81624
  • Pukkka
    Mindenki előtt E kütyük, az öreg Sir olvas egyedül újságot.
  • LasDen #79738

A vegen Ancelotti milyen laza. Ilyen laza vagyok, leszarom fele :D
  • LasDen #79737
    uriember biztosra nem fogad :)
  • hugopareiros
    van rá 100 ezer ft-om ha garantálod, a nyereményt megfelezzük :D
  • LasDen #79735
    szerintem bejutunk a dontobe, de elveszitjuk. majd meg haromszor bejutunk a dontobe egymasutan es negyedikre vegul megnyerjuk. igy lesz meglassatok...
  • horpeti
    Szerintem nehezebb lesz bejutni a döntőbe, mint megnyerni. De ez majd kiderül, ha netán bejutunk. :)
  • Casillas
    nem elég már a döntő, meg kell nyerni és kész.
    túl rég volt az utolsó... :)
  • hugopareiros
    ha bejutunk a BL döntőbe akkor én boldog leszek, úgy is ha az atma nyeri a bajnokságot :)

<off> a liverpoolt azért sajnálom :( olyat mentek egész szezonban mint spanyolban az atma...aztán sanszosan city végső siker lesz</off>
  • LasDen #79731
    nos, azt hiszem innentol az AtMa ezt behuzza. A Malaga lehet meg nekik meleg, de hazai palyan nem sok eselye van.
    De legalabb nem a Barca less a bajnok :D
  • Rockynhooo
    CR nem kis gólokat vállalt ma :D
  • REALista
    Ronaldo:D
  • LasDen #79728
    Morata lo egy golt...
  • szomferi
    A Real Madrid kezdőcsapata: Diego López; Nacho, Ramos, Varane, Marcelo; Modric, Illarramendi, Isco; Di María, Morata és Cristiano.

Cserepadon: Casillas, Pepe, Coentrão, Benzema, Alonso, Carvajal, Casemiro Forrás: Madridom.hu
  • LasDen #79726
    egyes hírek szerint leigazoltuk Juan Iturbet a Veronatol/Portotól
  • Pukkka
    Nyugodjon békében.
  • bakkerman
    tisztelet
  • szomferi

hát ez ennyi volt
  • hugopareiros
    Én abban reménykedek, hogy a real és a barca is begyűjt minden pontot és az atletico nem szerez 3 pontot egyszer az utolsó fordulóig.

Ott akkor ez lenne az állás:
    Atletico - 92 / 91 pont
    Real Madrid - 91 pont
    Barcelona 90 pont

Így a Barcelonának lenne még miért hajtania és vagy verik vagy X-elnek az atleticoval. Nekünk pedig be kell húzni az Espanyol ellen.

• Pukkka
    A Malagabol még talán kinézek egy X-et, de szerintem ha most nyerni tudnak, akkor az akarat már végigviszi őket.
  • hugopareiros
    szerintem egy X-re a levante és a malaga is jó lehet ellenük
  • Pukkka
    Kíváncsi leszek a hétvégére. Véleményem szerint, ha most nem botlik az Atletico, akkor megnyerik a bajnokságot.
  • horpeti
    Biztos mindenhol vannak ilyenek,nem csak a realnal es foleg az Sgn:)
    Az sg nem reprezentativ;)

Vegre ott vagyunk a 4 kozott ujra es nem kell mar az elso korben kiesni,stb. En elegedett vagyok,es a jatek sem borzalmas,persze sokat lehet szivni a fogunk,amikor " elkapja Benzema a fonalat". ;)

Pl barcaskent iden sokkal tobb ok lenne rinyalni. Real szurkolokent is zavar,h.igy lepukkantak. De barca forumot nem nezek,nemtom ott mi megy,de nagyon nem oromkodhetnek.
  • SLICK
    az élcsapat most nálam a Realon kívül a barca és az atletico.
    a kupa meg nem bajnokság.
  • hugopareiros
    "ráadásul élcsapatok ellen egyszer sem győztünk, és rendre szar játékot mutattunk."
    Azért voltak olyan meccsek, amikor...
    pl:
    liga:
    Real Madrid 3 - 1 Athletic Club
    Real Madrid 7 - 3 Sevilla

kupa:
    Real Madrid 3 - 0Atlético Madrid
    Atlético Madrid 0 - 2 Real Madrid
  • SLICK
    nem vagyok pesszimista, csak a balfaszkodást utálom, ami az olasz érkezése óta van.
    A kupának örülök, mert az megérdemelt volt minden tekintetben, viszont egy ilyen vérgyenge barcelona ellen, akitől kikaptunk kétszer is a bajnokságban, jogosan hagy várjak már el egy gálázást. Igen is szurkolóként bassza a szemem, hogy egy jelenleg gyenge rivális csapat ellen 2szer kapunk ki, idegenben egy szégyenletes taktikával, otthon meg mégha bírói segítséggel is de akkor is kikaptunk.
    A München ellen meg örülök a kapott gól nélkül lehozott meccsnek, de az ta kevés lehetőséget illett volna kihasználni és még legalább 1 gólt be lehetett volna lőni. Ha már adott volt a lehetőség akkor illett volna kihasználni a balfaszkodás helyett...

