Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Arbeloa valószínû tud valami kompromittálót Perezrõl, ezért lehet kezdõ...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
na úgy látom gólgazdag meccsrõl maradtam le. Most néztem meg az összefoglalót... Hát Benzema se kerül ki mostantól a kezdõbõl soha... Arbeloa megint mit keresett a kezdõben meg Khedira? Makacsa a máléképû olasz úgy tûnik. remélem sokat szopik a bajnokság végéig, aztán mehet a faszba.

ha így látod a 2 labdarúgót, akkor már csak az a kérdés, h miért az a kedvenced, aki... /költõi kérdés volt./

egyet vegyél figyelembe. emberként hasonlítottam õket össze, nem mint játékosokat. /tehát nem a futballtudásuk alapján. szimplán a pályán mutatott érzelemkitöréseiket tekintettem szempontnak.(és mivel focisták, ezért nagy %-ban a TV-ben pályán, meccs közben mutatják õket.)/
nem tudom mi azzal a problémád, hogy embereket viselkedés és tettek alapján lehet leginkább megítélni.
sportemberként meg a teljesítmény alapján. a 2 nem ugyanaz. nem is kevertem össze. de, ha mondatértelmezési problémáid vannak, akkor szívesen segítek.

a nagy sportkommentátorok állandóan azt szajkózzák, hogy "Messi-t ha felrúgják, felkel és megy tovább... nem vág pofát, nem hõbörög..." én spec. empatikusabb vagyok. ha engem rúgnának fel, ellenem ítélnének tévesen én sem hagynám szó nélkül. (lásd CR7) de ezt embere válogatja. ha neked a robotstílus tetszik, lelked rajta.
viszont számomra érthetetlen ez a beletörõdõs dolog az argentin részérõl. /persze imázsépítés szempontjából ez jó - pl ezért látják õt így azok a bizonyos kommentátorok is./

CR reakcióira írtam, hogy (nekem) emberibb. /...mint a fent említett robot/ és kb ennyi volt az összehasonlítós rész, mivel Messirõl egy kumma szót nem írtam./

de a kedvedért hozzáteszem, hogy labdarúgóként, technikai képzettsége, gyorsasága, alázata, a labdarúgó múltjának ismerete és folyamatos fejlõdése alapján is lényegesen nagyobb játékosnak tartom. /ÉN. Ronaldo-t./
de azt hittem ez mindenki számára egyértelmû.

a gólöröm számomra egy olyan dolog, ami ad egy kis plusz show-t a meccsnek. /pl Gera ugrándozásai, anno Bebeto-Romario, Milla, Tschabalala a 2010-es vb-n, de még a hülye Balotelli-féle feszítés is olyan, ami váratlan, meglepõ, egyedi. vagy épp vicces./
a combvillantást is az ezek közé a gólörömök közé sorolom. válasz arra, h 35-40-rõl - ahonnan más el sem lát a kapuig - miért tudja bevágni.
nekem pl. jobban tetszik, mint az, amikor 7 törpe csókolgatja, simogatja, ölelgeti egymást.
/vagy, mint amikor Messi rohan, mint egy elmebeteg, aki letépte láncát. /
de ez is, mint minden ízlés dolga.

CR csapatjátékosi teljesítményérõl vitatkozni is fölösleges. olyan meglátásai, váratlan passzai /gólpasszai/ vannak, amiket Õ nem az edzéseken gyakorol, mint figura. másrészt. ha jól rémlik a pl a barca ellen a saját 16-osánál próbálta megállítani Danyit. /aminek panna lett a vége./ meg, tegnap is a saját 16-osa sarkánál szerzett labdát /amit aztán a barom bíró jól benézett./ holott szerintem a védekezés annyira nem az õ feladata kellene, hogy legyen. /ennyit arról, hogy mit és mennyit tesz a csapatért, mint nemcsapatjátékos./

az, hogy maximalista és idegesíti az, hogy nem szerzett gólt. azt azért ne rójuk már fel neki hibának.

