Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Diego nagyot mentett...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jim Morrison
Mi volt ez a google glassos dolog? csak annyit láttam, hogy kispadon adogatják 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szomferi
(lehetõleg minimum 2-vel, hogy keressek is valamit rajta 😄)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REALista
Azt se felejtsük el azért hogy nekünk is nyerni kéne ma azért.😄

Casillas
végülis a Malagában is reménykedhetünk... 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
az a baj, hogyha a Barcában kell reménykedni, hogy számunkra kedvezõ eredményt ér majd el, az nagyon nem kóser 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Na úgy néz ki kikap az Atletico.Lehet reménykedni...😊

REALista
Egymás ellen eredmény.

szucsy89
Pontegyenlõség esetén mi számít?
Shep
Jó lenne kihasználni a többiek botlását!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ProGabe

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/

Na nem mintha bármit is jelentene, de azért na 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
igen tudom hogy elkúrtam, én már a BL döntõvel voltam megáldva 😄

horpeti
A banner kicsit el van irva. Nem 24én van a bajnoki, hanem 4én. Már kezdtem pánikolni. 😄
Most látom, Barca leX-elt Getafeval, akkor az nekik katasztrófa, ami a bajnoki cimi esélyeket jelenti.

horpeti
Az jó, hogy berakja bajnokira is. Biztos azért, hogy még jobb formába kerüljön a döntõbe.

LasDen
azért remélem a döntõn nem fog játszani. nem a tudása (vagy annak általam feltételezett hiánya) miatt, hanem mert egyszerûen nem lesz annyi játék a lábában egy ilyen kihagyás után, hogy egy ilyen fontosságú meccsen játszon.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Carlo Ancelotti: "Diego López will play against Valencia & Celta, Iker Casillas against Valladolid & Español."

És Khedira is bekerült a Valencia elleni keretbe.

REAL MADRID

horpeti
Reál-Chelseanél is benne lett volna ez a pakliban. 😄

LasDen
még nem tudni 😄

Ki fogja vezetni a döntõt? Nem örülök az ATMA-nak, félek megint az aljaskodás megy majd, és nem a focié lesz a fõszerep.

SLICK
hát hogy ilyen fölényesen nyert az AtMa, komoly döntõre számítok és nagyon remélem, hogy nem most fogunk elbukni

<#eljen>

REAL MADRID

LasDen
jobban orulok nekik, mint a chelseanek. de lehet hogy cask azert orulok mert Mou kikapott 😄

Bohócliga... Persze.

Na akkor madridi derbi a BL dontoben 😊

REAL MADRID

SLICK
Hát sztem Perezrõl nagy adag feszkó esett le, hogy ilyet is bevállalt 😄

Effe88
ti nyeritek ne szarjál
cselzi nem fog soha többet blt nyerni
nem lesz még egyszer akkora isteni csoda
ti meg alapból jobbak vagytok

contraste
1. Felejtsük már el ezt a butaságot, hogy nem megérdemelt.. nem véleltlenül nyertünk már így sok-sok meccset.

2. Elég kemény meccs lesz, ha összejön a döntõ nekünk, sztem évek óta a legérdekesebb döntõ lenne, ritkán találkozott ez a 2 csapat, na meg mindkét edzõ dolgozott a másik csapatnál is, remélem összejön!

ain't got no history

Német bajnokságot megnyertük 😄

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

REAL MADRID

horpeti
Ma még ne félj, élvezd ki a gyõzelmet. Tök jó érzés, hogy végre nyertünk nagy meccset, azért az elmúlt években nem ez volt a megszokható. De meg tudnám szokni újra pár évig. 😊

LasDen
a Chelsea odadna a labdat nekunk, aztan akkor baszhatjuk. a jatekosoknak foglamuk nem lenne, hogy mihez kezdjenek vele, ha ennyit naluk van....
Az AtMa meg iden cask szopatott minket. Egyik sem tul biztato 😄

SLICK
Na hát akárkit kapunk ellenfélnek, félek kicsit. Mou Chelseajét a full bekkelés miatt, meg ugye csak 3 évig itt volt. Az Atleticot meg a hihetetlen formájuk miatt. Bár az Atletico ellen könnyebben megnyerhetõ a döntõ szvsz.

De ugye az utóbbi éveket végignézve, nem mindig az a csapat nyer a végén, aki jobban megérdemelné a BL-t lásd pl. Chelsea. Ha õket kapjuk és kimakkolják, tuti agyfaszt kapok

szomferi
na, így kell a döntõben is <#eljen>

amúgy meg Cé kapja be, ez az utolsó gól nem kellett volna, legalább anyagilag jól jártam volna 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Gratulálok a csapatnak, teljesen megérdemelten jutott tovább a Real. Viseljétek méltósággal a gyõzelmet.

horpeti
Jah, ez is egy alternativa, bár Modricnak most nagyon jó helye van Alonso mellett. Nem tetszett Mourinho alatt, hogy nagyon hátul passziv volt. De hát majd kiderül, mi lesz, addig még van idõ.

Alonso nagy klasszis, látni, ahogy a védelmet is irányitja, koordinálja az egész csapatot + klasszis labdabiztosság, passzok. Nehéz egy ilyet pótolni.

SLICK
ez már alázás 😄

Lol, milyen sunyi 😄

REAL MADRID

SLICK
szerintem Modric lesz Alonso helyén elõtte meg Isco és Di María

Tibi7
Pont így volt 😄
LasDen
akarmelyik csapat less a dontoben az ellenfel, nem orulok nekik....

contraste
A PL-ben igen, Ramires egy könyökösért kapott most utólagos eltiltást elég kemény 4 meccsre.(Suarez a harapásért kapott 8-at) Spanyolországban nem tudom.

ain't got no history

Jim Morrison
ilyenekért jár utólag eltiltás?

horpeti
Akkor most végignézhetsz bosszankodás és gyomorideg nélkül egy félidõt. 😊
Én is ezt próbálom. Azért izgultam végig, hogy ne lõjön gólt a Bayern, mert akkor vérszemet kapnak. Most már talán a vérszem is kevés. Azért remélem, nem nagypályázzák el a fiúk.
Várható sok szimulálás, és csetepaté. Ramos remélhetõleg nem húzza fel magát egy sárgára, elég Alonso. Elõre sirok, hogy Illaramendi fog játszani a helyén. :S Isco valszeg nem alternativa.

Mondtam én, hogy szopni fogunk a 4-3-3 miatt. szemlesüt

még rácsap a seggére is 😄

szomferi
ejej, instant piros

SLICK
100%, hát ide olyan fatális hibák kellenek mint a Dortmund ellen, hogy kiessünk, azt meg lehetetlennek látom jelenleg

contraste
<#idiota>

ain't got no history

horpeti
Slick, most mennyi esélyünk van???????? 😄DDD