Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy beallt mar a Juve.

REAL MADRID

Ez mar megint egy uj felallas ...

REAL MADRID

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Varane, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Modric; Bale, Cristiano és Benzema. A cserepadon: López, Arbeloa, Carvajal, Jesé, Di María, Isco, Illarra.

Várható kezdõcsapatok:

Real Madrid: Casillas, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.

Juventus: Buffon, Cácares, Bonucci, Barzagli, Ogbonna, Vidal, Pogba, Pirlo, Marchisio, Llorente, Tévez.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Carlo Ancelotti mellett Raphael Varane állt a sajtó rendelkezésére. A francia válogatott hátvéd elismerte, hogy a Real Madridnak javulnia kell a védelemben, ugyanakkor megjegyezte, hogy ez nem csak a védõkön múlik: az egész csapatnak egységesebben kell megakadályozni az ellenfél támadásait.

Varane: "Nem a védõkkel van a gond"

Sok fórumon írják, hogy mekkora hülyék vagyunk, hogy eladtuk. Ezzel csak egy probléma van. Özilke nem akart megküzdeni a helyért, és ezért távozni akart. Pedig példát vehetne Di Mariaról. Nem mondom hogy rossz playa, de nehézségeket valahogy máshogy akarja leküzdeni! Végre most álmai csapatában játszhat. Egy olyan edzõ mellet aki agyon dicséri, és ezzel jót tesz a játékos lelkének.

Wenger nyilatkozott Özilrõl:
"Egy kicsit jobban cselez, mint Zinedine Zidane, technikai képzettségük hasonló színvonalat képvisel, ahogy alázatosságuk is."

[/sopiler]

REAL MADRID

szerintem jogos volt mind2. Pepe kikanalazta a fiú lábát.
aztán azt hiszem Márcselló lökött...

divat lett 3-0-nál 2-t kapni, csak, hogy izgalmasabb legyen a meccs.

/hozzáteszem ha kapott volna a csapat még 3-at az sem lett volna meglepõ. (helyzeteik megvoltak. meg a védelem is asszisztált.)/

várom a holnapot! 😄

horpeti
Nem láttam a meccset, de látom 2 percen belül 2 büntetõ (az hogy?). Majd valami összefoglalót megnézek. Benzema is betalált. Királyság. 😊

REALista
huhh...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Még a végén kihozzák X re 😄

shala
jó a meccs -.-

non potest pluere aeternum

LOL mi van már itt ? 😄😄

Bale gyerek kezd aktív tagja lenni a csapatnak 😊 2 gólpassz ma is eddig.

Rápattant, egyértelmûen.
Nem fogom neked megmondani, csak én nem vagyok szakértõ, se edzõ ergo nem is pofázom. Nem látom a Prozone-os adatokat, edzésmunkáját, nem ismerem mennyire erõs mentálisan stb.
Rápattant? Mert én úgy láttam nem, de lehet hozzáért kicsit. Na de közbe Karim bátyánk alkotott 😄 Na még vagy 2-t gyerünk, gyerünk 😄

Mert akire rapattant az lesen volt.

REAL MADRID

Milyen makunk van :-) Egyebkent a meccs nagyon gyenge.

REAL MADRID

Ezt a gólt miért nem adták meg lol??? 3 méterre nem votl lesen faxi, erre les miatt nem adták meg 😄 Real megint mákol 😄

Itt a Rayos Nachorol jut eszembe, hogy nekunk is van egy Nachonk aki Casemirohoz hasonloan alig kap szerepet. En komolyan el is felejtettem, hogy kerettag :S

REAL MADRID

Ronaldo milyen kotenyt kiosztott :-)

REAL MADRID

SLICK
akkor hallgatlak, Te mit látsz benne? Itt a lehetõség bontakozz ki egész nyugodtan...

szakmai hozzáértés valószínûleg: level 9999
Diego López, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Modric, Xabi Alonso, Di María, Ronaldo, Bale és Benzema.

REAL MADRID

horpeti
Lehet,mert kell egy ilyen utkozo jatekos is. Azert nem rossz,jol semlegesit,csip harap😉 Es nem favago.

Én nekem különösen nincs problémám vele, persze annak örülnék ha helyette támadóbb szellemû vk játszana. Edzõk szerintem tudják, hogy miért játszatják. Õk máshogy látják mint a drukkerek, szakmai szempontok miatt játszatják. Kérdezzük meg a volt edzõit, hogy mi miatt döntenek Khedira mellet. 😊 Kíváncsian várnám amúgy, hogy mik miatt kezdõ egy ilyen típusú játékos!

