Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meg eloben se hiszem el,biztos olyan,mint David Copperfield.
Gonosz vagyok😊
O meg igy is nagyobb sztar es tobb a fizuja,mint nekem,szal nem parazik ra😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
/madridom/
<#wilting>#wilting>
REAL MADRID
RTL Klubon Florentino Perez alá kiírták, hogy Szõllõsi György - kommunikációs igazgató. barmok.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
REAL MADRID
REAL MADRID
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
REAL MADRID
REAL MADRID
"Benzemáról és Moratáról: "Már tudom, ki fog játszani a Barcelona ellen. Arra kértem Benzemát, hogy sokat dolgozzon Pirlo lekötése érdekében, és ezt a feladatot remekül ellátta. Nem lõtt gólt, ez igaz, de jól dolgozott, elégedett vagyok vele.""
ehehehe...<#falbav>#falbav>
Ibra 2. gólja az Anderlecht ellen
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Benzema rém gyenge. amiket el lehetett cseszni, azt el is cseszte. Khedira még mindig egy lomha 0. nem értem, h miért kellett annak idején pénzt fektetni bele... ennyit Lass is mutatott a középpályán. Modric ugyancsak nagy homály nálam.
Maris meg CR hozta, amit kellett. de a Bél gyerek... a maklári serdülõben is mutatnak ennyit a srácok.
a második félidõ egy kalap szar volt. a Vidal-os jelenetet a holland kommentátor 2x is jól kiröhögte. olyan ízesenk b, ahogy Horti szokta...
a hétvégén meg kell szívatni a szteroid törpéket, az majd lendületet ad.
mellesleg a Jesé gyerek sem ügyetlen, ha már a csatárokról szó esett. (Karimot nem hiszem, h alul lehetne múlni.)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aki figyeli az utánpótlást, az tud valakit? Mondjuk erre a posztra egy tapasztalt ember kéne, de nem árt a padra/mellé pár fiatal titán sem.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát ezt nem is láttam baszki! És fogadjunk a barca ellen is õ kezd ezek után is...
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Rossz érzéssel tölt el, hogy így lesz ez Classicon is!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Jobban belegondolva magyarítani kéne, a mi válogatottunkba ilyeneket keresnek úgyis.
REAL MADRID