viszont kíváncsi lennék arra, ha Õ nem lenne, hol lenne a csapat. /vagy mit alkotott volna az elmúlt pár évben nélküle/

el kell fogadni, hogy a mai Madrid nagyon nagy %-ban Ronaldo-ról szól.
az eredményessége, a reklámértéke, stílusa miatt hülye szó lesz, de a "Madrid arca" (Most, h Iker a padot koptatja.)

remélem most már mindent kellõképpen szájbarágósan, és mindenki számára teljesen érthetõen fogalmaztam.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Bocsi, én csak arra utaltam a "nonszensz" résszel, hogy itt elmagyarázni, hogy márpedig Ronaldo a pályán nyújtott dolgok alapján szimpatikusabb mint Messi, abszurd. Amúgy szerintem mindez teljesen lényegtelen, de ha már itt tartunk, CÉ elképesztõen sokat fejlõdött e tekintetben az elmúlt években, de azért még mindig meg vannak azok a dolgai, amik irritálhatják az embereket.
Ha egymás mellé tesszük a két csávót, az egyik még mindig mosolyog és örül a társakkal ha gólt lõ, Ronaldo a combját meg az izmait mutogatja, ami szerintem tök rendben van, de érteni kell, ha másokat ez irritál.
Nekem az is tök oké, ha valaki a félidõben új hairstyle-re vált, de megértem, ha embereket, netán játékosokat, akik szavaznak, ez irritál.
Akárhogy is tetszik, Messi esetében az ember érzése az, hogy egy kiemelkedõ csapatjátékos, akinek e-mellett vannak kiemelkedõ egyéni teljesítményei. CR-nél inkább érzem, hogy a saját villogását tolja elõtérbe a csapattal szemben. Ezzel lehet, hogy vitatkoznának sokan, és sok példát meg ellenpéldát fel lehetne hozni erre, de személy szerint még embert nem láttam tizenegyest kihagyni, majd azok után, hogy a kipattanót a csapattárs a hálóba pofozza, még mindig a fejét fogni.
http://www.youtube.com/watch?v=aehy0h8aXSw

Nem lehetek benne biztos, de szerintem ezek megmaradnak az emberek fejében, mert ennek nem más az üzenete, mint, hogy a saját statisztikám fontosabb, mint hogy a csapat gólt lõtt.

Mindezt mondom úgy, hogy CR az egyik kedvenc játékosom (MU-s gyökerek, meg amúgy is) de Blatter kis elõadása az átlagember megítélését mutatja be, ami nagyjából tényleg ez.
Boccs, hogy foglaltam ezzel itt a helyet.
contraste
Hú ez szép volt tegnap gyerekek!😊

Baleoo és odacsûrte magát tegnap.

ain't got no history

jó kis összeállítás.
pont erre utaltam én is cabell2-nek azzal a 2 linkelt video-val a komment végén.

REAL MADRID

horpeti
Ja, szép volt Bale gólja is. Nekem tetszik, ahogy megrúgja a labdát, nem az a nyomorék alig gurul el a kapuig labda egyik se. 😄

Õ legalább hiteles. 😊 Bale alakítását nem ette meg a bíró 😄
jó volt egyébként meglesni a meccs utáni gólösszefoglalót, mert ugye annyi volt, hogy konkrétan Bale gyönyörû elsõ góljára nem emlékeztem.
mondjuk az kemény, hogy ennyi lövésszámra milyen minimális szöglet jutott... /viszont annál több gól./

Commander Cristiano meg mehetne bannernek ->

We only see what we want to see

horpeti
Mekkora szinész, még bele is pillant a kamerába. 😛

hát gyerekek ez a meccs nagyon rendben volt.... még a gólok, amiket kapott a Madrid, az is emelte a meccs színvonalát. /az a Rakitic tekerés is.../

5*-ös szórakozás ezen az unalmas szerda estén.

