Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
gondolom nem érdekel de már tavaly is posztra igazoltunk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
#56373: lacio xdddd
#56365: vele szvsz nagyon jól járnátok,alacsony,zömök,jó kötésû gyerek,és rohadt technikás! lehet megjön Perez esze? 😄 Di Maria,Tevez,Maicont is akarja,mi van vele? 😄DD elkezd posztra igazolni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Jólvan, Valdano bevan fosva, mert ha létrejön ez a Mourinho-Pellegrini csere az akár az állásába is kerülhet.
Az eddigi noob edzõk elõtt verhette magát, de JM-nek a cipõfûzõjét sem kötheti be, és ezt jól tudja õ is 😊
Lcapitant
nemtom de sztem Valdano jó nagy sz@r

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

hat ja 😄D
LasDen
Jorge Valdano: "Mourinho a világ legjobb edzõi között van, de nem õ a legjobb, vannak mások is. (...) Miért kellett volna a Real Madridnak megbánni Sneijder és Robben eladását? Az õ helyükre érkezett Ronaldo és Kaká, két komoly befektetés."

persze, hogy nem õ a legjobb, mert õt nem írányíthatod és szarik a fejedre 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
sztem VdV nem rossz
viszont Gago játéka nem tetszik, lehetne inkább Lass, meg Graneronak sem fekszik nagyon nálunk

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
hát én a foci 24-es hírekben nem sok realitást látok 😄

bocs.
foci 24 😊
miilann04
jobban örülnék ha inkább védekezni tudna...
marcelonak is állat lövése vannak, csak attól még ugyanugy legkevesebb 1 gólt kapunk meccsenként.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

horpeti
Lacioban sokat láttam, nagyon fasza.. Olyan lövései vannak, mint állat. 😄

miilann04
forrás?

WuFraZselic
azért jön 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szerintem fake, annyit Perez se adna érte.

REAL MADRID

Rockynhooo
ilyenek után sosem értem hogy Robben hogy csak huszon pár misi volt...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

van píízzzz 😄
limperatore
45 millió 😄😄:😄 ÚRISTEN

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

nem lenne rossz, de nem sok értelmét látom
Állítólag Tevez napokon belül aláírhat a Real Madridhoz! Az angol Manchester City argentín válogatott támadó középpályásáért 45 millió eurót fognak fizetni a spanyolok. A 26 éves Tevez három évre ír majd alá a királyi klubhoz.
speciel a Robben-Ribery páros istenkirály együtt, én azt nem értem, hogy vdV miért van túlhypeolva, fullra nemkell õ ebbe a csapatba, egy olyan közepes olasz vagy angol csapat húzóembere lehetne, de semmi többre nem képes
Casillas
nem konkrétan csak most van baj vele, sosem örültem, mikor szóba hozták velünk, mert én személy szerint nem szeretem <#nemtudom>
nem úgy értettem, hogy szar játékos lenne, csak szerintem eléggé overrated, jobbnak tartom Robbent, Sneijdert és Van der Vaartot is abból a korosztályból, bosszantott is, mikor az elsõ kettõt eladtuk

Vivimos por ti, vence por nosotros.

most mi a baj Riberyvel?
Casillas
Ibrahimovic ügynöke felajánlotta a Barcelona csatárát a Real Madridnak, a klub azonban a játékos elõtörténetét ismerve rögtön visszautasította: "Köszönjük, de nem."

na jól van, legalább a csapatnál is azon a véleményen vannak, mint amit írtam az #56292-ben <#hawaii><#hawaii><#hawaii>

pár éve simán elleneztem volna Mourinhot, de azóta eléggé megbékéltem vele, úgyhogy örülök neki hogy jön, de szerintem Gerrard leigazolását nem kéne most erõltetni, az viszont szintén remek hír hogy Ribéry hosszabbított, így attól se kell tartani, hogy õ idejön

