Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Gaspart nem akar megint elnök lenni a Barcelonánál? 😄
Habár sz@r lenne mert kiesnének és nem lenne ellenfél :/.
kazai21
Joan Gaspart: "Mint culé azt kívánom, hogy Mourinho bukjon meg és legyen rengeteg problémája Madridban. Ugyan jó kapcsolatban vagyok vele, de nem tetszik nekem, hogy elment a Madridhoz. Remélem kiesnek a másodosztályba."

<#idiota>

Mi equipo favorito: Real Madrid

ForzaInter
Ja van ahol meg 10-et írnak, faszse tudja, tényleg csak Moratti és Perez tudja a részleteket, nekünk meg az újságíróknak meg maradnak a találgatások😄

Yo, Bitch!

Voyager5
Ja, de mikor meg irtam akkor ugy volt, hogy 8 😄
Allitom, hogy a reszleteket csak ok tudjak 😄, de rohadt gyorsan dulore jutottak, gondolom mindketto szamara elonyos az uzlet.
ForzaInter
16 az a 8.

Yo, Bitch!

<#eljen><#eplus2>

Mourinho szerintem figyeli a gépemet mivel FM2010-ben én is leigazoltam balhátvédnek Kolarovot 😊))

LasDen
- Ön szerint min kéne változtatni??
- Hát tudja én már több mint 20 éve vagyok itt takarító, de még soha nem kérték ki a véleményem....köszönöm...
- Nincs mit. Nos?
- Jah igen...szóval tavaly észrevettem, hogy Kaka rossz játékához hozzátartozott az is hogy nem jó helyen játszott. Feljebb kéne tolni közvetlenül a csatárok mögé, így sokkal jobban ki tudná venni a részét a támadásokból. A másik, hogy Xabi Alonsot is több támadó feladattal kéne ellátni, így még erõsebb lenne minden egyes támadás. Mivel jól kezeli a labdát és lát is a pályán ezt megtudja oldani. A védekezés pedig nagy részben Lassra maradna, de szerencsére jól bírja a terhelést, így nem okoz neki problémát végig szántani a pályát.
- Hmm....köszönöm

3 hónappal késõbb...Marca címlap: Mourinho megint megcsinálta!

'A Special One megmutatta, hogy mindent tud a futballról kell. Pillanatok alatt rendbe tette a csapatot és olyan taktikával állt elõ, amire senki nem számított. Mourinho nem nyilatkozik arról, hogy mi lenne a titka.'

Eközben a Bernabeu férfi mosdójában...

- Tessék. Itt van 5.000.000. De akkor senkinek egy szót se arról, hogy egyáltalán beszéltünk.
- Persze. Én köszönök mindent....Szepsöl Ván...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
– Mely területeken szeretne a legtöbbet egyeztetni a klub szakembereivel?
– Vannak ötleteim például arra, hogyan mûködjön majd az orvosi részleg, és ezeken nehezen változtatok. De szeretném megtudni, hogyan mûködnek ezek a dolgok Madridban, szeretném megismerni a klub munkamorálját és filozófiáját. Ez az elsõ, amit tenni fogok: beszélek az emberekkel, Valdanóval, Pardezával, Chendóval. De aminek világosnak kell lennie: egy klub az edzõ körül forog. A szervezetnek alá kell rendelnie magát az edzõ elképzeléseinek. De mielõtt az ötleteimet beterjeszteném, meg akarok hallgatni mindenkit, és beszélni akarok az emberekkel.

<#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

9csöves9
4 órakor nyilatkozta a Lazio elnöke,hogy semmilyen megkeresés nem történt még Kolarov ügyében

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

hogy legyen végre egy normális bal hátvédünk?

SLICK
minek? :|

eZo
péntek, 16:44 - Olaszországból érkezõ információk szerint a Real Madrid mindenben megállapodott Aleksandar Kolarov ügyében, aki 18 millió euró fejében csatlakozik majd a spanyol együtteshez. A forrás szerint a Madrid Mourinho érkezése után ejti meg a hivatalos bejelentést

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Voyager5
Florentino Pérez Milánóban lezárta José Mourinho ügyét. A portugál edzõért végül a 16 millió eurós kivásárlási ár helyett csak 8 milliót fizetett a Real Madrid.
Hivatalos bemutatás hétfõn, 13 órától a Santiago Bernabéuban.