Ilyen meccset szívesen nézek! Ennél rosszabbat sose! Bíró azért ma se volt a toppon ide oda is pfff...

horpeti
Király meccs volt végre.
Xabi Alonso bejött és osztogatta a jobbnál jobb direkt bepasszokat, oldalra passzokat, ahogy azt szokta volt... nagyon hiányzik ez.

REAL MADRID

Nem egy szar meccs, van itt ma minden 😄

REAL MADRID

Firerock
Mit csináltak ezzel a Benzemával?😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ProGabe
Hihetetlen, hogy mindenki tudja, hogy Arbeola szar, fõleg a támadók, csak hogy-hogy nem, pont a kib*szott edzõ, meg felsõ vezetés nem látja ezt. Khedira meg az egyik támadásnál olyan passzt rontott el, amit még az NB1-ben is kiröhögnek. Na jó, ott nem, de akkor is. 'szom kivan ezzel a két nyomorékkal.

Benzema meg többet futott eddig, mint az összes meccsén. Õ hozta össze a legtöbb helyzetet pusztán a helyezkedésével. Ha ez csak egy félideig tartott, akkor dögöljön meg! Szóval még mindig tud õ, ha akar, csak úgy látszik a fejével vannak problémák.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mellesleg kurva jó a meccs. 😄

melyik rész az, ami alapján ez a vélemény?
- a Messi nem annyira ártatlan
- CR7 emocionálisabb megnyilvánulásai
- az Armani-s dolog
- esetleg az adócsalás ?

szólj, ha valami nem egyértelmû.

javaslok azért 2 video-t az emberkékrõl. nem tudom melyik anya mondaná, hogy a kicsit akarom fiacskámnak...
CR7 viselkedés
ez meg az alacsony fiúé.

véleménye lehet bárkinek bármelyik játékosról. de a mai modern labdarúgás egyik "ura" ne tegye már le a voksát senki mellett. pláne ne nyilvánosan. éspláne ne úgy, hogy az egyiket piedesztálra emeli, a másikat meg ledegradálja...

mindezt csak a tisztánlátásod miatt 😉

Figyelj Hivatalos szervek követelnek magyarázatot, e felháborító viselkedésen! Te meg mondod itt a szarságaidat! Pihenj egyet!

gabi89
Pedig van benne igazság 😊

Ez mindenképpen
" amúgy anyám nem hiszem, hogy örülne, ha a fia kemény adócsaló lenne... "

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Isco mozgasa nagyon emlekeztet Zidane jatekara. :-)

REAL MADRID

Ronaldo hogy tisztelgett mar 😄d

REAL MADRID

LasDen
Khedira-Illarra-Isco lett végül.

Khedira túl jó, hogy padozzon...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hát ezt a nonszenszt te sem gondoltad komolyan, mindenesetre sok sikert a mai meccshez!
"azt magyarázta csak el, ahogyan az emberek látják a két játékost."

én kicsit máshogy látom a két fiatalembert. Messi szerintem nem annyira ártatlan, mint azt általában hiszik és terjesztik róla...
/szerintem kiutált már õ a Barca-ban nem 1 nem 2 embert... akiknek le kellett lépni emiatt./ - persze lehet, h ez csak városi legenda.

CR-ben lényegesen több az érzelem. dühöng, ha elront egy helyzetet. felb*ssza az agyát 1-1 hibás bírói döntésen. illetve amennyiszer szabálytalankodnak ellene, nekem is kilenne vele a f***om. ez nekem lényegesen emberibb hozzáállás. a gólörömei is õszinték.
az meg, hogy ad magára meg a külsejére, ne legyen már szempont. (mondjuk, mint az Armani idõszakos "modellje", azért az sem árt.)

amúgy anyám nem hiszem, hogy örülne, ha a fia kemény adócsaló lenne...
errõl ennyit.
illetve örök igazság, h mindig a legjobbat utálják a legtöbben. (Én spec Messit utálom, de ez a szabályt erõsítõ kivétel.)

amúgy már csak alig több, mint fél óra!

