Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
Real Madrid: Casillas, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.
Juventus: Buffon, Cácares, Bonucci, Barzagli, Ogbonna, Vidal, Pogba, Pirlo, Marchisio, Llorente, Tévez.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Varane: "Nem a védõkkel van a gond"
"Egy kicsit jobban cselez, mint Zinedine Zidane, technikai képzettségük hasonló színvonalat képvisel, ahogy alázatosságuk is."
[/sopiler]REAL MADRID
aztán azt hiszem Márcselló lökött...
divat lett 3-0-nál 2-t kapni, csak, hogy izgalmasabb legyen a meccs.
/hozzáteszem ha kapott volna a csapat még 3-at az sem lett volna meglepõ. (helyzeteik megvoltak. meg a védelem is asszisztált.)/
várom a holnapot! 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Azt meg akkor is képtelen vagyok felfogni mit látnak benne az edzõk. És nem én vagyok egyedül a véleményemmel, hanem több ezer Real drukker is, hogy amit Khedira játszik az körülírhatatlan... Egyszerûen körülményes, lomha, sokszor agyatlan megoldást választ egy támadás befejezésénél is. Úgy mellé lövöldözi a labdákat mint anno Gago. Szürkén játszik, de úgy látszik ez éppen elég is. Casemiro a felkészülési meccseken, rendre felúlmúlta Khedirát, normálisan helyezkedett, szépen szûrt a középpályán, többnyire szép megoldásokat is láttunk tõle támadásnál is. Na meg eredményes is volt. És mint nekünk nézõknek feltûnõ az ha valaki csak úgy van a pályán és semmi értelmeset nem csinál..
Már arra is gondolok hogy pont azért kezdetik mert elég szar ahhoz hogy a szar helyezkedéseivel "összezavarja" az ellenfelet és lekössön 1 embert... Na meg Benzema is a Juve ellen annyi feladatot kapott hogy futkározzon össze-vissza, vigye el a védõket, de ez önmagában nem elég. Ha hozzákerül a labda tudjon is már kezdeni vele valamit, szerencsétlentõl is hányszor elvették? Senkit nem bírt megjátszani, mert csak botladozott mint aki életében elõször focizott.
Úgy gondolom nem alaptalanul van felháborodva a legtöbb szurkoló.
Ja, és "nagyanyánk" is jobb, mint Khedira, de mégis Khedira kezdõ egy Real Madridban, és kap fizut.
😊
vagy esetleg ti vagytok olyan nagy szakemberek?
Hasonlót tapasztalam a Bayern fórumon sokaktól Müller ügybe, az volt az érv h nem elég technikás,sok helyzet rajta akad el,meg kinõtte a csapat az õ szitnjét, aztán mégis 3 elég nagy tekintélyû és tudású szakembernél kezdõ csapatba számított.
Mellesleg Khedira stabil német válogatott is ha nem sérül(bár ez a fikás mániája)
Mindenesetre mind Mûringyó,mind Ancselottó bizonyosan jobban tudta h kit miért kezdet mint a szurkolók
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Rayo Vallecano-Real Madrid 20:00 Hu
REAL MADRID
a Modric 1.5x annyit kap, mint pl egy di Maria. meg egy szinten van egy Xabi Alonso-val? (több, mint 2x-esét a Marcelo pénzének) az azért úgy igen vad. /ha meg még azt figyelembe vesszük, hogy egy szaros dzsudzsák + egy szalai is keres évente több, mint 3M EUR ill 2.2M EUR-t a Marcelo-é aránytalanul "kevés"./
illetve Khedira-én emelnék még egy kicsit! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
C. Ronaldo - Támadó - 17.000.000 €
Gareth Bale - Támadó - 7.000.000 €
I. Casillas - Kapus - 6.000.000 €
K. Benzema - Támadó - 4.500.000 €
Sergio Ramos - Védõ - 4.500.000 €
Luca Modric - Középpályás - 4.500.000 €
Xabi Alonso - Középpályás - 4.500.000 €
Pepe - Védõ - 4.500.000 €
A. di Maria - Középpályás - 3.000.000 €
Illarramendi - Középpályás - 2.500.000 €
Isco Suárez - Támadó - 2.000.000 €
Marcelo - Védõ - 2.000.000 €
F.Coentrao - Védõ - 2.000.000 €
A. Arbeloa - Védõ - 1.800.000 €
S. Khedira - Középpályás - 1.800.000 €
R. Varane - Védõ - 1.000.000 €
D. Lopez - Kapus - 1.000.000 €
A. Morata - Támadó -1.000.000 €
D.Carvajal - Védõ 1.000.000 €
Összesen: 71.600.000 €
ezt még azért ajánlom figyelmedbe good boy.
ON:
Go Diego Go-val komolyan számolnak a csapatnál, ha már a fizuját is duplájára emelték... Iker fanatikusainak ez nem valami jó elõjel.

REAL MADRID
lényegében elsõre is uezt írtam /igaz nem ilyen szájbarágósan. de látom megérte idõt fektetni bele./
egyébként én elvagyok úgy, hogy csak igen ritkán látom Messit játszani.
Barca meccset már vagy 3 éve nem nézek, mert felidegesítenek a 40centis passzok. az, hogy ritkán jutnak el lövésig. /az megint más kérdés, h ha eljutnak, az gól, mert kb annyi a dolga a befejezõ embernek, h 5 lépésrõl bepasszolja./ nekem az nem foci.. pedig állítólag az a szép játék... /kézilabdában azt hívják passzívnak.../
én jobban csípem a lüktetõ játékot, mint a 90%-os labdabirtoklást, meg a 97.000 pontos passzt. leszarom, ha gólt kap a csapat, ha utána vágnak 3-at. a tegnapi meccs tipikusan az a játék volt, ami nekem a focit jelenti. 3-0-ról hirtelen a szünet elõtt 3-2. izgalom, fordulatok, gyönyörû gólok... nem az ide-oda passzolgatás... amivel az idõ sem telik... sehol egy kontra, sehol egy sprint...
a bírói segítségekrõl, a hiteles színjátékokról meg inkább nem is írok semmit. pedig lehetne.
ha már a Manchester-t szóba hoztad. azóta nem figyelem olyan szinten az ördögöket, mióta a fiú átjött a másik kedvenc csapatomhoz... /most meg pláne nem, hogy az öreg is lelécelt./ (illetve a DIGI-nél a jogok. nálam Meg UPC Direct, T-Home IPTV elõfizuk...)
egyébként Manchester szép kis hely. 18mérföldre laktam tõle. /Liverpool-tól 20-ra kb/ warringtonban.
REAL MADRID
<#idiota>#idiota><#gunyos1>#gunyos1>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
bár szerintem picit elbeszélünk egymás mellett: te kifejtetted, hogy CR számodra miért azonosulhatóbb figura, amivel nekem nincs is gondom, én pedig azt, hogy Blatter az átlag focinézõ ember megítélésére reflektált a kis elõadásában, ami pedig valóban ez.
Ha már kérdezed, akkor azért az egyik kedvencem, amiért Messi is, mégpedig mert a két legjobb közül az egyik. (hát igen, ilyen kis guszti volnék.) Najó, meg mert az én kedvenc csapatomban töltött hat szezont, és nem is olyan gyatrán játszva.
egyébként az általam belinkelt tizi kihagyós videót már jó rég nem láttam, asszem kicsit sokkolóbb számomra egy ilyen típusu reakció mint a láncait letépõ rohanó ember...