Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
én nem sajnálom le õket
csak egyszerûen nem tartom nagy teljesítmények amit eddig csináltak
tuti, hogy ennek a párharcnak a gyõztese nyeri meg a bl-t

DasIsFuck
ilyenkor van az hogy a legjobban lesajnált csapat húzza be😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
hm...
nagy párharc lesz
aki innen bejut a a döntõbe az nyeri a bl-t idén
ezt érzem kb. 99%ra

az atleticot és a cselszkíjt nem tudom komolyan venni (sorry a fanoktól)

Rockynhooo
Nem sok esélyt látok, ha CR nem épül fel. Inkább hagyja ki a kupadöntõt, meg minden meccset addig és drótozzák össze valahogy, de amúgy... Ja és Balenek is fel kell kötnie a gatyát.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tibi7
És azt se felejtsük el, hogy egy VB is vár rá, ahol õ a válogatott húzóembere. Kockáztatni nem fog az biztos. Szóval szerintem is már csak a BL-re meg a VB-re tartalékol.
6unn3r
Ez oda vissza igaz. Sõt, ez igaz minden támadó focit játszó csapatra. Vagyis nagyon remélem, hogy a Real nem a BVB visszavágós "óvatos" focit fogja játszani, hanem támadni fog. És akkor ebbõl egy istentelenül nagy és élvezetes párharc lehet. Legalábbis bízom benne, hogy mindkét részrõl nagyszerû futballt láthatunk majd.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

LasDen
Cé ha választani kell, akkor a bajnokságot és a fostalicska kupát beáldozza a BL-ért. Ha ezeket ki kell hagynia, hogy ott lehessen az elõdöntõkön, akkor kihagyja...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Holnap tuti nem játszik, a CdR kétséges. Ez alapján nem venném biztosra, hogy játszani fog.

DasIsFuck
de az is tény, hogy a 3 csapat közül talán a real játéka fekszik a legjobban a pep féle bayernnek.😄

LasDen
és abból egy biztos döntõs 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Megjegyzem a bohócliga 4 csapattal (8 közül) még mindig ott van az európai porondon 😉

REAL MADRID

6unn3r
De az vagy, mert ha megnézed a München mérkõzéseit, akkor láthatod, hogy bõven van gyenge pontjuk nekik is. Legfõképpen Pep. Játékoskeretet tekintve pedig nem hiszem, hogy túl nagy különbséget lehetne tenni a két együttes között.

SLICK
nem vagyok pesszimista csak az idei teljesítményünket elnézve még annyi esélyt sem látok mint Mourinhoval.

szomferi
nélküle? miért nélküle? az elõdöntõre felépül már

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
aki BL-t akar nyerni, annak a Bayernt is le kell tudnia gyõzni. Ilyen egyszerû. Ettõl függetlenül a Bayern a párharc favoritja. És sajna a sorsolás sem volt kedvezõ, mert egybõl odahaza van a kezdés. És szerintem idegenbe megin kifognak szopni a drága ifjak...

6unn3r
Imádom az ilyen pesszimista hozzászólásokat. Minek nézel egyáltalán focit?

Drukkoltam, hogy így legyen. A a Bayernt meg tudjuk verni CR nélkül, akkor a döntõbe már nem lehet gond.

SLICK
na megkaptuk a legerõsebb csapatot, hát csoda kell hogy továbbjussunk

megkaptuk a bayern-t

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Modric: "Mindig azt mondjuk, hogy tanulnunk kell a hibáinkból de úgy látszik sosem gondoljuk komolyan..."

LasDen
azért Lewa tegnap mindent csinált csak jól nem játszott. Azt rúgta, akit éppen ért 😄

Pedig nem kell sok ész, hogy realizáld, hogy még a kezdõ sem ez lett volna.

DasIsFuck
szerintem csak annyival voltatok jobbak, hogy a kinti meccsen nem játszahtott lewa.
lewa majdhogynem olyan szinten meghatározó a dortmund játékába mint cr a reáléba.
ég és föld aközött a különbség mikor ilyen obamayák és csíberek szerencsétlenkednek elõl akik semmit nem tudnak a játékhoz hozzátenni vagy ha lewa akire fel lehet rúgni a labdákat,hihetetlen hasznos az összjátékba és helyzeteit is elég nagy magabiztonsággal értékesíteni szokta.
lewáwavl 1 gólt mindenképp bekotort volna a dortmund kint és akkor máris más az összkép.
Igazából kétlem hogy a real mást játszott volna egy 3-1-es gyõzelem után mint most.

DasIsFuck
voltak azért csak egyrészt nálatok játszott a benzema faktor, ha meg véletlen benzema faktor nem mûködött akkor a dortmundnál ott volt a hummels faktor.

LasDen
a 3. cserét Carlo már a lehetséges hosszabbításra tartogatta. Akkor jött volna C...

REALista
Na igen.
Amúgy az a durva hogy tavaly pont ugyanilyen meccset játszottunk a Dortmunddal csak akkor mi futottunk az eredmény után most meg õk, de végül mindkétszer az a csapat jutott tovább aki az elsõ meccsen elõnyre tett szert...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
az ellentábornak mindig az utolsó meccs a mérvadó... De velük nem kell foglalkozni, mert olyan buták mint a segg 😊
Viszont a tegnapi produkció után ha kizúgtunk volna, az abszolút jogos lett volna, viszont volt egy odavágó is, amin hengereltünk.

Azért attól agyfaszt kapok, hogy a sok 2bites most azzal fröcsög, hogy a Dortmund megérdemelte volna a tovább jutást, és hogy a Madrid szerencsével ment tovább.
Könyörgöm, egy hete kaptak hármat, és még kellett volna rúgniuk kettõt.

