Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oo csabi kihagyja a dontot 😞

SLICK
én se baszki, majd Diablóban megbasszuk egymás seggelyukát eme csodás este után 😄

contraste
Bale azt az istenit, miféle gyorsaság és nyomaték van benne!

Bayern belefuthat az elsõ nagy verésébe. Szegény Guardiola.

Amúgy mi is leírjuk rendesen a csapatok nevét, tiszteljétek meg a Chelsea drukkereket is ezzel!

ain't got no history

Különc
Õ, na erre nem gondoltam mikor azt írtam neked, hogy 1-1 lesz a vége ^^

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SLICK
szopatjuk a világ legjobb csapatát, bazdmeg 😄

Bale Ronaldo mekkora jatek 😄D

REAL MADRID

mekkora passz istenem és 3-0 (Y)

Innen nem lehet elszúrni, grat a döntõhöz RM.

Innentõl remélem Tietek lesz a trófea, csak ne a cselszié <#banplz>

Ha meg összejön a spanyol házidöntõ akkor is hajrá!

egy barca fan...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Effe88
Gratula a tj hez
Ti nyeritek a BL-t az kurva élet akárki is lesz az ellenfeletek
de szerintem a cselzi lesz
leveritek õket is

ProGabe
Erre kiverem! 😄Ddddddd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

contraste
Khmkhm.. akarom mondani Ramos! Ramos nyeri meg a meccset😄D

CA milyen 'bitch please' fejet vágott??😄 kb: " mi a picsa van itt?"

ain't got no history

SLICK
BAZDMEG NEM HISZEM EL 😄DDDDDDD

szabii98
JÉZUSOM MI FOLYIK ITT

I met God. She's black

RAMOS TE JÓÓÓÉG !!!!!!!!!!!!

REAL MADRID

RAMOS!! kész megvan a továbbjutás

GÓÓÓÓL! 😊

REAL MADRID

SLICK
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Na innen ne basszuk el!!!!!

OTTTTTTTAGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

Én ennek most nem örülök. Szívesebb vettem volna, egy 4-4-2-t Iscoval, aztán ha gáz van jöhetett volna Bale. Remélem Rötszakállt telepumpálták sterioddal, hogy bírja az iramot, mert ma rajta lesz a világ szeme.

contraste
Én azt érzem, hogy továbbjuttok drámai csatában, és Bale nyeri meg a párharcot😊

És döntõben találkozunk (ha bejutunk)!

Hajrá RM!

ain't got no history

LasDen
jo erzesekkel ulok le ma a meccs ele. vagy cask mar nem izgat mi less..nemtom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Modric, Xabi Alonso, Di María, Bale, Ronaldo, Benzema.

Jó lesz ez. <#eljen>

SLICK
bennem a kihagyott helyzetek maradtak meg, amiatt vagyok feszült.

horpeti
En majd este leszek feszultebb😊 Elozo meccsen is feszult voltam. 2 gyors madridi gol enyhitene😄

Elég ideges vagyok, de nagyon bizakodó. Abban bízom, hogy a meccs végén nem játékosokat kell majd kiemelni, hanem a csapat egészét. Csütörtökön indulok Madridba, jó lenne a Valencia elleni bajnoki elõtt kicsit ünnepelni.

horpeti
Igen,ezzel egyet ertek. Kiveve: kis eselyunk a meccs elkezdese elott is van. A 0-2es allashoz kepest mindenkeppen tobb. 😊

SLICK
Ha ma sikerülne elõnyt szerezni a meccsen akkor úgy van egy kis esély, hogy döntõbe jutunk. Sokkal nehezebb lesz a mai meccs mint a múltkori.

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
o mar olyan oreg, hogy nem tudja ezeket kezelni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mindenki elõtt E kütyük, az öreg Sir olvas egyedül újságot.

LasDen

A vegen Ancelotti milyen laza. Ilyen laza vagyok, leszarom fele 😄

LasDen
uriember biztosra nem fogad 😊

van rá 100 ezer ft-om ha garantálod, a nyereményt megfelezzük 😄

LasDen
szerintem bejutunk a dontobe, de elveszitjuk. majd meg haromszor bejutunk a dontobe egymasutan es negyedikre vegul megnyerjuk. igy lesz meglassatok...

horpeti
Szerintem nehezebb lesz bejutni a döntõbe, mint megnyerni. De ez majd kiderül, ha netán bejutunk. 😊

Casillas
nem elég már a döntõ, meg kell nyerni és kész.
túl rég volt az utolsó... 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ha bejutunk a BL döntõbe akkor én boldog leszek, úgy is ha az atma nyeri a bajnokságot 😊

<off> a liverpoolt azért sajnálom 😞 olyat mentek egész szezonban mint spanyolban az atma...aztán sanszosan city végsõ siker lesz</off>

LasDen
nos, azt hiszem innentol az AtMa ezt behuzza. A Malaga lehet meg nekik meleg, de hazai palyan nem sok eselye van.
De legalabb nem a Barca less a bajnok 😄

Rockynhooo
CR nem kis gólokat vállalt ma 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Ronaldo😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
Morata lo egy golt...

szomferi
A Real Madrid kezdõcsapata: Diego López; Nacho, Ramos, Varane, Marcelo; Modric, Illarramendi, Isco; Di María, Morata és Cristiano.

Cserepadon: Casillas, Pepe, Coentrão, Benzema, Alonso, Carvajal, Casemiro Forrás: Madridom.hu

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
egyes hírek szerint leigazoltuk Juan Iturbet a Veronatol/Portotól

Nyugodjon békében.

bakkerman
tisztelet <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szomferi

hát ez ennyi volt <#shakehead>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Én abban reménykedek, hogy a real és a barca is begyûjt minden pontot és az atletico nem szerez 3 pontot egyszer az utolsó fordulóig.

Ott akkor ez lenne az állás:
Atletico - 92 / 91 pont
Real Madrid - 91 pont
Barcelona 90 pont

Így a Barcelonának lenne még miért hajtania és vagy verik vagy X-elnek az atleticoval. Nekünk pedig be kell húzni az Espanyol ellen.

A Malagabol még talán kinézek egy X-et, de szerintem ha most nyerni tudnak, akkor az akarat már végigviszi õket.

szerintem egy X-re a levante és a malaga is jó lehet ellenük