81624
  • horpeti
    :D Alves.
    Azert vicc,h.sose sikerul nyerni. Tudtam,h.ez lesz. De jol jatszottunk. Mar kezdtem remenykedni,autan a piros lapnal beletorodtem. Szar volt utana nar nezni.
    Barca is jol tologatta,kar hogy most ennyi eleg is volt.
    Biro no komment.
  • Monoton
    Jó hagyjuk, Diego Alves, te jó ég. Persze López, de akkora baromságot írtál, hogy fáj elolvasni is.
  • mrroma
    Mert a vedelem szar volt igenis Ancelotti hibaja, Casillasal sokal jobb a vedelem mert o iranyitja oket, Diego Alves meg veletlenul se fog meg semmit csak amit bele lonek, .................hogy a gecibe nem latja ezt egy Ancelotti ??????????????????, Benzin nem volt rosz de azert a ketot ugy rugta hogy 5 ziccerje volt(szerntem keves egy ilyen fontos mecsen!)Ugyis bajnok lesz a Real........HALA MADRID!!!!!!!!!!
  • LasDen #79415
    Ezzel máris előrébb vagyunk...:D
  • Monoton
    Eleg ha leikszelnek :D
  • LasDen #79412
    Tok jó. Lehet drukkolni hogy mi megnyerjunk minden meccset (nem fogunk) és a Barca megverje az AtMat...hurrá
  • bacaelit
    Ja ne feledjétek, ha jól tudom hét közbeni forduló lesz. Sevillába megyünk.
  • Monoton
    Majd meg magyarázzák, hogy aláfeküdt vagy mittudomén :D
  • bacaelit
    Majd megteszi más ha nekünk nem megy...
  • bacaelit
    Nem szabad ilyeneket mutogatni, csak akkor ha már a spanyol szövetség is látta, de ilyenkor csak pislognának :D
  • Pukkka
    Az egészben az a dühítő, hogy 4 kapott gólból 1 volt ami értékelhető. Egy ilyen fosszar Barcat nem agyonverni szégyen.
  • Casillas
    ha eltakarodnak platiniék, és be lehet vezetni a videobírót.

amúgy felesleges védeni a mi tizinket, ugyanolyan kamu volt mint a barcáé, csak legalább nem kaptak érte pirosat is... mondjuk a miénk legalább tényleg szabálytalanság volt.
  • Monoton
    Nekem egyébként most nem is az a legnagyobb problémám, hogy kikaptunk, hanem, hogy a spanyol bíráskodás megint megmutatta az igazi arcát :( Egyszerűen szégyen, hogy egy ilyen meccsen ilyen színvonaltalan legyen a bíráskodás az egyik "legjobb" spanyol sípmestertől.
  • Rockynhooo
    Mikor érjük meg azt, hogy egy foci meccset újra meg lehessen úgy nézni, hogy ne a bírókról kelljen beszélni utána?
  • LasDen #79403
  • contraste
    Mikor érjük meg, hogy egy Clasico-t ne a kamu tizik döntsenek el?
  • bacaelit
    Vegyünk mi is Piros lapot a szövetségtől, lehet akkor mi is tudunk nyerni egy meccset.

Neymar lesre fut beviszi 16-osra, hátrabassza a lábait mint a ló és 11-est kapnak. Vicc. A Real 11-es hogy az volt e vagy nem azt nem láttam pontosan, hogy Ronaldo minden olyan porcikája kívül volt e a 16-oson. Mert ha csak egy hajszála is rálógott a 16-osra, akkor azt már be lehet fújni :D. Hisz azon testrészeket kell nézni amivel gólt lehet szerezni, márpedig fejjel lehet :D

• LasDen #79400
    Most akkor mi dönt, a golarany vagy az egymás elleni eredmény?
  • SLICK
    nyilván az edző dolga normálisan felkészíteni őket, de emellett voltak egyéni hibák is.
  • Shep
    Kár volt ezért a meccsért, szépen odalett az előny a pontvadászatban :(
  • Monoton
    Mert a vedelem nem volt jo az miert Ancelotti hibaja?
  • SLICK
    javarészt a védelmen ment el... Ancellottit is most csak emiatt tudom hibáztatni...
    De amúgy az a szégyen, hogy ezt a gyenge barcát nem bírjuk megfingatni...
  • Monoton
    De ne is tegyunk ugy mintha az a piros nem befolyasolta volna a meccset
  • pinnacle
    az első két tizi a vicc kategóriába tartozik. Egyik nem volt bennt, a másik meg kamu.
    De ez a második ez tiszta tizi volt.
  • LasDen #79393
    Ne csak a bírót szidjatok. Nem csakrajta múlott a vereség.
  • SLICK
    ha kihúzzuk ezt X-re megemelem a kalapom.
    Reméljük Májjénkó besegít nekünk még
  • Oziris666
    Hát többször játszottak 10ember ellen mint 11 ellen
  • LasDen #79390
    Ennyi ezzel a meccsel bukjuk a ligat. Idén egyetlen rangadot nem tudtunk megnyerni
  • cabell2
    alapvetően nem vagyok a Barca-bíró hipotézis támogatója, de amit ez a bíró ténykedik azt tényleg nem értem
  • SLICK
    hát így bazdmeg megérdemeljük, ennyire asszisztáljon a védelem a barcának, hihetetlen
  • REALista
    Kész vicc...a bíró életben tartja a barca esélyeit...
  • Rash87
    De jó lenne,ha szinte minden rangadót nem a bíró nyerné meg a "nagy" Barcának. :)
  • cabell2
    hát jó ez mondjuk tényleg megadható
  • REALista
    Ez kész bassza meg ez a nyomorék elcsalja a meccset úgy ahogy van...
  • Monoton
    Ez nevetseges
  • nagy hős
    Tizenegyesre tizenegyes! Undiano Mallenco a túloldalon is befújta! Neymar hatalmas labdát kapott, Sergio Ramos pedig felrúgta a brazilt. Ramos megkapta a jogos piros lapját, Messi pedig bevágta a büntetőt! 3–3

O vajon milyen meccset nez?
  • szomferi
    na, még egy... pf
  • cabell2
    neee gyerekek neeeeeeeeeeeeeeee
  • REALista
    Több mint bosszantó hogy megint a bíró kúrja el a meccsünket...
  • bacaelit
    Az oké piroslapot hogy magyarázod?