Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hoppá, hoppá.... 😄
REAL MADRID
"egy vírus következtében a pálya számos része megemelkedett"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
REAL MADRID
Azért nem kívántam volna Bodnártól egy 80 milla Euros rúgást, de néha majdnem megvolt, ha nem a labdát találja el. 😄
Pepe meg vdk, WTF?!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De mondom ez csak feltételezés, sztem az összes játékos rátojik a zászló ügyre...
egyébként szerintem meg spanyol csapat, simán ott a helye a spanyol zászlónak, nem vágom miért zavar bárkit
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Azért ehhez már kell egyfajta Arc 😄D Na, változtassuk meg a jogszabályt 😄DD
REAL MADRID
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
nem értem mért olyan problémás egy zászló....
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ennyit nem ér egy gól...