Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
herp derp. értem, hogy szerelmes lettél belé, mert õ a legkisebb királyfi a szemedben most, akit mindenki bánt, és fasza ötlet hogy Raúllal hasonlítgatod össze, mert õt mindenki szerette, pedig ugyanúgy 20 gólokat rúgott, mint Benzema, csak egyrészt Raúl 60 gólból lõtt 20-at, Benzema meg 130-ból, másrészt szerintem egy csatár ellen nem kell jobb kifogás annál, hogy nem rúgja be a kurva helyzeteit.

faszfej vagy te.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
mindig csak ez az egy kifogas van ellene. en nem vitatom, hogy sok helyzetet kihagy, meg lehetne jobb csatar a csapatnal, de az elmult 3 szezonban megrugta a 20 goljat, ami egy csatartol eleg konzisztens teljesitmeny. es akarmit csinal (lasd tegnap) mindenki csak azt latja, amit elszar. keptelenek vagytok elismerni. kettos merce, az o 25 golja nem er annyit a szemetekben, mint mondjuk Raul, Drogba v mas istenitett csatare.
nem azt mondom, hogy le kell borulni elotte, de ha egy meccsen rug 2 golt, meg masik kettoben v haromban benne van, akkor talan nem azzal kene kezdeni, hogy mar megin hany helyzetet baszott melle, es amugy is mekkora egy fasz....

faszfejek vagytok ez a helyzet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Ja csak Raul nem baszna el mellé annyi helyzetet mint Benz 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Jol csinalta tegnap 😊 A kihagyott helyzeteken duhong az ember,most volt eleg,h.sima legyen.

horpeti
Igen,mert ot szerettem,Benzemat meg utalom. Sajna ezzel a handicappel kell elnie,de biztos nem zavarja. 😊

+1

LasDen
Kezdtek kicsit túl lõni a célon benzemaval. 2 gólt rúgott és másik kettõ elõkészítésében vett részt. Ez minden csak nem szar teljesítmény, ami a fikazasara adna lehetõséget.
Akár mennyire bena, összeszedett 20+ gólt és még nincs vége a szezonnak. De ha Raul rúgott volna ennyit már mindenki a seggét nyalná

horpeti
Ja, ez jellemzõ. 😄

SLICK
óóó bazmeg... ha kapunk gólt akkor tuti valami nagyot... Oda Casillas góltalansága is 😞

REALista
Ott vam így is...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
hülye fasz Benzema nem ér bele CR-nek simán jó lett volna és ott lenne a 6. is...

REALista
Az igen.😊

szomferi
na ettõl tán lenyugszik 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

horpeti
Ja, ezt utálom. Pedig passzolhatott volna a végén is, de eszében sincs.
De legalább nagyon akar. 😊

Benzema hozza a formáját. A gólját nem láttam, csak már amiket kihagyott, vagy rosszul vett át. 😄

REALista
Ronaldo kezd kurva ideges lenni...😄

szabii98
Bale mit ment basszus😄😄

I met God. She's black

REALista
Bale 2:0😊

REALista
Casillas mit fogott...😊

szomferi
a Schalke nem lesz nehéz szerintem, messze se kell utazni... a bajnokit meg városon belül letudják, ennyi szerencséje van a csapatnak, hogy nem kell körbeutazni a Földet 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

horpeti
Durva 2 hét lesz! 😊 Csak mi is gyõzzük nézni.

Most néztem, hogy elég szerencsétlenül jönnek ki a BL meccsek is.

Szerdán Schalke ellen, aztán vasárnap AtlMadrid ellen.
A levante és a malaga ellen jól kell beosztani az erõforrásokat, mert aztán...kedden Schalke elleni visszavágó, majd jön vasárnap a Barcelona, akiket szerdán követ is a Sevilla.

szomferi
szép mutatvány lesz az ATMA ellen...

