Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Higuaint meg nem eladni <#ejnye1>#ejnye1>
13:00-kor mutatjak be Mourinhot. Itt van videjo hudejo.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
/madridista/
Aha Albiol meg padozzon mi? :S
Közbenm meg azt olvasom hogy Perez az új igazolások egy részét Higuain eladásából fedezné.
Egyre jobb hírek :S
REAL MADRID
MILAN GLORIE: Rossi, Cafú, Costacurta, Baresi, Maldini, Evani, Boban, Serginho, Simone, Rui Costa, Massaro. Pályára léptek még: Nava, Contra, Weah, Papin, Braglia, Fuser, Galli, Panucci, Lentini, Carbone, Eranio.
Gólszerzõk: Butragueno (11.), Amavisca (37.), Alfonso (52., 85. – 11-esbõl), ill. Simone (4.), Rui Costa (7., 57.)
Hierro vajon miért nem játszott? Kedvencem volt...
bazzz én meg elfelejtettem :S
mind1 ha vki tud vmi linket akkor elküldheti mert szívesen megnézném ezt a meccset!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
REAL MADRID
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
de ha így megy lealáznak minket.....már 2-0 a milannak....ejj...
micsoda hangzavar volt mikor Zidanehoz került a ladba...😄
a végeredményre majd kiváncsi leszek
REAL MADRID
Mi equipo favorito: Real Madrid
Egy kellemetlen incidens zavarta meg a brazil válogatott vb-felkészülését. Brazil sajtóinformációk szerint Kaká, a Real Madrid csillaga megorrolt Felipe Melóra egy rossz ütemû becsúszást követõen, és dühösen otthagyta a selecao tréningjét Dél-Afrikában.
Az Estado de Sao Paulo címû lap szerint az összetûzésre a Randburg nevû középiskola edzõpályáján került sor, amikor Felipe Melo, a Juventus a szezonban öt piros lappal jutalmazott középpályása csúnyán rácsúszott Kakára, aki zokon vette a csonttörõ szerelési kísérletet és elhagyta a tréninget.
A Real Madrid klasszisa több sérüléssel is küszködött az idényben, és csak nemrég tud ismét teljes intenzitású munkát végezni. Bár a csapatvezetés is közbelépett, Kaká állítólag nem is figyelt oda Melo bocsánatkérésére és dühösen elviharzott.
"A szombat esti Spanyolország–Szaúd-Arábia (3–2) felkészülési mérkõzésen Carlos Marchena, a spanyolok védõje beállította a brazil Garrincha világcsúcsát: sorozatban a 49. olyan válogatott találkozón lépett pályára, amelyen hazája nem szenvedett vereséget.
Az 57-szeres spanyol válogatott Marchena csereként lépett pályára az innsbrucki mérkõzésen, és ha csütörtökön is lehetõséghez jut – és persze ha Spanyolország nem szenved vereséget Dél-Koreától –, immár egyedüli rekorder lehet."
@nso
49 veretlen találkozó, omg! 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
---------------------Casillas---------------------
--------------Ramos--------Albiol----------------
Maicon------------------------------------Marcelo
----------------Pepe--------Alonso--------------
C.Ronaldo--------------Kaká-------------------Silva
-----------------Higuaín/Benzema-----------------
Pad: Dudek, Garay, Arbeloa, Gago, Granero, Vaart, Canales, Drenthe, Raúl, Vkp csere (J.Martínez),Jhv csere (Azpilicueta)
Lassról szerintem is le kell mondanunk. Ha igaz a sarlósejtes anaemia, akkor be kell fejeznie a sportolást. Rajta kívül szerintem megy Metzelder, Diarra, Guti.
Jó lenne egy 4-2-1-3. Hátul jobboldalon Ramossal, baloldalon a Kolarov sráccal. Középen hátul Pepe és mégvalaki. VKP-ba szerintem mehetne Xabi+Marcelo. Elõrébb pedig playmaker poszton Kaka. Balszélre kéne valaki Silva esetleg Di Maria, de én is inkább Silvát preferálom. Centerben Higuain, jobbszélen Ronaldo.
Így a védelem két széle bármikor felmehetne támadni, +a VKP-k is segíthetnének, õket sem kell félteni 😄
Ha baj van akkor egyik VKP (nyilván Marcelo) lejöhetne és átlehetne állni egy 4-1-2-3-ra, VdV-al, vagy Graneroval.
Ha pedig védekezni kell akkor jöhetne Gago vagy M.Diarra.
Lass-al én már nemnagyon számolok, szerintem sajnos az õ profi pályafutásának annyi 😞
Mindenes középpályás sem kell, De Rossi-Gerrard meg pláne nem.
Silva mindenképp kell a bal oldalra. Csatárnak azért hoznék még vkit, legfeljebb Buenot visszahívni.
Igaz, ha jó páran elmennek (menni is fognak) azok helyére jöhetne még pár ember, de errõl már írtam.
Bár játszani csak néha láttam a Lazioban. Akkor jó volt. Bõdületes lövéseirõl híres, persze Robi Carlos csak egy van! 😄
Szerintem az elsõ részére abszolúte nincs szükség. Balhátvéd kell mindenképp de nem ismerem ezt a csávót de ha tényleg olyan jó akkor hajrá. Ezt a mindenes középpályást annyira nem értem , gondolom aki tud támadni is meg védekezni is meg amolyan vízhordó is de szerintem erre ott van Xabi. Balszélsõnek is örülnék és konkrétan Silvának a legjobban. de ezzel a két igazolással én be is fejezném.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
/madridista/
<#eljen>#eljen>