Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
pontosan ezt írta õ is, hogy ez lóf*sz, semmit sem ér. sajnos kétcvsapatos lett a spanyol bajnokság, ez ellen valamit tenni kell(ene)

lehetne mondjuk kisteleki az lfp elnök 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oziris666
de itt 2van nem 4-5😄

Oncsi
" hét " az hát akart lenni nem?😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Lcapitant
hét Vdv ér annyit mint Granero

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
pont, hogy nem hiányozna innen...

LasDen
ilyen baromságokat ne mondjon hogy akkor van persie jöjjön ide...😄 nem kell az a kórházak réme....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oncsi
Van der Vaart: "Van Persie a barátom, és nagyon szeretne ismét velem játszani, még Wengert is kérte, hogy igazoljon le. Komolyan fontoltam a lehetõséget, de megváltozott a helyzetem és maradtam. Még mindig szívesen játszanék vele, de ez csak akkor lehetséges, ha Madridba igazol..."

Remélem maradsz VdV😊

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

LasDen
én úgy döntöttem szombaton a partjelzõknek fogok szurkolni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ott is ugyanúgy van 4-5 top csapat, meg egy halom töltelék, akikbõl soha nem lesz semmi, meg csak azok férnek be, akik a nagyoknak már nem kellenek...
Rockynhooo
ez a Mourinho topik vagy mifene ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Jó hagyjuk már ez a premier líges szöveget 😄 nagyon unalmas már 😄 el sem kell mondani tudjuk fejbõl 😄

horpeti
José kap egy kis ízelítõt Madridból.. Remélem megtetszik neki, és "haza" se repül. 😄 Remélhetõleg már hozza a csomagjait is. 😄

No de azért méltón búcsúzzon el az Intertõl.

Így, hogy jól erõsít a Barca (a Valencia meg gyengül), talán még több motivációja lesz idejönni.

Voyager5
Ettõl nem kell félnie, mert a madridi közönség utálja a Bayernt, és tudják jól, hogyha az Inter nyer akkor jelentõsen megnõ annak az esélye, hogy JM idejön.
LasDen
inkább mint a Bayernt....pfhej...😄

kazai21
José Mourinho: "Hogy mit üzenek a Real Madrid szurkolóinak? Lelkesítsék és támogassák szombaton az Intert!"

<#eljen><#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

WuFraZselic
na jah... no meg a másik, hogy 96 ponttal másodiknak lenni egy vicc. ez nem azt jelenti számomra, hogy mennyire erõs a la liga, épp az ellentettjét. A 3. 25 ponttal lemaradva, etc

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
Az elejére csak annyit,h mi a Premier League-ben szereztünk 103 gólt... nem lehet a két ligát összehasonlítani..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
konkrétan ez a helyzet most...ennyi...ebbe nem igazán lehet belekötni...

Megnyertem a spanyol ligát meg a kupát is Madriddal FM2010ben. Szerintem legyek én a Real Madrid új edzõje<#miaz><#vigyor3>

Voyager5
Én ezt pofázom hónapok óta 😄
Rockynhooo
Vannak benne nagyon jó gondolatok:
Lass-t tegyék helyre és legyen a középpálya alapembere
Ilyen tehetségeket mint Granero és Benzema ne kúrjanak el
Kakát rázzák gatyába 😄

A Raúlos dolog szomorú de hát egyszer be fog következni.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Ez nagy fogás a Barcának. 😊 Francba, még a végén Barca drukker leszek. 😄

Lcapitant
ha Benzema többet játszana jobb lenne sztem. meg sokkal fiatalabb mint Villa, elõtte a jövõ.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rockynhooo
egyetértek... nevetséges... ezzel nem a Franciát akarom ledegradálni.

miilann04
ez nem így van. mi tavaly már megállapodtunk a valenciával 35millás vételárban villáról, ugyebár tavaly azért is akartak kiárusítást tartani, mert nem volt pénzük, csak aztán találtak vmi befektetõt és kihátráltak, ennyi történt. meg nem mellesleg ahányszor felmerült villa neve a reallal kapcsolatban mindig elõkerült egy sztori miszerint raúl rossz néven venné ha a csapatba kerülne, és nevezhettek naívnak, de szerintem van igazság alapja.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

REALista
Ennyi...😊
Szerintem sincs szükség Villa-ra sõt igazából senkire ha mindenki marad a csapatnál.A védelem is kezd összeállni ha nem bolygatják meg a nyáron akkor a következõ szezonra végre lehet egy tényleg ütõképes és masszív védelmünk...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Voyager5
És ha jött volna?
Akkor Higuain végigpadozta volna a szezont? Vagy õ?
Pellegrini csak akkor merte meghúzni a 3 csatárt, ha baj volt.

