Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Habár sz@r lenne mert kiesnének és nem lenne ellenfél :/.
<#idiota>#idiota>
Mi equipo favorito: Real Madrid
Yo, Bitch!
Allitom, hogy a reszleteket csak ok tudjak 😄, de rohadt gyorsan dulore jutottak, gondolom mindketto szamara elonyos az uzlet.
- Hát tudja én már több mint 20 éve vagyok itt takarító, de még soha nem kérték ki a véleményem....köszönöm...
- Nincs mit. Nos?
- Jah igen...szóval tavaly észrevettem, hogy Kaka rossz játékához hozzátartozott az is hogy nem jó helyen játszott. Feljebb kéne tolni közvetlenül a csatárok mögé, így sokkal jobban ki tudná venni a részét a támadásokból. A másik, hogy Xabi Alonsot is több támadó feladattal kéne ellátni, így még erõsebb lenne minden egyes támadás. Mivel jól kezeli a labdát és lát is a pályán ezt megtudja oldani. A védekezés pedig nagy részben Lassra maradna, de szerencsére jól bírja a terhelést, így nem okoz neki problémát végig szántani a pályát.
- Hmm....köszönöm
3 hónappal késõbb...Marca címlap: Mourinho megint megcsinálta!
'A Special One megmutatta, hogy mindent tud a futballról kell. Pillanatok alatt rendbe tette a csapatot és olyan taktikával állt elõ, amire senki nem számított. Mourinho nem nyilatkozik arról, hogy mi lenne a titka.'
Eközben a Bernabeu férfi mosdójában...
- Tessék. Itt van 5.000.000. De akkor senkinek egy szót se arról, hogy egyáltalán beszéltünk.
- Persze. Én köszönök mindent....Szepsöl Ván...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
– Vannak ötleteim például arra, hogyan mûködjön majd az orvosi részleg, és ezeken nehezen változtatok. De szeretném megtudni, hogyan mûködnek ezek a dolgok Madridban, szeretném megismerni a klub munkamorálját és filozófiáját. Ez az elsõ, amit tenni fogok: beszélek az emberekkel, Valdanóval, Pardezával, Chendóval. De aminek világosnak kell lennie: egy klub az edzõ körül forog. A szervezetnek alá kell rendelnie magát az edzõ elképzeléseinek. De mielõtt az ötleteimet beterjeszteném, meg akarok hallgatni mindenkit, és beszélni akarok az emberekkel.
<#eljen>#eljen>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hivatalos bemutatás hétfõn, 13 órától a Santiago Bernabéuban.
Ez gyors volt. 😄
Számomra a legérdekesebb rész:
Interested Silva, Aguero and Navas?
They are great players and the Madrid aims to have the best players. But right now we do not talk of signings because it's something to be decided by the new coach and all do not fit into the team.
Hát kiváncsi leszek.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ezenkívül azt is mondta, hogy Benzema marad 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
man utdnek pl összesen volt 20 edzõje, úgy hogy kb 30 évvel korábban alapították, mint a realt 😄
Amúgy durva hogy akkor Guti elmenetele borítékolható. Szerintem kár , jó lett volna ha innen vonul vissza :|
12 éves szurkolói pályafutásom során másodjára mondhatom hogy Del Voszke után Cappelon kívül elsõnek igazoltunk igazi edzõt. Mindjárt meg is számolom hány edzõ volt 98 óta 😄
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"Továbbá szeretnék találni egy olyan fiatal játékost, akibõl sztárt faraghatok. Az is motivál, hogy a következõ idényre fantasztikus szintre hozzam azokat, akiknek nem ment olyan jól az idén."
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
elvileg tegnap már bemutatták Jose-t erre 20:01 kor leadnak egy ilyen cikket.:
A portugál José Mourinho ismét megerõsítette, hogy nagy álma válna valóra, ha a Real Madridot vezethetné. A mester a portugál Interviwed Radióban nyilatkozott errõl.
- Még nem tárgyaltam a Real Madrid vezetõivel, de ha megkeresnek, készek vagyok a kompomisszumra! - mondta Mourinho. Az európai Szuperkupa és az Interkontinentális Kupa számomra nem motiváció, így nem is foglalkozom velük! A három gyõzelemmel- illetve sikerrel számomra vége van az Internél a munkámnak! Most már azon vagyok, hogy új kihívásokat keressek!
A Manchester City gólvágója is a Real Madridhoz tart?! Hírforrások szerint José Mourinho egyik kiválaszottja, Carlos Tevez, a City argentín válogatott csatára. Jelentések szerint a 26 éves támadóért 45 millió eurót fizetne a királyi klub.
Aki jönne a Chelseabõl ->
Két Chelsea játékos is a Real Madridhoz tart?! A hírek szerint José Mourinho két egykori kedvence, Ashley Cole és Michael Essien ügynöke már Madridban tárgyal! A párosért 58 millió eurót fizetnének a galaktikusok.
Aki menne a Chelseabe ->
A Chelsea 32 millió euróért csábítja a Real Madrid válogatott csatárát! Jelentések szerint a francia Karim Benzema a több játéklehetõség miatt is választaná a kékeket. A 23 éves csatár még nem döntött, ügynöke javában tárgyal a londoniakkal.
Meg JM alatt valoszinuleg azert a jateka is fejlodne.
De amugy meg: dontson az uj edzo 😛
REAL MADRID
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
VdV és Higany eladása nagy hiba lenne szerintem... Talán Gago is maradhatna én azt mondom.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Ugynez ki, hogy Gutira nemfog szamitani, mig a Raul kerdest nyitva hagyta.
Az igazolasokkal kapcsolatban elmondta, (Di Marianal) hogy nemszereti, ha a klub irrealis osszeget ad egy-egy jatekosert.
valamint elmondta azt is, hogy mar honapokkal ezelott eldontotte, hogy otthagyja Olaszorszagot, a Real Madrid csak ezek utan jott kepbe.
(robben meg sneijder többet ér mint a zselézett hajú gyerek...)