Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ #78802
azok is minden sz*rt megvesznek már! 😄
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azok a bepasszok, inditások.. Senki se csinálja ezeket a csapatból, hiányzott a játékból.
Ha elmegy, nagyon fog hiányozni a játékból ez az elem.
/madridom.hu/
Fizetem az utat Manchesterbe 😄
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én Madrid szimpatizáns vagyok és örülök a sikereiknek, sõt, minden meccsüket megnézek, de gusztustalannak tartom a filozófiájukat, a játékospolitikájukat. Mindig minden arról szól, hogy szórják a nagy lóvét. A klub nyakig van az adósságban, ennek ellenére kiadnak 90 millió-t Gareth Bale-ért, 70et Illaramendiért és Iscoért, évrõl évre horribilis összegû vásárlásokat csinálnak, nem számít nekik a pénz, csak az adott játékos legyen meg. Nincs súlya a játékoskinevelésnek, mert se Morata, se Jesé nem kap bizalmat. Mert valljuk be a mérkõzés utolsó 10 percére való becserélés minden, csak nem bizalom.
A stadion átépítésre nincs pénz, holott a 2/3-ád költötték el nyáron igazolásra. Értem én, hogy nagy anyagi vonzata van egy átépítésnek és nyilvánvaló, hogy a klubok igyekeznek támogatót találni a projekthez. Mert ezért Emirates az Arsenal stadionja is....sajnos....
Csak én azt érzem, hogy oké a stadionfejlesztés egy ok, de ezzel még magasabb lóra fognak felülni és még jobban fogják szórni a pénzt és minden valamire való értéket kiölnek a klubból.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
REAL MADRID
non potest pluere aeternum
Vagy miért nem érzed stabilnak most a Real Madridot? Nem kötekedésként, csupán komolyan érdekel a véleményed!
Mert én semmi mást nem látok ebben, csak Florentino Perezt úgy aláírni a szerzõdést, hogy a milliók forognak a szemében, semmibe véve igenis sok szurkoló számára fontos tradicionális értékeket. És nekem ebben pont az a baj, hogy mindenki legyint, hogy a mai világban a pénz mozgat mindent és ez is csak üzlet.
REAL MADRID
I met God. She's black
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én nem tudom megszokni azt sem, hogy a St. James' Park már Sports Direct Arena, a Westfallenstadion immáron Signal Iduna Park és hogy Münchenben is Allianz Arena van.
Másfelõl meg a totális ízléstelenségre vall, hogy egy tradicionális spanyol stadiont félig angolra nevezik át. Most õszintén, hogy hangzik már, hogy Májkroszoft Bernábéu??<#zavart2>#zavart2><#levele>#levele>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne haragudj a #78786 is nekem szólt? Esetleg én próbáljak meg valamit még egyszer? 😄 Csak azért, mert ahogy látom neked mennek a dolgok másodjára! <#vigyor1>#vigyor1> Általában értem, ha hozzám beszélnek -> pl ha a topic-ban nekem címeznek valamit, illetve ha E/2-ben közlik a mondandót.
Itt abból indulok ki, hogy a válasz nekem volt címezve. emiatt feltételezem a "veszed", "nyeld le" kifejezések nem 6unn3r-nak szóltak.
(amennyiben mégis, akkor ne nekem válaszoljon, vagy miután végzett azon dolgokkal, amiket nekem szánt, jelezze külön, hogy másnak reagál.)
a többesszámban megfogalmazott dolgokba meg egyértelmûen belevett. /pláne úgy, hogy a meccs alatt illetve az azóta írt kommentekben csak mi ketten említettük meg a franciát./
értem én, hogy egy kommentben le akart tudni mindenkit, de pár extra billentyû leütésével elkerülhetõk a félreértések.
1. Én nem hordtam le a francia védõt a sárga földig. (ha együtt élnél a topic-kal, tudnád, h azt általában Khedira-val teszem.) vagy, ha mégis támaszd alá példával kérlek!
2. Sergio nem tudom miért jött fel példaként, de ha érdekel -> eddig sem díjaztam, ezután sem fogom. mivel az összes REAL meccset megnézem tisztában vagyok vele, hogy milyen a szabályos/szabálytalan megmozdulásainak aránya.
3. savazás? az általam említett pár mondat alapján nem hiszem, hogy indokolt volt a kirohanásod és, h érdemben tudnád azokat támadni...
- vállalt szerepet az ellenfél góljainál? igen
- fiatal kora ellenére hirtelen felkapták / sztárolták? igen.
/rémlik még egy nyalással felérõ Drogba nyilatkozat is azokból az idõkbõl./
- hiányzik a rutin? igen
- Pogba jól mozgott azon az oldalon? igen.
ha mégis bármelyikre nemleges választ adtál, kérlek indokold!
az, hogy lehoz egy jó szezont nem jelenti azt, hogy konstans jó teljesítményt tud nyújtani. ezzel nincs is gond. a maximumot csak páran tudják folyamatosan hozni. a tegnapi meccs alapján "értékeltem." nem az eddigi karrier alapján.
4. a Juve védelme talán akkor érdekelt utoljára, amikor Roberto Baggio ontotta a gólokat a csapatban. de visszatérve a tegnapi BL mérkõzésre. a Juve védelmi hibája miért lenne VaranE-é? /itt azért bennem is merültek fel kérdések./
5. az, hogy én hogy látom nem kell, hogy befolyásolja a te Varane-ról alkotott megítélésedet. senki nem mondta, h ne játszÓn soha többet. (de én biztosan nem)
ha így lenne, akkor Ronaldo "játékjogát" is megkérdõjeleztem volna a tavalyi fejes-öngólja után.
készíts egy zöld teát, gyújts meg egy füstölõt, és kapcsolj valami nyugis TV adóra.
tavaly hamar felkapták/ sztárolták... én nem éreztem akkora hû de No1 klasszisnak. persze lehet, hogy csak a rutin hiányzik...
mindenesetre a Pogba gyerek nagyon élt azon az oldalon.
vicc az az ember! <#wilting>#wilting><#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
az meg, hogy miért nem tudta ütemben illetve pontosan kiugratni CR-t az a szerencsétlen, ismét azt bizonyítja, hogy mekkora egy hulladék.
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De se baj még egy alkalom a próbálgatásra az olasznak...
Ahhoz is tuti köze van az edzõnek, hogy látványos formahanyatlás van a legtöbb játékosnál. Nem tudom véletlennek nevezni ezt a folyamatot. A csapaton belül meg valami már tavaly óta nincs rendben és a morált túlságosan is lehúzza. Nagy itt a gond igaz nem Carlo idézte elõ, de nagyban felerõsítette azt. Egyértelmûen látszik, alkalmatlan a Real edzõi posztjára. Nyugodtan mehet idény végén Khedirával, Arbeloával, Benzemával oda ahova lát...
Khedira-ról már inkább nem is mondok semmit.
eddig jó nagy csalódás ez a mérkõzés.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID