Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én örülnék neki, akármilyen gyík menyét kancsó ember, focizni azt nagyon tud
Ibra-t NE!

REAL MADRID

horpeti
Mondjuk a Madrid játékába inkább beleillene Ibra (kell egy tuti befejezõ csatár), mint a Barcáéba. Kiváncsi lennék rá. Mondjuk nem szeretem, de akkor muszáj lenne... és örülnék, amikor bevágja a gólokat, pl. az El Classicon. 😄

Oncsi
A The Sun szerint amennyiben a Barcelona kudarcot vall Villa ügyében, úgy Fernando Torrest próbálják meg leigazolni. Újabb csatár érkezése esetén Ibrahimovicot eladnák, akiért a Real Madrid is bejelentkezhet, hiszen Mourinho egyik kedvence és a klubnak van pénze megfizetni.

NAgyon dobáloznak a nevekkel😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

horpeti
Jah, persze. Del Bosquet legalább itt volt jó pár idényt, szép idõk voltak. Jó lenne pl. Murinho, legalább 2-3 évig. Talán megtalálná a számítását itt Spanyolországban, aztán mehetne át Portugáliába. 😊 Addig lennének megint szép évek, úgy érzem.

Voyager5
Ezzel meg azért kell vigyázni mert ezek a címeres idióták bárkit képesek elküldeni bármilyen indokkal.
Olyan ez mint a nyuszika meg a sapka esete vagy a haveroknál a "miért igyunk?" kérdéskör.
Del Bosquet is miért küldték el? Egy több sebbõl vérzõ Madriddal nyert BL-t úgy, hogy mindkét elõzõ döntõst olyan játékkal küldött haza, hogy csak pislogtam. Aztán jött a bajnokság, majd megint a BL, majd megint a bajnokság.
Utánna amit edzõ szinten mûveltek az a vicc kategóriában ugyan elment, de kínomban röhögtem csak. Egészen Capelloig.
Capello végre összeszedte a szezon végére a brigádot, és lehoztuk a ligát. Õt meg menesztették "csúnya játék" miatt, azthittem akkor szétverem a házat 😄 Ráadásul ezt a favágó Schustert nevezték ki, aki az égadta világon semmit se nyert volna, ha a Barcelona nem fog ki egy rossz idényt.
Szóval azt már sajnos megtanultam, hogy bárkit elküldenek bármilyen hülye indokkal. 😞
horpeti
Azért kell a világ legjobb edzõjét idehozni, hogy ne irányíthassák bábként. Murinho nem fogja a nevét adni a bábsághoz, az tuti. 😄

Voyager5
Ez benne van, tudom jól. Nagyon csúfos vége is lehet az érkezésének, de most õszintén nemtudok még egy olyan edzõt mondani aki megtörhetné ezt a Perez-Valdano kiskirályságot.
A hangsúly azon van, hogy Perez mennyire bízik a Portugálban, mert ha kitart mellette akkor elvileg minden adott a sikerhez. Ha viszont nem, akkor ugyanott vagyunk ahol voltunk, és akkor a jeget szerintem csak egy új elnök törhetné meg.
pont ez lenne vele a gond, hogy most oké, hogy szép és jó így elképzelni, de mikor ott lenne madridban és ugyanúgy bábként akarnák irányítani, mint az eddig edzõket... akkor jönne a hiszti, a durcizás meg a lázongás :S
oda tuti nem menne még egy darabig
Voyager5
Mé' pont a City? 😄
Amúgy szerintem nem lenne. Sokan csalódnának, de sokan meg fellélegeznének 😄. Eléggé szélsõséges karakter JM, vagy nagyon utálják, vagy csípik.
Én azért örülnék ha jönne, mert nekem egyik személyes kedvencem Capello és Del Bosque mellett. És fõleg azért mert _talán_ az érkezése jelenthetne végre már egy új korszakot, mert neki nemsokan dirigálnak.
Perez talán belátná, hogy a focit szakemberekre kell bízni, nem businessmanekre. Ráadásul a hírek szerint Valdano-t is "kikapcsolná", a Portugál érkezése, õt pedig rühellem 😊
De viszont bennem van a félsz is, hogy õ sem lenne képes itt azonnali csodákra, és menesztenék viszonylag gyorsan.
Akkor viszont lehetne várni a következõ elnök választásokig 😞
horpeti
Nem tudod véletlenül az eheti lottó nyerõszámokat? priviben pls. 😄

Csak Spanyolország után megy vissza Angliába. 😊 De lehet elõbb a Portugál válogatottnál lesz. És akkor sem a City-hez megy hanem a United-hez 😄