Kolarovot nem láttam még játszani, viszont szerb válogatott, úgyhogy olyan rossz védõ nem lehet szvsz

horpeti
Hajrá Inter! <#idiota> 😄

miilann04
és én mit írtam? <#gonosz1>

limperatore
bl gyõzelem esetén mourinho ingyen mehet

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

és pl a MU? -.-
bakkerman
am pont került a Ribery-Real ügyre is,a francia szombaton ír alá ismét a Bayernnel,évi 10milliós fizuért. Maga Ribery,és Beckenbauer is megerõsitette a hírt. Azért nem semmi pénzt fog keresni 😮

bakkerman
mert még két álma van: spanyol bajnoki cím(ugye hozzánk nem jöhet,más csapat meg nem lesz bajnok pár évig a Realon,és a Barcán kívül),és a portugál szövetségi kapitányság 😊

miilann04
ja. pont.

akkor pedig meg lett válaszolva és igen, csapatról volt szó
miilann04
focicsapatról.

ahha, akkor a szupercsapat -.-
miilann04
csapatról volt szó.

LasDen
fradi...

miilann04
menni mehetne, de mondj nekem egy csapatot ahova menne.

miért ne mehetne máshova?
kazai21
Mourinho: Én 100%-ra mondhatom, hogy akarom edzeni a Real Madridot, de hogy jövõre vagy azután, azt nem tudom megmondani.

Mi equipo favorito: Real Madrid

horpeti
Komolyan van ilyen záradék Murinho szerzõdésében? Akkor az Cool. 😄

Mondjuk az lesz a kopp, ha nem a Madridba jön. Bár valszeg már annyira nyomva van a média által, hogy nem is mehetne máshová.. 😄

miilann04
Az AS szerint Sneijder szerzõdésében van egy olyan záradék, hogy BL-gyõzelem esetén a 15 millió eurós vételára mellett további 3 millió eurót kell az Internek fizetnie (Robbennél nincs ilyen kitétel). A Madrid ezt a pénzt Mourinho kivásárlására (8 millió helyett csak 5 millió) fordítaná.

de ha sneijder nyer, akkor mourinho is nyer, és ha mourinho nyer akkor minden további nélkül ott hagyhatja az intert, mert neki meg olyan záradék van a szerzõdésében hogyha bl-t nyernek továbbállhat <#gonosz1>

#56342: a lazio szerb balhátvédje, 24éves, ha minden igaz megy most a vbre is, játéktudásáról nem tudok semmit, mert ilyen alantas dolgokat minthogy olasz bajnokság én nem követek figyelemmel, de ha mourinho figyeli és olyannyira jónak találja h követeli a leszerzõdtetését gondolom tud valamit.

Elírás. Kolarov akar lenni.

REAL MADRID

Ki az a Koralov?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

A Mundo Deportivo szerint Mourinho Perezzel vagy Jose Angel Sanchezzel szeretne közvetlen viszonyban lenni. Maicon és Koralov szerzõdtetése kötelezõ. A keret és a sajtó ügyében teljes döntési jogkört kér. Mindkét fiatal csatárra számít. Jelentést kér a kölcsön- és ifijátékosokról is.
/madridista/

Na hasonló követeléseket kellett volna kérnie Pellegrininek is.

REAL MADRID

LasDen
az újságok már nagyon madridban látják JM-t....legalább 2003 után végre megint kompetens edzõ lesz a csapat élén...mondjuk én már azon is gondolkodtam mi lesz ha elmegy 😄

kazai21
A Corriere dello Sport szerint az Inter korábbi szerb játékosa, és Mancini alatt a csapat másodedzõje, Sinisa Mihajlovic lesz a klub új edzõje. A távozó José Mourinho helyére pályázó trénert akár már kedden bemutathatják, ami egyben azt is jelentheti, hogy jövõ héttõl Mourinho a Madridé.

Mi equipo favorito: Real Madrid

horpeti
Ez jó, akkor remélhetõleg marad Kaka. 😄

Rockynhooo
ámen 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Burdi
csütörtök, 22:44 - Franck Ribery a Bayern München játékosa marad, a francia klasszis ugyanis a Bajnokok Ligája döntõt követõen aláírja 2015-ig szóló kontraktusát a bajorokhoz.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Casillas
hét Granero sem ér annyit mint VdV

javítva 😊

LasDen
vagy perez minden csapatnak ad pénzt hogy tudjanak venni játékosokat...kívéve a valencia...elõbb elhozzuk Silvát aztán kaphatnak pénzt 😄