81624
  • SLICK
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ferrari23
  • SLICK
    és ráadásul iylen fos góllal elbukni bazdmeg... mindegy Grat az Atleticonak. Csapatként nagyon együtt vannak.
  • Shep
    Hát nézzük a jó oldalát, annyi év után legalább már a döntőig sikerült eljutni.
  • Shep
    Itt valakik valamit nagyon elszúrtak, arról volt szó, hogy leadjuk a bajnokságot de a BL a Realé, erre ezeknek meg minden kell? :)

• Gauge
    Bale...Jézus!
  • Shep
    Nem igaz már ,hogy semmi nem jön össze!
  • Gauge
    Benzema remélem jovore máshol folytatja...
  • SLICK
    nem igaz egy kibaszott gólt nem vagyunk képesek bekotorni.
  • contraste
    Ezt hivjak meccshianynak...bravo Carlo..
  • Shep
    Hát így kemény lesz.
  • horpeti
    Jobban örülök neki, mint Illaramendinek (de ez csak egyéni preferencia). Aztán majd kiderül, mi lesz.
  • SLICK
    pfffffff Khedira a kezdőben.... mi lesz itt? -.-
  • ProGabe #79926
  • REALista
  • Casillas
    ennek csak örülhetünk
  • REALista
    Benzemát se írják a kezdőbe...:S
  • Pukkka
    Xabi akart lenni természetesen, csak a sok hír olvasása már engem is összebasz =D
  • hugopareiros
    b
  • szomferi
    még jó, hogy Xavi kimarad... :D
  • Pukkka
    Úgy néz ki Xavi mellett Pepe is kimarad. Két kulcsember, fasza...
  • Pukkka
    Kíváncsi leszek a jövő évi szezonra. Az Atleti valószínűleg szét lesz cincálva. Barcánál nagy változásokat lebegtetnek. HA maradnak a tiki-takanal jövőre sem nyernek semmit. Ha fel akarnak hagyni vele, akkor Messi és még pár klasszis, akit direkt erre a játékra neveltek ki imho mehet a levesbe.
  • hugopareiros
    Én nem a játéktudása miatt örülnék annak hogy ha Costa nem lenne ott, hanem az alattomossága miatt. Valahogy érzem hogy ha ő a pályán lesz, büntetőhöz fog jutni az atma.

Természetesen elismerem a képességeit, nem erről van szó, csak tiszta játéknál a védelmünk szerintem képes lenne kivédekezni.
  • Monoton
    A két sérült játékos nélkül is nagyon erős az Atma, de szerintem összefoltozzák őket a döntőre.
  • SLICK
    hát az Atleticónak kijárt már a siker, megérdemelten nyerték meg a bajnokságot.
    Jó hír nekünk, hogy sérült Costa és Turan. A BL-t meg kell nyerni, nincs mese.
  • szomferi
    hát azért az utolsó otthoni meccsen illene játszani, ha más nem, akkor a közönségnek :D (plusz pénzem volt rajta, pont emiatt)

pont láttam az 1. gólt, utána el kellet menjek, pont visszaértem a hosszabbítás vége előtt 13mp-cel :D
  • SLICK
    utolsó tét nélküli meccsen mit idegesíted magad? :D
  • szomferi
    hát ez eddig egy büdös nagy vödör hígfos
  • Monoton
    Kosarasaink 100:62 arányban kiütötték a Barcelonat. Az Euroliga döntőjében a Maccabi Tel Aviv csapatával fognak összecsapni.
  • LasDen #79910
    jó kis promo
  • szomferi
    semmi, időközben kaptam választ, a 2. megmozdulására emlékeztem:

• szomferi
    arra emlékeztek, amikor jobb szélen egyszer Di Maria egy olyan gólpasszt adott, hogy keresztbe vágta a lábait? (de hülyén hangzik magyarul, a crossed legs jobb :D)
  • Pukkka
    Ilyet mondjuk sehol nem látok a Twitterén.
  • horpeti
    A BL-ért szerintem a Reál is oda fogja maximálisan tenni magát. Onnantól meg jó meccs várható szurkolói szemmel.
    Ha meg nem hajtanak, akkor valszeg rohadt nagyot fogok csalódni a csapatban, de az már egyéni szoc. prob. :)
  • REALista
  • Monoton
    Ez kész :DDDdD

Guti (Twitter):
    "Ha bármilyen sz.rt énekelve is lehet Eurovíziót nyerni, akkor legközelebb induljon valaki a Barcelona vagy az Atlético himnuszával..."
  • Pukkka
    Szerintem ez kétélű fegyver most. Ha nyerik a bajnokságot, akkor az újabb lökést adhat nekik, míg ha bukják, akkor még inkább hajthatnak, hogy nyerjenek legalább a BL-ben.
    Egy tuti, 24.-én mindmeghalunk
  • LasDen #79902
    talán nem is baj, hogy már buktuk a bajnokságot. Az AtMa-nak folyamat oda kell tennie magát a hátralévő meccseken, és mintha kezdenének elfáradni a legutolsó kanyarban. Egyik tippem, hogy a végén az AtMa mindent elbukik. A BL-t és a bajnokságot is....
  • horpeti
    Ja tényleg. De hát nem nyertünk. :D
  • SLICK
    picsába, pedig idén első alkalom hogy szépítem az eredményt

amúgy az kavart meg hogy barca és AtMa meccsek eredményeit néztem legutóbb :D