Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt, hogy odarajzolta Bale <#wow2>

REAL MADRID

horpeti
Akkor ezt meg is beszéltük, nincs több félreértés. <#eljen>

ha jól "olvasom" a smiley-t, amit a kommented végére raktál az "idióta"
címszóval tûzi be a szövegrész után. (az ujjal mutogatás annak szólt.) -> mivel azt hittem nekem szól (amiért ilyen semmilyen hírértékû bulvár szarokkal tömöm tele a topic-ot. ->linkelhetnék Marcelost is.)
Elnézést kérek, amennyiben félreértelmeztem. nem célom rosszban lenni azon emberekkel, akikkel 1 csapatnak drukkolunk.

/amúgy én speciel az AUDI hír miatt linkeltem (Gyõr-MAdrid együttállás)... a 60M EUROs dologról már volt szó.. azzal majd akkor foglalkozok, ha megszárad a tinta a spanyol mészáros szerzõdésén./

üdv.
<#pias>

Ja mellesleg CR7 nem játszik. /a nemzeti sportban legalábbis ezt írták ma./

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

horpeti
Igazad van, rosszul értelmeztem a hirt, benne volt az ignore szó, és azt hittem, hogy arra vonatkozik a hir, hogy ignorálják egymást.
Ettõl függetlenül nem kellett volna egybõl itt mutogatni, hisz én sem téged húztalak le, hanem a riportert.
De legalább az eszembe véstem.<#levele>

a hír teljesen mással kapcsolatos /a zárójeles részt is a videoval kapcsolatban említettem... de majd meséld már el az Isco poént, gondolom TE hallottad.../ <#mf1>

horpeti
Ja, mert Isco épp mondott neki valami poént.
Marcelo meg a csukáját nézi, arról nincs hir? <#idiota>

míg a gyõri amatõr focistáktól visszakérik az audi slußkulcsokat, addig
Madridban....

/Sergio nem nagyon keresi a contact-ot az öreggel! 😄/

lol 😄 Falcaot megtartják, inkább elküldik az edzõt!

nee. ezt a rágcsálóképût nagyon rühellem... szegény Ghana miatta sz*pott a VB-n...
nem akarom, h "elharapódzon" a real 😄

Nem, nem. Most, hogy "egyes sajtóhírek szerint" Falcao összeakasztotta a bajszát Ranierivel, õ az elsõdleges target 😄

REAL MADRID

6unn3r
Legalább Perez megint valami irracionálisan nagy összeggel kopogtathatna be a patkányért.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

REALista
Annyiért mehet is...<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

jaa, most találtam meg NSO-n. /pedig átnéztem az össz magyar madriddal foglalkozó lapot meg a marca-t is/

Egyes sajtóhírek szerint összeveszett Perezzel és 65 millaert mehet a Barcaba is ha akar 😄

REAL MADRID

arról, hogy apa lesz?

vagy lemaradtam valami másról?

Nemsemmi milyen cikkek vannak!

Persze, de annyi elég is volt belõle, hogy "egyes források szerint". 😄

REAL MADRID

A Ramos ügyrõl olvastatok?

Igen, eddig a Barcelona volt az elsõ 29-el.

REAL MADRID

ProGabe
Real Madrid is the 1st team to score in 30 consecutives games in Champions League's history #HalaMadrid

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#vigyor1>

REAL MADRID

banok-ról mindig a www.streamoftheday.com-os holland sport1-es linken néztem. nagyon jó volt a minõség. de néha elkezdett akadozni. ez meg fixen rezzenéstelenül gyönyörû képpel lehozta nekem a második félidõt.
/nem is értem, hogy ezek a magyar oldalak, ahol a DIGI1+2 van miért nevettetik ki magukat azzal a felbontással./

Khedira? róla már meg is feledkezdtem... remélem gyógyul.

más.
Illara jó béna volt úgy alle zusammen....

REAL MADRID

Hát nekem jobban tetszik az Isco féle 4231, mint a Khedira féle 433. Pedig utóbbi felállást jobban kedvelem, de ez a spanyol srác egy zseni.

REAL MADRID

horpeti
Banok linkben is volt az a sopcast,de nekem 1.felidoben az akadt (igaz,meccs kozben probaltam ramenni). Aztan 2.ban ujra probaltam (hd sportrol, csak aztan lattam,h.ugyanaz a csati) es jo volt (felidoben). Fura,de biztos megvan ra a magyarazat.

