Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
vagy csak a legtöbb (divat)/drukkerrel rendelkeztek (MO-on)? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SLICK
na igazi szélsõk nélkül jó lesz... :|

SLICK
itt is mi vezetünk, igen a világ legjobb klubjáról van szó kérem ^^

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

m2-n Zizou doksifilm
LasDen
netem sem lesz kalocsán 😄 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nem fogom látni me nincs S1-m... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

20:00 Sport1: Espanyol - Real Madrid
LasDen
Nagy nap a mai Casillas számára: a Real Madrid kapusa 1999. szeptember 12-én, napra pontosan 10 évvel ezelõtt mutatkozott be az elsõ osztályban. A hálóõr azóta 4 bajnoki, 2 BL, 1 Európai Szuperkupa, 3 Spanyol Szuperkupa, 1 Interkontinentális kupa és 1 Európai Szuperkupa serleget gyûjtött be.

hoppá, hoppá.... 😄

Unatkozik a Média!

banok
jól tette - ha igaz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

horpeti
Nagy hír..."Ronaldo xopat" 😄D

én azt olvastam róla hogy öt is azzal vádoljak hogy buzi, de jól tette CSAK a Real Madridban kezdene el gólokat lövöldözni most már😄

miilann04
azt, hogy lehet, hogy kurvázott.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

mit mondtak róla?

SLICK
tán az új kertészünk gombát telepített?

fókusz most -> Ronaldo
nem szaroznak, ha nincs indok, kitalálnak valamit! 😄
LasDen
háde akkor mos....én....dehát.....he??? 😄

zaki
bsz!

HBD utólag is 😊

REAL MADRID

robotnyk
hbd mindenkinek, akinek mostanában volt
ProGabe
thx

"egy vírus következtében a pálya számos része megemelkedett"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A Real Madrid illetékesei úgy döntöttek, hogy lecserélik a gyep egy részét, miután egy vírus következtében a pálya számos része megemelkedett, így lényegében használhatatlan. A cél, hogy a szeptember 20-i, Xerez elleni mérkõzésig minden készen legyen.

<#banplz><#banplz>

REAL MADRID

horpeti
C. Ronaldot jól megrúgdostuk tegnap. 😄
Azért nem kívántam volna Bodnártól egy 80 milla Euros rúgást, de néha majdnem megvolt, ha nem a labdát találja el. 😄

SLICK
HBD!

ProGabe
szépeket kap C. Ronaldo a védõinktõl, remélem nem fajul sérülésig a dolog :S

Pepe meg vdk, WTF?!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem a Madrid szurkolókat bántja a zászló...

SLICK
VdV-t max azért mert mellõzve van. Tehát nem szivesen hordaná így a mezt.
De mondom ez csak feltételezés, sztem az összes játékos rátojik a zászló ügyre...

Casillas
nem értem a logikádat, miért zavarná jobban VdV-t, mint mondjuk Drenthét vagy Lasst?

egyébként szerintem meg spanyol csapat, simán ott a helye a spanyol zászlónak, nem vágom miért zavar bárkit

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Uli Hoeness: "Az nem lehet, hogy a világ legjobb játékosai Spanyolországban feleannyi adót fizetnek, mint minden más játékos Európában. A Bayern a fizetések terén abszolút versenyképes, de a spanyol jogi szabályozások, melyek szerint ezek a játékosok csak 25% adót fizetnek, nagy hátrányt okoznak."

Azért ehhez már kell egyfajta Arc 😄D Na, változtassuk meg a jogszabályt 😄DD

REAL MADRID

hedonist
nem nem a játékost zavarja, neki mindegy, vagy még örül is, inkább a szurkolók, ellenszurkolók, a foci kölüli embereket (spanyolok.)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

SLICK
attól még spanyol csapatban játszanak, õk vállalták. Játékosok véleményére kiváncsi lennék minden esetre, nem hiszem, hogy bárkit különösen zavarna, max azokat akik kicsit mellõzöttebbek pl. VdV

hedonist
gondolom, mert a csapat nagyrésze nem spanyolként hordja a lobogót. érthetõ.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
nekem kimondottan tetszik.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
Az elmúlt szezonban sok vitát váltott ki a szurkolók körében, ennek ellenére a spanyol nemzeti lobogó a Bajnokok Ligája idei kiírásában is megtalálható lesz a Real Madrid szerelésén.

nem értem mért olyan problémás egy zászló....

Rockynhooo
Parejo ismét gólt szerzett U21-ben csak így tovább aztán jövõre jöhet Granero mellé 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
köszi nektek is! 😊

BSZ!!

REAL MADRID

BSZ!
SLICK
innen is lehet látni, nincsenek alregeim 😄

amúgy thx! 😊

LasDen
hbd....milyen kevés embernek van ma szülinapja...ált több szokott lenni 😄

SLICK
LOÁL! Pont CR-es? <#idiota> _D?S_A_D_A:SD:SDA.

Köszönöm szépen! 😊

ProGabe
HBD!!

Rockynhooo

<#integet2><#pias>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
Nagyon jó lett a banner!!

RMCF

WuFraZselic
naneeeeeeeeee =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

sneijdernek meg is sérült. (bokaszalag szakadás is lehet)
ennyit nem ér egy gól...

Nem mindenkit a La liga-ra találtak ki😊