Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
õ nem adta hozzá a nevét/képét

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
hmm...érdekes....Firefox alatt egész gyorsan betölt a banner, de chromenál meg nagyon sokáig kéne várni, hogy bejöjjön....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
cronaldo sohasem jelenik meg rajta?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Hát nemtudom nekem elsõre is full betöltötte 😄 De át lesz rakva csak hirtelen nem tudtam melyikre itt meg már regelve voltam.

REAL MADRID

robotnyk
iszonyú jó a banner, de valami normális host kell neki.
ProGabe
sajnos a preloader sem segít igazán, nagyon lassú az oldal (host22), szinte megáll a letöltés, frissítés után mondjuk rendesen továbbmegy. így legalább látod még mennyi van vissza, nem csak azt veszed észre, hogy megállt az swf

kéne valami jó tárhely :\ szóljunk már pereznek, hogy dobjon meg minket egy szerverrel 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
hmm....mûködik ez....csak kurva lassan jelenik meg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#eljen>

REAL MADRID

Nagyon zsír!

ProGabe
mert jó nagy a mérete, nem tölt be rendesen. nekem tetszik, csak perez hiányzik róla <#idiota>

Mono: nem akarok belekontárkodni, de mégis megtettem 😊 csak egy egyszerû preloadert biggyesztettem elé, elvileg így nem lesz gondja senkinek vele. ITT meg lehet nézni, aztán ha tetszik feltölteni értelmes tárhelyre

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ez fasza lett...csak nekem nem megy rendesen....

Matthew Prosac
nagyon zsír, grat hozzá!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

miilann04
sztem túl gyorsan tûnnek el a játékosok.

Na nem szenvedek tovább bannerral, beteszem ezt akinek nem tetszik nem néz oda vagy csinál másikat, én hozzá nem nyúlok már.

Ja elõre kérem ne offoljotak el egy egész oldalt a bannerral kapcsolatban, mint múltkor.

REAL MADRID

váó gondolom a számok az a forduló számát akarná jelölni...
köszi szépen!
hát kíváncsi vagyok mire lesztek képes az espanyollal szemben :S
és megkaptam a választ tehát a barcánál meg idegenben kezdtek 😄 huh kemény mecsek lesznek.
Rudee
2
13/09/2009
ESPANYOL-REAL MADRID

6
04/10/2009
SEVILLA-REAL MADRID

12
29/11/2009
BARCELONA-REAL MADRID

14
13/12/2009
VALENCIA-REAL MADRID

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
off, off.
gabi89
<#buck><#buck><#hehe>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

WuFraZselic
okés <#whatever>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

az alkohol is rossz, ééééértem?
WuFraZselic
a drog rossz <#rolleyes>

<#fejvakaras>lehet<#eljen>

na jó8
ui.: utánanézhetnék de mivel itt vagyok igy megkérdem kivel játszik következõnek a madrid ? Illetve mikor meccseltek a barca-sevilla-valencia ellen ?
zaki
látszik már supernatural elvonási tüneteid vannak 😛

de komolyan tiszta <#kocsog>vagyok.Bazze csomó nem spanyol név is ott van erre ilyen baromságot kérdezni áá<#falbav>

de érdekes Rudee az tudott szépen válaszolni 😄 a többiek meg ...
legközelebb kérdezek vmit akkor inkább 2* elolvasom 😄
miilann04
van vmi ami miatt mi is kezdünk megbolondulni..

azt írtam én is!
egyébként meg dudek se spanyol szal nemtom mit néztem 😄 van ebben a topikban vmi ami miatt megbolondulok <#idiota>
hedonist
jah az két szimpla V, de akkor már VdV na mind1😊

Õ egy holland játékos, szerepel a holland válogatottban, hollandul is beszél valszeg, spanyolul asszem nem is nagyon tud😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
kegyetlen figura vagy!<#bohoc>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Holland származású csak mellesleg

miilann04
hát ha télleg azt hitte hogy ez a spanyol válogatott akkor még durvább h csak vdv lógott ki neki :\

Rudee
Nem válogatott keretrõl van szó.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
mit szedsz?