REAL MADRID

horpeti
Guardiola nem bírt ellenállni a City csábításának, és vitte magával legkedvesebb játékosát, Messit is. 😄D

bakkerman
szerintetek lenne botrány,ha egyszercsak jönne a hír,hogy Mourinho a City új menedzsere? 😄DDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
Mourinho már biztos, hogy lelép az Intertõl.

http://www.palermomania.com/read.php?id=16319&tipo=news

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Voyager5
Nem mostanság volt, az biztos 😄
Ált. suliról annyit tudok, hogy "járni kell" 😄DDD
LasDen
akkor még az angol bajnokságot is megnyernénk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aha Perezt a padra! Most mutasd meg 😄

REAL MADRID

LasDen
legyen spanyol edzõnk...😄 Irureta vagy valaki...nemtom...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Jaja, látjátok a zseniális újságíró elmét. Ha valaki nem iratja be a gyerekeit a suliba, akkor tuti Madridba igazol! 😄DD

Fúvazz, Lampard se iratta be a srácokat, és Rooney se. 😄

ProGabe
oly' rég, hogy lassan õ is viheti a kölkeit mindenféle beírogatásra 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

te is jó régen voltál már iskolás 😄
Voyager5
Ja jólvan, azthittem, hogy valahogy augusztusban. 😄
Am ha a kis José fel annyira jó mint a papa akkor jöhet õ is a padra 😄

REAL MADRID

LasDen
most kell igen....van itt egy óvoda a közelben és ott is mostanában kell beíratni a kis kölköket...a sulikban is június körül szokott lenni a beiratkozás....de ez változó 😄

Meg kellene szüntetni ezt az elnök és az edzõ közötti még egy ember rendszert.

REAL MADRID

Voyager5
Lehet, hogy hülyének fogok tûnni, de már akkor bekell iratni a gyereket a suliba mikor még véget sem ért?
kazai21
Az olasz sportsajtó szerint José Mourinho nem íratta be gyermekeit jelenlegi iskolájukba, ami szintén arra utal, hogy a portugál hamarosan Madridba igazol. Mourinhónak egyébként két gyermeke van: a 10 éves Matilde és a 6 éves José.

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
Florentino Perez: "Pellegrini? Valdanót kérdezzék, õ hozta." Egy neve elhallgatását kérõ vezetõségi tag szerint: "Pellegrini egy kiváló edzõ, de ennek a csapatnak a trénerétõl mindig is többet várnak el, vannak bizonyos szabályok".

Azt az alávaló mindenit...így kibújni a felelõsség alól....szutyok vezetésbe má....edzõ mellett nem ártana egy jó elnök sem....az a baj, hogy a sok hülye hír láttán nem tudok felhõtlenül nevetni rajtuk, mert ettõl a fasztól még az is kitellik, hogy szerzõdteti Cybertron legjobb játékosát, de aztán eladja mer sérült volt.....

de nekünk is csak azért, mert otthon lesz...
gabi89
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1>
Jó is lenne 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

LasDen
jövõ hét szombaton....a Bayern visszamondta, mert nincs kedvük hozzá és mi voltunk az egyetlen csapat akinek belefért az idejébe....

szabii98
HALA MADRID😄DDD

Mikor lesz a kövi meccs?

I met God. She's black

Lcapitant
kiváncsi leszek ki lesz az új edzõ mert a "Pelle korszaknak" vége

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

horpeti
Hát bekaphatnák a fxt, ha Kakát eladnák! :SS

Lcapitant
hétfõ, 14:45 - A Chelsea a hírek szerint 40 millió fontot (46 millió eurót) ajánl a Real Madridnak Kakáért. Az Italpress szerint a spanyolok nem zárkóznak el a tárgyalásoktól, ha az átigazolásba Ashley Cole-t is bevonják.

hát, ennek nem örülnék. az utolsó meccsein már elég jól játszott Kaká, meg Cole sem fiatal már.... kár lenne érte

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Valaki tudna linkelni videót arról amikor a Malaga elnöke megkapja a hírt, hogy a Valencia vezetést szerzett a Tenerife ellen? 😄

Meccs utolsó perceiben volt.

