Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
kéne valami jó tárhely :\ szóljunk már pereznek, hogy dobjon meg minket egy szerverrel 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Mono: nem akarok belekontárkodni, de mégis megtettem 😊 csak egy egyszerû preloadert biggyesztettem elé, elvileg így nem lesz gondja senkinek vele. ITT meg lehet nézni, aztán ha tetszik feltölteni értelmes tárhelyre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ja elõre kérem ne offoljotak el egy egész oldalt a bannerral kapcsolatban, mint múltkor.
REAL MADRID
köszi szépen!
hát kíváncsi vagyok mire lesztek képes az espanyollal szemben :S
és megkaptam a választ tehát a barcánál meg idegenben kezdtek 😄 huh kemény mecsek lesznek.
13/09/2009
ESPANYOL-REAL MADRID
6
04/10/2009
SEVILLA-REAL MADRID
12
29/11/2009
BARCELONA-REAL MADRID
14
13/12/2009
VALENCIA-REAL MADRID
Szar Bayern, szar Bayern :)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
na jó8
ui.: utánanézhetnék de mivel itt vagyok igy megkérdem kivel játszik következõnek a madrid ? Illetve mikor meccseltek a barca-sevilla-valencia ellen ?
de érdekes Rudee az tudott szépen válaszolni 😄 a többiek meg ...
legközelebb kérdezek vmit akkor inkább 2* elolvasom 😄
egyébként meg dudek se spanyol szal nemtom mit néztem 😄 van ebben a topikban vmi ami miatt megbolondulok <#idiota>#idiota>
Õ egy holland játékos, szerepel a holland válogatottban, hollandul is beszél valszeg, spanyolul asszem nem is nagyon tud😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
amugy szerintem a legnagyobb baj a kerettel hogy 4 játékos van egy olyan posztra ahol csak egyet kéne játszatni.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy bannerrel kapcsolatban egy megjegyzés;
jól néz ki, csak ÉN olyan játékost tettem volna ki, aki sokat tett a klubért / jó ideje nálatok van, és meghatározó szerepet tölt be. persze Ronaldo is azt tölt be, csak értitek, 2 hónapja van új csapatában kb 😊 remélem nem a rosszat látjátok a "kritikában", és nem lesz itt flame war <#idiota>#idiota>
hát ez tök jó....30+os keretbõl csináltak 23-t...szép....
Kapusok: Iker Casillas és Jerzy Dudek;
Védõk: Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa, Pepe, Raúl Albiol, Cristoph Metzelder, Ezequiel Garay, Marcelo és Royston Drenthe;
Középpályások: Lassana Diarra, Mahamadou Diarra, Xabi Alonso, Fernando Gago, Ricardo Kaká, Guti Hernandez, Esteban Granero és Rafael Van der Vaart;
Csatárok: Cristiano Ronaldo, Raúl Gonzalez, Karim Benzema, Ruud Van Nistelrooy és Gonzalo Higuaín.
Kapus poszt zseniális. Szerintem a védelem is nagyon minõségi mind az elsõ és második sor. K.pályán jó hogy maradt VDV bár szerintem nem sok lehetõséget fog kapni, inkább az nem tetszik hogy 4 vkp van , szerintem 3 is elég lett vna és akkor egy hely felszabadul na mind1. Csatárnak meg kell a négy csatár , öreg Fáni remélem kapogat majd 20 perceket 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mészöly az egyedüli, aki bírja a csapatot. nem hiába, az öregek tudják, mi fán terem a dió, meg a foci 😊