81624
  • horpeti
    Az elso felido feletol neztem csak,de a masodik felidoben esett csak le,h.Casillas van a kapuban. Sok dolga nem volt.. :)
  • shala
    És megint nem kaptunk gólt pedig nem noob csapat ellen nyomtuk
  • horpeti
    Nagyon durva különbség volt a két csapat között. Eléggé le volt nyomva az Athletico. Majd idegenben biztos forditva lesz. :) De ez a 3-0 ez már szinte továbbjutás.
  • SLICK
    tök jó, hogy segítenek az Atleticó játékosai továbbjutni
  • Monoton
    Nagyon szep gol volt :)
  • SLICK
    Jesé!!!! Ez olyan Raúlos volt :)
  • cabell2
    Érdekes így nézni a Real-t, hogy Ronaldo aránylag kevésbé kerül helyzetbe...általában akármikor nézem őket, Ronaldo-nak 10 percenként van egy nagyobb helyzete, vagy legalábbis lövőhelyzete, az utóbbi 3-4 meccsen meg alig-alig.
  • SLICK
    valaki eltörhetné a lábát igazán
  • Firerock
    Undorító egy féreg ez a Diego Costa...
  • Firerock
    A világ legtechnikásabb játékosa ismét gólt szerez :) Szeretem ezt az új Pepét
  • szomferi
    dehogynem... Costa majd megint mindenkit leköpköd, beletörli a taknyát...
  • bacaelit
    Remélem a mai meccs nem ilyen lesz!
  • REALista
    Kész vicc...
  • SLICK
    :DDDDDDDDDD

A Spanyol Labdarúgó Versenybizottság három meccses eltiltást szabott ki Cristiano Ronaldóra, ám ez csak a Ligában tölthető le. Egy meccses büntetést kapott “agresszív magatartásért”, míg a másik kettőt az “ítélet kritizálásáért”. Ennek értelmében nem lesz ott a következő csapatok elleni bajnokikon: Villarreal, Getafe és Elche. A Király Kupában az Atletico Madrid elleni párharcok során – így ma este is – szerepelhet majd.

Jó mondjuk a Villareal lesz egy kicsit keményebb falat a többinek simának kellene lennie, legalább meglátjuk mihez kezdenek CR nélkül...
  • SLICK
    minimum 2 góllal verni kéne az Atleticót, hogy legyen esélyünk a visszavágón... De van egy olyan érzésem, hogy ma is balfaszkodás lesz.
  • szomferi
  • REALista
    Elég sok klub örülne szerintem ha a 10 BL serlegre hajtana már....:D
  • horpeti
    3 SG-s ember miatt általánositasz? :)
    Én nekem pl. nem alap. Viszont jó focit szeretnék látni (most nem arról van szó, hogy mindenkit le kell focizni, közel sem).
  • Rockynhooo
    Szerintem ez hatalmas probléma, hogy a Realosoknál ALAP elvárás a 10. Bl cím megszerzése. Tehát alap lenne elnyerni azt ami a legnagyobb cím klub szinten :D Szaros bajnokság meg kupa nem is számítanak (bár azok se nagyon akarnak összejönni), míg más csapatoknál fő cél a bajnoki cím begyűjtése, egy szép bl meneteléssel.
  • LasDen #79158
    Én nem aggódom, egyszer majd eljon a mi időnk is. És akkor szarrá lesz verve egész Európa :D
  • DasIsFuck
    de az 10. nem igazán akar összejönni, pedig a műringyó is ezért lett ide hozva annó...