SLICK
Mourinhónál nem volt különösen más alternatívája Khedirának, szvsz azért lehetett kezdõ szinte mindig.

Azt meg akkor is képtelen vagyok felfogni mit látnak benne az edzõk. És nem én vagyok egyedül a véleményemmel, hanem több ezer Real drukker is, hogy amit Khedira játszik az körülírhatatlan... Egyszerûen körülményes, lomha, sokszor agyatlan megoldást választ egy támadás befejezésénél is. Úgy mellé lövöldözi a labdákat mint anno Gago. Szürkén játszik, de úgy látszik ez éppen elég is. Casemiro a felkészülési meccseken, rendre felúlmúlta Khedirát, normálisan helyezkedett, szépen szûrt a középpályán, többnyire szép megoldásokat is láttunk tõle támadásnál is. Na meg eredményes is volt. És mint nekünk nézõknek feltûnõ az ha valaki csak úgy van a pályán és semmi értelmeset nem csinál..

Már arra is gondolok hogy pont azért kezdetik mert elég szar ahhoz hogy a szar helyezkedéseivel "összezavarja" az ellenfelet és lekössön 1 embert... Na meg Benzema is a Juve ellen annyi feladatot kapott hogy futkározzon össze-vissza, vigye el a védõket, de ez önmagában nem elég. Ha hozzákerül a labda tudjon is már kezdeni vele valamit, szerencsétlentõl is hányszor elvették? Senkit nem bírt megjátszani, mert csak botladozott mint aki életében elõször focizott.

Úgy gondolom nem alaptalanul van felháborodva a legtöbb szurkoló.

horpeti
Mindenki marha nagy szakember a mai világban, csak a vezetõedzõk és elnökök sikhülyék (és azért kapnak milliárdos fizetéseket).
Ja, és "nagyanyánk" is jobb, mint Khedira, de mégis Khedira kezdõ egy Real Madridban, és kap fizut.

😊

DasIsFuck
most nem azért, de vajon ez a Mourinho/Ancelotti féle jelenségek ennyire hülye,vak,hozzánemértõ,amatõrök hogy khedirát meg arbeolát és ezeket játszassák?
vagy esetleg ti vagytok olyan nagy szakemberek?

Hasonlót tapasztalam a Bayern fórumon sokaktól Müller ügybe, az volt az érv h nem elég technikás,sok helyzet rajta akad el,meg kinõtte a csapat az õ szitnjét, aztán mégis 3 elég nagy tekintélyû és tudású szakembernél kezdõ csapatba számított.

Mellesleg Khedira stabil német válogatott is ha nem sérül(bár ez a fikás mániája)

Mindenesetre mind Mûringyó,mind Ancselottó bizonyosan jobban tudta h kit miért kezdet mint a szurkolók

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

online közvetítések a tvzzonline.eu -n
Rayo Vallecano-Real Madrid 20:00 Hu
meg is találtam. ezek szerint Modric egy sztárjátékos. 😄 Mari meg csak fontos. azért a Perez fejébe is belenyúlnék néha.

Igen nálunk van egy érdekes fizetési rendszer. Aranylabdás, aranylabdára esélyes, egyéb fizetések. Még anno valamelyik magyar oldalon volt errõl egy cikk.

REAL MADRID

természetesen a krix-krax kód = EURO

tegnap a zuhanyhíradóban pedzegették a Real-os fizetéseket. ->

a Modric 1.5x annyit kap, mint pl egy di Maria. meg egy szinten van egy Xabi Alonso-val? (több, mint 2x-esét a Marcelo pénzének) az azért úgy igen vad. /ha meg még azt figyelembe vesszük, hogy egy szaros dzsudzsák + egy szalai is keres évente több, mint 3M EUR ill 2.2M EUR-t a Marcelo-é aránytalanul "kevés"./

illetve Khedira-én emelnék még egy kicsit! <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

C. Ronaldo - Támadó - 17.000.000 €
Gareth Bale - Támadó - 7.000.000 €
I. Casillas - Kapus - 6.000.000 €
K. Benzema - Támadó - 4.500.000 €
Sergio Ramos - Védõ - 4.500.000 €
Luca Modric - Középpályás - 4.500.000 €
Xabi Alonso - Középpályás - 4.500.000 €
Pepe - Védõ - 4.500.000 €
A. di Maria - Középpályás - 3.000.000 €
Illarramendi - Középpályás - 2.500.000 €
Isco Suárez - Támadó - 2.000.000 €
Marcelo - Védõ - 2.000.000 €
F.Coentrao - Védõ - 2.000.000 €
A. Arbeloa - Védõ - 1.800.000 €
S. Khedira - Középpályás - 1.800.000 €
R. Varane - Védõ - 1.000.000 €
D. Lopez - Kapus - 1.000.000 €
A. Morata - Támadó -1.000.000 €
D.Carvajal - Védõ 1.000.000 €

Összesen: 71.600.000 €

Pepe sem gyenge.

horpeti
Mindenki Jedi? 😊

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

horpeti
Ez azért idõszerû volt. Húzóember, fontos poszton. Én már vártam.

