Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Na igen. de ez számomra érthetetlen hogy az edzõnek nem volt beleszólása az igazolásokba :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

De érted ha jól akar dolgozni és nem csak a pénzt zsebre tenni akkor olyan szerzõdést köt ami kiköti hogy csak Pereznek felel, ilyen Valdano félék ki vannak zárva.

REAL MADRID

Casillas? 😄
Fabio Capello
nem kötekedés, csak eszembe jutott, ki volt az utolsó olyan stabil kezdõje a Realnak, aki a real u19-bõl vagy a castillából jött fel? (aka. saját tehetség)

Rockynhooo
csütörtök, 00:35 - Pellegrini: "A Madridnak az elmúlt 17 évben 17 edzõje volt... és engem sosem kérdeztek meg, hogy Cristianót és Kakát, vagy Robbent és Sneijdert akarom. Ismétlem: mindenhol támogatást kaptam, az utcán, az Interneten vagy a Facebookon. Szerintem jövõre nagyobb dolgokat is elérhettünk volna."

mekkora szánalom...

-.-
Az hogy a befektetõk a seggét nyalják a bevételek miatt. <#levele>

REAL MADRID

SLICK
Perez: „Hûnek kell maradnunk saját formulánkhoz, ha nálunk vannak a legjobbak, nálunk lesz a legnagyobb bevétel is, és ez már 2000-ben is bebizonyosodott."

okés, kell pénz is, de faszomat már ebbe az állandó anyagiasságba!!
Nálam is betelt a pohár ezzel a "bevétellel"! Nem tudom milyen orgazmust ad ez ennek a baromnak, hogy ha semmit se nyerünk is de legalább mezeket el tudjuk adni. Igen ez a legfontosabb Mr. Perez!

ProGabe
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

besza-behu mindkét névsor. ezt látni kell!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

<#worship><#worship><#worship>

Lcapitant
A ma esti sajtótájékoztatón Florentino Pérez hivatalosan is bejelentette Manuel Pellegrini menesztését, és ezzel együtt José Mourinho érkezését. A portugál edzõ szintén megerõsítette a híreket, elmondta, hogy hamarosan vakációra megy, majd megkezdi a munkát a Real Madridnál.
<#worship>

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

LasDen
McManaman rulz....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nah ez jó lesz remélem adják élõben<#nevetes1>

Fabio Capello
Butrageno fuhhh... még tud futni szegénykém? 😄

Lcapitant
mindenhol vannak divatok, hogy megnyugodj Nálatok is van egy rakattal 😄, pláne a tripla után... a foci már csak ezzel jár 😛

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Rockynhooo
én leszarom õket 😄 Inkább a sok nagy okost bírom. teszem azt egy kocsmába lehaverkodom valakivel és elkezdi mondani hogy jajj köcsög reálos biztos buzi c.ronaldo miatt szurkolsz nekik 😄 és akkor mondom jajaja persze? amúgy mondd valamit a név hogy Davor Suker? az ki ? na látod én azok az idõk óta 😄

még így is vannak nálunk divatdrukkerek :\ nem feltétlenül itt a fórumba de szoktam látni meg hallani divatdrukkereket 😊

bakkerman
azta mekkora meccs lesz az,remélem lesz stream!!!

am ugye kedves madridisták azt tudjátok,hogy nyártól az 1 fórumra jutó real madrid divatrukkerek száma el fogja érni a 210897352-õt? <#idiota> elvégre is legjobb edzõ,legnépszerûbb/gazdagabb csapat,a futball világ divat embere(CR9) ott lesz/van nálatok 😄 én szóltam elõre,mint Barcás 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Oncsi
José Mourinho a Real Madrid új vezetõedzõje - írja az AS. A portugál érkezését Florentino Pérez ma 19:30-as kezdettel jelenti be, ezzel együtt pedig Manuel Pellegrinit is elbocsátják.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

<#worship><#worship><#worship>
de jó lesz újra látni többek közt.:
Zidane, Karembeu,McManaman
ill. Rui Costa,Cafu és Pierluigi Collina -t 😄
Voyager5
Május 30-án jótékonysági meccs lesz az AC Milan és a Real Madrid veteránok közt a Bernabeuban.
A befolyt összeget orvosi kutatásokra költik. Eddig 56.000 jegyet adtak el.

A nevek:
Real Madrid:
kispad:Amancio, Michel, Martin Vasquez
Buyo, Contreras, Jaro, Chendo, Velasco, Rojas, Sanchis, Ramis, Fernando Sanz, Helguera, Sabido, Oscar Rubio, García Cortez, Julio Llorente, Figo, McManaman, Victor, Gallego, Zidane, Karembeu, Iván Pérez, Santillana, Butragueño , Amavisca, Dani, Alfonso.

AC Milan:
kispad😄onadoni, Lorenzini
Sebastiano Rossi, Simone Braglia, Baresi, Costacurta, Maldini, Philip Galli, Panucci, Angelo Carbone, Diego Fuser, Stefano Erania, Lentini, Rui Costa, Boban, Marco Simone, Massaro, Evanier, Albanese, Stefano Nava, Papin, Weah, Cafu , Serginho.

