Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Az igeeen CR és Coentrao! Na most nem szabad engedni, hogy gyorsan egyenlítsenek! hajrá!

ain't got no history

gabi89
1:0 haha

Ennyit ér a Bayern labdabirtoklása... ettõl még mondjuk szarok vagyunk. 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

REALista
Ez nagyon gyenge eddig...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
hát nem sokat találkozunk a labdával eddig

REALista
Na Hala Madrid!😊

Magic Boy
Sziasztok!

Manchester United drukker vagyok, de örülnék, ha elmondanátok a véleményeteket 3 edzõvel kapcsolatban, mert mindhármat jobban ismeritek, mint mi.

Carlo Ancelotti, Louis van Gaal és Diego Simeone

Az a hír járja, hogy a szezon végével kirúgjátok Carlo Ancelottit, ha nem lesztek bajnokok, akkor is, ha esetleg megnyeritek a BL-t.
Ez igaz lehet?

A reagálásokat írhatjátom a Manchester United topikba is, hiszen minden Manchester United szurkolót érint a dolog!

A válaszaitokat elõre is köszönöm!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

contraste
Ez mindenidõk, lefordulok a székrõl😄

ain't got no history

horpeti
😄DD

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
õ a csapat fõorvosa, vagy hasonló?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Casillas
Kupadöntõ + BL miatt sûrû volt a menetrend, és halasztották május 7-re

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Mi miért nem játszunk a hétvégén?

REAL MADRID

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Óriási, az egyik képen ahol a szurkolóknál van, pont a Barca szurkolók felé örül, azok meg egységesen bemutatnak neki. 😄DD

horpeti
Milyen értelmesek a hozzászólók is. 😊

Az elsõt most láttam én is az elõbb, rohadt jó 😄

REAL MADRID

Jim Morrison
Jó kis meccs volt ^^
Képkészítõk se tétlenkedtek sokat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez milyen igaz 😄 még Ronaldot is többet láttuk ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

REAL MADRID

LasDen
<#nemtudom>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#eljen><#integet2>

REAL MADRID

robotnyk
Bale igazán sokoldalú, bebizonyosodott, hogy ezen a felvételen is õ szerepel:

1:03 😄DDD

REAL MADRID

Mi méltó egy Real Madridhoz? Felejtsd már el azokat az idõket, amikor egy Zidane vagy egy RC játszott a csapatban, az egész más világ volt. Az elmúlt 3 évben ment a sírás, hogy nem tetszik a 4231, tessék most itt van a 433. Tény, hogy van még hova fejleszteni a játékot, de nekem még mindig jobban tetszik a mostani, mint a Mourinho vezette kempelõs, kontrázós, beívelgetõs taktika.
Aztán érdekelne kit tennél a padra jelenleg? Én senkirõl nem tudnám most elmondani, hogy idejön megváltóként és elsõ évben olyan csapatot összerak ami világverõ lesz.

A tegnapi meccsen egyébként látszott, hogy Isco kezd beilleszkedni a taktikába, rendszeresen visszament szerelni és jól indította a társakat a támadásoknál.

REAL MADRID

bakkerman
Gratula a kupagyõzelemhez,a jobbik csapat nyert,és amelyik meg is érdemelte. Jövõre folyt.köv.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SLICK
A bajnoskágban képtelen voltunk megverni egy fos barcát kétszer is, ráadásul az elsõ meccsen akkora beszari taktikával léptünk pályára, hogy az nem méltó egy Real Madridhoz. Itt végképp elvágta magát nálam Ancelotti.
Továbbá ötlettelen szar játékot tolunk, rengeteg meccset hagytam ki nyugodt szívvel, mert amit azelõtt is láttam, meg olvasva fórumokat, híreket meg egyéb hozzászólásokat a kihagyott meccseknél ott is a hátra passz meg az ötlettelenség volt a jellemzõ. Egy két csapatot sikerült lejátszani, de ott is kb 15 perces jó játékkal a meccs többi részén meg a balfaszkodás volt jellemzõ meg Benzema nyomoréksága.
Bár az Atletico kétség kívül remekel idén, de otthon talán verhetõ lett volna. Szóval a bajnokság megnyerésének nem tudnék örülni egyáltalán.