3-0 mwhahaha. Most meg lehet lépni, ha hozzuk a jövõ hetet.

szabii98
Az Osasuna eddig veri az Atletico-t 2-0ra, de még sok van hátra..

I met God. She's black

SLICK
A Castilla idegenben nyert 2-0-ra a Zaragoza ellen. Jelenleg bentmaradást érõ helyen vannak, bár ott elég sûrû a mezõny még...

horpeti
Én meg nem felejtek olyan gyorsan. 😄 De tény, hogy ha akar, és összejön, akkor azért jó. Én mondjuk nem birom Benzema lényét, de az már egyéni szoc. probléma, a csapatban van, elfogadom.

Hát lehet tényleg én vagyok vak, de a jelenlegi Benzemát max egy Suarezre cserélném. De csak he nagyon muszáj...

horpeti
Jó volt a Barca meccs is, bár nem értettem, hogy lehetett ennyire nulla a Barca. De természetesen a hazaiaknak drukkoltam. 😄

No meg azon gondolkodtam, hogy bárcsak lenne egy Velánk Benzema helyett. 😛

LasDen
Igaz, utána jutott eszembe

Casillas
a Bilbao sem Athletico, csak Athletic

Vivimos por ti, vence por nosotros.

REALista
Amelyikkel a jövõhéten játszunk az a helyes...😄

<#taps>

REAL MADRID

LasDen
Athletico vagy Atletico? Mert nem mindegy ám...😉

REALista
Na a Barca nagyon simán kikapott idegenben úgyhogy jövõhéten léphetünk egy nagyot a bajnoki cím felé az Athletico legyõzésével😊

REALista
Bale nem semmi gólt vágott, csak úgy csattant a kapufán.😊

SLICK
Bale ezzel a lövéssel semmivel se lett jobb a szemembe. Amit ma nyújt az egy szar. 16-oson belül is az a lövés, ami kiment a stadionból, olyan Benzemás volt.
Amit sajnálok, hogy Jesének se ment ma, pedig jobb lett volna ha õ kezd a Schalke ellen..

SLICK
pihenteti Carlo. Ez nem is baj, mert egy ilyen meccsen simán kaphat lehetõséget Varane, hogy jobban felvegye a ritmust õ is. A térdét meg erõsíteni kell folyamatosan, ne legyen gond késõbb..

horpeti
Pont a gólra kapcsoltam be. 😄

szomferi
Ramos hogyhogy nem kezdõ?

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szomferi
Real Madrid-Elche (4PM CET):

Diego López, Varane, Pepe, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Carvajal, Arbeloa, Jesé, Di María, Illarra.

SUPLENTES / BENCH: Casillas, Ramos, Coentrão, Casemiro, Nacho, Morata, Isco.

SLICK
Egy ilyen laza meccsen nem értem, miért ilyen késõn kell cserélni....

SLICK
este 6-kor mini Clasicó. Castilla - Barcelona B.

horpeti
A dontoben mar minek mondja?😊
Nem lesz kedvuk majd jatszani,mert nem fontos? Barca ellen igazan tuzelhetne oket,mikor maskor jatszanak maxon.
A kifogas.txt reszet ertem,fujj.

LasDen

Ha nem is a következõ Ronaldo, de a következõ Raul még lehet belõle

😄

REAL MADRID

LasDen
Na most hogy Ancelotti kijelentette hogy a kupa a legkevésbé fontos, ha kikakpnank, akkor lehet mire fogni...

Akinél nincs labda, ugye nem sokat tehet!

SLICK
ez a Ronaldo függõség se tesz ám jót. Bár ha meg kicsit nélkülözve lenne akkor meg õ lenne megsértõdve... Bale gyakorlatilag nem sok vizet zavar. A kidobott pénz rá egyáltalán nem kompenzálja azt amit nyújt. Talán hosszabb távon megtérül, de errõl többet úgy is akkor lehet érdemben beszélni, ha a következõ idénybeli formáját látjuk. Meg elõtte ott a felkészülés is nyáron...