A bíró állítólag Pierluigi Collina lesz.
------------------
Valaki tud esetleg közvetítésrõl?
Grove4
Mind egy, legyen nektek igazatok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

horpeti
Ez a pénzes dolog csak annak a klubnak nem jó, aki nem tud annyi pénzt adni a játékosért. Mind a játékosnak (több fizu), mind az eladó klubnak (sok pénz), mind a vevõ klubnak (fizet, de ha neki így is megéri...) jó.

Sajnos a gazdaságilag gyengébb klubok, amik ugye többségben vannak, szívnak. De ez nem csak a futballra igaz, az élet egyéb területén is ez megy. Mindenhol... semmiben sem különbözik, csak annyiban, hogy ez sportköntösbe van rejtve. Perez se jótékonykodik, meg egyik elnök se.

Hupsz ezt elkaptam!

Most jo lenne ha eldöntenétek! Az a hülye aki ennyi pénszt kiad futbalistára, vagy az a hülye aki ennyit kér egy futbalistáért? (mind2õ hülye de nem lehet eliélni!) Az meg mi h lenyuljuk a futbalistákat? Te teljesen hülye vagy? Aki nem akar itt játszani azért akármennyit is ajálhatunk nem minket fog választan!

Fabregas volt az akit le akartunk igazolni, de õ azt mondta csak a Barcelona kedvéért hagyja el az Arsenalt! (ha tévedek javitsatok ki!)

Nemtetszik amit a Real müvel? Ez van! Én se megyek oda 1 emos-hoz se, és köpöm pofán, mert ugy áll a haja, + mert olyan zenét hallgat! xD

na fasza, szerintem esélytelen
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SLICK
Mourinho meg Chiellinit akarja még elhozni a Juvéból?

Bár ez már kamu: Az olasz Tuttosport szerint Mourinho a Juventus hátvédjét, Chiellinit csábítaná a Real Madridhoz. A lap úgy tudja, a portugál edzõ egy Pepe - Chiellini belsõ védõ párost szeretne a csapatban látni.

I3andy
Pfff ez neked a kioktató hangnem...mind1 igazából leszarom

Hogy ne legyen off teljesen:

Murinho Madridban tárgyal a szerzõdésérõl

hedonist
Már ne is haragudj, de igencsak kioktató hangnemben szóltál hozzám, amúgy tény,h Pepe-t nem láttam soha azon a poszton, mivel a portugál válogatott sosem izgatott.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

I3andy
1. Nem tudom mi ez kib@szott kötekedõ hangnem, azt hiszem én nem így válaszoltam neked.

2. Alonsot nem is szorítaná ki, hiszen Lass helyett játszana. Granero pedig nem a kezdõbe való, és JM feltételezem ért ennyire hozzá. A válogatottban Pepe elég sokszor játszott vkp-t. És abóól mi következik, hogy te régebb óta ismered Lass-t. Amúgy is honnan gondolod h régebb óta ismered. Annyit mondtam h súlyos beteg, legalább is a legfrissebb hírek szerint.

LasDen
kezdõ a következõ szezonra....még nem teljes

Casillas, Õ, Õ haverja, X+Õ, Y(2xÕ), Nem Õ, Ez se Õ, Na Õ, Ez Õ, Béla, Te

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
Õ neharagudj mester,h felvetettem, nekem eszembe nem jutott,h Pepe vkp is lehet, de az fõleg nem,h kiszorítaná Alonso-t, vagy Granero-t JM-nél, továbbá egy kicsivel régebb óta ismerem Lassanat, mivel mi hoztuk fel a nagyok közé anno 2005-ben 20 évesen.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Vagy 5 védõvel játszunk <#hehe>

REAL MADRID

most nem akarok offolni, mert nem idevaló, de pl Carrick se ért anno 16 milliót, vagy mennyiért vették, és ezért mondtam, hogy angolokat angliában drágán kapni...
Voyager5
Igen de érted, itt is oda lyukadunk, ki, hogy Perez kihasználja a helyzetet.
Amíg van lehetõseg valaminek a kihasználására addig az ki is lesz használva. Ergo ha ráígérhet a 20M-re 30-at akkor rá is fog.
Ha nem a Madrid használná ki akkor kihasználná más.
Nem korrekt? - lehet, de sajnos ez a szó hiányzik az üzletemberek szótárából.
Itt is versenyfutás van, és az marad a végén aki a legtöbbet fizeti.
Nem mondom, hogy jól van ez így, de szinte az egész világ így mûködik sajnos.
I3andy
Mint olvashattad Lass-nak sarlósejtes anaemia-ja van, ami 90%-osan azt jelenti, hogy vége a karrierjének. Így Pepe megy fel vkp-ba, Maicon jobbos, Albiol és Ramos középen.

hedonist
Jajdejó végre csapat lesz a Madrid! 😊)

Amúgy, ha tényleg Maicon madridos lesz akkor, hogy lesz? Õ jobb bekk akkor Ramosnak középen kell lennie, de akkor Pepe vagy Albiol szorul ki?

