Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Jól lerúgta magát... :S

Úgy néz ki Morata még nem élvezi a bizalmat.

REAL MADRID

SLICK
nagyszerû bikanyak edzõnk ismét remekül cserélt
(nem)

Ó, hogy Bazz..zema. Jol lerugta Ronaldot.

REAL MADRID

azért az durva hogy neki ez ~2.5 órányi 'munkájába' kerül
másnak pedig akár 80 évet is jelenthet

<#eljen>

SLICK
horpeti
Az ellendrukkerek szidják, akik nem örülnek annak, ha jól megy neki és a csapatának. 😊

Én is szidom Messit, pedig nincs miért, õ is van olyan nagy játékos, mint Ronaldo. De mivel rivális, annak örülök, ha éppen nem megy neki és a csapatának (mivel akkor pontot veszitenek).

Jim Morrison
Benzema mit hagyott ki (75.perc eleje)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

limperatore
embertelen ez a ronaldo..nem is ertem azokat akik szidjak, meccsrol meccsre golehesebb es jobban akar az o mentalitasa viszi elore a csapatot

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

horpeti
Majd meglátjuk, mit alkot holnap a Real. Remélem menni fog, elvileg kéne. De sokszor volt már hasonló bukás, amikor volt ilyen lehetõség. Nyilván a Barcánál se ezzel számoltak. A Barca meccset nem láttam, nem tudom, milyen körülmények között született az eredmény.

Holnap nyerni kell.

SLICK
most vagy a válogatott láz ütött be a barcánál vagy az az igaz, hogy már semmi nincs belõlük, amit írtam is régebben

6unn3r
Puszi a Valladolidnak!<#puszi>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

6unn3r
CR megelõzte Pauleta-t és így már õ minden idõk legtöbb gólját szerzõ portugál válogatott játékosa 49 találattal.

Pár hét és már elkezdheti a könnyített edzéseket <#kacsint>

REAL MADRID

contraste
Hát igen, akkoriban (2000 körül) még kissrácként Madrid drukker voltam (de aztán ismerkedtem csak meg a PL-lel) hova tûntek az ilyen egyéniségek..

Na de sebaj, ma meg van egy jó Khedira😄

ain't got no history

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Egyetértek veled. Hibázott egyet, attól még nem kell padra rakni. Ha huzamosabb ideig szarul véd az megint más.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Firerock
Arbeloa elintézte párszor...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Csabesz6
Értem, köszi!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

6unn3r
Jogos, volt a törés a kézfejében is.

és Iker sérülése smafu?

6unn3r
Mourinho áldozata lett. Még a Mou-éra alatt volt visszaesés a teljesítményében, fásultnak tûnt, nem mozgott magabiztosan. Ráadásul Iker híres volt a nagy Barca-Madrid ellentétek csökkentésérõl is, kvázi baráti kapcsolatot tart több Barcással is, amit Mou nem nézett jó szemmel. Bár ezt a portugál sose vallotta szerintem be és mindig csak a formahanyatlásra hivatkozott. Minõségi csere hiányában érkezett López, aki igen hamar beilleszkedett, és élt is az elé tárult lehetõséggel. José õt preferálta, már csak azért is, hogy kivívja a szurkolók haragját Iker padoztatása miatt. Látványosan fellázadt Casillas kultusza ellen. Carlo pedig állítása szerint jobban kedveli a magas kapusokat és mivel López igen jó formában védett rendszerint õt kezdeti a bajnokikon, Casillasnak pedig meghagyta a kupameccseket, mint Király Kupa vagy BL.

horpeti
Izgalmas meccs volt. Akkor már csak a Barcával kell max. X-elni, és utána mindenkit megverni. 😛

SLICK
most láthattad... Semmi bajom Lopezzel, de kezd érzõdni hosszabb távon ki a jobb

limperatore
pepe alakítása se volt semmi..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

REALista
Nem vagyok híve a személyi kultusznak.Nyilván szurkolóként nekem is megvannak a kedvenc játékosaim, de kezdenie annak kell aki a legjobb formában van.Ha az edzõ azt mondja, hogy jelenleg Lopez az akkor elhiszem neki addig amíg nem látom ennek ellenezõjét a pályán...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Ááááá Modric ez helyzet volt...

Csabesz6
szokom vissza*

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Üdv újra!
Rég voltam errefelé, mostanában szokok vissza a meccsnézéshez. Biztos mindenki tudja, de nekem pl új, hogy Casillas miért nem kezdõ a bajnokikon. Valaki felvilágosítana? Köszi.

Sok évet kihagytam...😊

contraste
Ezen meglepõdtem? Ti Real szurkolók nem egy emberként akarjátok vissza Cassillast? Én értem, hogy jó Diego Lopez, de nem hiszem, hogy jobb lenne Cassillasnal és, hogy Iker meg nem lenne elég jó, megfordítva..

ain't got no history

szóval továbbra is képtelenek vagyunk gyõzni akkor, amikor nagyon kéne. grat

REALista
Na persze...

REALista
Ez a Costa gyerek minden meccsen legalább egyszer feldobja magát a 11-esen belül...

SLICK
akkor ne olvasd

Slick mar engem is rohadtul idegesitesz, legyszives fejezd mar be a folyamatos fikazast.

REAL MADRID

SLICK
kiváncsi leszek a "nagy" Carlo taktikára a 2. félidõben.

6unn3r
Egyelõre reális az eredmény. Bár a focihoz nem sok köze van. Gusztustalan a meccs, a bíró pedig nagyon beszari módon vezeti. Több sárgát kellett volna osztania mindkét oldalon + tizenegyes Atleticonak.
Egyelõre a hazaiak jobban akarnak.

SLICK
Lopez ezt nem kicsit benézte... Jöhet Casillas a következõ meccsen

REALista
Már Turan is ellõhete vola.A védelem meg csak asszisztált...

DasIsFuck
pózolj phorséval!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

A fosszar Benzema...

REALista
Bezin gól😊

REALista
Na akkor Hala Madrid!😊

Firerock
Eddig sem kedveltem,Iker miatt. Ezután meg....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ProGabe
Wut?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Wenger hátha ki tudná hozni belõle a legjobbat...

+1

LasDen
Már több helyen olvastam hogy arsenal vinné Moratat. Akármennyire szerettem volna hogy befusson, de még Jese szintjén sincs. Bár talán egyszer lesz, viszont nekem ez kétséges. Én opcióval adnám angoloknak, ha mégis valami kisulne belõle, mert ennyi játékkal nem fejlõdhet itt.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Nem kell lekezelonek lenni. Nem vagyok szerelmes, csak nem mindig baszogatom. Míg nektek ez nem nagyon megy. Baszogathattok amennyit akartok, de van igazság abban amit mondtam...
De hogy tisztázzuk. Benzema szerintem sem olyan kvalitasu játékos mint Raul. Igen, egy jobb csatár talán még több gólt rúgna mint õ.

Te is bekaphatod, hülye fasz...