81624
  • 6unn3r
    Jogos, volt a törés a kézfejében is.
  • hugopareiros
    és Iker sérülése smafu?
  • 6unn3r
    Mourinho áldozata lett. Még a Mou-éra alatt volt visszaesés a teljesítményében, fásultnak tűnt, nem mozgott magabiztosan. Ráadásul Iker híres volt a nagy Barca-Madrid ellentétek csökkentéséről is, kvázi baráti kapcsolatot tart több Barcással is, amit Mou nem nézett jó szemmel. Bár ezt a portugál sose vallotta szerintem be és mindig csak a formahanyatlásra hivatkozott. Minőségi csere hiányában érkezett López, aki igen hamar beilleszkedett, és élt is az elé tárult lehetőséggel. José őt preferálta, már csak azért is, hogy kivívja a szurkolók haragját Iker padoztatása miatt. Látványosan fellázadt Casillas kultusza ellen. Carlo pedig állítása szerint jobban kedveli a magas kapusokat és mivel López igen jó formában védett rendszerint őt kezdeti a bajnokikon, Casillasnak pedig meghagyta a kupameccseket, mint Király Kupa vagy BL.
  • horpeti
    Izgalmas meccs volt. Akkor már csak a Barcával kell max. X-elni, és utána mindenkit megverni. :P
  • SLICK
    most láthattad... Semmi bajom Lopezzel, de kezd érződni hosszabb távon ki a jobb
  • limperatore
    pepe alakítása se volt semmi..
  • REALista
    Nem vagyok híve a személyi kultusznak.Nyilván szurkolóként nekem is megvannak a kedvenc játékosaim, de kezdenie annak kell aki a legjobb formában van.Ha az edző azt mondja, hogy jelenleg Lopez az akkor elhiszem neki addig amíg nem látom ennek ellenezőjét a pályán...
  • REALista
    Ááááá Modric ez helyzet volt...
  • Csabesz6
    szokom vissza*
  • Csabesz6
    Üdv újra!
    Rég voltam errefelé, mostanában szokok vissza a meccsnézéshez. Biztos mindenki tudja, de nekem pl új, hogy Casillas miért nem kezdő a bajnokikon. Valaki felvilágosítana? Köszi.

Sok évet kihagytam...:)
  • contraste
    Ezen meglepődtem? Ti Real szurkolók nem egy emberként akarjátok vissza Cassillast? Én értem, hogy jó Diego Lopez, de nem hiszem, hogy jobb lenne Cassillasnal és, hogy Iker meg nem lenne elég jó, megfordítva..
  • Neoncsoves
    szóval továbbra is képtelenek vagyunk győzni akkor, amikor nagyon kéne. grat
  • REALista
    Na persze...
  • REALista
    Ez a Costa gyerek minden meccsen legalább egyszer feldobja magát a 11-esen belül...
  • SLICK
    akkor ne olvasd
  • Monoton
    Slick mar engem is rohadtul idegesitesz, legyszives fejezd mar be a folyamatos fikazast.
  • SLICK
    kiváncsi leszek a "nagy" Carlo taktikára a 2. félidőben.
  • 6unn3r
    Egyelőre reális az eredmény. Bár a focihoz nem sok köze van. Gusztustalan a meccs, a bíró pedig nagyon beszari módon vezeti. Több sárgát kellett volna osztania mindkét oldalon + tizenegyes Atleticonak.
    Egyelőre a hazaiak jobban akarnak.
  • SLICK
    Lopez ezt nem kicsit benézte... Jöhet Casillas a következő meccsen
  • REALista
    Már Turan is ellőhete vola.A védelem meg csak asszisztált...
  • DasIsFuck
    pózolj phorséval!

• Pukkka
    A fosszar Benzema...
  • REALista
    Bezin gól:)
  • REALista
    Na akkor Hala Madrid!:)
  • Firerock
    Eddig sem kedveltem,Iker miatt. Ezután meg....
  • ProGabe #79272
    Wut?

• SLICK
    Wenger hátha ki tudná hozni belőle a legjobbat...
  • bacaelit
    +1
  • LasDen #79269
    Már több helyen olvastam hogy arsenal vinné Moratat. Akármennyire szerettem volna hogy befusson, de még Jese szintjén sincs. Bár talán egyszer lesz, viszont nekem ez kétséges. Én opcióval adnám angoloknak, ha mégis valami kisulne belőle, mert ennyi játékkal nem fejlődhet itt.
  • LasDen #79268
    Nem kell lekezelonek lenni. Nem vagyok szerelmes, csak nem mindig baszogatom. Míg nektek ez nem nagyon megy. Baszogathattok amennyit akartok, de van igazság abban amit mondtam...
    De hogy tisztázzuk. Benzema szerintem sem olyan kvalitasu játékos mint Raul. Igen, egy jobb csatár talán még több gólt rúgna mint ő.

Te is bekaphatod, hülye fasz...
  • Casillas
    herp derp. értem, hogy szerelmes lettél belé, mert ő a legkisebb királyfi a szemedben most, akit mindenki bánt, és fasza ötlet hogy Raúllal hasonlítgatod össze, mert őt mindenki szerette, pedig ugyanúgy 20 gólokat rúgott, mint Benzema, csak egyrészt Raúl 60 gólból lőtt 20-at, Benzema meg 130-ból, másrészt szerintem egy csatár ellen nem kell jobb kifogás annál, hogy nem rúgja be a kurva helyzeteit.

faszfej vagy te.
  • LasDen #79266
    mindig csak ez az egy kifogas van ellene. en nem vitatom, hogy sok helyzetet kihagy, meg lehetne jobb csatar a csapatnal, de az elmult 3 szezonban megrugta a 20 goljat, ami egy csatartol eleg konzisztens teljesitmeny. es akarmit csinal (lasd tegnap) mindenki csak azt latja, amit elszar. keptelenek vagytok elismerni. kettos merce, az o 25 golja nem er annyit a szemetekben, mint mondjuk Raul, Drogba v mas istenitett csatare.
    nem azt mondom, hogy le kell borulni elotte, de ha egy meccsen rug 2 golt, meg masik kettoben v haromban benne van, akkor talan nem azzal kene kezdeni, hogy mar megin hany helyzetet baszott melle, es amugy is mekkora egy fasz....

faszfejek vagytok ez a helyzet :D
  • Rockynhooo
    Ja csak Raul nem baszna el mellé annyi helyzetet mint Benz :D
  • LasDen #79264
  • horpeti
    Jol csinalta tegnap :) A kihagyott helyzeteken duhong az ember,most volt eleg,h.sima legyen.
  • horpeti
    Igen,mert ot szerettem,Benzemat meg utalom. Sajna ezzel a handicappel kell elnie,de biztos nem zavarja. :)
  • Pukkka
    +1
  • LasDen #79260
    Kezdtek kicsit túl lőni a célon benzemaval. 2 gólt rúgott és másik kettő előkészítésében vett részt. Ez minden csak nem szar teljesítmény, ami a fikazasara adna lehetőséget.
    Akár mennyire bena, összeszedett 20+ gólt és még nincs vége a szezonnak. De ha Raul rúgott volna ennyit már mindenki a seggét nyalná
  • horpeti
    Ja, ez jellemző. :D
  • SLICK
    óóó bazmeg... ha kapunk gólt akkor tuti valami nagyot... Oda Casillas góltalansága is :(