Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kíváncsi leszek a hétvégére. Véleményem szerint, ha most nem botlik az Atletico, akkor megnyerik a bajnokságot.

horpeti
Biztos mindenhol vannak ilyenek,nem csak a realnal es foleg az Sgn😊
Az sg nem reprezentativ😉

Vegre ott vagyunk a 4 kozott ujra es nem kell mar az elso korben kiesni,stb. En elegedett vagyok,es a jatek sem borzalmas,persze sokat lehet szivni a fogunk,amikor " elkapja Benzema a fonalat". 😉

Pl barcaskent iden sokkal tobb ok lenne rinyalni. Real szurkolokent is zavar,h.igy lepukkantak. De barca forumot nem nezek,nemtom ott mi megy,de nagyon nem oromkodhetnek.

SLICK
az élcsapat most nálam a Realon kívül a barca és az atletico.
a kupa meg nem bajnokság.

"ráadásul élcsapatok ellen egyszer sem gyõztünk, és rendre szar játékot mutattunk."
Azért voltak olyan meccsek, amikor...<#vigyor2>
pl:
liga:
Real Madrid 3 - 1 Athletic Club
Real Madrid 7 - 3 Sevilla

kupa:
Real Madrid 3 - 0Atlético Madrid
Atlético Madrid 0 - 2 Real Madrid

SLICK
nem vagyok pesszimista, csak a balfaszkodást utálom, ami az olasz érkezése óta van.
A kupának örülök, mert az megérdemelt volt minden tekintetben, viszont egy ilyen vérgyenge barcelona ellen, akitõl kikaptunk kétszer is a bajnokságban, jogosan hagy várjak már el egy gálázást. Igen is szurkolóként bassza a szemem, hogy egy jelenleg gyenge rivális csapat ellen 2szer kapunk ki, idegenben egy szégyenletes taktikával, otthon meg mégha bírói segítséggel is de akkor is kikaptunk.
A München ellen meg örülök a kapott gól nélkül lehozott meccsnek, de az ta kevés lehetõséget illett volna kihasználni és még legalább 1 gólt be lehetett volna lõni. Ha már adott volt a lehetõség akkor illett volna kihasználni a balfaszkodás helyett...

Nem hiszem hogy túl nagy igényeim lennének. A 3 kupából 1 a miénk már jogosan, a BL-t akkor érzem majd jogosnak ha sikerül a Bayernt kiejteni és a végén meglesz a 10. Ugye mégse kerültünk össze eddig kemény ellenfelekkel, csak a Bayernnel.
A bajnokságot meg ha megnyernénk annak nem örülnék egyáltalán, mert az idei teljesítmény egy fos volt, ráadásul élcsapatok ellen egyszer sem gyõztünk, és rendre szar játékot mutattunk.
Ahelyett hogy engem ugattok le a stílusom miatt, nézhetnétek azt is hogy normális érvekkel támasztom alá az elégedetlenségemet. Én se szóltam le egyikõtöket sem, akármit írtatok.

LasDen
bullshit. olvasd reddittet! ott sokkal több szurkoló van, így árnyalja a képet. sokkal optimistábbak az ottaniak, mint ebben a topikban.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Tipik Real-os tulajdonság, hogy semmi sem elég és semmi se jó... Eddig az volt a baj, hogy nincsen esély se címek szerzésére. Aztán Mou alatt meg lett az esély és jött mindig valami. Most partyban vannak a srácok minden címért, de ez sem jó 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
azért arra a kupára nem kell fölvágni, nem olyan nagy szám az 😄 de én mindenesetre most örvendezem. vannak szar dolgok a játékunkban, de legalább nyerjük a meccseket. Slicktõl meg már megszoktuk, hogy egy fanyarú, örök pesszimista kis rinyagép....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
A kupa gyozelemkor is siras volt,hogy sokkal jobban kellett volna verni a Barcat,meggyozobb jatekkal. 😄

