81624
-
cabell2 #79057 Szerintem nem kérdés, hogy megérdemelte CR.
Komolyan nem kiakasztani akarok akárkit is, de ez a Ribéry dolog nekem komolyan picit furcsa volt elejétől fogva.
Miért épp Ribéry? Persze, fantasztikus szezonja volt, de ennyi erővel szerintem Robben is lehetett volna.
Nem volt semmi CR reakciója, azt hiszem a Messivel való rivalizálás és a közvélemény váltakozó megítélése vele kapcsolatban itt ütközött ki rajta először nyilvánosan, elég katarktikus volt.
Egyébként azt is látni lehetett - szerintem - hogy ez az "én vagyok a király" attitűd legalább annyira pajzs neki, mint arrogancia. Mikor kiment a színpadra, még a szokásos flegmázós mosolyát tette fel, aztán, hát mindenki láthatta. Én személy szerint remélem, hogy még egyet meg fog tudni nyerni. -
#79056 Az aranylabdához:
az én véleményem az, hogy kb azóta jelentéktelen ez a díj, mikor 2006-ban Cananvaro kapta meg Zidane helyett. Na meg ugye azóta illett volna már megnyernie Sneijdernek, Iniestának vagy akár Xavinak is... És most Riberynek, függetlenül attól, hogy egy gép volt C. Ronaldo, de a címek tekintetében Ribery többet tett le az asztalra és ő is csapata legjobbja volt. Én neki adtam volna. -
#79055 nem kell ide a flém! Köszi! -
Pukkka #79054 Haters Gonna Hate -
#79052 Riberynek már nem lesz esélye nyerni, ez lett volna az ő éve.Ez van. az ilyen életműdíj meg kit érdekel. Őt biztos nem.
De nem volt esélye a világbajnokságot nyerő Xavinak sem pl, és már neki se lesz stb... -
#79050 Ribery is fog kapni majd 1-2 év múlva. Ez az egész úgyis csak szinház, FIFA és Lobby érdekek döntenek (még tuti csalnak is). Nem lett volna fair, hogy megint Messi kapja Ronaldo előtt, mert az nagy felháborodást keltett volna, hiszen Ronaldo még nagyobb marketing sztár, mint Messi. Azonban Ribery még nem elég nagy, hogy ebbe beleszóljon. Talán ha lecseng a Messi/Ronaldo, akkor... Bár lehet akkor már lesznek újabb csillagok felkelőben.
Szóval igazából egy szurkolónak pláne nem kéne annyira komolyan venni a dijat (se mást), hogy ennyire kikészüljön tőle, sportértéke nem sok van.
Mind a hárman elég nagy sportértékkel birnak, és tisztelni kell őket. Persze mindenki másnak szurkol, és az jól is van igy. -
#79049 A baj az, hogy mindketten megengedtek magatoknak ilyen stílust egy nyílt fórumon és egyikőtöknek sem sikerül odáig gondolkodnia, hogy nem reagál a másik személyeskedő és nevetséges sértegetéseire. Pedig közös nyelvet beszéltek: labdarúgás. -
#79046 komolyan ezzel viccelődsz te szerencsétlen? most kívánnék valamit a gyerekednek, hogy történjen vele valami 2 éves korában, de nem teszem.
inkább ásd el magad jó mélyre
Gratula CR-nek, megérdemelte, de amiatt, mert sokszor Messit helyezték előtérbe az utóbbi években, pedig ő is dolgozott legalább annyit.
Azonban ebben az évben Ribéry érdemelte volna. -
#79043 Melyikre gondoltál? :) Nem tudom, hogy Effe milyen drukker. :P
De ne válaszolj, mert nem szeretném, ha forgatnád a kést egy ellendrukker szivében. :P -
#79039 na! ennyi!
Frankenstein komolyan azt hitte, hogy esélyes?
