81624
  • REALista
    Mourinho : A végén mindig 10 emberrel játszol a Barcelona ellen, ezért is gyakorol az ember 10 emberrel az edzésen előtte... "
    :D
  • REALista
    És szerinted ez a hiba döntően befolyásolta a meccset?:D
  • Sippie
    tessék, les:
  • 6unn3r
    A FIFA hivatalos szabálykönyve valóban nem ír utolsó ember szabályról, de leírja, hogy egyértelmű gólhelyzetben lévő játékos elleni szabálytalanságot követően a bírónak figyelembe kell vennie a többi védőjátékos számát és helyzetét mielőtt a kiállításról dönt. És kvázi itt jön az ún. íratlan "utolsó ember szabály", miszerint Ramos utolsó védőként szabálytalankodott egyértelmű gólhelyzetben, a közelben pedig nem volt más védő, aki Neymar-t megállíthatta volna, ha Ramos nem lép közbe. Így a büntető mellett a piros lapnak is elő kellett bújnia a zsebből. Sajnos.
  • 6unn3r

A les mértéke minimális, szabad szemmel játék közben ezt kiszúrni elég nehéz.
  • bacaelit
    Hmm... Erre a tanfolyamra nekem is be kéne iratkoznom!
  • bacaelit
    Les helyzetről nyomjatok már egy képet vagy valamit, azután beszélgessetek erről a jogos nem jogos 11-esről és Piros lapról.

Mert látom olyan mértékben magas a labda tobias barátomnak, hogy le kéne valakinek csapnia!

Birói tévedés! Ramos elismerte amúgy hogy hozzáért, de előtte les volt! Ha azt lefújta volna, nincs semmi se!
  • bacaelit
    Lest mutogasd előtte b+

• contraste
    Mivel a dicső BLSZ-t "erősítem" jómagam is, továbbá elvégeztem egy játékvezetőit jelezném, hogy egyikőtök sincs tisztában a szabályokkal. Ilyen, hogy "utolsó ember" szabály NINCS. Gólhelyzetben lévő ember szabály van csak.
  • Tibi7
    Tisztában vagyok vele, hogy mit mond a szabály, de nem tudok vele egyet érteni. A gólhelyzet, az gólhelyzet. Ki a tökömet érdekli, hogy CR-nél nem utolsó ember volt. Piqué méterekre volt, nem tudott volna lövést megakadályozni. Véleményem szerint elég büntetés maga a 11-es, és minden 16-oson belül elkövetett szabálytalanságért adnék egy sárgát. Ennyi. Plusz a színészkedőket utólag eltiltásban részesíteném. Úgy is kismillió kamera veszi a meccset, nem nagy ügy eldönteni hogy ki színészkedett, és ki nem.
  • tobias88
    Eddig még soha nem tiltottak el senkit ilyenért, legalábbis játékost nem. Pénzbírság lesz ebből. Cr amúgy 12. játékosnak nevezte a bírót, Ramos meg rablásról beszélt.

Cr helyzeténél nem utolsó ember volt Alves, ilyenért nem adnak pirosat, Neymaros esetnél meg csak azt szoktak.
  • Tibi7
    És CR eseténél, ha már a büntetőt befújta, az miért nem piros? Ha nem akasztják, tuti nem hasal el ő sem, és gólhelyzetbe kerül. De ettől függetlenül is túlzónak érzem a piros+tizi kettős büntetést.
  • szomferi
    akkor borítékolható CR eltiltása a Sevilla meccsről, ezt már megmondom... csak azt nem tudom, hogy a bírók mióta ilyen sérthetetlenek??
  • 6unn3r
    CR azt mondta, hogy reméli a kupadöntőt nem ez a bíró fogja vezetni és hogy úgy tűnik a bíróknak nem tetszik a Madrid listaelsősége és talán azt akarják, hogy a Barcelona nyerje a bajnokságot.

Ramos pedig osztotta CR nyilatkozatát, illetve hozzátette, hogy a bírók kezében olyan hatalom van, amelyekkel nem képes a Madrid versenybe szállni.
  • Rockynhooo
    Mik voltak a nyilatkozatok?
  • tobias88
    Utolsó ember és a kapu fele tolja a labdát, mi más lenne? Vagy piros vagy Neymarnak sárga, de a videón látszik hogy eléri, ő miatta rúg bele Neymar a földbe
  • LasDen #79442
    Shut the fuck up
  • Pukkka
    HA utolsó emberként büntető, akkor a piros kötelező.
  • hugopareiros
    még a büntető hagyján...de megkérdőjelezhetetlen piros ezért?
  • 6unn3r
    Valóban, azt félreértettem, az én saram, de lábak érintkezésével kapcsolatban a véleményemet továbbra is tartom.

