81624
-
#79819 Diego nagyot mentett... -
#79818 Mi volt ez a google glassos dolog? csak annyit láttam, hogy kispadon adogatják :D -
#79817 (lehetőleg minimum 2-vel, hogy keressek is valamit rajta :D) -
#79816 Azt se felejtsük el azért hogy nekünk is nyerni kéne ma azért.:D -
#79815 végülis a Malagában is reménykedhetünk... :D -
#79814 az a baj, hogyha a Barcában kell reménykedni, hogy számunkra kedvező eredményt ér majd el, az nagyon nem kóser :D -
#79813 Na úgy néz ki kikap az Atletico.Lehet reménykedni...:) -
#79812 Egymás ellen eredmény. -
#79811 Pontegyenlőség esetén mi számít? -
#79810 Jó lenne kihasználni a többiek botlását! -
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/
Na nem mintha bármit is jelentene, de azért na :) -
#79808 igen tudom hogy elkúrtam, én már a BL döntővel voltam megáldva :D -
#79807 A banner kicsit el van irva. Nem 24én van a bajnoki, hanem 4én. Már kezdtem pánikolni. :D
Most látom, Barca leX-elt Getafeval, akkor az nekik katasztrófa, ami a bajnoki cimi esélyeket jelenti. -
#79806 Az jó, hogy berakja bajnokira is. Biztos azért, hogy még jobb formába kerüljön a döntőbe. -
#79805 azért remélem a döntőn nem fog játszani. nem a tudása (vagy annak általam feltételezett hiánya) miatt, hanem mert egyszerűen nem lesz annyi játék a lábában egy ilyen kihagyás után, hogy egy ilyen fontosságú meccsen játszon. -
Monoton #79804 Carlo Ancelotti: "Diego López will play against Valencia & Celta, Iker Casillas against Valladolid & Español."
És Khedira is bekerült a Valencia elleni keretbe. -
#79803 Reál-Chelseanél is benne lett volna ez a pakliban. :D -
#79802 még nem tudni :D -
Pukkka #79801 Ki fogja vezetni a döntőt? Nem örülök az ATMA-nak, félek megint az aljaskodás megy majd, és nem a focié lesz a főszerep. -
#79800 hát hogy ilyen fölényesen nyert az AtMa, komoly döntőre számítok és nagyon remélem, hogy nem most fogunk elbukni -
Monoton #79799 -
#79798 jobban orulok nekik, mint a chelseanek. de lehet hogy cask azert orulok mert Mou kikapott :D -
Nyiri #79797 Bohócliga... Persze. -
Monoton #79796 Na akkor madridi derbi a BL dontoben :) -
#79795 Hát sztem Perezről nagy adag feszkó esett le, hogy ilyet is bevállalt :D
-
#79794 ti nyeritek ne szarjál
cselzi nem fog soha többet blt nyerni
nem lesz még egyszer akkora isteni csoda
ti meg alapból jobbak vagytok -
#79793 1. Felejtsük már el ezt a butaságot, hogy nem megérdemelt.. nem véleltlenül nyertünk már így sok-sok meccset.
2. Elég kemény meccs lesz, ha összejön a döntő nekünk, sztem évek óta a legérdekesebb döntő lenne, ritkán találkozott ez a 2 csapat, na meg mindkét edző dolgozott a másik csapatnál is, remélem összejön! -
bacaelit #79792 Német bajnokságot megnyertük :D -
#79791 -
Monoton #79790 -
#79789 Ma még ne félj, élvezd ki a győzelmet. Tök jó érzés, hogy végre nyertünk nagy meccset, azért az elmúlt években nem ez volt a megszokható. De meg tudnám szokni újra pár évig. :) -
#79788 a Chelsea odadna a labdat nekunk, aztan akkor baszhatjuk. a jatekosoknak foglamuk nem lenne, hogy mihez kezdjenek vele, ha ennyit naluk van....
Az AtMa meg iden cask szopatott minket. Egyik sem tul biztato :D -
#79787 Na hát akárkit kapunk ellenfélnek, félek kicsit. Mou Chelseajét a full bekkelés miatt, meg ugye csak 3 évig itt volt. Az Atleticot meg a hihetetlen formájuk miatt. Bár az Atletico ellen könnyebben megnyerhető a döntő szvsz.
De ugye az utóbbi éveket végignézve, nem mindig az a csapat nyer a végén, aki jobban megérdemelné a BL-t lásd pl. Chelsea. Ha őket kapjuk és kimakkolják, tuti agyfaszt kapok -
#79786 na, így kell a döntőben is
amúgy meg Cé kapja be, ez az utolsó gól nem kellett volna, legalább anyagilag jól jártam volna :D -
argo001 #79785 Gratulálok a csapatnak, teljesen megérdemelten jutott tovább a Real. Viseljétek méltósággal a győzelmet. -
#79784 Jah, ez is egy alternativa, bár Modricnak most nagyon jó helye van Alonso mellett. Nem tetszett Mourinho alatt, hogy nagyon hátul passziv volt. De hát majd kiderül, mi lesz, addig még van idő.
Alonso nagy klasszis, látni, ahogy a védelmet is irányitja, koordinálja az egész csapatot + klasszis labdabiztosság, passzok. Nehéz egy ilyet pótolni. -
#79783 ez már alázás :D -
Monoton #79782 Lol, milyen sunyi :D -
#79781 szerintem Modric lesz Alonso helyén előtte meg Isco és Di María -
#79780 Pont így volt :D