Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Úgy értem, hogy Capello volt már nálunk edzõ, asszem.. és a legutóbbi fellépése. De lehet keverem a Milánnal, vagy Juvéval. 😄DD

Voyager5
Kakat nemfogja eladni Perez.
Egyik személyes kedvence, ráadásul már évekkel ezelõtt leszerette volna igazolni, nemtudom akkor miért hiúsult meg az üzlet.
Drenthét meg ja, általában a Juventussal hozzák szóba. Elég rossz idényük volt sajnos, és ha komolyan veszi a vezetés a dolgokat akkor ott bizony a fél csapatot lekéne cserélni. Szóval nembiztos, hogy ez csak pletyka.
LasDen
a Juve vinné....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Drenthe(??) volt a leglazább 😄 róla valami hír,hogy hova megy nyáron?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
A News of the World szerint Roman Abramovich rábólintott Carlo Ancelotti kérésére, s megpróbálja szerzõdtetni Kakát. Az egyetlen probléma a játékos vételára lehet, ugyanis a Chelsea a közelébe sincs annak a 67 millió eurós ajánlatnak, amiért végül Kaká a Real Madrid játékosa lett.

Nyet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Drenthe milyen keményen nézett ki 😄

SLICK
bazz ha nekem valaki így sikongatna, mint ott valamelyik liba, fejen rúgnám labdával 😄

Voyager5
Érkezés Malagára, CR-t majdnem fejbedobták egy ásványvizes palackkal 😄 <#idiota>
robotnyk
a Capelloval szerzett bajnoki cím, és az azt megelõzõ 2-3 hónap volt az utolsó bl gyõzelem óta a csapat fénypontja...
LasDen
legutóbb Schusterral nyertünk bajnokságot....elõtte volt Capello 😄

horpeti
Jah, én ezért sem vagyok annyira kiborulva, ennek a 2. helynek jobban örülök, mint a legutóbbi Capellos 1. helynek. Egyszerûen azt láttam, hogy szarul játszunk, aztán hopp, jéé, bajnoki cím.. vhogy nem volt szinkronban a kettõ. Most a bajnoki gyõzelem simán megérdemelt lenne a mutatott játék alapján, úgyhogy ha véletlenül megnyernénk, nem húznám a szám. 😄

De a 2. helyre sem húzom, viszont várom, hogy nyáron csak jobbak legyünk, ne rosszabbak. 😊

Jah, utálat nem kell, azért annyira nem unszimpi egyik csapat sem, hogy utálni kelljen. Ezért nem is értem, miért utálja valaki a Madridot. Szerintem az inkább csak irigység. 😊

bakkerman
idén viszont nagyon erõs ez a Real,valószínüleg 98 ponttal lesztek másodikok(kopp-kopp-kopp),és 1 ponttal kaptok ki a világ egyik,ha nem a legjobb csapatától 😊 zseniális szezon volt,mindkét csapat kitett magáért,és hogy a legvégén dõl el,az nagyon komoly! Nem utálom a Realt,inkább úgy fogalmaznék,bizonyos mértékû "nem szeretet" kell 😊 Sok sikert mára mindkét félnek,nyerjen a jobb!

horpeti
Hm, nem is vagyunk annyira szarok, ami a számokat illeti (elmúlt 5 év). Pedig a játék nem volt az igazi...

Rockynhooo
úgyúgy 😄 volt a Sztár sport meg a Bravo sport illetve a Mega sport 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Csabesz6
"Talán valami olyasmi volt, hogy a Sociedad vezetett pontokban, de az utolsó kört bukták, a Madrid meg nyert. Valami ilyesmire emlékszem. '

Nekem is ez rémlik, ráadásul én egy meccset sem láttam ilyen idõk táján, mivel nem volt kábel tv-nk.Sztár Sportból informálódtam elég sok ideig😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Voyager5
Én akkor azthittem, hogy csak másodikok leszünk, de már nemnagyon emlékszem a végére.
Talán valami olyasmi volt, hogy a Sociedad vezetett pontokban, de az utolsó kört bukták, a Madrid meg nyert. Valami ilyesmire emlékszem.
De húzós egy idény volt az biztos 😄
LasDen
a scoiedad is megérdemelte volna azt a bajnoki címet...persze nem bánom hogy így alakult 😄

