Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
másnak pedig akár 80 évet is jelenthet
<#eljen>#eljen>
Én is szidom Messit, pedig nincs miért, õ is van olyan nagy játékos, mint Ronaldo. De mivel rivális, annak örülök, ha éppen nem megy neki és a csapatának (mivel akkor pontot veszitenek).
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
REAL MADRID
Na de sebaj, ma meg van egy jó Khedira😄
ain't got no history
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Rég voltam errefelé, mostanában szokok vissza a meccsnézéshez. Biztos mindenki tudja, de nekem pl új, hogy Casillas miért nem kezdõ a bajnokikon. Valaki felvilágosítana? Köszi.
Sok évet kihagytam...😊
ain't got no history
REAL MADRID
Egyelõre a hazaiak jobban akarnak.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De hogy tisztázzuk. Benzema szerintem sem olyan kvalitasu játékos mint Raul. Igen, egy jobb csatár talán még több gólt rúgna mint õ.
Te is bekaphatod, hülye fasz...