81624
  • Pukkka
    Ha mi nyertünk volna, meg az utolsó körben is, akkor 90 pontunk lenne. Ezt leszámítva lényegtelen. A bajnokságot le kellett adni.
  • Monoton
    Hagyjuk már ezt a "ha" dolgot, már vártam, hogy írja valaki. Ha az Elche megnyeri minden meccsét, akkor ők a bajnokok. Ha ha ha ...
  • horpeti
    Ha jól számolom, akkor se nyertünk volna már, mert 89, 86, 86 lett volna.
    És a végén ha a Barca nyer, akkor 89-89-89, és egymás elleni miatt Barca a győztes. Gondolom én. Minden esetre a végén a Barcának nyernie kell, ha bajnokságot akar.
  • Ferrari23
    Meg is érdemeljük , hogy ne legyünk bajnokok. Ha nem adjuk fel és ma nyerünk, még bajnokok is lehetnék figyelembe véve az eredményeket. Dehát Reál feladta, ezek után akkor röhög, ha majd BL ben is kiszopnak :D
  • kanduhr
    Szép is lenne, de 2:0 a Celta javára, az nem igazán X :D
  • Monoton
    MI kikaptunk :D
  • Monoton
    Na ez megint érdekes forduló volt :D
  • SLICK
    LOL mind 3 éllovas X-el? :D
  • bacaelit
    Nos eladtuk nem csak a meccset hanem a bajnokságot is! Szomorú látni, hogy lehetett volna még küzdeni!
  • REALista
    Ja akkor pacsit rá...:D
    Csak nehogy felrúgják a megállapodást..:S
  • Shep
    Nem lett feladva, le van zsírozva, hogy Atlétásoké a bajnokság, Realé meg a BL :)
  • REALista
    Azért kicsit kellemetlen hogy ilyen szépen feladtuk ezt a bajnokságot, pedig nagyon könnyedén nyerhettünk is volna így a végén elnézve a többi csapat szenvedését...
  • Monoton
    Nálunk pont itt volt az évszázad vihara, úgy hogy még sem láttam a meccset. Döntőre nem egy ilyen csapat fog felállni :D
  • szomferi
    mi ez a kibaszott vicc?????

és így akar a csapat BL-t nyerni, HÁH
  • horpeti
    Én orosz sopcaston nézem.
    BL meccseken néha leakad, de most annyian nem nézik. :D
  • Monoton
    Valami stabil jó minőségű stream van? Amit én nézek most az eléggé elmosott :(
  • Monoton
    Prince
  • REALista
    Khedira visszatééér!
  • Monoton
    Diego López; Arbeloa, Nacho, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira Casemiro; Modriæ, Isco, Morata.
  • horpeti
    De a játékosaik közül sokan igen sok mindenen túlvannak már. De ez csak egy szempont.
    Pl. év elején miért nem volt motivált Isco? Meg miért vannak sokszor a beleszarós meccsek? :) Ezeket szurkolóként utálom, mert azért szurkolok, hogy mindig tegyék oda magukat.
  • LasDen #79879
    nem mondanám erre a csapatra hogy olyan sokmindent megnyert már :D
  • horpeti
    Én se. :D Nekem "mindegy", ki játszik, de az legyen motivált. Madridnál ez a nehéz. :P Mindenki aki ide igazol, addig nagyon hajt, aztán ahogy madridba ér, eljött a Kánaán, mehet a szieszta. Na persze ez túlzás és tisztelet a kivételnek.
    De aki sok mindent megnyert már, az kevésbé motivált.

Sajnos tegnap Morata is gyenge volt, nem hozta azt a pluszt, amit kéne. Nem olyan egyszerű ám, mint ahogy azt hinnénk.
  • Gauge
    Én azt hittem szétrobbanok este, de akkor még vezettünk. A cserék...anyám...na, akkor gurult el a gyógyszerem. Szerintem Ancelotti kicsit sokat ivott Bayern elleni este, azóta sem józanodott ki. Inkább Khedirát hozta volna be, abban most biztos bizonyítási vágy él.

Megérdemelten kaptunk ki. Ronaldo nélkül is simán hozni kellett volna ezt a meccset, bőven anyag, amiből lehet dolgozni.

Nem fogok sírni, ha Benzemát, Marcelót eladjuk, az biztos.
  • szomferi
    szerintem sok esélyük nem lesz a közeli jövőben, hogy bajnokok lehessenek megint, így arra kegyetlenül rá fognak startolni, és elég egy X is az utolsó meccsen, ha a barsza behúzza az Elche ellen (de nem fogják, mert azok is még bőven ki tudnak esni, ez a forduló mindenhol a kiesés elől menekülőké :D)
  • horpeti
    Hát az előző meccsen látszott, hogy ők is kipukkadtak. Majd kiderül, biztos hajtani fog mindenki. Kár, hogy a Reál már nem. De igen, a BLért még lehet izgulni és nyerhető is. :) Ha nem lesz sérült mindenki.
  • szomferi
    az ATMA-nak is, bennük azért több az erő

jól kifáradnak, a BL-t meg 3-1-re behúzza a Real :D
  • horpeti
    Ronaldot sajnálom, biztos felrobbant az idegtől. Ő biztos szétgürizte volna magát egész meccsen. Kár, hogy sikerült kipukkadni pont a végére. Mintha már fejben a VB-n lennének. Kár érte.
    A végén még tényleg a Barca nyeri meg a legvégén. Ha azon az egy meccsen múlik, biztos rástartolnak keményen, nekik ez a szezon lehetősége.
  • Firerock
    Minimax után lesz,ha jól tudom 20:00-tól
  • Ferrari23
    Ma is az lett volna.
  • SLICK
    a BL-t ezentúl kötelező megnyerni
  • tobias88
    Milyen adó az a c8?
  • Ferrari23
    Ezek után ne legyél abban olyan biztos :D
  • SLICK
    végülis magunknak köszönhetjük a bajnokság elúszását, mert szarok voltunk végig a szezonban, nem is érdemeltük volna meg. Nem baj BL meglesz úgyis az a fontosabb.
  • Ferrari23
    Igazi BALFAX csapat vagyunk! Pofán kéne ***** mindet.
  • Pukkka
    Csak sikerült átjátszani a bajnokságot a fosszar Barcanak...
  • Pukkka
    Megint ezek a csodacserék és a labdatartás...
  • Firerock
    Ez az Ilaramendi olyan szinten világtalan Marceloval együtt hogy hihetetlen. Castillába velük. Vagy eladni,és venni helyettük valami fiatal tehetségeket.
  • SLICK
    na kiváncsi vagyok lesz -e olyan hajrá mint ami ezelőtt pár évvel jellemző volt ránk
  • Jim Morrison
    te jó ég
  • Monoton
    Na ez ennyi volt.