Voyager5
Emlékszem arra az idényre 😄
A Real Sociedaddal versengtünk a bajnoki címért, és az is az utolsó körben dõlt el 😄. Senki nemgondolta volna, hogy pont a Sociedad.
Xabi akkoriban ott volt irányító, már-már úgy tûnt, hogy leigazoljuk aztán Perez belengetett.
Mondjuk abba a csapatba nem nagyon fért volna be.
robotnyk
Xabival az a baj, hogy nem 6 évvel ezelõtt vettük meg. azért is dühítõ, mert már ott tartott a marca, hogy nyomtatják a 4es számú Xabi Alonso mezeket, aztán mégsem kellett Perezéknek.
LasDen

szucsy89
valaki be tudna linkelni egy listát arról hogy a real madrid az eddigi pályafutása során (tehát megalakulásától kezdve) melyik évben hányadik helyen végzett a bajnokságban?

vagy legalább tud valaki olyat hogy nagyon lent voltak, vagy 10.hely körül voltak valamelyik évben? (akár nagyon régmúltra visszatekintve is)
miilann04
amugy én nem vagyok kibékülve még mindig vele. utolsó 1-2 hónapban elfogadhatóan játszott, elõtte végig gyenge volt, ennek ellenére mégis bérelt helye volt a csapatban, érthetetlen volt számomra. különben sem egy ifjú titán, 28 éves, idén 29 lesz. teljesen felesleges volt leigazolni, fõleg egy olyan posztra ahol már volt 3 kész játékosunk, szerintem nem sok javulást hozott. ahogy monoton írta, én is jóval több távoli lövést vártam tõle, mert azt legalább tényleg jól tudja. az egészet csak tetézi, hogy milyen baromira sokat fizettünk érte.. arbeloa sokkal sokkal hasznosabb igazolás volt, hatodannyi pénzért. egyáltalán nem bánnám azt se ha továbbállna, de ezt kizártnak tartom, a 4 vkpnek a csapatban sztem neki van a legbiztosabb helye.
pozitívum, hogy legalabb hazai játékos.
meg részben az õ leigazolásával (részben arbeloa leigazolásával+sok egyéb dolog közrejátszott) a liverpool annyira szétesett erre a szezonra, hogy csak a hetedik helyen végeztek.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
verekedés 😄

csak kíváncsi voltam ki hogy vélekedik mer spec én nem tudtam eldönteni h most jo volt vagy nem 😄

LasDen
mi lett volna ha nem??? 😄

Rockynhooo
na ennek örülök hogy megbékült mindenki Xabival. Remélem biztos a helye a csapatban.

ProGabe
én mindig is kiálltam Xabi mellett

Kaka egyébként csak szerintem fogyott le már-már ijesztõ módon!? vagy csak becsapott a közeli, amit láttam róla az elmúlt meccsen? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Szerintem azért teljes a keret, hogyha esetleg nyerjük a ligát akkor együtt tudjon ünnepelni a csapat.

Xabival kapcsolatban pedig, én személyszerint biztos voltam benne, hogy csak idõ kell a manusnak és jó lesz. Ugyanez igaz (lesz) Kakára is szvsz, csak kicsit kevesebb idõre gondoltam 😄.

Pellegrinit szerintem menesztik, sõt azt is megjósolom, hogy a jövõ héten 😄.
Ha viszont nemtudnak a helyére egy sztáredzõt hozni akkor teljesen feleslegesen küldik el. Szezon elején nemgondoltam volna, hogy az utolsó forduló dönt majd, és csak 1 pont lesz a hátrányunk...

Ha én lennék az edzõ (ami szerencsére nemigaz), akkor meccsenkét variálnám a vkp-k számát. Egy-egy gyengébb liga csapat ellen, biztos csak 1vkp-val állnék ki, míg a nehezebbek ellen 2-vel.
SLICK
ez most igaz, de ne feledjük Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo fal elég korrekt lenne. Csak Marcelo tanuljon meg védekezni. Bár a gólokat nem róla kaptuk, inkább középen hagytak ki Albiolék.