LasDen
mivan??? 😄 má megin hülyeségeket beszélsz??? 😄

RVV meg mióta lett spanyol???:S nem holland volt?:|
shala
jo ez a banner, nekem tetszik

non potest pluere aeternum

SLICK
ez az egyik, és a bal szélsõ hiánya a másik probléma

WuFraZselic
áhhhháááá értem<#idiota>

miilann04
de gondolom nem akarjuk lekoppintani onnan.
amugy szerintem a legnagyobb baj a kerettel hogy 4 játékos van egy olyan posztra ahol csak egyet kéne játszatni.

horpeti
Ronaldo üvöltötte a legnagyobbat, azért került bele. 😄

hedonist
nekem is ez jutott eszembe, ha szabad egy ötlet amilyen az arsenal topikban a banner az nálatok is megoldás lehetne,h változnak az emberkék

Rockynhooo
Jóvanaz ez most csak ideiglenes de kinézetre sztem nagyon jó 😊 Flashbe mono szerintem több játékost rak majd 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
na, és ha még VdV is elment volna...

amúgy bannerrel kapcsolatban egy megjegyzés;
jól néz ki, csak ÉN olyan játékost tettem volna ki, aki sokat tett a klubért / jó ideje nálatok van, és meghatározó szerepet tölt be. persze Ronaldo is azt tölt be, csak értitek, 2 hónapja van új csapatában kb 😊 remélem nem a rosszat látjátok a "kritikában", és nem lesz itt flame war <#idiota>

robotnyk
a barcelona kerete 20 fõs. nem a rotációra építünk, létszámban nem kell ennél több.
LasDen
Az utolsó pillanatban Miguel Torres távozásával Arbeloa kapta a 2-es mezt, Garay a 19-es, Granero pedig a 24-es szerelésben fog játszani. A 13-as és a 16-os szám ezúttal gazda nélkül marad, a keret 23 fõs.

hát ez tök jó....30+os keretbõl csináltak 23-t...szép....

Rockynhooo
Végleges keret:
Kapusok: Iker Casillas és Jerzy Dudek;
Védõk: Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa, Pepe, Raúl Albiol, Cristoph Metzelder, Ezequiel Garay, Marcelo és Royston Drenthe;
Középpályások: Lassana Diarra, Mahamadou Diarra, Xabi Alonso, Fernando Gago, Ricardo Kaká, Guti Hernandez, Esteban Granero és Rafael Van der Vaart;
Csatárok: Cristiano Ronaldo, Raúl Gonzalez, Karim Benzema, Ruud Van Nistelrooy és Gonzalo Higuaín.

Kapus poszt zseniális. Szerintem a védelem is nagyon minõségi mind az elsõ és második sor. K.pályán jó hogy maradt VDV bár szerintem nem sok lehetõséget fog kapni, inkább az nem tetszik hogy 4 vkp van , szerintem 3 is elég lett vna és akkor egy hely felszabadul na mind1. Csatárnak meg kell a négy csatár , öreg Fáni remélem kapogat majd 20 perceket 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gabi89
Nistelrooy mekkora már xD

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Oziris666
Ezen nem kell meglepõdni,nála amúgy is csak a Brazilok meg az Argentínok a jó focisták!Múltkor francia bajnokin is fél órán át ajnározott vmi noname brazilt😄

a meccset az elsõ gólig néztem,aztán lefagyott a tuner progija és nem volt kedvem újraindítani a gépet a barca miatt 😄
LasDen
sztem Nyilasi is ért a dolgokhoz 😄

ProGabe
sport1-es szakkomik évek óta szapulják a reált. volt, amelyik azt mondta, hogy kevés sztárfutballistát vettünk. nem tudom melyik volt, de nem is érdekel :|

Mészöly az egyedüli, aki bírja a csapatot. nem hiába, az öregek tudják, mi fán terem a dió, meg a foci 😊