(nem flame generálásból írtam csak egy kis csipkelődés akart lenni:)
  • REALista
    Ezt biztos ide szántad?:D
    Tudtommal nyertünk pár bajnoki címet...:D
  • DasIsFuck
    pedig már igazán hozzászokhattatok volna:D
  • bacaelit
    Nekünk nem elég a második hely! És akik aggodnak, azok tudják, hogy milyen meccsek fognak következni, és nem lesz egy könnyű menet!
  • Pukkka
    +1
  • shala
    Nem értelek benneteket több okból kifolyólag sem.
    A csapat a második helyen van ebben az őrült versenyben, ami a bajnoki címért folyik. Bl-ben állunk, kupában állunk. Mi a gond akkor? Az, hogy nem rúgunk minden mérkőzésen 3-4 gólt? Nem rúgunk, de legalább a védelem most nem annyira szerencsétlen, mint eddig.
    Személy szerint engem az zavar, hogy Isco padozik, Özilt eladták, helyettük meg három szélső játékos kergeti a labdát.
    Benzemáról meg annyit, hogy mezőnyjátéka teljesen jó, néha van hajmeresztő megoldása, de sok gólt szerez emellett gólpasszt is ad. (15/6) Ami nem rossz, ráadásul elviseli, hogy a csillogó szerep és a gólok Ronaldónak jutnak.
    Balel pontosan az van, mint Modriccsal volt. Adni kell neki időt, jövőre alap ember lesz.
  • bacaelit
    Veretlenségi sorozatról jut eszembe. Szerintem nem feltétlen Carlo érdeme, meg a taktikának! Nem játszottunk igazán jó csapatok ellen. Néha kínkeservesen megy a gólszerzés. Néha úgy kettészakad a csapat, hogy nem is találok rá jelzőt! Szegény Modric-nak annyit kell güriznie, hogy nem is tudom elképzelni,hogy bírja. Szerintem ez a felállás, egyáltalán nem illik ide. Valami mást kellene kitalálni! Bale se mutat nagyon sokat, ahogy Jesé sem, habár Jesé-nek sikerül 1 olyan megmozdulás, amiből gólt lő, gólt szerez a csapat, de egyébként nagyon gyenge az az oldalunk. Nekem nagy hiányérzetem van, talán nem is kellene keresgélnem a gondolatokat, de így érzem! A kis Isco-ba nagy potenciált látok, én ha edző lehetnék talán kicsit rá építenék!

Atletico Madrid meccsekre leszek nagyon kíváncsi.
  • horpeti
    Mas stilusuak. Nekem Morata stilusa jon be,mindig beindul,keresi a helyet,stb.
    Mondjuk 90 percet vegigkuszkodni a vedokkel biztos nehez,azert a felrugott labdakat nem megtartja,hanem inkabb kapura tor,beindul.
    Persze ezt csak a par perc jatek alapjan mondom.

De Benzema szamomra tenyleg anti figura, es nem kellemes ot nezni szurkolokent. De ez van. Nem is vagyok oda annyira most a madridi fiukert. Ancellotti is anti. Most eleg anti a csapat szamomra:)
  • 6unn3r
    Én pl. Loic Remy-t sokkal jobb támadónak tartom, mint Benzemát vagy Giroud-t. A bosszantó egyébként az, hogy amikor bajnok lett a csapat, akkor Benzema szenzációsan játszott, akkora gólokat lőtt, hogy öröm volt nézni. Tavaly óta pedig mélyrepülésben van és látszólag az sem kedvez neki, hogy ő az első számú csatár. Pedig mennyit rinyált Mourinhonak, hogy sokat padozik. Most megkapja a lehetőséget folyamatosan a pocsék formája ellenére is és mégsem tud vele élni. Giroud legalább komoly mezőnymunkát végez, jól tartja meg a felívelt labdákat, jól játssza azokat meg. De Benzema tegnap is bizonyította, hogy számára a saját lába is ellensége. És az se mondható, hogy magának kell megcsinálnia a helyzeteit, mert a középpályáról azért jönnek a forintos labdák.
    És az csak az egyik dolog, hogy így túl sok veszélyt mérkőzések óta nem jelent az ellenfelek kapujára és indokolatlanul játszik sokat. Ami talán még aggasztóbb, hogy Morata meg szinte soha nem kap lehetőséget. Pedig José anno be-bedobta a mély vízbe és bizalmat szavazott neki. Azt gondolom, hogy így ő is tudna játszani, mint Benzema. De a meccsenkénti 5 perccel semennyit sem fog fejlődni. Holott az ilyen mérkőzésekből lehetne igazán tanulni, amikor küszködnek, izzadnak, véres a halántékuk. Ráadásul Morata motivált is. Elég összehasonlítani a két játékos mozgását. Ezért örültem volna, ha kölcsönben átmegy az Arsenalhoz, mert ha valaki jól ért a kölykökhöz, az Wenger és ha jól játszott volna, akkor Arsene lazán-faszán padra pakolta volna Giroud-t. Ancelotti őt is el fogja kótyavetyélni, mint Isco-t.
  • Casillas
    szerintem nem túl nagy elvárás egy csatártól, hogy néha lőjön gólt.
    vagy legalább másnak a helyzeteit ne bassza tönkre.
  • horpeti
    Ha nincs egész Franciaországnak sem jobb csatára Benzemánál, akkor valamit biztos tud, amit más nem. :D
    Lehet csak túl sokat várunk tőle Raul és Van Nistelroy után? Nemtom. :P
  • SLICK
    gondoltam ezt most megnézem, hogy mihez kezdenek a lehetőséggel. Bár én ma nem is vártam győzelmet, hisz írtam is hogy túl szép lett volna ez...
    Minden esetre bebizonyosodott ismét számomra, hogy az olasz nem való a Madrid edzőjének. Továbbá a csapat még mindig egy félidőre jó, vagy még annyira sem.
    Benzema meg.... hát nem is tudjam nevessek vagy sírjak-e rajta.
    Di María emlékeket hozott vissza nálam, csak az a baj kellemetleneket, már-már Gagoi magasságokba lőtte a labdát a lehetőségeinél.
    Carvajalt nagyon sokszor megverték a szélen, bizonytalan is volt, de nem értem mi volt az oka. De igaz ez Marcelora is, ő is sokszor elmaradt meg rosszul oldott meg szituációkat.

