Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik személyes kedvence, ráadásul már évekkel ezelõtt leszerette volna igazolni, nemtudom akkor miért hiúsult meg az üzlet.
Drenthét meg ja, általában a Juventussal hozzák szóba. Elég rossz idényük volt sajnos, és ha komolyan veszi a vezetés a dolgokat akkor ott bizony a fél csapatot lekéne cserélni. Szóval nembiztos, hogy ez csak pletyka.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nyet...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De a 2. helyre sem húzom, viszont várom, hogy nyáron csak jobbak legyünk, ne rosszabbak. 😊
Jah, utálat nem kell, azért annyira nem unszimpi egyik csapat sem, hogy utálni kelljen. Ezért nem is értem, miért utálja valaki a Madridot. Szerintem az inkább csak irigység. 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nekem is ez rémlik, ráadásul én egy meccset sem láttam ilyen idõk táján, mivel nem volt kábel tv-nk.Sztár Sportból informálódtam elég sok ideig😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Talán valami olyasmi volt, hogy a Sociedad vezetett pontokban, de az utolsó kört bukták, a Madrid meg nyert. Valami ilyesmire emlékszem.
De húzós egy idény volt az biztos 😄
A Real Sociedaddal versengtünk a bajnoki címért, és az is az utolsó körben dõlt el 😄. Senki nemgondolta volna, hogy pont a Sociedad.
Xabi akkoriban ott volt irányító, már-már úgy tûnt, hogy leigazoljuk aztán Perez belengetett.
Mondjuk abba a csapatba nem nagyon fért volna be.
vagy legalább tud valaki olyat hogy nagyon lent voltak, vagy 10.hely körül voltak valamelyik évben? (akár nagyon régmúltra visszatekintve is)
pozitívum, hogy legalabb hazai játékos.
meg részben az õ leigazolásával (részben arbeloa leigazolásával+sok egyéb dolog közrejátszott) a liverpool annyira szétesett erre a szezonra, hogy csak a hetedik helyen végeztek.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
csak kíváncsi voltam ki hogy vélekedik mer spec én nem tudtam eldönteni h most jo volt vagy nem 😄
Kaka egyébként csak szerintem fogyott le már-már ijesztõ módon!? vagy csak becsapott a közeli, amit láttam róla az elmúlt meccsen? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xabival kapcsolatban pedig, én személyszerint biztos voltam benne, hogy csak idõ kell a manusnak és jó lesz. Ugyanez igaz (lesz) Kakára is szvsz, csak kicsit kevesebb idõre gondoltam 😄.
Pellegrinit szerintem menesztik, sõt azt is megjósolom, hogy a jövõ héten 😄.
Ha viszont nemtudnak a helyére egy sztáredzõt hozni akkor teljesen feleslegesen küldik el. Szezon elején nemgondoltam volna, hogy az utolsó forduló dönt majd, és csak 1 pont lesz a hátrányunk...
Ha én lennék az edzõ (ami szerencsére nemigaz), akkor meccsenkét variálnám a vkp-k számát. Egy-egy gyengébb liga csapat ellen, biztos csak 1vkp-val állnék ki, míg a nehezebbek ellen 2-vel.
REAL MADRID
REAL MADRID
Ugye anno sokan nem örültek az érkezésének.
lassnak meg sztem annyira van/volt lumbágója mint nekem (nekem nincs.) nagyon nem örülök neki hogy pellegrinivel ilyen rossz a kapcsolata, fõleg, hogy ennyire nyíltan.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
ilyen is csak a szezon elõtt volt 😄
REAL MADRID
YAY!!!!! Már csak az a kérdés, mely játékosokkal csökkentenék.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Mi equipo favorito: Real Madrid