Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Egy dolog vigasztal. Hogy sem az AtMa, sem a Barca nem meggyõzõ játékkal nyert. Így belefer a szar játék tõlünk is...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Attól még irhatod. 😊

Mar irni akartam, hogy az elso felidoben egy ertelmes tamadasunk nem volt.

REAL MADRID

REALista
Na igen inkább pihenjen mint hogy rásérüljön...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szomferi
az már lényegében lefutott meccs, hacsak a védelem nem alkot egy szépet... gondolom az elõvigyázatosság a legfontosabb most, mert egy hosszú sérülés nem tenne jót senkinek sem

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Térdével bajlódik. Az esetleges sérülés elkerülése végett pihenteti a pincér.

tobias88
Barca szurkolóként kérdem, hogy ti értitek miért pihenteti Ancelotti Ronaldo-t a hátralévõ spanyol bajnokik közül a legnehezebben úgy, hogy következõ héten egy már lefutott visszavágót játszotok?
Ez elég sima volt 😊

REAL MADRID

LasDen
Én pont leszarom 😄
C nélkül a BB csak gyerek pezsgõ lenne

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Már ketten vagyunk 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Isco😊

Csak en tartom baromsagnak ezt a BBC jelzot?

REAL MADRID

Legalább több pénz marad bírót venni.

contraste
Jövõre lehet, hogy könnyebb dolgotok lesz.Barcelona hit by FIFA transfer ban.

ain't got no history

REALista
Hugh Laurie a Barca Espanyol elleni meccsére reagált a Twitteren (a színész egyébként Fulham szurkoló): "Nem értem, a Barcelona játékosai hogyan tudnak úgy a labdába rúgni, hogy nem törik el a lábuk. Úgy esnek össze, mint a porcelánbabák."
😄😄

Szerintem jobb szélen vannak gondok!

Csak azt nem értem még mindig, hogy miért nem Coentrao az alapember bal szélen. Ezerszer biztosabb védekezésben mint Marcelo, és a támadásokban is konstruktívabbnak érzem, mint Marcello-t és a belöbbölt labdáit.
Arról nem is beszélve, hogy Maris is álltalában azon az oldalon rohangál, így sokkal inkább kellene egy biztosabb védõ arra a szélre.

Én nem töröltem semmit, más meg nem hiszem, hogy bejön törölgetni.

REAL MADRID

shala
Legnagyobb szám, tolom minden meccs elõtt!

non potest pluere aeternum

SLICK
Na mi rosszat írtam a hszben amiért törölni kellett?

Rockynhooo
nem kis szöveg volt az biztos 😄

LasDen
lehetseges jovo evi mezek...

tobbi kep

Na én kész vagyok 😄DDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

SLICK
"Nagyszerû" edzõnknek hála... van egy felállás ami az adott játékosokkal mûködik úgy ahogy... és nem bír rotálni se változtatni, max ha eltiltás van vagy sérülés. Remélem távozik idény végén.

Rockynhooo
Szegény Isco nagyon melléfogott a Madriddal. Pedig mielõtt átigazolt, csak sziporkázni láthattuk, klub szinten és nemzeti színekben is... Realnal meg lehetõséget sem kap szinte.. good job.

Kezdem Mourinho-t visszasírni.... Mi ez fos kezdõcsapat? Isco,meg Nacho kispadon? Xabi meg Benzema kezdõben? Ronaldora is ráférne már egy pihi, mert semmit nem tesz hozzá a játékhoz...
szomferi
még mindig sírhatnékom van az aláírásodtól, annyira jó 😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
Legyen igazad, de mostanában telibe lõttem ezekkel a joslataimmal...😞

<#mf2>

REAL MADRID

Rockynhooo
<#eljen>

Persze, a Barcanak mennyi volt a reális esélye arra, hogy feljön 2 fordulóval ezelõtt? Bõven bukhatnak még õk is, és az atma is, arról nem is beszélve hogy még meccseznek egymás ellen.

LasDen
Realitás. A többi meg reménykedes

Persze ez igaz, en pl. nem is irom le a bajnoksagot meg. De pl. Xabi helyett lehetne mar mast is kezdetni, Coentrao is kaphatna lehetoseget Marci helyen.

REAL MADRID

Jó, akkor temessétek leszarom.

LasDen
Kemény 8 meccs. Az AtMa stabil, a Barca feljovoben, mi meg zuhanoban. Ebbõl nem sok jó sulhet ki...

Sok van még hátra...

LasDen
Gratulálok, sikerült két forduló alatt haza vágni a bajnokságot. Legalább lehet "koncentrálni" a BLre meg a döntõre.....

horpeti
Mondjuk sose egyszerû 10 emberes védekezés ellen, elég nehéz brillirozni. Ellenfél meg 2x megindul, 2 gól. Azért ritka ez a szerencsétlenség is, de megesik.

Barca ilyen helyzetben biztos bevert volna 3-at, õk kimondottan szeretik az ellenfél 16osánál járatgatni a betömörülõ ellenfél ellen. A Madrid nem szereti, és nem is ment a gyors pontos passzolgatás. Nem elõször látok ilyet a Madridtól az évek során. 😊

szomferi
hát ez kibaszott vicc volt, szégyen

horpeti
Na, ezt a szenvedést nem érte meg végignézni éjfélig.

Szezonnak vége :S a Bajnokságban.

Aki bajnoksagot akar nyerni, annak elobb a kaput kellene megtalalni.

REAL MADRID

Mi koze van annak a szerencsetlennek a mai meccshez? Ne fogjunk mar mindent a birora. Marci, Xabi vicc amit lemuvelnek.

REAL MADRID

Firerock
A nyúgdíjas Alonso-nak adni kéne már valami pálya melletti pozíciót,Lopezt meg visszazavarni oda ahonnan jött,borzasztó gyenge.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Hát akkor ennyi volt a bajnoki cím. Köszönjük Undorító (Féreg) Mallenco

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Carlo kicsit ideges, bedobott egy fel doboz ragot 😄

REAL MADRID

Megint ezek a fos, ertelmetlen beivelesek.

REAL MADRID

6unn3r
Benya megint nagyon aktívan kezdte, de negyed óra után eltûnt és még a nevét sem hallom. Bale rendszerint pocsék megoldásokat választ, borzasztó idegenül mozog a pályán. CR meg próbálkozik, próbálkozik, de a vezetõ gólnál úgy tûnik ellõtte az összes szerencséjét.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

9 vedovel szemben nehez lesz golt loni

REAL MADRID

Nem akarom Xabit bantani, de ugy erzem, hogy mar meccsek ota csak hatraltatja a csapatot. :/

REAL MADRID