Tiszteletlen! Egy ilyen embernek aki a legfelsõ széken ül annak ilyet nem szabadna tennie!

Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Khedira, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo; Benzema.

Ebben igazából mi az annyira felháborító? Azt értem, hogy CR-t irritálja, de lényegében azt magyarázta csak el, ahogyan az emberek látják a két játékost. Amiben nem is torzított szerintem, az alapvetõ megítélés tényleg ez. A tudásukban pedig nem különböztette meg õket, még a kötelezõ köröket is lefutotta, hogy "two exceptional player.." bla bla.

Ha nagyon bele kéne kötni valamibe akkor a fodrászos rész volt.
Remélem ebben most nem tévednek!

remélem belátta a spagettizabáló tata, hogy a lomhát tényleg nem kellene erõltetni. /amúgy múltkor valami külföldi stream-en "ánszelotti"-nak mondták... kicsit röhögtem./

most lesem, hogy a Cristiano fiú meg F1-es Ferrariban üldögélt...

A marca szerint ma összeállhat a Modric - Illarra - Isco középpálya. <#taps>

REAL MADRID

"Ez a videó hûen tükrözi, mennyire tiszteli a FIFA az én személyemet, a klubomat és a hazámat. Sok mindent megmagyaráz. Hosszú, egészséges életet kívánok Mr. Blatternek. Biztosan továbbra is szemtanúja lehet a kedvenc klubjai és kedvenc játékosai sikereinek, ahogy azt meg is érdemli." CR

horpeti
Ja,de teljesen ironikusan is. 😊
Kivanok hosszu eletet=remelem mar nem sokaig huzod te k5sog. 😉

na meglestem végig. ritka nagy kocsog. CR még szolidan is reagált..

Leonard Messi 😄 ekkora hülyét

<#eljen>

REAL MADRID

ProGabe
CR:

"This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."

Óriási nagy gyökér ez a blatter. Sajnos túl zsíros bár a bödön, amit összehozott, csak ezért nem váltják le, miközben már kb. mindenki utálja.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

http://www.youtube.com/watch?v=5sRa9tmU9Yk

6unn3r
Bezony ám!
Spanyoloknál, olaszoknál bajnoki forduló. Angoloknál, franciáknál és még sok helyen kupaforduló.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

ja, utólag igen... mondjuk úgysem derül mostanában erre fény. majd talán 10 év múlva kiderül, h valójában mit adtak ki érte. de kb 19-nél meg kellett volna állni.

most nézem. hétközi forduló lesz?

Rockynhooo
Jó de CR eleve errõl a félszigetrõl származik és cigó latino... 😄

Bale meg nem ér többet még papíron sem, mert nyilatkozta Perez, hogy 91 millió volt.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

CR7 azért az Old Trafford után hamar beilleszkedett ott az ibériaiaknál is.

Bale-rõl nem tudok jót mondani a Barcas teljesítménye alapján. lehet nem vele kellett volna elcseszni az elsõ félidõt... az áráról meg ne is beszéljünk...
nem hiszem, hogy egy Özilnél, Neymar-nal, de hogy még a CR7-nél is többet ér...

horpeti
Én meg örülök, hogy a sok latinlábú tikitakás mellé jött egy kis más stilus is. Szinesebb lesz tõle. Mondjuk kérdés, mennyire lesz illõ. Majd kiderül.

Rockynhooo
Szerintem sem, meg úgy alapból nem a briteknek (persze kivételek akadhatnak).

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Személyesen keresem fel, úriember vagyok <#vigyor>

REAL MADRID

horpeti
Utána felhivod Perezt, vagy mi lesz? 😊

Én egyelõre nem bántom a walesit, alig játszott még. Tavaszig kap tõlem idõt.

REAL MADRID

Pluskast
Én valahogy Bale-t sem látom túlzottan jó vásárnak. Szerintem a spanyol futball nem neki való.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”