Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
sneijder és huntelaar is betalált a válogatott meccsen <#eljen>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
nem is vettem készpénznek, csupán a véleméynemet fejtettem ki a hírrel kapcsolatban

robotnyk
the sun = blikk
SLICK
Na õ már komolyan felesleges és pofátlanság lenne elhozni az MU-tól. Sztem így is a legjobb védõsorral rendelkezünk.

Tényleg jó a banner. 😊
Ha már volt a hír, sry:

Rio Ferdinand is being eyed covetously by Florentino Perez with Real Madrid still keen on strengthening their traditionally weak centre-back positions. (The Sun)

http://www.sport.co.uk/news/Football/26377/Morning_tittle-tattle_Highbury_hero_to_return_to_Arsenal_Man_Utd_face_Real_Ferdinand_threat_Bale_wanted_in_Milan_.aspx

We do not buy superstars. We make them.

Nagyon komoly lett a banner !!!
Mester munka tényleg!!<#wink>

eZo
Nagyon jó lett a banner, remek munka <#eljen><#taps>

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rockynhooo
Parejo gólt lõtt válogatott meccsen <#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
most úgy tûnik, hogy akivel az Athletic Bilbao játszik, a következõ meccsünk szintén azzal a csapattal lesz. Pont mint tavaly a Barca esetében.

Rockynhooo
Maradona: "A kapcsolatom Valdanóval? Azt gondoltam, hogy egy rendes ember volt, és teljesen kiábrándított. Vannak emberek akik akkor is beszélnek, amikor nem kéne beszélniük... Valdano többet hazudik, mint a csaló."

EZt pont jó ember mondja <#idiota>

Nem azért nincs benne mert utálom 😄D Akk ezen az 5 játékoson kívül utálok mindnkit? 😄 Egyszerûen megláttam pár képet kivágtam betettem. Ami a simán volt rajta CR azért nincs ezen mert hülyén nézne ki hogy kifelé néz a bannerbõl. <#wow3>

REAL MADRID

Casillas
nem baszogatásnak szántam, csak gondoltam megkérdezem, nem az álmaim faszija, szóval azon se akadnék fenn, ha esetleg utálod, csak ha már rajta meg az árán nyáladzott a fél világ hónapokig, gondoltam rákérdezek, bocs bazki <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Most ezen mit vagy felakadva? 😄 Kötelességem lett volna belerakni vagy mi?

REAL MADRID

Casillas
#51161?

REALista
Nagyon jó lett a banner!<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
fhúúúúú....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szemöldöke milyen cukin ki van szedve... ^^,
gabi89
Szintén 😊
Tudtam ,hogy képes lesz a mûtét után is magas szinten játszani 😊 Reméljük kap lehetõséget azért sokszor a második félidõben és eldönti mindig a meccset 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

LasDen
ááá fúúj.....blõõõõõ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Nyilván akkor nem adják el a fél csapatot, ha nem jöhet helyére új. De mindenképpen durva. 😊
De valszeg úgyis lesz enyhítés.

hedonist
ez nagyon durva, egy ma 18 éves srác miatt, elvielg az volt h a klub miatt szerzõdést bontott a lans-szel a játékos, gondolom benne van h akkor csak 16 volt, és h a klub rávette h "törje" a szerzõdést, gondolom azthitték csak pénzbünti lesz. nah mind1 ez egyébként nem biztos h így marad fellebezni fog a vezetõség, ez nem végleges ítélet.

egyébként nekem is ez jutott eszembe,h mivan ha viszont eligazolnak, amiben reménykedem, nagyon h nem. akkor mi lesz:S ez azért brutális szankció

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Fellebeznek, kapnak egy nagyobb pénzbüntetést, és két év felfüggesztettet.