Sztem inkább balra kéne igazolni.

hedonist
Na ez nagyon nem igaz, az angoloknál eddig az átig. rekord 32.5 milla Robinho-ért amit a City fizetett, ezért ugye ezt nem vehetjük angol szokásnak, a legnagyobb igazolások is 25-30 körül voltak, spec nálunk 1 ilyen volt Sheva, de már ne is haragudjon a nép, de akkor õ volt a világ egyik legjobb csatára, az nem volt kirívó. a city faszságait leszámítva pl,h egy Lescott-ért 28 misit perkáltak, földön vannak az árak, de már itt is láthatóan sajnos a felnyomott árak miatt vérszemet kaptak a klubok és a játékosaikért ácsingózó csapatoknak olyan árakat szabnak, ami miatt a vásárolni kívánó klubok adóságba verik magukat...

Nah ez szerencsére nálunk nem így van, de ez egy külön eset, és sajnos a többi nagy csapatnál gondok lehetnek ebbõl. Én spec megoldásnak tartanék egy maximalizált összeget, és inkább döntsön az,h a játékos mit akar, meg a csapat, ne a lóvé ugasson.

SLICK
na ez most ledöbbentett... Hát adja az ég, hogy ne így legyen!

Mor3llo
Az elsõ mondattal nem értek egyet teljesen. Az, hogy kihasználjátok, a többi csapat úgymond "pénztelenségét", nem igazán korrekt dolog. Úgy értem ezt, ha egy csapat meg akarja szerezni 20millióért Benzemát, akkor ti odaraktok 30-at, mert van már egy kisebb neve a játékosnak - mondjuk kapott egy kis média-hátszelet pár hónap alatt.Elmegy hozzátok, játszik pár meccset, beáll csereként, "nem teljesíti be a hozzáfûzött reményeket", majd szemrebbenés nélkül továbbadtok rajta.
Közben az árak a magasban, mert "bezzeg a Real..." szindróma tapasztalható egyre inkább. Ezt nem lehet nem észrevenni, tényleg csak akkor, ha abszolút szemellenzõvel figyeled a nemzetközi labdarúgást.

További mondanivalód korrekt fullra<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Burdi
kedd, 20:25 - A Cadena SER szerint Guti megváltoztatta döntését és mégis szeretne a Real Madridban maradni.

csak nem az új edzõ bácsi miatt?😄

kedd, 20:37 - José Mourinho néhány órával ezelõtt elindult Madridba, hogy aláírja szerzõdését a "királyi gárdához". A portugál már el is búcsúzott az Inter játékosaitól, így például Materazzitól, akitõl könnyes búcsút vett. "The Special One-t" a héten mutatják be a spanyol fõvárosban.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

robotnyk
bazzeg, Hugh Laurie kéne lassan a klubhoz.
Voyager5
Az árak irreális felemelésérõl a FIFA/UEFA tehet aki nemképes valamiféle szabályozást bevezetni.
A focit már régóta a pénz mozgatja, és ugyanúgy mint az olimpiai rekordok, itt is csak növekszik az egész.
Szabályozás márpedig nemvalószínû, hogy lesz mert pénz beszél kutya ugat. Ez olyasmi mint a videobíró esete.
Perez meg egy kõkemény businessman, aki ezt kihasználja.
End of story.
Voyager5
Szerintem ez a szokásos napi bullshit, de ettõl függetlenül akár igaz is lehet.
Raul szerintem megvárja az új edzõt (ha lesz), lebeszéli vele, hogy mennyire számít rá, és utánna dönt a jövõjérõl.
Mor3llo
Én tényleg nem akarok beleszólni, de az árak irreális felemelésérõl ti tehettek elsõsorban. Nem fogjátok belátni, mert elvakultan szurkoltok, de ha ez a reális helyzet...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Itt mit mondott?

Voyager5
Ja, csak már egy kicsit kezd unalmas lenni a téma.
Mindig mi vagyunk a g*cik, teljesen mindegy mi történik.
Szerintem sokkal inkább az fáj az embereknek, hogy az általuk sztárolt, a "csapatból kirobbanthatatlan" kedvenc is simán képes úgymond "eladni a lelkét". Az fáj, az embereknek, hogy felépítenek egy képet a játékosról, hogy õ a csapathûség iskolapéldája, aztán mikor eligazol akkor mindenki hibás lesz, csak maga a spíler nem.
Dehát azokat a rohadt szerzõdéseket mégis õk írják alá, és közben senki se fog revolvert a fejükhöz...
ebbõl mi igaz?

A Real Madrid csapatkapitánya Liverpool felé kacsintgat! A hírek szerint a 33 éves Raúl Gonzalez Blanco nagy valószínûséggel a vörösök játékosa lehet a nyáron. A szóbeszéd szerint nem marad a királyi klub játékosa a legenda!
bakkerman
valamin csámcsogni kell,itt a nyár,szünidõ :S 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!