6unn3r
Én csak az utolsó 30 percre értem haza, de evés közben megállt a villa a tányér és szám között, mert nem hittem el, amit láttam. Az oké, hogy nem erõltetik a gólt és óvatosabban játszanak - bár látható volt tegnap is, hogy ez a beállunk védekezni taktika majdhogynem egyenlõ a halállal - de a világhíres madridi kontrák sehol se voltak, pedig vagy 3-szor is megindulhattak volna igen kedvezõ helyzetben, csak amatõr szinten elbénázták. Na azért kellett volna CR-t vagy 20 percre behozni, mert ha valaki mestere a kontrának, akkor az õ. Nem is csodálom, hogy majd megõrült a padon.

Hát nálam tuti nem =D Azon szerintem még szarás közben is nyakkendõ van.
Viccet félretéve, erre a kérdésedre szerintem Carlon kívül senki nem tudja a válszt.

nem benitez a pincér?😄

Tudsz olaszul? Ha igen, kérdezd meg a pincért.

üdv, nem vagyok realos, de egy kérdés
ha casemiro így tud játszani, miért nem játszatják többet??
kis túlzással azt mondanám h neki köszönhetõ h nem estetek ki

Ez itt most megint az Olasz elborult agyának köszönhetõ. Mondm úgy, hogy én azért csipem.
Bale-t a bal oldalon játszani, úgy, hogy Marcelo nincs mögötte netto hülyeség volt. Ettõl függetlenül, leszokhatna már a ráviszem 3 emberre szembõl baromságairól.
Illaramendi számomra még semmit nem mutatott, és itt most meg is bukott.
Xabi az atletikus gyors csapatok ellen már édes kevés.
Benzemanak nem tudom mi kell ahhoz, hogy zseniként, vagy fogyatékoskét menjen fel a pályára, de ma érezhetõen az utóbbi tablettát vette be.
A 11-es nél, Di Mariat allítani a labdához, miközben ott van egy Bale, vagy egy Xabi, szintén felfoghatatlan számomra. Már mikor odaállt mondtam a haveroknak, hogy ez akkor itt kimarad.
Sajnos mentálisan, még mindig nincs kész a csapat, és nem is látom, hogy mitõl változna ez. Mou második évében volt olyan érzésem, hogy ez megvolt, azóta nem nagyon.
A pozitívumok,
Modrics ismételten annyit gürizett mint egy ló. Sajnos ütközõ embernek kevés, de ez nem is az Õ feladata lenne.
Coentrao nálam alap ember lenne a bal szélen. Iszonyat mennyivel biztosabb védekezésben mint Marcelo. Emellett a Roncival játszik, akkor a támadásokban is jobban tud részt venni. Tökön lövöm magam, ha tényleg eladjuk,
Casemiro-t sokkal többet kell játszani. Nagyon biztató amit mutat még ennyi játszott perc után is. Rajta a kora ellenére is érezhetõ egy olyan magabiztosság, amit kevés játékoson látni.
És a végére az Isten, Iker.
Ha Õ nincs, ma kizúgtunk volna a picsába.

LasDen
ezzel a játékkal simán kipottyanunk az elõdõntõben...

horpeti
Lerágtam a bõrt a kezemrõl. Meg se érdemlik, hogy csonkitsam magam. 😄

Chelsea-PSG is hasonlóan izgis volt, ott is lerágtam volna a Chelseaért. Ott nagyobb katarzis lett volna.

Kiváncsi leszek, mi lesz a legjobb 4-ben.

A taktika nem megbukott, mert a 433 mûködik, csak nem olyan mentalitással és felállással kellett volna pályára lépni, hogy ne kapjunk gólt, hanem, hogy lõjünk egyet.
Balet a bal oldalra tenni hülyeség volt, minek kell megbontani azt ami mûködik jobb oldalon. Xabi amióta hosszabbított egy nulla, lassú, pontatlan. A nagy meccsekre szerintem már kevés, ideje lenne kicsit pihentetni.

REAL MADRID

SLICK
és egész évben alig játszatja ez a nyomi olasz

Ezt a meccset max Casemiro miatt volt érdemes megnézni pont

REAL MADRID

REAL MADRID

SLICK
egyetlen kibaszott gólt kéne lõni, de még mindig az örökké megbukott szar taktikát toljuk, ráülünk az amúgy is húzós eredményre és nem elég 2 hiba sem ahhoz hogy észbekapjanak.... De meg is érdemeljük ha kifingunk a gecibe

Na jol van ez most mar rohadt idegesito

REAL MADRID

???????????????????????????????

horpeti
Te nézel meccset? 😄
Borzalmas a játék, ennyire durva a kontraszt a hazai és idegen meccs között? Madridban a Dortmund volt beszarva és a Madrid pörgött, most pont forditva. Amúgy komoly hangulat hallatszik Dortmundból , mindenért örjöngenek, nem csodálom, hogy hajtanak. Sajnos 2-0nál még durvább lesz.

Ha 3-0ról kiesik a Madrid, akkor megérdemli. Azért még mindig a Madrid az esélyesebb, fõleg, ha talál 1 gólt.

Benzema kiugratás gólhelyzetben elesik a labdában megvan? lol
+ Bale sarkára
+ Maris kihagyja

Jellemzõ. 😊

SLICK
én annyira tudtam hogy ez lesz, egész kibaszott szezonban jellemzõ volt a hátul passzolgatás... De ekkora balfasz dolgokat a magyar válogatottnál láttam. Szégyen

Mi a szart csinálunk?

Ez komoly, hogy a sajat kapunk elott cicazunk?

REAL MADRID

Lehet felni a Ramos pirostol.

REAL MADRID

SLICK
de éreztem hogy marcsa kihagyja....

szomferi
csak ma kapható, ha érdekel valakit (Realos baseball sapek)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB