek, de hogy a szurkolók is olyan unalmas hangulatot tudnak olykor csinálni, hogy majd bealszok a meccsen. Langyos így az egész.

Amúgy örülök, hogy Morata kezdett végül, és meg is hálálja a bizalmat. Egyáltalán nem rajta múlott az hogy nincs gól, Caballero megint kivédi a szemünket úgy mint tavaly.

horpeti
Amúgy fent a bannerban 16-a van, gondolom csak elirás 😊

horpeti
Vazzeg, most megy? 😊
Jó, hogy ránéztem a topikra. 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szomferi
még jó, hogy ránéztem a kezdésre, mert azt hittem, hogy a szokásos esti meccs lesz 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

miilann04
na ha minden igaz morata kezd. <#eljen>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

😄

REAL MADRID

ProGabe
Azt hittem lejön a lényeg: 91 millióba került Bale. Nem 99-be, olcsó volt így 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Casillassal kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy amióta nem véd, azóta számomra nagyon kikerült a látókörbõl, nem érzem a vezéregyéniségét, tüzét, de ez lehet normális, hiszen nem látom (az öltözõben, az edzéseken).
ill. amikor a pályán láttam, akkor is csak egy rezignált Casillast láttam, nem tûztõl égõt. De jelen körülmények között talán nem is csoda... igy viszont.. majd kiderül, igazából az egész csapatból hiányolom a tüzet, nekem ez a legnagyobb bajom. 😄

horpeti
"Karim Benzemával kapcsolatban pedig holnap lesz meg a végleges döntés"

Már eldöntötte, hogy õ játszik, csak még nem végleges. 😄D

SLICK
Carlo Ancelotti ezekben a percekben is sajtótájékoztatót tart, amely során többek között elmondta, hogy a holnapi mérkõzésen Illarramendi, Khedira és Isco is kezdõ lesz. Továbbá Bale is bevethetõ, Varane azonban biztosan nem fog játszani, Karim Benzemával kapcsolatban pedig holnap lesz meg a végleges döntés.

Varane gondolom a múltkori fájdalma miatt nem játszik, na de Khedira ott röfög megint, mint a szerencsemalac... Nem igaz, hogy egy Getafe ellen se lehet bevetni Casemirot.

Igen, de én is LasDen véleményén vagyok, miszerint

"Sajnálom, de örülnék ha ez lenne a legnagyobb gond a csapatban..."

REAL MADRID

SLICK
de hát az tét nélküli meccs volt, szerintem az fel lett fújva. Legalább akkor védjen más kapus is mikor tétnélküli vagy kevésbé fontos meccs (pl. barátságos)...

Én sajnálnám, ha elmenne, mégis csak Casillasról beszélünk, függetlenül attól milyen állapotban van. Lopez se fog mindig top formában lenni. Jól összejöttek neki a dolgok, mikor idekerült és még tart, de mégse olyan kvalitású mint Iker.

Csak most már a válogatottban is a padra került, ha jó tudom.

REAL MADRID

Az igazi peldakep, a Real Madrid megtestesitoje. Na persze. Fel evig rinyal mint egy idiota, meg a rendkivul intelligens baratnojevel haboruzik a sajtoban. Nem jatszik, akkor fel ev utan lelep. Ez aztan a mentalitas.
LasDen
nah, van 3 hónap, hogy változzon Casillas helyzete, vagy lelép. És nem valószínû, hogy változna. A BL és kupa meccseken emberfelettit kéne nyújtania, hogy Lópezt kitúrja. López meg ha nem sérül meg, tartani fogja ezt a formát. Szóval nagyobb a sansz rá, hogy távozik. Sajnálom, de örülnék ha ez lenne a legnagyobb gond a csapatban...

horpeti
Szerinted ezen múlik? 😄 Szerintem már rég nem...

SLICK
Benzema megint betalált a válogatottban. a jó isten se fogja kilõni a kezdõbõl megint...

LasDen
amit ellehet hinni, hogy 540 milla a tartozás, aztán hogy valóban csökkenõ formát mutat. És a bevételek is a plafont verdesik. nincs olyan végtelenül szar helyzetben a klub, mint ahogy lefestette, de voltak valós meglátásai.
amiben szintén igaza volt, hogy ilyen mértékû igazolásoknál ennek megkéne mutatkoznia eredményekben. És a 100 milliókon túl a bajnokság+kupa nem egy nagy eredmény...

Itt tudtok online élõ sport közvetítéseket nézni reklám nélkül ingye
tvzzonline.eu
SLICK
tegnap olvastam a pénzügyes faszi nyilatkozatát miszerint azért van rossz helyzetben a klub, mert rengeteg pénz költöttek, de eredményt nem tudnak felmutatni és rendkívül nagy adósságot halmozott fel a nagy összegek kidobásával...

Nagyon elõvették ezt a témát Bale leigazolása óta, nem tudom mit higgyek, hogy van-e igazság alapja avagy sem...
Annyiban talán igaz, hogy amíg eredmény nincs addig tényleg gondok lehetnek.

horpeti
Ja, ez egy óriási minusz a Real szurkolók azon részének, aki a jobb csapatépitést szeretné. Biztos a szurkolók másik része meg a sztárigazolásokért van oda, hisz életben tartják az óriási klubot.

SLICK
mert köztudott hogy nekünk van a legnyomibb vezetõségünk...