Ilyen védelem elé kell a 2 vkp.

REAL MADRID

SLICK
én még mindig jobnak látom az 1 vkp-s felállást Lassal. Igaz Alonsó kezdte összeszedni magát, és mint elõttem is írták, vártam tõle bombagólt én is. Leginkább a Lyon ellen BL-ben. Ugyebár általában akkor van meglepi, ha nem megy, de ezúttal nem jött össze. :|

horpeti
Xabi Alonsot elég visszafogottnak látom, alibi passz, stb., de a keresztlabdái, amikkel megy Arbeola, v. Ramos, azok még mindig jók. Meg védekezésben is ott van, ahol kell, végülis DMFet játszik. 😊

LasDen
ha folytatja ezt a tendenciát akkor jövõre egész jó lehet 😄

Rockynhooo
Jaja én is így látom. Elég gyatra volt szezon elején, aztán szezon végére már jobb , de szerintem még sokkal jobb lehet. És ja én is vártam volna tõle kb minden 5-6. meccsen valami nagy bomba gólt 😄

Egyetértek, gyengén kezdett de szezon végére hozta a formáját. De tõle több kapura lövést vártam volna 😞

REAL MADRID

LasDen
felemás....nem volt nagy szám, de voltak jó meccsei...😄

Rockynhooo
Kíváncsi vagyok hogy ki hogy vélekedik Xabi Alonso idei teljesítményérõl itt a topikban?

Ugye anno sokan nem örültek az érkezésének.

bakkerman
jövõre max egy 6. hely jöhet majd össze szvsz a Valenciának,jobb lesz az Atletico,a Villareal,és a Sevilla is!

LasDen
mekkora meglepetés lenne már ha maradna Pelle 😄 Ha Schusternak sikerült 😄

horpeti
Most már mindegy, ha marad Lass, a köv. edzõ majd remélhetõleg számít rá! 😊

miilann04
pepe és raúl sztem még ugyanugy sérült csak mivel nevezve lettek ezért egészségesnek tekintenek rájuk, több meccs már úgysincs szal a felépülés hossza is lényegtelen.
lassnak meg sztem annyira van/volt lumbágója mint nekem (nekem nincs.) nagyon nem örülök neki hogy pellegrinivel ilyen rossz a kapcsolata, fõleg, hogy ennyire nyíltan.

LasDen
'Jelenleg mindenki egészséges.'

ilyen is csak a szezon elõtt volt 😄

Voyager5
Pellegrini az egész keretet viszi Malagára.
Nyáron szétszedik a Valenciat, jövõre a 3-dik helyen álló csapat 40 ponttal lesz lemaradva. 😞

REAL MADRID

bírom az ilyen híreket, hivatalosan a klubok csak akkor tárgyalhatnak a játékossal, ha megegyeztek a tulajdonossal, anno ezért büntették meg Mourinhot meg a Chesleat, mikor találkoztak Ashley Cole-lal
miilann04
meg hogy higgyünk e minden pletykának.

SLICK
szombat, 09:43 - Valenciai hírek szerint David Silva és a Real Madrid között teljes a megállapodás, már csak a kluboknak kell egyezségre jutniuk. A Levante-EMV szerint 32 millió eurós vételárban állapodtak, amit játékosokkal csökkenthetnek.

YAY!!!!! Már csak az a kérdés, mely játékosokkal csökkentenék.

bakkerman
de minek? mindkét csapatban padolna,vagy mehetne kölcsönbe 10 évig...

Lcapitant
érdekes, fiatal, lehet nem bánnánk meg

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

kazai21
A Marca mai címlapja szerint a Real Madrid szeretné leigazolni Paulo Henrique Chagas de Limát, becenevén Gansót. A Santos 20 éves támadó középpályása már elmondta, hogy szeretne a két spanyol topcsapat egyikében játszani.

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
Jones Különleges Ügynök: "Maicon jól érzi magát az Internél, van egy kiváló elnök, egy edzõ, aki kedveli õt, és a feleségének is tetszik a városban. A jövõjével kapcsolatos minden döntés független az edzõ sorsától... de a labdarúgásban sosem állíthatunk valamit biztosan."