Nem hiszem hogy túl nagy igényeim lennének. A 3 kupából 1 a miénk már jogosan, a BL-t akkor érzem majd jogosnak ha sikerül a Bayernt kiejteni és a végén meglesz a 10. Ugye mégse kerültünk össze eddig kemény ellenfelekkel, csak a Bayernnel.
    A bajnokságot meg ha megnyernénk annak nem örülnék egyáltalán, mert az idei teljesítmény egy fos volt, ráadásul élcsapatok ellen egyszer sem győztünk, és rendre szar játékot mutattunk.
    Ahelyett hogy engem ugattok le a stílusom miatt, nézhetnétek azt is hogy normális érvekkel támasztom alá az elégedetlenségemet. Én se szóltam le egyikőtöket sem, akármit írtatok.
  • LasDen #79714
    bullshit. olvasd reddittet! ott sokkal több szurkoló van, így árnyalja a képet. sokkal optimistábbak az ottaniak, mint ebben a topikban.
  • Rockynhooo
    Tipik Real-os tulajdonság, hogy semmi sem elég és semmi se jó... Eddig az volt a baj, hogy nincsen esély se címek szerzésére. Aztán Mou alatt meg lett az esély és jött mindig valami. Most partyban vannak a srácok minden címért, de ez sem jó :D
  • LasDen #79712
    azért arra a kupára nem kell fölvágni, nem olyan nagy szám az :D de én mindenesetre most örvendezem. vannak szar dolgok a játékunkban, de legalább nyerjük a meccseket. Slicktől meg már megszoktuk, hogy egy fanyarú, örök pesszimista kis rinyagép....
  • horpeti
    A kupa gyozelemkor is siras volt,hogy sokkal jobban kellett volna verni a Barcat,meggyozobb jatekkal. :D
  • Rockynhooo
    Nem értem ezt a sírást. Pár 1 hete megszerezte a csapat a kupát, legyőzve az örök riválist, akitől azért valljuk meg több szopó ág volt , mint nyerő. A bajnokságban meg még mindig versenyben vannak a bajnoki címért. Tegnap meg a világ legjobb! csapata ellen, aki nem mellesleg az előző kiírás győztese, hoztak le egy meccset tökéletes védekezéssel, kapott gól nélkül. Ja és úgy, hogy a Real legjobb játékosát úgy drótozták össze a meccsre. Én simán azt vártam, hogy megremegnek a madridi lábak a nagy teher alatt és max sok gólos döntetlen jöhet szóba. Így egy gól előnnyel utaznak a srácok, ahol ha bárhogy is de találnak egy gólt, és hasonló jó védekezést mutatnak be, akkor minden esély meg van a bl döntőre. Bár én még így is, sanszosabbnak tartok egy kinti sima 2:0-s Bayernt sikert, de akkor is könyörgöm, pont most van ok az örömre, nem a folytonos siránkozásra... És azt ne feledje senki, bármilyen szar kamu bekotort gólt kint elérne a Real, az egekbe ugranak az esélyek. Tegnapi kontrákból kiindulva, meg minden esély meg van rá, hogy Münchenben is lőjenek.
  • szomferi
    mióta felépült a portugál, iszonyat jól játszik, csak lestem is, amikor meglódult Cé mellett az oldalvonalnál a gól előtt :D
  • horpeti
    Azért itt is sokat volt a középpályán, mivel 80%ban védekezett. :) Valszeg azért is volt ő a "csatár". Én örültem, hogy Isco volt és nem Bale, mert szerintem Bale kevésbé lett volna hasznos azon a poszton.

Kiváncsi lennék, milyen csapattal lehetne a Bayernnel legalább pariban lenni labdabirtoklásban. Valszeg semmilyen, ebben most ők a legjobbak. :)
  • Monoton
    Remélem a visszavágón DM visszakerül a középpályára, ott azért jobb teljesítményt mutatott ebben a szezonban.
  • Pukkka
    Hogy egy kis pozitívum is legyen, én végig mosollyal az arcomon néztem ahogy az öreg Xabi opatja Robbent. Úgy levette a pályáról, hogy az tanári volt. A másik pedig Coentrao > Marcelo, ha eladjuk, jó nagy faszok vagyunk.
  • szomferi
    Maris meg kisodródott már nagyon

de túl sok a HA... Götze helyzetéből is lehetett volna gól, lehet Marisé se ment volna be, ha kaput talál, ki tudja
  • horpeti
    Nem vitatkozom, de az első félidőben voltak olyan előrelőtt labdák, amiket nagyon szépen megtartott, levett, megjátszott. Amikor az akár simán ellenfélé is lehetett volna. A végére igen, elfáradt, és ne hidd, hogy engem nem idegesitettek az elpuskázott helyzetek. :)
  • szomferi
    látszott a meccshiány rajta, de hétvégén ő is pihenni fog szerintem a többi "naggyal" együtt, így kicsit tartalékos csapat lesz az Osasuna ellen, bár az is elég kell, hogy legyen egy kétgólos előnyhöz
  • SLICK
    nem a munkájával van baj, hanem mikor nagy lehetőség van egy kurva labdát nem bír átvenni.
  • SLICK
    CR előtt felpörgött a labda, arról nem ő tehet.
  • horpeti
    Ezért nem is érdemes ezzel törődni. Nem is nézem a fórumot, rajtad kivül mindenki olyan negativ hisztis mindig itt a topikban. :D