amúgy még hogy reagáljak pár sorodra:
    Számomra még az zavaró, hogy Carlo kitalált egy taktikát, ami végülis hatásos mert nem kaptunk gólt ezidáig, meg veretlenek voltunk. Ez a baj, sokan csak ezt látják, viszont azt nem hogy a csapat olyan verejtékesen lő 1-2 gólt hogy elképesztő. A másik gond az, hogy semmi rotálás nincs, ezt a taktikát csak az alap kezdő 11-el tudja játszatni, véletlenül se módosítana, csak sérülés esetén, lásd most Bale - Jesé esete... És ennek az lesz a vége, hogy kimerülnek a játékosok is. Senki sem lesz pihentetve. Na meg a cserék is mikor jönnek már? Zidane is pont nem a megfelelő embertől tanulja a szakmát sajnos.
    Szegény Iscot én is sajnálom, méghogy nem fér be a taktikába... jesszusom ennél nagyobb kamut életemben nem hallottam nyilatkozni edzőtől.

A másik, hogy említetted a VB-t. Mivel a franciáknak drukkolok engem is bosszant, hogy két impotens csatárral kell majd látnom a válogatottat. :|
  • 6unn3r
    Te nem azt mondtad, hogy nem nézel több Madrid meccset?

Amúgy meg Ezt Carlo magának hozta össze. Figyelgetem folyamatosan a Real meccseit és nem voltam elájulva a játéktól eddig sem. Kupában is nyögve-nyelve jöttek az eredmények. Szép-szép, hogy eddig gólt sem kaptak 2014-ben, de szerintem elég töketlenül játszanak. És nem értem azt se, hogy miért van a kezdőben 3 szélső játékos? CR-Maris-Jesé...Isco meg padozik. Nehogy legyen egy játékmester, Modric rohangáljon fel-le. Benzemáról már nem is bezsélek. Élmény lesz nézni a VB-n Giroud-val mit fognak balfaszkodni.
    Igazából nem sikerült rájönnöm, hogy mi is volt Carlo elképzelése és hogy miért kellett ennyit várni cserékre. Szerintem Isco úgy megbánta már, hogy idejött. Nem is sokáig lesz ő Madridban.

Piros lap: teljesen jogos. Arcon ütötte. Csak ez a fasz Ronaldo se akkor játssza el a nagy halált, amikor kéne, mert utána őt is lefejelték. És annak is pirosnak kellett volna lennie. Mondjuk egy pirossal így is kevesebbet kaptak, mert Alonsonak is nagyon érett.
  • Firerock
    Na de egyik sem?:/
  • SLICK
    ez az edző hibája is, nem képes feltüzelni őket.
  • Firerock
    És nem csak a mai... Nem értem mit keres a kezdőben...
  • Monoton
    Szoval meg mindig ott tartunk, hogy nyomas alatt nem megy a jatek. Pszichologus kell ide, nem uj edzo.
  • Neoncsoves
  • REALista
    Mariskának sem ez az élete meccse.
  • REALista
    Rámegyünk az 1 pontra...:S