Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
"a több gyõzelem" <#fejvakaras>
31-31 gyõzelem, nem?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

horpeti
Én is ezt csinálnám, de ez az egy biztos, hogy nem lesz. Minden évben kellenek a vér/gazdaság-pezsdítõ igazolások, ebbõl élünk. 😊

SLICK
oké, bajnokok nem leszünk, de a meccset megnyerhetnénk :|

Voyager5
Miért nem nyertek? 😄 1-0 lett nem?
Amúgymeg pár hsz-el elõtte írtam, hogy azt a meccset talán behúzhattuk volna és akkor meglenne a bajnokság.
Nem lefitymáltam a csapatot csak azt mondtam, hogy a Barcelona _jobban megérdemli_ a bajnokságot. Ennyi.
miilann04
'2x oda-vissza vertek minket'
ha te ezt így láttad akkor én kérdezném meg, hogy milyen meccseket néztél, fõleg az elsõre gondolok
a több gyõzelem és több lõtt gól is mond azért valamit, nem kéne így lefitymálni

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Már akkor elment amikor megszerezték az elsõ gólt 😊

REAL MADRID

na most ment el végleg...
Voyager5
No offense de akkor nemtudom, Te milyen meccseket néztél.
2x oda-vissza vertek minket, mi meg jópár meccset csak mákkal hoztunk le.
1x kaptak csak ki az AM ellen, amikor a fél kezdõjük a padon csücsült.
Ráadásul több meccset is játszottak ugye a kupa+BL miatt.
Ehhez képest mi van a mérleg másik oldalán? 😄
A több gyõzelem meg a több rúgott gól 'oszt csókolom.
Mondtam hogy VdV fog betalálni többek közt 😄

Lcapitant
VdV szép volt!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ProGabe
na, VdV kúszva-mászva!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

madridos logomat gyorsan megcsináltam 😊

hajrá Madrid még összejöhet!

bakkerman
az elõny nálunk,de még van egy félidõ,a Valladolidnak kell a pont,szal nincs még lefútva,ti pedig ugye hátrányból általában 4-5 gólt lõttök 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lcapitant
én igazolnék 1 védõt, eladnám Gago/Granero egyikét, nem igazolnék mást és az edzõ is maradhat, de Mourinho is jöhetne. a csapattal nincs nagy baj, csak hagyni kell õket

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ProGabe
"fel a fejjel, jövõre más lesz!"

ja, a fél csapat, meg az edzõi kar, és kezdõdik minden elölrõl. nem marad edzõ, aki emlékeztetné a játékosokat, hogy milyen volt a szezon vége, hogy milyenek voltak a sikerek és a nehéz meccsek. nem lesznek játékosok, akik emlékeznének erre. viszont lesznek újabb csillagászati igazolások és f*sz vezetés

ezt kezdem nagyon unni 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lcapitant
😄😄

En Pelle helyeben az oltozoben azt mondanam hogy megy a Valadolid 2-vel 😄

REAL MADRID

Casillas
szerintem nem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Lcapitant
Hát ez a bajnokság eldõlt. remélem azért megfordítjuk a második félidõben meg az elsõ végén.
viszont a szezon végén a védelmünk teljesen összeesett, nemtudom mi van a srácokkal. csatár helyett védõ kellene nekünk.
fel a fejjel, jövõre más lesz!

be kell loni

REAL MADRID

Voyager5
Én tisztában vagyok vele, ha a Nou Campban nyertünk volna akkor talán mi lettünk volna a bajnokok. Madridban szarul játszottunk, de a Nou Campban még akár (kis túlzással) nyerhettünk is volna.
Ez a szezon a Classicokon dõlt el.
limperatore
hát ha 1x megveritek õket akkor most ti lennétek az elsõk

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
sport1en most megy 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Voyager5
Grat a Barcelonának a bajnoki címhez. Jobb teljesítményt nyújtottak a szezon során, jobban megérdemlik.
Valaki lökjön már egy mukodo streamet pls.

REAL MADRID

SLICK
bye bye :c

Rúgjunk már pár gólt ...

REAL MADRID

Megint kaptunk egy gólt, de ez kell minden meccsen. Ronaldo bepöccen, lõ 1-2 gólt, aztán Higu vagy Van der Vaart is és ennyi 😄

Burdi
de ezzz miii, megint így kell kezdeni ahhoz hogy nyerjünk,vagy mi?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

LasDen
BUUUUNDAAAA 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csak a szokásos formájukat hozták 😞

REAL MADRID

limperatore
jó nálatok mindig ez van 😄 kaptok egy gólt és lõtök 3-t ez miatt nem is izgulok(mert fogadtam -.-)

szép gólt kaptunk, viszont a 3 védõ az ott az mit csinált?
Vezet a Malaga :Asd Másik meccsen meg a Valladolid hibázza el a 101%-os helyzeteket.

REAL MADRID

REALista
Nah jól kezdõdik...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

banok
hoppá

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

http://veetle.com/view/index.html#4b8c2067e1b99

nézem is!

Ha nem tetszik nezed online.

REAL MADRID

Én pl kurvára nem vagyok kiváncsi a barca meccs 1 másodpercére se! Nem hiszem el hogy az utolsó fordulot igy elbasszák! Gratulálni tudok hozzáááá! Sport 1 en ez Sport 2 az , aztán majd én kapcsolgatom ha akarom!

kissé rickimartinos beütése van ettõl 😄
Pepe-nek milyen hajszerkezete van 😄DD

REAL MADRID

mivel még bõ negyedóra lesz a Hali-ZTE meccsbõl, mikor a Real és a Barca kezd, ezért max csúsztatva adhatnák valamelyiket, a SportM pedig olyan szinten gyerekcipõben jár, hogy kevesebb embernek van otthon, mint a Digisport, szóval hagy maradjon már meg minden a normális kerékvágásban...

amúgy veetle a haverod
miilann04
port.hu alapján csak egy nb1es öf. van, azt azért igazán adhatnák máskor.. fõleg hogy ha jól tudom ezért indítottak még egy csatornát sport m névvel, amiben az m nem mást jelöl minthogy magyar.
másrészrõl meg elvileg minden real és barca meccset leadnak teljes egészében.
na kevesebb mint fél óra a meccsig, minõségi mûködõ streameket a meccs elsõ pár percében szívesen vennék itt a topikban, mert nekem legkevésbé sincs kedvem a kapcsolgatáshoz.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

nos pl én vagyok olyan fasz, aki kíváncsi rá...

amúgy meg jó a körkapcsolás, megvan a maga feelingje
LasDen
van amit közvetíteniük kell....ha jól tudom....
amúgy jó pár éve volt ilyen az olasz bajnokságban is.....ide-oda ugráltak 3 meccs között...és nem volt olyan vészes...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
ki a fasz kiváncsi a hoki magyar focira?
Azért a Sport 1-tõl nem ezt vártam :|

Na olyan gólokat vártam volna Xabi-tól amit most lõtt De Rossi a Chievo-nak.

REAL MADRID

Voyager5
Nice!
soproniliga ftw <#idiota>
Forza Italia
aha

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Voyager5
Most ez komoly, hogy este a Sport1 váltogatja majd a 2 meccset?