Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
NAgyon dobáloznak a nevekkel😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Olyan ez mint a nyuszika meg a sapka esete vagy a haveroknál a "miért igyunk?" kérdéskör.
Del Bosquet is miért küldték el? Egy több sebbõl vérzõ Madriddal nyert BL-t úgy, hogy mindkét elõzõ döntõst olyan játékkal küldött haza, hogy csak pislogtam. Aztán jött a bajnokság, majd megint a BL, majd megint a bajnokság.
Utánna amit edzõ szinten mûveltek az a vicc kategóriában ugyan elment, de kínomban röhögtem csak. Egészen Capelloig.
Capello végre összeszedte a szezon végére a brigádot, és lehoztuk a ligát. Õt meg menesztették "csúnya játék" miatt, azthittem akkor szétverem a házat 😄 Ráadásul ezt a favágó Schustert nevezték ki, aki az égadta világon semmit se nyert volna, ha a Barcelona nem fog ki egy rossz idényt.
Szóval azt már sajnos megtanultam, hogy bárkit elküldenek bármilyen hülye indokkal. 😞
A hangsúly azon van, hogy Perez mennyire bízik a Portugálban, mert ha kitart mellette akkor elvileg minden adott a sikerhez. Ha viszont nem, akkor ugyanott vagyunk ahol voltunk, és akkor a jeget szerintem csak egy új elnök törhetné meg.
Amúgy szerintem nem lenne. Sokan csalódnának, de sokan meg fellélegeznének 😄. Eléggé szélsõséges karakter JM, vagy nagyon utálják, vagy csípik.
Én azért örülnék ha jönne, mert nekem egyik személyes kedvencem Capello és Del Bosque mellett. És fõleg azért mert _talán_ az érkezése jelenthetne végre már egy új korszakot, mert neki nemsokan dirigálnak.
Perez talán belátná, hogy a focit szakemberekre kell bízni, nem businessmanekre. Ráadásul a hírek szerint Valdano-t is "kikapcsolná", a Portugál érkezése, õt pedig rühellem 😊
De viszont bennem van a félsz is, hogy õ sem lenne képes itt azonnali csodákra, és menesztenék viszonylag gyorsan.
Akkor viszont lehetne várni a következõ elnök választásokig 😞
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.palermomania.com/read.php?id=16319&tipo=news
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fúvazz, Lampard se iratta be a srácokat, és Rooney se. 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
Mi equipo favorito: Real Madrid
Azt az alávaló mindenit...így kibújni a felelõsség alól....szutyok vezetésbe má....edzõ mellett nem ártana egy jó elnök sem....az a baj, hogy a sok hülye hír láttán nem tudok felhõtlenül nevetni rajtuk, mert ettõl a fasztól még az is kitellik, hogy szerzõdteti Cybertron legjobb játékosát, de aztán eladja mer sérült volt.....
Jó is lenne 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
hát, ennek nem örülnék. az utolsó meccsein már elég jól játszott Kaká, meg Cole sem fiatal már.... kár lenne érte
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Meccs utolsó perceiben volt.
REAL MADRID
Hamarosan kiderül mi lesz, elmaradt a mai (egyben utolsó) edzés a Valdebebas-on, lehet, hogy összeültek az idióták.<#idiota>#idiota>
én nem vagyok biztos benn, hogy Mourinho eljön az intertõl....úgyhogy ha nincs más akkor fel kell támasztani Miguel Munozt....😄
Ez nálam kb: Capello, Mourinho, Hiddink.
Persze vannak még mások is, de azok totál elérhetetlenek 😊
Viszont kinevezni Pellegrini helyett megint valaki noname edzõt totál felesleges.
Pellegrini a ligában jól teljesített de ez csalóka, mert ez a liga sajnos igen gyengécske 😞.
A kulcsmeccseket rendre buktuk, vagy szenvedéssel hoztuk le, az meg, hogy rúgunk egy kiscsapatnak 4-5-6 gólt engem nem hat meg különösebben, örülök neki, de ha pl egy Ath Bilbao ellen hazai pályán 70 percig szenvedünk (ebbõl kb 50 perc emberelõny) az azért gáz.
Az új edzõnek (ha lesz), szerintem a nagy nyomást is lekéne vennie a srácokról, mert érezhetõen sokszor ettõl görcsölnek be. Ha nyerünk az természetes, ha kikapunk akkor másnap az összes nyomorult média azzal van tele, hogy 250M euró és kikaptak és az edzõnek mennie kell blabla...
Amikor a Barcelona kinyalt az Inter ellen akkor érdekes módon csak hümmögöt a sajtó, ha mi kikaptunk akkor 50000 pt-s font-size-al jön le a lapokban, hogy úristen kikaptak...
Persze ez nyilván Perez hibája is, mert csillagászati összegekért igazol, és a sok okos csak annyit lát, hogy úristen mennyi pénz, akkor biztos marha jónak kell lenniük, meg ki sem kaphatnak..
Perez is ezeket a lóvékat invesztálhatná inkább utánpótlásba, és nem a saját dogmáit kergethetné minden nyáron.
Én a nyáron annyit csinálnék (az edzõ váltáson kívül), hogy hoznék egy irányítót középpályára, vagy Kakának kéne ezt valahogy bevállalnia, mert amúgy alkalmas rá.
Meg talán hoznék egy bal védõt, Marci szerintem a középpályán jobb. Ha Pellegrini megy, akkor még talán egy szélsõ jöhetne balra, de ez már nem olyan lényeges.
Támadó rész az fasza, ha mindenki marad oda nemkell senki.
El meg senkit sem adnék, max kölcsönbe mehetne 1-2 ember. Guti ugyan lefutott téma valószínûleg, de mást nem engednék el, csak ha nagyon menni akar.
Sorry a hosszú postért.
mert szerintem alapvetõ problémák vannak vele, elsõsorban a felállással, játék felfogással, de a cserékkel is..
ráadásul ezek olyan dolgok amik már szeptember óta kiderültek, és azóta se változott semmit.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
De ha most marad Pelle,akkro nem jön Murinho.Murinhot meg scak idén szerezhetjük meg most nyároon,jõvõre már nem.Interrel megnyert(Bl még nem) midnent,mos fog tovább állni!Nincs már motiváció ami OAlszországba tartsa! Egy Real az mindig motiváció!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
akkor már télleg biztos...most úgy vagyok vele, hogy nem bánnám ha maradna még 1 évet...😄