BL: itt igazán kemény ellenfelünk nem volt még, majd szerdán megmutathatják, hogy van-e keresnivalónk még ott avagy a Bayern feltörli a pályát velünk mint tavaly a barcával is.
Dortmund elleni visszavágót meg gondolom láttad, ilyen esetek szintén nem engedhetõk meg, még 3-0ás elõnynél sem. HA netán túljutunk a Bayernen, akkor talán azt mondom talán megérdemelhetjük a BL-t is...

Szóval ami engem igazán zavar az a balfaszkodás, ötlettelenség, néhány játékos, az edzõ és az, hogy egy kontrát nem tudunk normálisan végigvinni max 10 esetbõl 2-t.

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REALista
Már miért lenne szar az idei csapat?A katasztrofális Bl és bajnoki teljesítményt meg végképp nem értem.:S
Bl-ben eddig csak a Dortmund ellen voltunk szarok egy fejben már megnyert meccse...

horpeti
Azt néztem, hogy egész jó arányban volt a letámadás, és a visszahúzódás. A végén egyre parásabb volt a visszahúzódás (fõleg, hogy csatár helyett védõ - mi lett volna hosszabbitáskor), de nehéz mást várni. Meg volt többször fogva a Barca labdakihozatal, lehetett volna belõle akár 2-3 gól is. Most nem lett.

SLICK
akármilyen szar az idei csapat ezt a kupát megérdemelten gyûjtötte be. Ha netán valami csoda folytán meglenne a másik kettõ is, annak nem örülnék tiszta szívbõl, mert az ottani teljesítmény katasztrófa.

Nem tetszett, hogy nagyon magunkra húztuk õket. Veszélyes volt 😉

REAL MADRID

horpeti
A lényeg, hogy már egy kupának se tudtok örülni, ha nincs alázás. 😄
Mit mondjon a Barca drukker akkor? Barca sem brillirozott. Mi legalább nyertünk. 😊

horpeti
Én élveztem. Nem úgy, mint évekkel ezelõtt, amikor nyomasztó Barca fölény volt, és végig olyan nyomasztó érzés volt, és reménykedés. Most legalább azt éreztem, hogy partiban van a Madrid, nem alárendelt szerep. 😊

A második gól miért nem lett megadva? Mert pintó legyalulta Bale-t?

Tibi7
Köszönjük 😊

Egyébként elég feltûnõ volt, hogy 16-osnál már nem passzoltunk, hanem mindenki kapura lõtt. Mintha ki lett volna adva parancsba, hogy amint lehet lõjünk, aztán hátha beakad 1-2.
LasDen
borzalmas volt a játék. 1 játékosnak jobb napott fogott ki, ezért nyertünk, nem azért mert annyival jobbak lennénk. Ha azok lennénk, akkor ez a meccs 4 v 5-1 lett volna....

Csabesz6
+1

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

REAL MADRID

Na azért szerintem ez messze volt a jótól.

REAL MADRID

szomferi

Christian88
Grat, csak ne dobjátok le a buszról <#idiota>

http://www.twitch.tv/hegii

horpeti
Bale beleadott most apait, anyait, teljesen kihajtotta magát. 😊
De a csapat is nagyon jól játszott most, ha kikapunk, se lett volna rossz érzésem. Jó meccs volt nagyon.

Barca fan vagyok, de gratulálok nektek a kupához.

REALista
Megvan😊

SLICK
kis nigger majom alves elmehetne banánt szüretelni

Lol?

REAL MADRID

Ez a Benzema mekkora egy önzõ fasz. Remélem eladjuk a szezon végén.
Benzema megint passzolhatott volna

REAL MADRID

SLICK
na ha innen elbasszuk....