81624
-
#79939 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ferrari23 #79938 -
#79937 és ráadásul iylen fos góllal elbukni bazdmeg... mindegy Grat az Atleticonak. Csapatként nagyon együtt vannak. -
#79936 Hát nézzük a jó oldalát, annyi év után legalább már a döntőig sikerült eljutni. -
#79935 Itt valakik valamit nagyon elszúrtak, arról volt szó, hogy leadjuk a bajnokságot de a BL a Realé, erre ezeknek meg minden kell? :)
-
Gauge #79934 Bale...Jézus! -
#79933 Nem igaz már ,hogy semmi nem jön össze! -
Gauge #79932 Benzema remélem jovore máshol folytatja... -
#79931 nem igaz egy kibaszott gólt nem vagyunk képesek bekotorni. -
#79930 Ezt hivjak meccshianynak...bravo Carlo.. -
#79929 Hát így kemény lesz. -
#79928 Jobban örülök neki, mint Illaramendinek (de ez csak egyéni preferencia). Aztán majd kiderül, mi lesz. -
#79927 pfffffff Khedira a kezdőben.... mi lesz itt? -.- -
#79926 -
#79925 -
#79924 ennek csak örülhetünk -
#79923 Benzemát se írják a kezdőbe...:S -
Pukkka #79922 Xabi akart lenni természetesen, csak a sok hír olvasása már engem is összebasz =D -
hugopareiros #79921 b -
#79920 még jó, hogy Xavi kimarad... :D -
Pukkka #79919 Úgy néz ki Xavi mellett Pepe is kimarad. Két kulcsember, fasza... -
Pukkka #79918 Kíváncsi leszek a jövő évi szezonra. Az Atleti valószínűleg szét lesz cincálva. Barcánál nagy változásokat lebegtetnek. HA maradnak a tiki-takanal jövőre sem nyernek semmit. Ha fel akarnak hagyni vele, akkor Messi és még pár klasszis, akit direkt erre a játékra neveltek ki imho mehet a levesbe. -
hugopareiros #79917 Én nem a játéktudása miatt örülnék annak hogy ha Costa nem lenne ott, hanem az alattomossága miatt. Valahogy érzem hogy ha ő a pályán lesz, büntetőhöz fog jutni az atma.
Természetesen elismerem a képességeit, nem erről van szó, csak tiszta játéknál a védelmünk szerintem képes lenne kivédekezni. -
Monoton #79916 A két sérült játékos nélkül is nagyon erős az Atma, de szerintem összefoltozzák őket a döntőre. -
#79915 hát az Atleticónak kijárt már a siker, megérdemelten nyerték meg a bajnokságot.
Jó hír nekünk, hogy sérült Costa és Turan. A BL-t meg kell nyerni, nincs mese. -
#79914 hát azért az utolsó otthoni meccsen illene játszani, ha más nem, akkor a közönségnek :D (plusz pénzem volt rajta, pont emiatt)
pont láttam az 1. gólt, utána el kellet menjek, pont visszaértem a hosszabbítás vége előtt 13mp-cel :D -
#79913 utolsó tét nélküli meccsen mit idegesíted magad? :D -
#79912 hát ez eddig egy büdös nagy vödör hígfos -
Monoton #79911 Kosarasaink 100:62 arányban kiütötték a Barcelonat. Az Euroliga döntőjében a Maccabi Tel Aviv csapatával fognak összecsapni. -
#79910 jó kis promo
-
#79909 semmi, időközben kaptam választ, a 2. megmozdulására emlékeztem:
-
#79908 arra emlékeztek, amikor jobb szélen egyszer Di Maria egy olyan gólpasszt adott, hogy keresztbe vágta a lábait? (de hülyén hangzik magyarul, a crossed legs jobb :D) -
Pukkka #79907 Ilyet mondjuk sehol nem látok a Twitterén. -
#79906 A BL-ért szerintem a Reál is oda fogja maximálisan tenni magát. Onnantól meg jó meccs várható szurkolói szemmel.
Ha meg nem hajtanak, akkor valszeg rohadt nagyot fogok csalódni a csapatban, de az már egyéni szoc. prob. :) -
#79905 -
Monoton #79904 Ez kész :DDDdD
Guti (Twitter):
"Ha bármilyen sz.rt énekelve is lehet Eurovíziót nyerni, akkor legközelebb induljon valaki a Barcelona vagy az Atlético himnuszával..." -
Pukkka #79903 Szerintem ez kétélű fegyver most. Ha nyerik a bajnokságot, akkor az újabb lökést adhat nekik, míg ha bukják, akkor még inkább hajthatnak, hogy nyerjenek legalább a BL-ben.
Egy tuti, 24.-én mindmeghalunk -
#79902 talán nem is baj, hogy már buktuk a bajnokságot. Az AtMa-nak folyamat oda kell tennie magát a hátralévő meccseken, és mintha kezdenének elfáradni a legutolsó kanyarban. Egyik tippem, hogy a végén az AtMa mindent elbukik. A BL-t és a bajnokságot is.... -
#79901 Ja tényleg. De hát nem nyertünk. :D -
#79900 picsába, pedig idén első alkalom hogy szépítem az eredményt
amúgy az kavart meg hogy barca és AtMa meccsek eredményeit néztem legutóbb :D