A "lerántás" pedig egyértelmű, hogy nem volt lerántás. Bár nem emlékszem, hogy a bíró mutatta-e, hogy azért ad tizit.
  • Pukkka
    Az a baj, hogy azt sem érted meg amit írtam, de szajkózod a baromságot.
    A "lerántás" miatt lett befújva ez a büntető, és arra írtam, amire te ilyen elmésen válaszoltál.
  • tobias88
    Pedig egyértelműen látszik ahogy eltalája és ahogy neymar lába belevágódik utána a földbe. Nem erőlködök, de unalmas már hogy mindig a bíróra fogjátok az olyan meccseket és eseteket aminél tisztán látszik hogy nem hibázik. Mint amikor Ramos fejelt egy gólt úgy hogy előtte lerántotta Alvest...
  • 6unn3r
    Most nem értem miért kell óvodás szintre süllyedni azért, mert az én véleményem különbözik a tiedtől. Véleményem szerint normálisan próbáltam rávilágítani az álláspontomra, de az arrogáns piszkálódásba nem megyek bele. Fortyogj csak nyugodtan!
  • Pukkka
    Az egyik fut előre, a másik keresztbe előtte át.
    De rendben. Szerintem tiltsuk el 10 hónapra. Vagy még jobb, adjuk el az Arsenalnak, annál nagyobb büntetés úgy sem érheti.
  • 6unn3r
    "Szerinted ez tizi, mert futás közben összekoccolt a lábuk.....és az esetek 90% ba kutya nem fújja ezt be..."

Ezt most komoly? Nem fújják be azt, amikor az egyik játékos előnyösebb helyzetben törhet kapura, a mögötte loholó megpróbálja utolérni és véletlenül összeakad a lábuk?? Hát úgy befújják a mezőnyben szabadrúgásnak is, mint a húzat. Neymar meg nem akart továbbmenni...miért akarna, amikor egyértelműen megakasztják a lábát, mégha nem is olyan látványosan? Megvolt a kontakt, Ramos ha véletlenül is, de megakasztotta. Innentől kezdve legyen bármi is a befújás indoka, a büntető és a piros lap jogossága megkérdőjelezhetetlen.

• REALista
    Nem tudom minek erőlködsz.Tiétek a 3 pont és kész.A videón meg nem látni semmi szabálytalant ez egyértelmű.Már vagy 10 szer végignéztük kikockázva haverokkal köztük Barca szurkolókkal is és senki nem lát rajta semmi olyat ami miatt jogos lett volna a 11-es és a piros lap.

• Pukkka
    Kérte valaki, hogy elkezd? Mi a pöcs értelme volt ezt idelinkelni? Szerinted ez tizi, mert futás közben összekoccolt a lábuk.
    Szerintem meg azért tizi, mert Ramos rántott rajta. Az már egy másik operett, hogy Neymar meg ahogy kell dobta magát és az esetek 90% ba a kutya nem fújja ezt be, ahogy CR nek sme lett befújva az első félidőbe.
    Nem kell idejönni bizonygatni, hogy megérdemelten, bírói segítség nélkül nyert a Barca, mert kurvára szánalmas.
    Lehet menni örülni, mikor szar volt a palacsintába, újra tudott nyerni a csapat 10 ember ellen.
  • tobias88
    Nah én befejeztem. Kész
    Te még a piros színről is megmagyaráznád hogy fehér
  • Pukkka
    Összekoccolt a lábuk, utána simán továbbemelte, és földbe állította.
    Az mondjuk véletlenül se zavarjon senkit, hogy ezt a tizit lerántás miatt fújták be, amivel részemről nem lenne semmi probléma. Max annyi, hogy a másik oldalon, az ilyen lerántásokat továbbintették...
  • 6unn3r
    Akkor le kéne venni a szemfedőt, mert tökéletesen látszik, hogy összekoccolt a lábuk.
  • Pukkka
    Na most ezen a videon pont annyi látszik, hogy hozzá sem ért, de köszi.
  • tobias88
    Csak a tisztánlátás végett, Ramos felrúgta Neymart:

• bacaelit
    Mást nem? Szánalom! Szerintem súlyos pénzeket tesznek el ezek a majmok!
  • bacaelit
    Bíró shit...
  • banok
    Real Madrid - Barcelona 3-4 ::: hosszú összefoglaló
  • REALista
    Undorító egy banda.És úgy látszik megtehetek bármit...
  • Pukkka
    Aszongya a játékvezetői bizottság vizsgálja CR és Ramos meccs utáni nyilatkozatait.
    Remélem a Valencia elleni bajnokin lesz alkalmam telibe verni valamelyik bizottsági tagot....
  • hugopareiros
    A korábbi meccsek. Mindenhol kiemelt csapat - ellenfél írásban van az eredmény. Nem hazai - vendég felállásban.
    _Real Madrid_ 8W 1D 0L
    Sevilla.....7-3 W
    Rayo........3-2 W
    Sociedad....5-1 W
    Almeria.....5-0 W
    Valladolid..4-0 W
    Osasuna.....2-2 D
    Valencia....3-2 W
    Celta.......3-0 W
    Espanyol....1-0 W

_Barcelona_ 7W 1D 1L
    Celta.......3-0 W