Villában van még 3-4 jó szezon, ellenben Benzemában legalább 2x ennyi.
Meg kell nevelni, hogy ne kurvázzon (vagy ne tudódjon ki 😄) , játszatni kell, elõsegíteni a beilleszkedését és jó lesz õ.
Neki az volt a lényeg hogy maradjon Spanyolországban és Top csapatban játszon.

REAL MADRID

hedonist
Sztem ez Villa-n is múlt, asszem õ kifjezetten barca játékos akart lenni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Forza Italia
most erre nem tok mit írni.Ennyi esze volt Pereznek. Pedig sokáig úgy tûnt h Real játékos lesz de inkább Karim kellett neki.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nekünk ennyit nem ért meg tavaly, inkább vettünk egy Benzema-t.

REAL MADRID

eZo
szerda, 12:47 - Hivatalos: David Villa az FC Barcelona játékosa! A korábban a Real Madrid által is megkeresett játékos négy évre bruttó 7 millió eurós fizetésért ír alá, vételára tisztán 40 millió euró, s pénteken mutatják be.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

bakkerman
igenis számít,hiába kedvenc csapatomban játszik,emberileg egy nulla,és a Barca keretébõl õ az EGYETLEN,akit jövõre nem szeretnék grántávörös-kék mezben látni!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Én az ESPN-t szoktam nézni. Elég részletes.
Rockynhooo
Ha már így kitértem Xabira akkor annyit még hozzátennék, hogy Benzema se mutatott oly sokat sõt... tõle sokkal többet vártam volna. Jo oké fiatal meg minden , de ...

valaki tudna linkelni egy táblázatot amin rajta van az összes játékos , az idén szerzett góljainak számával ? (bajnoki gólok , BL , Kupa) tehát így összességében amit tétmeccsen elértek.

SLICK
de van jó is, de nem írok megint 8 oldalt 😄

Lcapitant
Ibrának nem annyira fekszik a spanyol foci, mint az olasz. nekem is unszimpatikus. nem kellene a Madridba

jó hát neked senki sem jó... 😄
SLICK
ja csak ezt láttuk Ibrától... Egy rakás fos az az ember.

és?????? te fogsz velük haverkodni? nem értem, hogy mi a franc köze van bárkinek is ahhoz, hogy milyen ember, ha a pályán odateszi magát és szarja a gólokat...
Casillas
arra próbáltam célozni, hogy mindhárom ugyanolyan cigány, de ezek szerint csak nekem számít, hogy normális, szerethetõ játékosok legyenek a keretben, én kérek elnézést tényleg

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Hát Balotellinek nem kicsit örülnék 😄

REAL MADRID

Voyager5
Úgynéz ki, hogy David Villat leigazolta a Barcelona. 42-45M euró körüli összeget adnak érte a Valenciának, és 4 éves szerzõdést fog aláírni évi 7M euróért.
A játékost már akár pénteken bemutathatják.

Ez azért elég jelentõs igazolás, nem kicsit erõsödtek vele a katalánok.
Voyager5
Most elképzeltem Zidane-t a kispadon, Materazzit meg a kezdõben 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem tudom, hogy ez most hogy jön ide, de biztos...
Casillas
észnél legyetek már <#wow3> balotelli meg materazzi még nem kéne mellé esetleg? <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
Zidanenak van már edzõi papírja??? ha van, legyen õ az edzõ 😄

Jó legyen, de duzzogva. <#vigyor1>

REAL MADRID

bakkerman
<#mf2><#nevetes1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!