81624
  • shala
    Nem tudjátok véletlenül, hogy a Sky Sportra elő lehet fizetni úgy, hogy csak hd streamre?
  • Monoton
    A legtöbb támadás Ronaldora van építve, nem mehet át ő is arra az oldalra.
  • SLICK
    nem tudom, de már direkt nem írtam rá semmit
  • SLICK
    most meg nem...
    Mivel CR eltiltott lesz a bajnokságban, ezért jobb lett volna ha Bale-t cseréli le, úgyis észrevehetetlenül játszik ma.
  • Monoton
    Arbeloa mire várt? :D
  • shala
    Most jól cserélt Mr szemöldök
  • SLICK
    csak írnom kellett :D
  • SLICK
    kiváncsi vagyok Casemirot behozza-e Carlo, igazán megérdemelné a bizalmat...
  • SLICK
    Isconak jót tenne egy gól
  • Firerock
    Hányinger...
  • szomferi
    *antipatikus
  • SLICK
    Arbeloát. Bár Ramos is egyre ellenszenvesebb, a megmozdulásai miatt. Őt csak simán padoztatnám olykor, hátha észbekapna. Igaz erre most nem volt lehetőség, mert Nachón kívül más nem volt bevethető azon a poszton. Bár ő sem játszott rosszul mikor láttam, lehetne kezdetni olykor..
  • Monoton
    Kit? Ramost v Arbeloat? :D
  • SLICK
    épp írni akartam azt is, hogy a felesleges szabálytalanságaival, meg azok milyenségével teljesen unszimpatikus, már régóta. Remélem nyáron eladjuk végre, helyette ezerszer normálisabb és jobb játékoskat tudunk hozni.
  • Monoton
    Nagyon rossz nézni Arbeloa szenvedését, de mégis Nachot Ramos helyére hoznám be. Ha így folytatódik a meccs tuti besárgul és nem játszhat a döntőben.
  • horpeti
    Ja, nagyot homoritott. Biztosan tudott volna kevésbé látványosan, biztonságosabban is esni. Ha meg nem, akkor sajnálatos.
  • SLICK
    hát igen, semmiképp sem ért volna pirosat. Bár azt nem értem, hogy tudott úgy elesni a srác. Röhögtem akkorát rajta, bár sajnáltam is egyben mert úgy ráesni a fejére, majdnem eltört a nyaka. De sztem ebben ő is hibás volt, mert nagyot akart esni, csak nem így tervezte
  • hugopareiros
    és ezért akart pirosat a kommentátor...
    Tiszta váll a vállal ütközés a levegőben.
    Tény hogy rosszul esett, de könyörgöm...
  • horpeti
    Jól látom, Isco a csatár Benzema helyett? Vagy most mivan? :D
  • SLICK
    na hát Bale esete inkább ért 11-est, mint CR-é... Balnek majdnem a bokáját törték.
  • SLICK
    homik

• shala
    Nálam elől Benzema/Bale/Ronaldo/Isco lenne, nem tudom mennyire lenne hatékony de mint szurkoló ezt szívesebben látnám, mint a mostani felállást három szélsővel. Egyébként ha jól emlékszem volt is már ilyen a kezdetek kezdetén, amikor Iscot már kikiáltották a következő Zidanenak. Mindenesetre zavar, hogy elhoztuk és non stop padozik.
  • Monoton
    Kinek a helyére tennéd be?
  • REALista
    Nem véletlen hogy nem erőltetik a játékát szerintem, de nem is baj.20 éves van ideje még.
  • horpeti
    Jesé nagyon jól nyomja. Manapság ritkán látok ilyen megoldásokat, igazi kispályás. :D
    Utóbbi 3 gólja mind ilyen volt. Azt hittem, hogy deszar gyenge, és mindig a hálóban kötött ki. Azért nem csak mák!

Raúlos? Lehet... A sebessége és a gépsége meg Ronaldo.. Ronaldo Raúl mix kéne. :D
  • 6unn3r
    Sérültnek éppen már nem sérült, mert múltkor is játszott egy keveset és a padon is ott szokott lenni. Viszont neki nem gyenge térdproblémái vannak, így veszélyes lenne hosszú kihagyás után erőltetni a játékát.
  • nagy hős
    Varane nincs hanyagolva, serult.
  • tobias88
    Kíváncsi leszek mit hoztok ki ebből a Jesé gyerekből. Varane, mint óriási tehetség is hanyagolva van, ez a bokás gurítás meg kb zseniális volt, szóval majd kiderül...
  • nagy hős
    Azert inkabb ne nezzen ki jol es kapjanak ki mondjuk :D
  • horpeti
    Wow. Holnap még ott a Barca is. Ha nyernek, akkor nekik is annyi pontjuk lesz. Az jól nézne ki.
  • SLICK
    Kikapott az Atletico, vezetjük a tabellát holtversenyben velük
  • horpeti
    És Arbeola melegitett, amikor hátul volt már egy csere. :D
  • shala
    Bale egy dolog, de Isco megint a kezdő közelében nincs.
  • horpeti
    Azt nem mondhatják, hogy nem akarják játszatni, mert akkor jön a sok újságiró, hogy parkolnak a milliók, stb. értelmes cikkek. :D
  • bacaelit
    Mindenesetre elég érdekes :)
  • SLICK
    elvileg direkt nem lett játszatva, és nem a sérülése miatt. Bár ki tudja az igazat? Mivel CR eltiltott, így akarta elérni Carlo, hogy frissebb legyen ezekre a meccsekre..
  • bacaelit
    Bale a keret tagja? Szerdán azért nem játszott mert kiújult a sérülése, ma meg már a keret tagja!? :D Amilyen gyorsan lesérül olyan gyorsan felépül.
  • 6unn3r
    Érdekes a Spanyol Labdarúgó Szövetség is.

Eltiltják 1 hónapra a bírót, aki kiállította a Bilbao ellen CR-t, amiért rossz döntést hozott.
    A Madrid ennek fényében fellebbezett, az eltiltást viszont így sem törölték el.

Tehát rosszul döntött a bíró, amiért kiállította Ronaldo-t, ezért meg is büntetik, viszont a szövetség szerint is jogtalan piros lapot nem törlik el. Kabaré.
  • szomferi
    úgy látszik :D
  • contraste
    Most belé törölték nem?:D