Rockynhooo
Nem értem ezt a sírást. Pár 1 hete megszerezte a csapat a kupát, legyõzve az örök riválist, akitõl azért valljuk meg több szopó ág volt , mint nyerõ. A bajnokságban meg még mindig versenyben vannak a bajnoki címért. Tegnap meg a világ legjobb! csapata ellen, aki nem mellesleg az elõzõ kiírás gyõztese, hoztak le egy meccset tökéletes védekezéssel, kapott gól nélkül. Ja és úgy, hogy a Real legjobb játékosát úgy drótozták össze a meccsre. Én simán azt vártam, hogy megremegnek a madridi lábak a nagy teher alatt és max sok gólos döntetlen jöhet szóba. Így egy gól elõnnyel utaznak a srácok, ahol ha bárhogy is de találnak egy gólt, és hasonló jó védekezést mutatnak be, akkor minden esély meg van a bl döntõre. Bár én még így is, sanszosabbnak tartok egy kinti sima 2:0-s Bayernt sikert, de akkor is könyörgöm, pont most van ok az örömre, nem a folytonos siránkozásra... És azt ne feledje senki, bármilyen szar kamu bekotort gólt kint elérne a Real, az egekbe ugranak az esélyek. Tegnapi kontrákból kiindulva, meg minden esély meg van rá, hogy Münchenben is lõjenek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szomferi
mióta felépült a portugál, iszonyat jól játszik, csak lestem is, amikor meglódult Cé mellett az oldalvonalnál a gól elõtt 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

horpeti
Azért itt is sokat volt a középpályán, mivel 80%ban védekezett. 😊 Valszeg azért is volt õ a "csatár". Én örültem, hogy Isco volt és nem Bale, mert szerintem Bale kevésbé lett volna hasznos azon a poszton.

Kiváncsi lennék, milyen csapattal lehetne a Bayernnel legalább pariban lenni labdabirtoklásban. Valszeg semmilyen, ebben most õk a legjobbak. 😊

Remélem a visszavágón DM visszakerül a középpályára, ott azért jobb teljesítményt mutatott ebben a szezonban.

REAL MADRID

Hogy egy kis pozitívum is legyen, én végig mosollyal az arcomon néztem ahogy az öreg Xabi opatja Robbent. Úgy levette a pályáról, hogy az tanári volt. A másik pedig Coentrao > Marcelo, ha eladjuk, jó nagy faszok vagyunk.

szomferi
Maris meg kisodródott már nagyon <#crazya>

de túl sok a HA... Götze helyzetébõl is lehetett volna gól, lehet Marisé se ment volna be, ha kaput talál, ki tudja

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

horpeti
Nem vitatkozom, de az elsõ félidõben voltak olyan elõrelõtt labdák, amiket nagyon szépen megtartott, levett, megjátszott. Amikor az akár simán ellenfélé is lehetett volna. A végére igen, elfáradt, és ne hidd, hogy engem nem idegesitettek az elpuskázott helyzetek. 😊

szomferi
látszott a meccshiány rajta, de hétvégén õ is pihenni fog szerintem a többi "naggyal" együtt, így kicsit tartalékos csapat lesz az Osasuna ellen, bár az is elég kell, hogy legyen egy kétgólos elõnyhöz

SLICK
nem a munkájával van baj, hanem mikor nagy lehetõség van egy kurva labdát nem bír átvenni.

SLICK
CR elõtt felpörgött a labda, arról nem õ tehet.

horpeti
Ezért nem is érdemes ezzel törõdni. Nem is nézem a fórumot, rajtad kivül mindenki olyan negativ hisztis mindig itt a topikban. 😄

szomferi
Modric mindenképp dicséretet érdemel, már a legelején feltûnt, hogy hajt, mint a kurvaisten, pacsi neki <#eljen>
a cigánygyerek meg még mindig formában van, remélem, hogy a visszavágóra kicsit fejlõdik a kupadöntõs szintjére, és ver vagy kettõt 😄

Marisé gázabb volt, Cr7 kapásból lõtte a pattanó labdát az azé nehezebb szitu 😄 Persze errõl függetlenül CR7 is nagy nulla volt ma.

