Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Jézus atya úristen!!!!!!! Carlo takarodjon el nem csak Madridból, hanem egész Spanyolországból! SEMMILYEN játékunk nincs, senki se mozog sehova, nincs kinek passzolni...
Nem az a baj, hogy vezet a barca és valószínûleg nyerni is fog, hanem hogy még asszisztálunk is hozzá... Ez egy hányás! Írtó mákunk van, hogy a barca sincs igazán formában.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Egyébként mindegy, kurvára nem érdemlünk gyõzelmet. Ilyen felállással egyedül Carlo örülhet, mert az õ elképzelése van ott a pályán... Ezt mikor kigondolta is fos volt. Miért pont a Classicóra kell variálni pláne ilyen szar felállással. Csak védekezni nem lehet, támadni ki fog? attól mert Cé elõl van (ami nem fekszik neki amúgy se, mert eddig mindg le volt szedve a pályáról, ha ott játszott), meg Bale ez szara sem elég. Fõleg hogy Bale még mindig nincs 100%-os állapotban.
Jó bocs, mi még épülünk! Csak az a baj hogy sehova.
Egyébként örülhetünk, hogy a barca se villog, egyedül a labdát tartják aztán volt még a gólon kívül 2 megindulásuk és annyi.
Hiányzik onnan Benzema, de nagyon!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I met God. She's black
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I met God. She's black
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Na de mindegy nem idegesítem magam, kiderül mi lesz. Unalmas szar meccsnek nézünk elébe. X-et várok, de így elnézve ezt a kezdõt lehet egy pofon is belõle. Bár a barca is szar formában van, de hát ki tudja hogy szívják fel magukat...
REAL MADRID
Én ezt a felállást egy nagy baromságnak tartom, de nem én vagyok az edzõ.
REAL MADRID
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
D. López - Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Bale, Di María, Ronaldo.
REAL MADRID
fly emirates,audi,microsoft?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"