Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
😄 Alves.
Azert vicc,h.sose sikerul nyerni. Tudtam,h.ez lesz. De jol jatszottunk. Mar kezdtem remenykedni,autan a piros lapnal beletorodtem. Szar volt utana nar nezni.
Barca is jol tologatta,kar hogy most ennyi eleg is volt.
Biro no komment.

Jó hagyjuk, Diego Alves, te jó ég. Persze López, de akkora baromságot írtál, hogy fáj elolvasni is.

REAL MADRID

Mert a vedelem szar volt igenis Ancelotti hibaja, Casillasal sokal jobb a vedelem mert o iranyitja oket, Diego Alves meg veletlenul se fog meg semmit csak amit bele lonek, .................hogy a gecibe nem latja ezt egy Ancelotti ??????????????????, Benzin nem volt rosz de azert a ketot ugy rugta hogy 5 ziccerje volt(szerntem keves egy ilyen fontos mecsen!)Ugyis bajnok lesz a Real........HALA MADRID!!!!!!!!!!
LasDen
Ezzel máris elõrébb vagyunk...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Eleg ha leikszelnek 😄

REAL MADRID

LasDen
Tok jó. Lehet drukkolni hogy mi megnyerjunk minden meccset (nem fogunk) és a Barca megverje az AtMat...hurrá

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja ne feledjétek, ha jól tudom hét közbeni forduló lesz. Sevillába megyünk.

Majd meg magyarázzák, hogy aláfeküdt vagy mittudomén 😄

REAL MADRID

Majd megteszi más ha nekünk nem megy...

Nem szabad ilyeneket mutogatni, csak akkor ha már a spanyol szövetség is látta, de ilyenkor csak pislognának 😄

Az egészben az a dühítõ, hogy 4 kapott gólból 1 volt ami értékelhetõ. Egy ilyen fosszar Barcat nem agyonverni szégyen.

Casillas
ha eltakarodnak platiniék, és be lehet vezetni a videobírót.

amúgy felesleges védeni a mi tizinket, ugyanolyan kamu volt mint a barcáé, csak legalább nem kaptak érte pirosat is... mondjuk a miénk legalább tényleg szabálytalanság volt.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Nekem egyébként most nem is az a legnagyobb problémám, hogy kikaptunk, hanem, hogy a spanyol bíráskodás megint megmutatta az igazi arcát 😞 Egyszerûen szégyen, hogy egy ilyen meccsen ilyen színvonaltalan legyen a bíráskodás az egyik "legjobb" spanyol sípmestertõl.

REAL MADRID

Rockynhooo
Mikor érjük meg azt, hogy egy foci meccset újra meg lehessen úgy nézni, hogy ne a bírókról kelljen beszélni utána? <#shakehead>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen

contraste
Mikor érjük meg, hogy egy Clasico-t ne a kamu tizik döntsenek el?

ain't got no history

Vegyünk mi is Piros lapot a szövetségtõl, lehet akkor mi is tudunk nyerni egy meccset.

Neymar lesre fut beviszi 16-osra, hátrabassza a lábait mint a ló és 11-est kapnak. Vicc. A Real 11-es hogy az volt e vagy nem azt nem láttam pontosan, hogy Ronaldo minden olyan porcikája kívül volt e a 16-oson. Mert ha csak egy hajszála is rálógott a 16-osra, akkor azt már be lehet fújni 😄. Hisz azon testrészeket kell nézni amivel gólt lehet szerezni, márpedig fejjel lehet 😄

LasDen
Most akkor mi dönt, a golarany vagy az egymás elleni eredmény?

SLICK
nyilván az edzõ dolga normálisan felkészíteni õket, de emellett voltak egyéni hibák is.

Shep
Kár volt ezért a meccsért, szépen odalett az elõny a pontvadászatban 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mert a vedelem nem volt jo az miert Ancelotti hibaja?

REAL MADRID

SLICK
javarészt a védelmen ment el... Ancellottit is most csak emiatt tudom hibáztatni...
De amúgy az a szégyen, hogy ezt a gyenge barcát nem bírjuk megfingatni...

De ne is tegyunk ugy mintha az a piros nem befolyasolta volna a meccset

REAL MADRID

az elsõ két tizi a vicc kategóriába tartozik. Egyik nem volt bennt, a másik meg kamu.
De ez a második ez tiszta tizi volt.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

LasDen
Ne csak a bírót szidjatok. Nem csakrajta múlott a vereség.

SLICK
ha kihúzzuk ezt X-re megemelem a kalapom.
Reméljük Májjénkó besegít nekünk még

Oziris666
Hát többször játszottak 10ember ellen mint 11 ellen

LasDen
Ennyi ezzel a meccsel bukjuk a ligat. Idén egyetlen rangadot nem tudtunk megnyerni

alapvetõen nem vagyok a Barca-bíró hipotézis támogatója, de amit ez a bíró ténykedik azt tényleg nem értem
SLICK
hát így bazdmeg megérdemeljük, ennyire asszisztáljon a védelem a barcának, hihetetlen

REALista
Kész vicc...a bíró életben tartja a barca esélyeit...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rash87
De jó lenne,ha szinte minden rangadót nem a bíró nyerné meg a "nagy" Barcának. 😊

Glory, Glory Man. United!

hát jó ez mondjuk tényleg megadható
REALista
Ez kész bassza meg ez a nyomorék elcsalja a meccset úgy ahogy van...

Ez nevetseges

REAL MADRID

Tizenegyesre tizenegyes! Undiano Mallenco a túloldalon is befújta! Neymar hatalmas labdát kapott, Sergio Ramos pedig felrúgta a brazilt. Ramos megkapta a jogos piros lapját, Messi pedig bevágta a büntetõt! 3–3

O vajon milyen meccset nez?

szomferi
na, még egy... pf

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

neee gyerekek neeeeeeeeeeeeeeee
REALista
Több mint bosszantó hogy megint a bíró kúrja el a meccsünket...

Az oké piroslapot hogy magyarázod?

Shep
Na ja, most már jó lenne ez az x is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végülis 1-1 kamu 11-es volt, szóval vehetjük úgy továbbra is 2-2 😄 Igaz a -1 ember egy hiba miatt nagy hátrány 😄

Szerintem lesen volt a brazil, meg ezert piros 😄

REAL MADRID

Shep
Végén kicsit elcsípte de akkor már repült Neymar, a színészkedés óráról nem hiányzott, az tuti 😊

ProGabe
Tudtam, hogy beszopja ezt is ez a szerencsétlen, gyökér bíró.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akárhogy is próbálom másképp látni, hozzá sem ért.
REALista
Kész vicc...

Zenszkij
Nevetséges. Hozzá se ért...Ezen a szinten ekkorát hibázni egy bírónak szégyen.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

SzirmosSzisza
A visszajátszás volt rossz vagy tényleg hozzá se ért?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

REALista
HOZZÁ SEM ÉRT RAMOS!