Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy ilyen madridi gólnak tudnék örülni a holnapi meccsen.

REAL MADRID

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Ha Benzema eltalalja a kaput,az csak trukkfelvetel lehet😊
Meg eloben se hiszem el,biztos olyan,mint David Copperfield.
Gonosz vagyok😊

O meg igy is nagyobb sztar es tobb a fizuja,mint nekem,szal nem parazik ra😊

LasDen
Már azért megéri megnézni, mert Benzema eltalálja a kaput 😄 De a végén, ahogy Bale lerúgja a flaskát a kapufáról is megéri. Csak mondjuk kár, hogy nagyon kamu 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Az El Confidencial szerint Bill Gates tárgyalásokat fog kezdeményezni a Real Madriddal, hogy a stadion neve legyen Microsoft Bernabéu."
/madridom/

<#wilting>

REAL MADRID

LasDen

Puskás hetek Madridban.

RTL Klubon Florentino Perez alá kiírták, hogy Szõllõsi György - kommunikációs igazgató. barmok.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

LasDen
biztos 😄

Rájöttem, hogy Khedira azért állandó kezdõ, mert fel akarjuk verni az árát jövõ nyárra 😄

REAL MADRID

Csak úgy mellékesen. Real Madrid U19 6 - 2 Juventus U19

REAL MADRID

Különc
Erre szokták mondani, hogy "kapushiba" <#.retardaltfej>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Utálom ezt az embert, de iszonyatos formában van és már õt is megnézném Benzema helyett a csapatban.

REAL MADRID

Te jó ég, ilyet nyilatkozni 😄

REAL MADRID

horpeti
Szoval nem is a tamadas volt a feladata. Carlo megsem hulye. Azt latja,hogy tamadni nem tud,akkir vedo feladatot ad neki. Valamit kell,mert fent megmondtak. Csak probalja minimalizalni a veszteseget 😊)))

horpeti
Hat igen, ilyen csatar kene. De ilyen ugyse lesz😊

ancelotti:
"Benzemáról és Moratáról: "Már tudom, ki fog játszani a Barcelona ellen. Arra kértem Benzemát, hogy sokat dolgozzon Pirlo lekötése érdekében, és ezt a feladatot remekül ellátta. Nem lõtt gólt, ez igaz, de jól dolgozott, elégedett vagyok vele.""

ehehehe...<#falbav>

pont pár perce kaptam el a skynews sport összefoglalójában. hatalmas.

szomferi
tudom, hogy nem pont idetartozik, de ezt látnotok kell:

Ibra 2. gólja az Anderlecht ellen

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

lõttek a szezonnak? a csoportot magabiztosan vezeti a csapat. Ligában hét végén behozhatják a Barcelona-t... nem értem az érvelésed....

sajna UPC Direct + T-Home IPTV van itthon, úgyhogy stream-en lestem a találkozót. /a lentebb említett hollandot választottam ki én is a banok felsorolásából./
Benzema rém gyenge. amiket el lehetett cseszni, azt el is cseszte. Khedira még mindig egy lomha 0. nem értem, h miért kellett annak idején pénzt fektetni bele... ennyit Lass is mutatott a középpályán. Modric ugyancsak nagy homály nálam.
Maris meg CR hozta, amit kellett. de a Bél gyerek... a maklári serdülõben is mutatnak ennyit a srácok.

a második félidõ egy kalap szar volt. a Vidal-os jelenetet a holland kommentátor 2x is jól kiröhögte. olyan ízesenk b, ahogy Horti szokta...

a hétvégén meg kell szívatni a szteroid törpéket, az majd lendületet ad.
mellesleg a Jesé gyerek sem ügyetlen, ha már a csatárokról szó esett. (Karimot nem hiszem, h alul lehetne múlni.)

SLICK
Moratának meg kell adni a lehetõséget, ennek a szezonnak lõttek már akkor mikor ide lett hozva Carlo, nyugodtan lehetne próbálgatni. Annyi lehetõséget tuti nem baszna el mint Benzema

ProGabe
Honnan tudod? Lehet tök jó vicceket mond az öltözõben, vagy jól fõz, mindig visz sört az összetartásokra, bedobja a közösbe a nõjét, húgát....

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
De ki kezdjen? Nincs egy igazán jó befejezõ csatárunk.

Aki figyeli az utánpótlást, az tud valakit? Mondjuk erre a posztra egy tapasztalt ember kéne, de nem árt a padra/mellé pár fiatal titán sem.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egyszerûen ez a fickó nem tud hozzátenni a csapathoz!

SLICK
UUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!

hát ezt nem is láttam baszki! És fogadjunk a barca ellen is õ kezd ezek után is...

REAL MADRID

Ja azt is írtam. Sajnálom nagyon amikor ilyenkor kell bizonyítania egy olyan játékosnak mint Bale, Morata amikor a csapat, már ül az eredményen, és Egy Juve is örül annak, hogy csak egy góllal kap ki! Unalmas volt a vége.

Lehet, de végül is mindegy mert a szélen sem volt egy értelmes megmozdulása a walesinek 😄

REAL MADRID

Tavaszig nem kell itt semmi eget rengetõt várni, aztán ha utána sem megy el kell gondolkozni, hogy akkor most mi van?

REAL MADRID

Mikor elõször bejött akkor Benzema helyett középen csatárként játszott a következõ cseréig! Maria lement akkor állt helyre a rend! szvsz. Bocs ha tévedek, lehet vak vagyok 😄

horpeti
Aztán Morata is balra. Gondolom nem akart Ronaldo már futni. 😄

Bale nem csatárt játszott hanem jobb oldalra ment, CR középre és Di Maria balra.

REAL MADRID

Bale csatárnak? Ne viccelj Carlo. Szélsõként se tudott amúgy sokat hozzátenni, mert talán 1 passzt ha kapott. Nevetséges ez a csapat!

Rossz érzéssel tölt el, hogy így lesz ez Classicon is!

horpeti
Nem volt egy jó meccs, sajnos pont a 3 gólról lemaradtam, és utána kezdtem nézni. Onnantól nem volt valami élmény.

horpeti
Azt nem értettem, mire mutatott? 😊 Hogy kirúgás?

Az jobban tetszett mikor elkezdett utána reklamálni 😄

REAL MADRID

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I met God. She's black

Jaja, látszik, hogy Carlo még keresi a csapatot. Össze-vissza rotálja a játékosokat, nem tud összerakni egy olyan kezdõt és taktikát ami képes lenne uralni a meccseket.

REAL MADRID

SLICK
vagy kétszer, amúgy Modric is csak úgy van, semmi elképzelése nincs hogy mit csináljon olykor...

shala
nagyon töketlen a játékunk még mindig sajnos

non potest pluere aeternum

Bale hozzáért már a labdához? 😄

REAL MADRID

SLICK
de véletlenül se Khedirát... -.-

Mintha eddig nem lett volna átjáróház a középpálya, erre behoz egy tkp-t egy vkp helyére.

REAL MADRID

Én már annak is örülök, hogy lejött Benzema 😄

REAL MADRID

MORATÁT MÁR!!!!
Mi történt az eredménykijelzõvel?

REAL MADRID

😊😊
ProGabe
Szép volt., Benzema! Ezt tanítani kéne! Kár, hogy nincs "hogyan legyünk a legbalf*szabbak focipályán" kurzus.
Jobban belegondolva magyarítani kéne, a mi válogatottunkba ilyeneket keresnek úgyis.

Az mi? Benzema hogy hagyhatta ki ezt!?

REAL MADRID

szabii98
Benzema baszdmeg..

I met God. She's black