81624
  • SLICK
    nálam a VB legjobbja Schweinsteiger
  • 6unn3r
    Hát a VB legjobbja!
  • SLICK
    ki az a Messi?
  • contraste
    Cristiano meg respekt, így kellene hozzáállnia minden játékosnak, szvsz szerintem ezek miatt sokkal nagyobb példakép a gyerekeknek, mint Messi.
  • contraste
    Kerlek nee:D Jose nem tudom mit látott benne amúgy, talán a hű "vízhordó" kutyát, aki azt csinálja, amit mondd neki?! :S
  • Különc
    Ha ilyen fekvőket csináltam volna az edzőm előtt, hazaküldött volna a 'csába
  • SLICK
    ezt nem értem. :c
    Dessan pls....
  • Különc
    Gabi bá' ilyenért 10 évvel ezelőtt 3 körre elküldött volna, ha nem haza
  • SLICK
    nem tudom felfogni, hogy miért nem bírtunk már túladni rajta... Arsenal vagy Chelsea vihetné nyugodtan
  • szomferi
    ilyen kamukat én csináltam középsuliban :D
  • LasDen #80128
    Khedira és a fekvőtámasz :D (Ott Cé mellett)
  • LasDen #80126
  • LasDen #80125
  • Különc
    Séró mellett már csak a labdákat kell belőni
  • LasDen #80123
  • LasDen #80122
    félhet is a Seattle :D
  • 6unn3r
    Új ligában indul a Madrid? :D
  • Tibi7
    Legyen igazatok, de én azért kételkedem még :)
  • Casillas
    hát azért ha 9 hónap alatt CSAK MADRIDBAN eladtak több mint 1 milliót Ronaldóéból, akkor világszerte az a 400 ezer James simán reális egy hét alatt.
  • hugopareiros
    Ahj..
    1 év alatt eladtak 2-3 millió ronaldo mezt. (csak 1 misit madridban, szóval a +2 millió sztem állhat világviszonylatban, de legyen összesen csak 2)
    A mezeladások mindig az aláírás utáni pár hétben a legmagasabbak egy felhypeolt embernél. (A vb most elég nagy hype volt a srácnak)
    Tehát ronaldo mezéből simán eladhattak 500 - 750 ezer darabot két nap alatt. 85 euróért darabját

A 20 eurós áron a frissen felmagasztalt srác nevével ellátott mezekből nem hiszem, hogy olyan hihetetlen ez a 345 ezer darab világviszonylatban.
  • Tibi7
    Most ez megint mi? 2009-ben igazolt ide, tehát az általad linkelt cikk alapján kb 9 hónap kellett ehhez neki. Egy Ronaldonak. Az megint másik dolog, hogy az eladott mezek árának csak a kisebbik része a klubé.
  • hugopareiros
    "2010-04-14 19:03:15

Úgy tűnik, a Real Madrid nyári csúcsigazolása, Cristiano Ronaldo máris visszahozta az árát lényegében: a portugál szélső nevével ellátott mezekből eddig csak Madridban több mint egymillió (!) darabot adtak el, és a 85 eurós árral számolva a mezek értékesítéséből származó összes bevételük már eléri a 100 millió eurót. (És ez még „csak” Madrid…)"

http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/spanyolorszag/real-madrid/cristiano-ronaldo-maris-visszahozta-az-arat
  • bacaelit
    Hát mondjuk az elején van a nagy őrület!
  • Tibi7
    Ez azért valótlan, mert évente 1,5 millió madrid mez talál gazdára. Nem hiszm, hogy pár nap alatt ennyi James mez kelne el.
  • Darthmushroom
    bocs, most olvasom h 33,4 mill euro volt a mezbevetél az adidasnak és te a leszámolt %-t írtad :D
  • Darthmushroom
    mert te elhiszed h azt a Madrid kapja? ne legyél már naiv, fizet az adidas évente a Madridnak mint mezszponzor és még a mezbevételt is odaadja nem? max. egy minimális %-t kap a bevételből nem az egészet.
  • nagy hős
    Nalunk kibaszott nagy kolumbiai kozosseg van, csak ma lattam vagy 20 embert madridos james mezben :D
  • bacaelit
    Üzlet :D

James hihetetlen mezeladási számokat produkál, amennyiben lehet hinni a híreknek. A katalán Sport egy nemzetközi sportmarketing cégre hivatkozva állítja (a cégnek egyébként ügyfele az Adidas), hogy James Rodríguez 10-es számú mezéből két nappal az átigazolása után már 345.000 darabot eladtak, ami 20 eurós mezenkénti haszonnal számolva nagyjából 7 millió eurós tiszta hasznot jelent a Real Madrid számára.
  • szomferi
    Carvajal is elég brutálisan okádékul nézett ki a szőke szakállal a BL meccs után, de ez... :D :D :D
  • LasDen #80109
    holy motherfucking god. az a haj...
  • LasDen #80108
    Azt hittem kamuzik, de elég jó volt a labdakezelése :D
  • LasDen #80107
  • LasDen #80106
    Ennyi. Egy igazi madridista...:DDDD
  • contraste
    Sztem jobban fel fog noni a szamhoz, mint azt Ozil tette! Mar csak a hozzaallasa szintekkel jobb! Kerdes, h fog ennyi dudas viselkedni egy csardaban!
  • karajjj
    szimpatikusan kezelte a pályára rohanókat egyébként
  • Monoton
    Kolumbiaiak ugy olik egymast a labdakert mintha etel lenne :D
  • karajjj
    a lényeg:

• LasDen #80101
    James bemutatása a 90-es évekből...:D
  • contraste
    Tipik VB nezo vagy ezek szerint, mint a forgalomban a vasarnapi autosok. Mintha a VB felfedezettje lenne ugy csinal a media meg minden kommentator... 3 eve a szinen van mar a kicsit jaratosabbak szamara...
  • nagy hős
    Ez a kis pocs mar most hatalmas jatekos, kroos james duo zsenialis igazolasok eddig.