Már Benzemat is temeti, pedig a francia ma dolgozott rendesen.

REAL MADRID

szomferi
Cé is kihagyta a kihagyhatatlant elõtte, csak szólok, mert nem láttam mást tõled, csak Maris ekézését 😄

Hát Õ nem emelte volna a színvonalat 😄

REAL MADRID

Ekkora két FOS meccset, mint a mai meg a tegnapi. Méghogy Bajnokok Ligája 😄 Ilyenkor mindig röhögnöm kell.. 😄

SLICK
+1... engem az bosszantott így a végén, hogy egy kibaszott kontrát nem bírunk végigvinni normálisan. A másik pedig, hogy teljesen ráültünk az 1-0-ra. Ha Marcsa nem faszol az elsõ félidõben akár 3-0 is lehetett volna..
Benzema meg nem bír labdát átvenni.. Az is szinte ziccer lehetett volna.

Hát nagyon remélem nem ülünk rá erre az 1-0-ra mert a Bayern úgy szétszed minket mint a szart.

horpeti
Kemény lesz a visszavágó. Nincs idegenbeni gól, az se rossz. Azért a 0-0nál jobb, ne mondd már. 😄

Jó hagyjuk már, kevés, kevés. De még mindig jobb mintha kaptunk volna gólt. 😊

REAL MADRID

REALista
Grat a csapatnak, nagyon összeszedetten játszottunk.Ha ilyen jó lesz a védelmünk idegenben is akkor lesz esélyünk.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ha gólt szerzünk idegenben, akkor szerintem meg lesz a tovább jutás

ProGabe
Bale elfelejtett passzolni sajnos. Ez így kevés lesz Münchenben, az 1-0 tulajdonképpen ugyanaz, mint a 0-0-ás döntetlen. Reméljük a legjobbakat!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Hát nagyon kevés lesz ez az 1-0, attól tartok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szabii98
ne most kapjunk gólt..

I met God. She's black

SLICK
na itt már nem lesz 2. gól. Pedig jó lenne, mert ez így veszélyes lesz idegenben.

SLICK
gondolom elõvigyázatosságból hozta le C-t

En Iscot hoztam volna le

REAL MADRID

REALista
Máriát jó lenne már lehozni....

REALista
Valaki tudja mi jelenleg a rekord szögletekbõl egy meccsen?😄

SLICK
nekem wiziwig-esek mind akadtak, sajnos szar netem van. Még a digis strem is akadt pedig az sem egy nagy eresztés. Most találtam vmi svájcit, a kommentátor nyelve fos, de legalább nem akad.

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=258136&part=sports

Pár jó minõségû stream =)

SLICK
veszélyes de amíg Di María elfaszol mindent, addig ne számítsunk sok jóra. ha azt a helyzetét belövi nincs mirõl beszélni, kicsit nyugodtabbak lehetnénk. na meg ha nem kezd el trükközni azzal a kurva sarkazással, akkor abból a helyzetbõl is bármi lehetett volna. Bal oldalt pl tök üresen várta a társ a labdát (strem minõsége miatt nem láttam ki volt az)

En is igy latom, ue. volt a kupadonton is. Ha a vedelem jol vegzi a dolgat nyerhetunk.

REAL MADRID

horpeti
Szerintem nem vagyunk szarok, és jól játszunk. Ami támadást tudunk vezetni ilyen Bayern mezõnyfölényben, az majdnem mind veszélyes.

REALista
Érdekes egy meccs mit ne mondjak.Végig nyom a Bayern de a helyzetek nálunk vannak.Nagyon ülnek a kontráink, eddig szinte mindet lövéssel tudtuk befejezni. Viszont nagyonk kéne még egy gól mert kész csoda lenne ha ezt a meccset lehoznánk kapott gól nélkül...

SLICK
Di María.. te jó isten, hát ennél nagyobb helyzetet nem igen csinálunk már

REALista
Áhh Mariska...:S

Ezt a balfax Máriát istenem.....

REALista
Eeeeeez aaaaaaz.csak most figyeljünk oda könyörgöm😊