-
#79038 A "csúcson" - 10 éven át. :D -
#79037 Sajnálom nagyon a dolgot, de nagyon jó éveken és karrieren van túl. Igazából olyan érzésem van, hogy ő is a többiekkel ment, a régi korosztály Madridával. Bár még csapattag, de már nincs ott. Mint amikor Raúl és a többiek mentek el. De nagyon jó volt őt látni a csúcson. -
#79036 Na végre!
Ennyit tudok "modani" arról a fos gömbről: http://wowimg.zamimg.com/hearthhead/sounds/VO_CS2_088_Play_01.mp3 -
Nekem egyébként van egy olyan teóriám, hogy Iker depressziós lett. Na nem a tinicsajok "depis" módján, hanem komolyan. Vagy ha nem is erről van szó, akkor is van valami, ami miatt megtörtént a 1,5 év, ami mögötte van. Majd egyszer remélem megtudjuk az igazat. -
#79034 bizony. jó nagy szar meccs volt. CR kihagyott mindent. még azt is, amit nem lehet...
de Pepének örülök. szépen megfejelte azt a labdát!
3 pont a differencia gyerekek! tessék örülni! -
Ferrari23 #79033 Hasonló időpocsékló FOS meccs volt, mint a barca meccse. Egy ideje a spanyol bajnokság egyenlő egy raklap **** :D -
#79032 ekkora húgyfos meccset... -
#79031 Ennyi helyzetet elbaszni... -
#79030 Én csak egy jó meccset akartam látni. :)
Persze az Athleticonak szurkoltam, mint esélytelenebbnek, meg hogy izgisebb legyen a bajnokság, meg megérdemlik, az utolsó 5 percben meg a döntetlennek (ha már addig kihúzták). :D -
#79029 Én nem tudtam nem az Atleticonak szurkolni... :) -
#79028 Jó meccs volt, nekem tetszett, "semleges" nézőként. :) -
#79027 bizony. jól jött ez az X. /a meccs 1 kalap ....t nem ért./
bár általában ezek a nagyon beharangozott rangadók soha nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket... /kivéve, ha válogatott meccsen Ibra és CR7 a pályán van.../ -
#79026 Na az Atletico 0:0-át játszott a Barcával úgyhogy holnap kötelező a győzelem... -
#79025 "Állapot : hibás" :ASDASDASDs -
#79024 jaj :D:D:D -
#79023 Szerintem jó a csapat, nagy benne a potenciál, csak nem tudnak hosszú időn keresztül jól játszani. Nagyon változó a forma. -
#79022 Szerintem szar,de rutinbol hozza a dobogot es akar a masodik helyet is. Meg erosen fugg a motivaciotol is. Ha akarnak,tudnak. :) -
#79021 -
#79020 Egy elég egyszerű, ám mégis fogós kérdés következik, kicsit alpári módon :D
Most akkor szar ez a csapat vagy nem szar? Sokan akik semlegesek, azt mondják inkább Barca - Atletico párharc lesz/van a bajnokságban. Idén nem néztem olyan sok meccset, nem tudom eldönteni mennyire jó ez a Real Madrid. Valaki aki folyamatosan követi valami érvelés/vélemény a jó vagy rossz mellett? Én nem tudom eldönteni annyiból amit láttam idáig. -
#79019 ja, ezt láttam is még régen
ezt a képet nagyon elkapták :D
-
#79018 -
#79017 -
#79016 Hosszútávú! Ma jelentették be. -
Pukkka #79015 Azt lehet tudni, hogy az Ultrák csak erre a meccsre jöttek vissza, vagy hosszabb távra szól a megegyezés? Májusba megyek ki meccset nézni, jó lenne élőben hallani/látni őket. -
#79014 mit védett Cé :D:D:D -
#79013 Na mostmeg megsérül. Fantasztikus... Remélem csak húzódás -
#79012 CR rugóiról azért sokat elmondanak, h mikor földre vitte benzemát a térde kb vállmagasságban volt. az állat! :D -
#79011 tyűűűűű, ha ez beakadt volna, elég fika gól lett volna :D -
#79010 Jesé miért ült a kispadon eddig? 1 perc a kispadon is óriási pazarlás... -
#79009 heszéééééééé