Ez gyors volt. 😄
horpeti
Remélem nem csak bullshit. 😊

Voyager5
Volt tegnap egy interjú Perezzel.
Számomra a legérdekesebb rész:

Interested Silva, Aguero and Navas?
They are great players and the Madrid aims to have the best players. But right now we do not talk of signings because it's something to be decided by the new coach and all do not fit into the team.

Hát kiváncsi leszek.
hedonist
adja az ég, nehogy eljöjjön hozzánk.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Valdano szerint Higuain "non-transferable", valamint elmondta, hogy nemnagyon fognak csatárt igazolni. A középpályát nevezte meg, ahova érkezhetnek.
Ezenkívül azt is mondta, hogy Benzema marad 😄
LasDen
gondolom mindegyik a haláláig irányította a csapatot...mint ahogy Fergusson is fogja....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
13... 😄
man utdnek pl összesen volt 20 edzõje, úgy hogy kb 30 évvel korábban alapították, mint a realt 😄

Oziris666
Chelseabe is max csere lehetne Benzema...

ForzaInter
Milan akár a mostani csapatát is küldhetné..

Yo, Bitch!

Rockynhooo
Capello nevét el is írtam srry. A Del Voszke meg a régi sztori miatt mikor a gyerek nagyon okosnak hitte magát 😄

Amúgy durva hogy akkor Guti elmenetele borítékolható. Szerintem kár , jó lett volna ha innen vonul vissza :|

mea culpa, a Voszkén megakadt a szemem -.- 😄
olvasd el még1szer!

12 éves szurkolói pályafutásom során másodjára mondhatom hogy Del Voszke után Cappelon kívül elsõnek igazoltunk igazi edzõt. Mindjárt meg is számolom hány edzõ volt 98 óta 😄
csókolom, Kapáló bácsit azért ne tessék elfelejteni!
Lcapitant
lehet Canales lesz az? 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rockynhooo
12 éves szurkolói pályafutásom során másodjára mondhatom hogy Del Voszke után Cappelon kívül elsõnek igazoltunk igazi edzõt. Mindjárt meg is számolom hány edzõ volt 98 óta 😄

horpeti
Nagyon szimpatikus, nagyon tetszik. Nagyon bizakodom. És nagyon örülök, hogy a csapatnak drukkolhatok! 😊 És fogok is, mint mindig. 😊

SLICK
Na ez nagyon szimpatikus kijelentés:

"Továbbá szeretnék találni egy olyan fiatal játékost, akibõl sztárt faraghatok. Az is motivál, hogy a következõ idényre fantasztikus szintre hozzam azokat, akiknek nem ment olyan jól az idén."

remélem jópár meccsen még kezdõ lesz a Capitán
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Mourinho: "Olvastam korábban Guti nyilatkozatát, és dühös is voltam, amikor hallottam az új híreket, mert számomra õ már nem a Real Madrid játékosa. Szeretem azokat az embereket, akik csak egyszer szólnak. Mint Raúl, végig csendben volt, nem mondott semmit, megõrizte nyugalmát."

<#eljen><#eplus2>

REAL MADRID

LasDen
beszész fasságokat....

bakkerman
hát ha ez igaz,hogy Benzemaért ennyit adna a Chelsea összeteheti a két kezét a Perez-Valdano kettõs,mert hogy befürödtek az algériaival az is tutkó 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

foci24 meg képben van😄
elvileg tegnap már bemutatták Jose-t erre 20:01 kor leadnak egy ilyen cikket.:

A portugál José Mourinho ismét megerõsítette, hogy nagy álma válna valóra, ha a Real Madridot vezethetné. A mester a portugál Interviwed Radióban nyilatkozott errõl.
- Még nem tárgyaltam a Real Madrid vezetõivel, de ha megkeresnek, készek vagyok a kompomisszumra! - mondta Mourinho. Az európai Szuperkupa és az Interkontinentális Kupa számomra nem motiváció, így nem is foglalkozom velük! A három gyõzelemmel- illetve sikerrel számomra vége van az Internél a munkámnak! Most már azon vagyok, hogy új kihívásokat keressek!
Tevezrõl megint egy hír 😄

A Manchester City gólvágója is a Real Madridhoz tart?! Hírforrások szerint José Mourinho egyik kiválaszottja, Carlos Tevez, a City argentín válogatott csatára. Jelentések szerint a 26 éves támadóért 45 millió eurót fizetne a királyi klub.

Aki jönne a Chelseabõl ->
Két Chelsea játékos is a Real Madridhoz tart?! A hírek szerint José Mourinho két egykori kedvence, Ashley Cole és Michael Essien ügynöke már Madridban tárgyal! A párosért 58 millió eurót fizetnének a galaktikusok.

Aki menne a Chelseabe ->
A Chelsea 32 millió euróért csábítja a Real Madrid válogatott csatárát! Jelentések szerint a francia Karim Benzema a több játéklehetõség miatt is választaná a kékeket. A 23 éves csatár még nem döntött, ügynöke javában tárgyal a londoniakkal.
am ugye jól látom,hogy Sneijder és Robbentõl nem jobb VDV ?
SLICK
Higu maradhat, másik kettõ bye!

horpeti
De jó lenne, ha az edzõ döntene!! 😊 Alig várom!

Voyager5
Megtartanam mindet. Gagonak voltak azert jo meccsei, szerintem jo csereember lehetne.
Meg JM alatt valoszinuleg azert a jateka is fejlodne.

De amugy meg: dontson az uj edzo 😛
Ja mert olyan sokat játszott 😄 Bajnokság végén szerepelt inkább és sztem egész jó volt.

REAL MADRID

kazai21
Szerintem Gago mehet mert semmit se mutatott idén..

Mi equipo favorito: Real Madrid

Lcapitant
én személy szerint Gagot eladnám, VdV és Higu maradjon, õk szerintem kellenek

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

csütörtök, 14:51 - Az AS szerint a Manchester City küldöttsége Madridban tárgyal több Real Madrid játékos ügyében. A spanyol lap úgy tudja, hogy az angolok Van der Vaart, Gago és Higuaín iránt érdeklõdnek.

VdV és Higany eladása nagy hiba lenne szerintem... Talán Gago is maradhatna én azt mondom.

horpeti
C. Ronaldo amennyit tett eddig a csapatért, már azért bõven megérte a CSAPATnak. Hál istennek Pereznek is megérte, bár én még nem vettem Ronaldo mezt,de másik biztos. 😄

hedonist
A vége nem feltétlenül igaz, de tény,h nagy hiba volt elengedni õket, komolya láncszemek voltak, lehettek volna, Ronaldo-t meg leigazolni soem volt és nem lehetett hiba, max nem úgy,h 2-3 másikkal együtt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Voyager5
Elolvastam az AS.com-os Mourinho interjut.
Ugynez ki, hogy Gutira nemfog szamitani, mig a Raul kerdest nyitva hagyta.
Az igazolasokkal kapcsolatban elmondta, (Di Marianal) hogy nemszereti, ha a klub irrealis osszeget ad egy-egy jatekosert.

valamint elmondta azt is, hogy mar honapokkal ezelott eldontotte, hogy otthagyja Olaszorszagot, a Real Madrid csak ezek utan jott kepbe.
Manuel Pellegrini nem lepõdött meg azon, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke tegnap bejelentette: a chilei szakember nem marad a csapat vezetõedzõje. Pellegrini úgy nyilatkozott, már hetek óta tudta, hogy mennie kell. Elmondta, nem volt beleszólása az átigazolásokba, és tavaly nyáron nem akarta elengedni Wesley Sneijdert és Arjen Robbent. Jorge Valdano szerint nem az edzõ, hanem a klub projektje bukott meg.
(robben meg sneijder többet ér mint a zselézett hajú gyerek...)