OFF:
ezt még azért ajánlom figyelmedbe good boy.

ON:
Go Diego Go-val komolyan számolnak a csapatnál, ha már a fizuját is duplájára emelték... Iker fanatikusainak ez nem valami jó elõjel.

SLICK
na még egy rúdugró, végülis hasznos lehet majd

REAL MADRID

horpeti
De genyók 😊
Bár lehet meg van rendezve.

a fórumozás ilyen... de egyébként az mindig csak a nyomaték miatt van 😉
lényegében elsõre is uezt írtam /igaz nem ilyen szájbarágósan. de látom megérte idõt fektetni bele./

egyébként én elvagyok úgy, hogy csak igen ritkán látom Messit játszani.
Barca meccset már vagy 3 éve nem nézek, mert felidegesítenek a 40centis passzok. az, hogy ritkán jutnak el lövésig. /az megint más kérdés, h ha eljutnak, az gól, mert kb annyi a dolga a befejezõ embernek, h 5 lépésrõl bepasszolja./ nekem az nem foci.. pedig állítólag az a szép játék... /kézilabdában azt hívják passzívnak.../
én jobban csípem a lüktetõ játékot, mint a 90%-os labdabirtoklást, meg a 97.000 pontos passzt. leszarom, ha gólt kap a csapat, ha utána vágnak 3-at. a tegnapi meccs tipikusan az a játék volt, ami nekem a focit jelenti. 3-0-ról hirtelen a szünet elõtt 3-2. izgalom, fordulatok, gyönyörû gólok... nem az ide-oda passzolgatás... amivel az idõ sem telik... sehol egy kontra, sehol egy sprint...
a bírói segítségekrõl, a hiteles színjátékokról meg inkább nem is írok semmit. pedig lehetne.

ha már a Manchester-t szóba hoztad. azóta nem figyelem olyan szinten az ördögöket, mióta a fiú átjött a másik kedvenc csapatomhoz... /most meg pláne nem, hogy az öreg is lelécelt./ (illetve a DIGI-nél a jogok. nálam Meg UPC Direct, T-Home IPTV elõfizuk...)

egyébként Manchester szép kis hely. 18mérföldre laktam tõle. /Liverpool-tól 20-ra kb/ warringtonban.

Szegény gyerek 😞

REAL MADRID

Én meg csak annyit mondok ha Blatter nem a FIFA elnöke lenne teljesen hidegen hagyna a dolog, hogy mit mond. Mivel sajnos õ a FIFA elnöke nem szabadna ilyet mondania, minden játékost egyformán kellene néznie! Szánalmas volt tõle ez az egész! Azt, hogy meg én mit gondolok CR -rõl meg Messirõl inkább megtartom magamnak, hisz van egy mondás. "Az sem hülye aki hallgat! Blatternek meg ezt elküldöm e-mailben. Csókolom!

Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

horpeti
Engem Messi vigyorgása irritál. Hoppá. 😊

ok, eltekintve a fórumok stílusból kihagyhatatlan tök fölösleges személyeskedésedtõl, teljesen rendben van.
bár szerintem picit elbeszélünk egymás mellett: te kifejtetted, hogy CR számodra miért azonosulhatóbb figura, amivel nekem nincs is gondom, én pedig azt, hogy Blatter az átlag focinézõ ember megítélésére reflektált a kis elõadásában, ami pedig valóban ez.
Ha már kérdezed, akkor azért az egyik kedvencem, amiért Messi is, mégpedig mert a két legjobb közül az egyik. (hát igen, ilyen kis guszti volnék.) Najó, meg mert az én kedvenc csapatomban töltött hat szezont, és nem is olyan gyatrán játszva.
egyébként az általam belinkelt tizi kihagyós videót már jó rég nem láttam, asszem kicsit sokkolóbb számomra egy ilyen típusu reakció mint a láncait letépõ rohanó ember...
xD