81624
-
#79779 akarmelyik csapat less a dontoben az ellenfel, nem orulok nekik.... -
#79778 A PL-ben igen, Ramires egy könyökösért kapott most utólagos eltiltást elég kemény 4 meccsre.(Suarez a harapásért kapott 8-at) Spanyolországban nem tudom. -
#79777 ilyenekért jár utólag eltiltás? -
#79776 Akkor most végignézhetsz bosszankodás és gyomorideg nélkül egy félidőt. :)
Én is ezt próbálom. Azért izgultam végig, hogy ne lőjön gólt a Bayern, mert akkor vérszemet kapnak. Most már talán a vérszem is kevés. Azért remélem, nem nagypályázzák el a fiúk.
Várható sok szimulálás, és csetepaté. Ramos remélhetőleg nem húzza fel magát egy sárgára, elég Alonso. Előre sirok, hogy Illaramendi fog játszani a helyén. :S Isco valszeg nem alternativa. -
Pukkka #79775 Mondtam én, hogy szopni fogunk a 4-3-3 miatt. szemlesüt -
hugopareiros #79774 még rácsap a seggére is :D -
#79773 ejej, instant piros
-
#79772 100%, hát ide olyan fatális hibák kellenek mint a Dortmund ellen, hogy kiessünk, azt meg lehetetlennek látom jelenleg -
#79771 -
#79770 Slick, most mennyi esélyünk van???????? :DDDD -
nagy hős #79769 Oo csabi kihagyja a dontot :( -
#79768 én se baszki, majd Diablóban megbasszuk egymás seggelyukát eme csodás este után :D -
#79767 Bale azt az istenit, miféle gyorsaság és nyomaték van benne!
Bayern belefuthat az első nagy verésébe. Szegény Guardiola.
Amúgy mi is leírjuk rendesen a csapatok nevét, tiszteljétek meg a Chelsea drukkereket is ezzel! -
#79766 Ő, na erre nem gondoltam mikor azt írtam neked, hogy 1-1 lesz a vége ^^ -
#79765 szopatjuk a világ legjobb csapatát, bazdmeg :D -
Monoton #79764 Bale Ronaldo mekkora jatek :DD -
hugopareiros #79763 mekkora passz istenem és 3-0 (Y) -
Axl Rose #79762 Innen nem lehet elszúrni, grat a döntőhöz RM.
Innentől remélem Tietek lesz a trófea, csak ne a cselszié
Ha meg összejön a spanyol házidöntő akkor is hajrá!
egy barca fan... -
hugopareiros #79761 -
#79760 Gratula a tj hez
Ti nyeritek a BL-t az kurva élet akárki is lesz az ellenfeletek
de szerintem a cselzi lesz
leveritek őket is -
#79759 Erre kiverem! :DDdddddd -
#79758 Khmkhm.. akarom mondani Ramos! Ramos nyeri meg a meccset:DD
CA milyen 'bitch please' fejet vágott??:D kb: " mi a picsa van itt?" -
#79757 BAZDMEG NEM HISZEM EL :DDDDDDDD -
#79756 JÉZUSOM MI FOLYIK ITT -
Monoton #79755 RAMOS TE JÓÓÓÉG !!!!!!!!!!!! -
hugopareiros #79754 RAMOS!! kész megvan a továbbjutás -
Monoton #79753 GÓÓÓÓL! :) -
#79752 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Na innen ne basszuk el!!!!! -
hugopareiros #79751 OTTTTTTTAGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! -
Pukkka #79750 Én ennek most nem örülök. Szívesebb vettem volna, egy 4-4-2-t Iscoval, aztán ha gáz van jöhetett volna Bale. Remélem Rötszakállt telepumpálták sterioddal, hogy bírja az iramot, mert ma rajta lesz a világ szeme. -
#79749 Én azt érzem, hogy továbbjuttok drámai csatában, és Bale nyeri meg a párharcot:)
És döntőben találkozunk (ha bejutunk)!
Hajrá RM! -
#79748 jo erzesekkel ulok le ma a meccs ele. vagy cask mar nem izgat mi less..nemtom :D -
hugopareiros #79747 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Modric, Xabi Alonso, Di María, Bale, Ronaldo, Benzema.
Jó lesz ez. -
#79746 bennem a kihagyott helyzetek maradtak meg, amiatt vagyok feszült. -
#79745 En majd este leszek feszultebb:) Elozo meccsen is feszult voltam. 2 gyors madridi gol enyhitene:D -
Pukkka #79744 Elég ideges vagyok, de nagyon bizakodó. Abban bízom, hogy a meccs végén nem játékosokat kell majd kiemelni, hanem a csapat egészét. Csütörtökön indulok Madridba, jó lenne a Valencia elleni bajnoki előtt kicsit ünnepelni. -
#79743 Igen,ezzel egyet ertek. Kiveve: kis eselyunk a meccs elkezdese elott is van. A 0-2es allashoz kepest mindenkeppen tobb. :) -
#79742 Ha ma sikerülne előnyt szerezni a meccsen akkor úgy van egy kis esély, hogy döntőbe jutunk. Sokkal nehezebb lesz a mai meccs mint a múltkori. -
#79741 -
#79740 o mar olyan oreg, hogy nem tudja ezeket kezelni :D