Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 hasztalan, lassú, béna 0. egy divatos szókapcsolat jut róla eszembe -> Nem Real szintû játékos.
Jesé-t már említettem a Juve meccs után is. Szerintem õt sûrûbben kellene foglalkoztatni. ha nem játszik, nem fog fejlõdni. pedig b*szott jó adottságokkal bíró izmos, gyors gyerek.
Undorító Mallenco meg szüljön sünt.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
REAL MADRID
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szóval a trollkodásod itt nem volt nyerõ, függetlenül attól, hogy én se láttam értelmét, idehozni fõleg ennyiért...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem volt ez annyira rossz.
REAL MADRID
Sajnos Carlo "nagy" edzõ mondjuk egy Schusterhez képest, így se most, se decemberben nem lehet meneszteni csak úgy. De idáény végé nel kell innen takarítani a picsába.
De tényleg így nekimenni egy nem túl acélos barcának, mikor láthattuk, mivel lehet nem csak megverni, hanem még le is focizni(!!!!!!) õket. Rajtunk kívül a Bayern volt képes hasonlót véghezvinni. De ez a máléképû kandisznó olasz, egy akkorát fosott a vacsorába, hogy egy hétig gõzöl...
Na én innen kezdve nem nézek az idén több Madrid meccset.
És ismétlem az bosszant, hogy Ancelotti egy töketlen, szar taktikus, semmilyen nagy dolgot nem tud felmutatni (most az hogy nyert a Milannal BL-t, csak meg kell nézni akkoriban milyen csapatok voltak ott a topban), na és ehhez a gyõzelemhez még asszisztáltunk is a barcának fõleg az 1. félidõben. Verhetõek lettek volna
Viszont Ronaldo-t egyértelmûen lökték. Sima 11. Lehet, hogy ha nem CR esik el, hanem más, akkor befújja.
Nem értem amúgy Carlo-t. Egyértelmû, hogy a gyors játékosokkal könnyen le lehet támadni a Barcát, ami megzavarja õket. José ezt nem egyszer bizonyította, hogy nem kell beszarni, le kell támadni és hajtani. Ehhez képest elsõ félidõben full impotens játék. A vkp-k nem mozogtak az emberrel, Khedira lassú, körülményes és nem egyszer csak kocogott, míg elvitték mellette a labdát. A második félidõ sima Realé volt, viszont a szerencse a Barcaé. X lett volna igazságos. A szezont meg könyörgöm ne temesse már senki ennyi meccs után.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Remélem 10 év múlva mondjuk már forditott lesz a helyzet, és akkor nem mindig a bosszankodás megy. 😊
Amúgy a 2. félidõ jó volt legalább. Sanches gól is szép volt, tipikusan a nem befújt tizi és kapufa után. 😄
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy éreztem, mikor bejött Alexis hogy gólt lõ...
na mindegy ez a szezon régen elment.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
Amici di nessuno...
és valóban Benzema bombázott 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
REAL MADRID
REAL MADRID