10 emberrel 4-1-et elérni azért jelzésértékû...

Alvaro megdolgozott ma a pénzéért. pár meccsel ezelõtt, amikor figyeltem, csak az nem ment el mellette, aki nem járt arra. ma meg olyan pillanatokban tûnt fel a kapu elõtt, hogy öröm volt nézni.
gól + assist. ha még az a dropból lõtt lövése is bemegy, akkor aztán tényleg man of the match. de szerintem így is. 😄 /kifejezetten örülök neki./

Pukkka-nak köszi a sopcast-es linket.
talán még a régi myp2p idõszakban használtam. /azután banok-os linkek/
kicsit fura volt az orosz kommentár a Gyigyié Drogba-féle megnyilvánulásokkal, de a HD minõség miatt megérte! THX! <#taps>

horpeti
A kiállitás után azt hittem, hogy egy rossz szenvedõs meccs lesz. Szerencsére nem igy történt.
Nálam Arbeola a meccs embere. 😊

+1 golpasz. Élete meccse 😄

6unn3r
Na, Khedira után a másik nagy közönségkedvenc Arbeloa is betalált. Mondanám, hogy egy életre megváltva a helyét Ancelottinál a jobb szélen, de ezt mondtam Khedirára is, aztán úgy lesérült, hogy a VB-t is tv-bõl fogja nézni.
Talán kezd addódhatni Alvaro is.<#idiota>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

az ott a Badr Hari volt CR mellett? /vagy én értettem félre a holland kommentátort?/
kedvencem a farkasemberhátú 😄

shala
thx találtam egy jót.

non potest pluere aeternum

Normális streamhez. Sopcast letölt aztán http://livetv.sx/en/. HD adásba lehet nézni szinte minden meccset.

Normális streamhez. Sopcast letölt aztán http://livetv.sx/en/. HD adásba lehet nézni szinte minden meccset.

Ez mi volt? Mármint a török kacsintására gondolok 😄

Banok oldalan, vagy a coolsport.tv oldalain talalsz. Egyebkent a realmadridtv most adja felvetelrol a delelotti ifi meccset is. 😊

REAL MADRID

shala
Vki talál egy jó streamet, kérem ossza meg. -.-

non potest pluere aeternum

Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Casemiro, Illarra, Isco, Bale, Di María, Jesé.

REAL MADRID

azert nem semmi a tegnapi 4 mecsen 23 gol volt<#guluszem1><#taps><#worship>
Jesé gyerek igazán jól ûzi a mesterséget. már régóta figyelem.

Ronaldo a sérülésrõl: "Elõvigyázatosságból mentem le. Az elsõ félidõben kaptam egy rúgást, és éreztem egy kis izomfájdalmat."

SLICK
majd talán ha elmegy az Arbeloa, Khedira, Benzema hármas Ancelottival együtt, akkor lehet nézem majd... Most a Diablo 3 jobban lekötött 😄

horpeti
Ja,hogy te nem nezel mar meccset.😊
Ezt lehet jo lett volna. Sajnos utso 10percre ertem haza.

Hibás az oldal.

REAL MADRID

SLICK
eredményeken nézem hogy még megy a meccs

SLICK
mi ez a 17 perces hosszabbítás?

Na látjátok, ahogy lejött Ronaldo beindult a játék <#idiota>

REAL MADRID

Ancelotti nemreg azt nyilatkozta, hogy Xabi es Illarra nem tud egyutt jatszani 433-ban 😄

REAL MADRID

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a bosnyák (egyébként elemi erejû és gyönyörû) szabadrúgásgólja után belegondoltam, h ha még 1-et vágnak, akkor a 7-es nem lesz ott a VB-n...erre pár perc múlva bevert még 2... meg vághatott volna még 1x annyit.
hatalmas meccs volt.

SLICK
a franciák pedig megfordították az ukránok ellen. 3-2-es összesítéssel kijutottak a VB-re. Varane végig a pályán volt, Benzema lõtte a franciák 2. gólját (igaz lesrõl), de elõtte meg egy szabályos gólt nem adtak meg nekik, tehát kompenzálva lett.

CR7 mesterhármas a svédek ellen.