REAL MADRID

Voyager5
😄 Nem is rossz ötlet 😄
LasDen
legyen Valdano az edzõ...legalább õt is kirúgják akkor 😄

Voyager5
Na ja, de Hiddink is 1 évet kapott, azóta meg eltelt tizen valahány év, õ is fejlõdött ez idõ alatt.
Hamarosan kiderül mi lesz, elmaradt a mai (egyben utolsó) edzés a Valdebebas-on, lehet, hogy összeültek az idióták.<#idiota>
LasDen
Hiddinkkel is csak egy világkupára futotta....pedig az a csapat elõtte BL-t nyert....
én nem vagyok biztos benn, hogy Mourinho eljön az intertõl....úgyhogy ha nincs más akkor fel kell támasztani Miguel Munozt....😄

Voyager5
Abban az esetben hagynám Pellegrinit a padon, ha egyetlen sztáredzõ sem érhetõ el.
Ez nálam kb: Capello, Mourinho, Hiddink.
Persze vannak még mások is, de azok totál elérhetetlenek 😊
Viszont kinevezni Pellegrini helyett megint valaki noname edzõt totál felesleges.
Pellegrini a ligában jól teljesített de ez csalóka, mert ez a liga sajnos igen gyengécske 😞.
A kulcsmeccseket rendre buktuk, vagy szenvedéssel hoztuk le, az meg, hogy rúgunk egy kiscsapatnak 4-5-6 gólt engem nem hat meg különösebben, örülök neki, de ha pl egy Ath Bilbao ellen hazai pályán 70 percig szenvedünk (ebbõl kb 50 perc emberelõny) az azért gáz.
Az új edzõnek (ha lesz), szerintem a nagy nyomást is lekéne vennie a srácokról, mert érezhetõen sokszor ettõl görcsölnek be. Ha nyerünk az természetes, ha kikapunk akkor másnap az összes nyomorult média azzal van tele, hogy 250M euró és kikaptak és az edzõnek mennie kell blabla...
Amikor a Barcelona kinyalt az Inter ellen akkor érdekes módon csak hümmögöt a sajtó, ha mi kikaptunk akkor 50000 pt-s font-size-al jön le a lapokban, hogy úristen kikaptak...
Persze ez nyilván Perez hibája is, mert csillagászati összegekért igazol, és a sok okos csak annyit lát, hogy úristen mennyi pénz, akkor biztos marha jónak kell lenniük, meg ki sem kaphatnak..
Perez is ezeket a lóvékat invesztálhatná inkább utánpótlásba, és nem a saját dogmáit kergethetné minden nyáron.
Én a nyáron annyit csinálnék (az edzõ váltáson kívül), hogy hoznék egy irányítót középpályára, vagy Kakának kéne ezt valahogy bevállalnia, mert amúgy alkalmas rá.
Meg talán hoznék egy bal védõt, Marci szerintem a középpályán jobb. Ha Pellegrini megy, akkor még talán egy szélsõ jöhetne balra, de ez már nem olyan lényeges.
Támadó rész az fasza, ha mindenki marad oda nemkell senki.
El meg senkit sem adnék, max kölcsönbe mehetne 1-2 ember. Guti ugyan lefutott téma valószínûleg, de mást nem engednék el, csak ha nagyon menni akar.
Sorry a hosszú postért.
horpeti
Úgy tûnt, Dudek a nagyon team buildinges, a motivációt meg Ronaldo adja a meccsen. 😊

SLICK
osztom a véleményed. Szerintem, nem tud kellõ motiváltságot adni a fiúknak.

miilann04
de amugy akik szeretnék hogy maradjon pellegrini még egy vagy akár több évre, õk mire számítanak?
mert szerintem alapvetõ problémák vannak vele, elsõsorban a felállással, játék felfogással, de a cserékkel is..
ráadásul ezek olyan dolgok amik már szeptember óta kiderültek, és azóta se változott semmit.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Oncsi
Nem bánnám ,ha maradna Pelle,mert bajnokságban angyon jól szerepeltünk,voltak szép játékok..Bl-bõl kiestünk,de nem Pelle miatt,azt hogy Higany meg CR kihagyott mindent,arrõl nem õ tehet. Ha tovább emgyünk onan meg bérmi lehet! Kupában meg 100 évente van egy iylen hoyg egy harmadosztályu csapat 4-0-val hazaküld.
De ha most marad Pelle,akkro nem jön Murinho.Murinhot meg scak idén szerezhetjük meg most nyároon,jõvõre már nem.Interrel megnyert(Bl még nem) midnent,mos fog tovább állni!Nincs már motiváció ami OAlszországba tartsa! Egy Real az mindig motiváció!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

én még most sem tartom hûdejó edzõnek, de még egy évet megérdemelne mindenféle kötekedés nélkül, nem hiszem, hogy csak egy pofont adnánk a szarnak
LasDen
- Jorge Valdano: "A kispadon és a keretben is lehet változás. Tavaly elkezdtünk egy projektet; sok változás volt, és idén is lesz. Az edzõ ügyét a klubon belül vitára bocsátjuk, és meglátjuk majd, hogy miként döntünk."

akkor már télleg biztos...most úgy vagyok vele, hogy nem bánnám ha maradna még 1 évet...😄

Casillas
akkor még mentek a meccsek, 31-30 volt ide

Vivimos por ti, vence por nosotros.