REAL MADRID

horpeti
Azért az nem semmi... milyen lenne, ha a Reált tiltanák el csak 1 évre. 😛

LasDen
A FIFA két évre eltiltotta a Chelsea együttesét az átigazolási piactól egy 2007-es játékoscsere ügyében történt szerzõdésszegés miatt. Ez elõnyt jelenthet a Real Madrid számára Ribery ügyében, akiért az angol klub tette eddig a legmagasabb ajánlatot.

gondolom akkor nem vehetnek....de eladni csak eladhatnak nem??? 😄
érdekes micsoda szankciókat tudnak bevezetni 😄

Rockynhooo
Edzõmérkõzésen a nagycsapat játékosait soraiban tudó együttes 6-2 arányban legyõzte a Castilla játékosait felvonultató csapatot. Higuaín háromszor, Van Nistelrooy és Raúl pedig egyszer-egyszer volt eredményes, valamint egy öngólt is feljegyezhettünk. A Castillánál Szalai és Ruiz talált be.

fasza legalább Szalai betalált 😊

Van Nistelrooy: "Aki megoperált azt mondta, még három évig játszhatok a legmagasabb szinten. Kényelmesebb lett volna egy kisebb csapatba menni, de a szívem rábírt a maradásra. Nem felejtettem el gólokat lõni. Ez az eddigi legjobb csapatom, két kiváló csapatunk is van."

nagyon szurkolok neki <#worship>

A Spanyol Labdarúgó Szövetség nem feledkezett meg De la Redrõl, s Villar felvetésére Fernando Hierro, a sportigazgató és Jorge Perez, az általános titkár nemrég találkoztak a játékossal. A megbeszélésen végül megegyeztek, hogy a fiatal labdarúgó az utánpótlásban dolgozhat segédedzõként.

<#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

horpeti
Nagyon jó a banner, és innen hál istennek be is tölti. Tegnapi tárhely valszeg le volt tiltva melóhelyen. 😄

LasDen
az arab az jól néz ki 😄

REAL MADRID

van ideje agyalni rajta... lehet, hogy átszámolta azóta
amúgy énis emlékszek, hogy kevesebb volt 😄
robotnyk
de komolyan, ugyanezt a szöveget eldurrantotta, miután leigazoltuk, és akkor még 100 alatt volt az összeg 😄
Azóta kamatozott, õ azt is rászámolja. Köv nyilatkozatában is több lesz <#idiota>

REAL MADRID

infláció robo, infláció... <#idiota>
robotnyk
2 hónapja még csak 95 millió volt.
szerda, 21:59 - Ramón Calderón: "Többek között azért erõsíthetett a nyáron ilyen jól a Real Madrid, mert 115 millió eurót hagytam a kasszában, és ez minden csak nem rossz. Mindenki tudja, hogy Cristiano Ronaldót még az én mandátumom alatt szerzõdtettük."

Az öreg nem bír leállni 😄

REAL MADRID

hedonist
na mégsem volt olyan szar ötlet mi😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
nem csodálom, külön jó hogy eladtuk..

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rudee
Király(i) lett <#worship>

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
úgy tûnik a Barca be volt szarva Robbentõl ^^

Casillas
miért?

LasDen
Robben: "Idén nyáron a Barcelona is érdeklõdött irántam, de szerintem lehetetlen volt az átigazolás. Attól félek, hogy a Real Madrid sosem engedett volna el a Barcába. De ez többé nem az én problémám. Örülök, hogy a Bayern Münchenbe igazoltam."

hát azér az érdekes lett volna... 😄

Jaja az lesz majd frissitve néha meg sztem volt is benne csak az elsõ verzio 16 mega volt <#idiota>

REAL MADRID

ProGabe
így mindjárt más a leányzó fekvése 😊 milyen szépen végigfut a csík 😛

majd ha lesznek nagy bombagóljaink, meg érzel magadban kellõ késztetést, frissíted majd a kisvideót? jó látni, ahogy futkosnak az edzésen, de egy-két szép gól még jobb lenne. majd pár hónap múlva, ha lesz kedved megint ezzel foglalkozni

ám fw-rõl lehet törlik, mert a flash fájlok max mérete tárhelyenként 2 mega :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

óóóó mono, elmész te a tudod hova... 😄
ez cseszett jó lett <#eljen><#worship>
SLICK
zsír a banner!

Jó mert mpont most tettem át másik tarhelyre 😄D

REAL MADRID

LasDen
nah mostmár rendesen megy...fasza lett.... 😄

Rockynhooo
Huu bazd, iszonyat király. respect Mono. amúgy egyszer betölt aztán kilépek ujra belépek akkor meg beadja azonnal 😊 jobb oldalt ez a film szerû téma nagyon nagy 😊

Nincs benne

REAL MADRID