81624
-
#79257 Ott vam így is...:D -
#79256 hülye fasz Benzema nem ér bele CR-nek simán jó lett volna és ott lenne a 6. is... -
#79255 Az igen.:) -
#79254 na ettől tán lenyugszik :D -
#79253 Ja, ezt utálom. Pedig passzolhatott volna a végén is, de eszében sincs.
De legalább nagyon akar. :)
Benzema hozza a formáját. A gólját nem láttam, csak már amiket kihagyott, vagy rosszul vett át. :D -
#79252 Ronaldo kezd kurva ideges lenni...:D -
#79251 Bale mit ment basszus:D:D -
#79250 Bale 2:0:) -
#79249 Casillas mit fogott...:) -
#79248 a Schalke nem lesz nehéz szerintem, messze se kell utazni... a bajnokit meg városon belül letudják, ennyi szerencséje van a csapatnak, hogy nem kell körbeutazni a Földet :D -
#79247 Durva 2 hét lesz! :) Csak mi is győzzük nézni. -
hugopareiros #79246 Most néztem, hogy elég szerencsétlenül jönnek ki a BL meccsek is.
Szerdán Schalke ellen, aztán vasárnap AtlMadrid ellen.
A levante és a malaga ellen jól kell beosztani az erőforrásokat, mert aztán...kedden Schalke elleni visszavágó, majd jön vasárnap a Barcelona, akiket szerdán követ is a Sevilla. -
#79245 szép mutatvány lesz az ATMA ellen... -
Pukkka #79244 3-0 mwhahaha. Most meg lehet lépni, ha hozzuk a jövő hetet. -
#79243 Az Osasuna eddig veri az Atletico-t 2-0ra, de még sok van hátra.. -
#79242 A Castilla idegenben nyert 2-0-ra a Zaragoza ellen. Jelenleg bentmaradást érő helyen vannak, bár ott elég sűrű a mezőny még... -
#79241 Én meg nem felejtek olyan gyorsan. :D De tény, hogy ha akar, és összejön, akkor azért jó. Én mondjuk nem birom Benzema lényét, de az már egyéni szoc. probléma, a csapatban van, elfogadom. -
Pukkka #79240 Hát lehet tényleg én vagyok vak, de a jelenlegi Benzemát max egy Suarezre cserélném. De csak he nagyon muszáj... -
#79239 Jó volt a Barca meccs is, bár nem értettem, hogy lehetett ennyire nulla a Barca. De természetesen a hazaiaknak drukkoltam. :D
No meg azon gondolkodtam, hogy bárcsak lenne egy Velánk Benzema helyett. :P -
#79238 Igaz, utána jutott eszembe -
#79237 a Bilbao sem Athletico, csak Athletic -
#79236 Amelyikkel a jövőhéten játszunk az a helyes...:D -
Monoton #79235 -
#79234 Athletico vagy Atletico? Mert nem mindegy ám...;) -
#79233 Na a Barca nagyon simán kikapott idegenben úgyhogy jövőhéten léphetünk egy nagyot a bajnoki cím felé az Athletico legyőzésével:) -
#79232 Bale nem semmi gólt vágott, csak úgy csattant a kapufán.:) -
#79231 Bale ezzel a lövéssel semmivel se lett jobb a szemembe. Amit ma nyújt az egy szar. 16-oson belül is az a lövés, ami kiment a stadionból, olyan Benzemás volt.
Amit sajnálok, hogy Jesének se ment ma, pedig jobb lett volna ha ő kezd a Schalke ellen.. -
#79230 pihenteti Carlo. Ez nem is baj, mert egy ilyen meccsen simán kaphat lehetőséget Varane, hogy jobban felvegye a ritmust ő is. A térdét meg erősíteni kell folyamatosan, ne legyen gond később.. -
#79229 Pont a gólra kapcsoltam be. :D -
#79228 Ramos hogyhogy nem kezdő? -
#79227 streamek -
#79226 Real Madrid-Elche (4PM CET):
Diego López, Varane, Pepe, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Arbeloa, Jesé, Di María, Illarra.
SUPLENTES / BENCH: Casillas, Ramos, Coentrão, Casemiro, Nacho, Morata, Isco.
-
#79225 Egy ilyen laza meccsen nem értem, miért ilyen későn kell cserélni.... -
#79224 este 6-kor mini Clasicó. Castilla - Barcelona B. -
#79223 A dontoben mar minek mondja?:)
Nem lesz kedvuk majd jatszani,mert nem fontos? Barca ellen igazan tuzelhetne oket,mikor maskor jatszanak maxon.
A kifogas.txt reszet ertem,fujj. -
Ha nem is a következő Ronaldo, de a következő Raul még lehet belőle -
Monoton #79221 :D -
#79220 Na most hogy Ancelotti kijelentette hogy a kupa a legkevésbé fontos, ha kikakpnank, akkor lehet mire fogni... -
bacaelit #79219 Akinél nincs labda, ugye nem sokat tehet! -
#79218 ez a Ronaldo függőség se tesz ám jót. Bár ha meg kicsit nélkülözve lenne akkor meg ő lenne megsértődve... Bale gyakorlatilag nem sok vizet zavar. A kidobott pénz rá egyáltalán nem kompenzálja azt amit nyújt. Talán hosszabb távon megtérül, de erről többet úgy is akkor lehet érdemben beszélni, ha a következő idénybeli formáját látjuk. Meg előtte ott a felkészülés is nyáron...