Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#56365: vele szvsz nagyon jól járnátok,alacsony,zömök,jó kötésû gyerek,és rohadt technikás! lehet megjön Perez esze? 😄 Di Maria,Tevez,Maicont is akarja,mi van vele? 😄DD elkezd posztra igazolni
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az eddigi noob edzõk elõtt verhette magát, de JM-nek a cipõfûzõjét sem kötheti be, és ezt jól tudja õ is 😊
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
persze, hogy nem õ a legjobb, mert õt nem írányíthatod és szarik a fejedre 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
viszont Gago játéka nem tetszik, lehetne inkább Lass, meg Graneronak sem fekszik nagyon nálunk
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
foci 24 😊
marcelonak is állat lövése vannak, csak attól még ugyanugy legkevesebb 1 gólt kapunk meccsenként.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem úgy értettem, hogy szar játékos lenne, csak szerintem eléggé overrated, jobbnak tartom Robbent, Sneijdert és Van der Vaartot is abból a korosztályból, bosszantott is, mikor az elsõ kettõt eladtuk
Vivimos por ti, vence por nosotros.
na jól van, legalább a csapatnál is azon a véleményen vannak, mint amit írtam az #56292-ben <#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
pár éve simán elleneztem volna Mourinhot, de azóta eléggé megbékéltem vele, úgyhogy örülök neki hogy jön, de szerintem Gerrard leigazolását nem kéne most erõltetni, az viszont szintén remek hír hogy Ribéry hosszabbított, így attól se kell tartani, hogy õ idejön
Kolarovot nem láttam még játszani, viszont szerb válogatott, úgyhogy olyan rossz védõ nem lehet szvsz
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mi equipo favorito: Real Madrid
Mondjuk az lesz a kopp, ha nem a Madridba jön. Bár valszeg már annyira nyomva van a média által, hogy nem is mehetne máshová.. 😄
de ha sneijder nyer, akkor mourinho is nyer, és ha mourinho nyer akkor minden további nélkül ott hagyhatja az intert, mert neki meg olyan záradék van a szerzõdésében hogyha bl-t nyernek továbbállhat <#gonosz1>#gonosz1>
#56342: a lazio szerb balhátvédje, 24éves, ha minden igaz megy most a vbre is, játéktudásáról nem tudok semmit, mert ilyen alantas dolgokat minthogy olasz bajnokság én nem követek figyelemmel, de ha mourinho figyeli és olyannyira jónak találja h követeli a leszerzõdtetését gondolom tud valamit.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
/madridista/
Na hasonló követeléseket kellett volna kérnie Pellegrininek is.
REAL MADRID
Mi equipo favorito: Real Madrid
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D