81624
-
#80178 az Inter szívesen kölcsön veszi ha álljátok a fizuját :D -
#80177 bódulatos rotálás lesz. Kérdés, hogy Ronaldo mikor fog teljesértékűen felépülni a sérüléséből. Mert amilyen idióta folyton erőltetni fogja...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.23. 19:00:49 -
karajjj #80176 Hamesz nekem úgy tűnik leginkább Ronaldo helyettese lesz, bár szerintem túl drága lenne a padozáshoz... -
Monoton #80175 A legnagyobb problémám, hogy az idei átigazolási politikánk katasztrófa még saját magunkhoz képest is. Navast idén felesleges volt elhozni ha Casillas marad az első számú kapus. Lehet azt mondani, hogy lesz egy éve beilleszkedni, mert a kapitány jövőre úgy is lelép (ugye mindenki ezt mondja hogy 2015 Monaco). De akkor miért nem most igazolt el? Vagy ha lehoz egy jó szezont akkor meg minek Navas, maradhat jövőre is a kapuban.
Aztán itt van James leigazolása, ami marketing szempontból tökéletes igazolás, de könyörgöm Carlo taktikájába nem illik bele. Megint ott vagyunk, hogy nem posztra igazolunk játékost, majd kitalálunk neki valamit tanuljon bele. Tehetséges egyébként a srác, TKP poszton simán játszhatna, csak hát jelenleg nálunk nincs ilyen poszt.
Kíváncsi leszek a jövő hétre, ha Di Maria és Khedira lelépnek kellenek valakik a helyükre. Mindenképp kell egy minőségi középpályás Modric és Kroos mellé (bár én egyre többet foglalkoztatnám Iscot) és kell egy csatár mert Benzema számomra még mindig lutri.
Pogba, Reus, Falcao és Negredo azok, akikről cikkezett a sajtó mostanában. -
#80174 Nem kell ugrani a trollokra. :D SG 90%-a troll vagy provokátor. :P -
#80173 Egyáltalán nem volt érdektelen, de le pacser bandázni egy csapatot azért mert nem nyeri meg a spanyol szuperkupát azért túlzás.Főleg úgy hogy nemrég megnyertük az egyértelműen fontosabb UEFA szuperkupát... -
#80172 Mi köze a BL-hez? BL-t nyert a csapat és akkor minden más kupa csak bagó?
Ne mondd azt, hogy számodra érdektelen volt a Szuperkupa és hogy nem szorítottál a csapatnak, hogy megnyerjék!?
-
karajjj #80171 Eléggé idény eleji még a forma. Majd hétfőn jobb lesz már szerintem. Legalábbis remélem!
Simeone továbbra is egy köcsög, az Atletico meg ugyanazt az undorító focit nyomatja tovább az új játékosokkal, mint amit az előző szezonban, de ezt el kell fogadni és így kell őket megverni. A tegnapi balfaszoskodás kevés volt hozzá. -
#80170 a fél karomat adnám érte... -
#80169 Ja bár elcserélhetnénk a Bl címet erre a kupára...:S -
Ferrari23 #80168 Pancser banda :D Megérdemelt Atleti win. -
Ferrari23 #80167 Hát ritka kalap szarok.... Mint két nappal ezelőtt..... -
#80166 Egy értelmes támadásunk nincs megint az egész meccsen. Fehér balett a faszom :D -
karajjj #80165 csak azért raktam be, mert eddig focitémában leginkább ezekről a cipőkről volt híres -
#80164 franc, majdnem eltaláltam :D
ezek a cipők a mezekkel lesznek párban, vagy csak random kép a munkáiról? amúgy vagány lenne a 3rd kithez ilyen cipő :D -
karajjj #80163 basszus, most nézem, hogy megint éjszakai meccs lesz -.- -
karajjj #80162 japán amúgy, név szerint Yohji Yamamoto
-
#80161 nemtom, nekem egyetlen mezzel sincs bajom. Persze, van hogy a színe nem tetszik, de az a meznek csak egy része. Főleg, hogy az első számút el sem lehet rontani. Aztán meg persze, hogy a kísérletezés a többi mezre marad, mert azokkal lehet babrálni. Szerintem jó ez a sárkány, nemtom mit zavar. A magenta is elfogadható.... -
#80160 az utóbbi évek mezei elég siralmasak voltak, egyedül a tavaly előtti hazai mezre tudnám azt mondani, hogy tetszett.. Meg a tavalyi kék meznek szép volt a színe, de maga az a számozás nem jött be... Idén meg ez a buzi rózsaszín most meg ez a sárkány... :|
A kapus mez viszont a legjobb eddig, az tetszik -
#80159 egy kínai (divat?)tervező tervezte a mezt, azé' :D
amúgy szerintem kurva vagány, de az a kurva nyak... olyan ocsmány ezzel a gombos megoldással -
#80158 Nem tök mindegy? Neked úgysem tetszeni, bármi lenne az :D -
#80157 de miért pont sárkány? semmilyen összefüggés nincs a Real meg egy kínai szimbólum között :| -
karajjj #80156 már egy hónappal ezelőtt kiderült #80080
plusz a sárkánytojásos promóból is lehetett erre következtetni
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.08.21. 15:12:52 -
#80155 a sárkány közbelép -
Monoton #80154 3. sz. mez
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2014.08.21. 15:04:23 -
#80153 elég lájti meccs volt, nem maradtál le semmiről -
karajjj #80152 Olyan jól sikerült tegnap az első félidő, hogy el aludtam a szünetben, aztán a végén az ordítozásra ébredtem fel kétszer, majd kinyomtam a TV-t, de ezek szerint nem sokról maradtam le az összefoglalóból ítélve... -
#80151 Na legalább a végén láttunk egy kis focit...:) -
#80150 loál, egyetlen egy magas emberünk volt középen, Bale.... ez így cumi -
#80149 Hámesz:) -
#80148 idény eleje ide vagy oda, a csapat gerince még mindig ugyan az és egyszerűen semmit nem bírtunk felmutatni... vicc
erre James gól :D -
#80147 Eltelt 20 perc egy normális támadás nélkül : ( -
#80145 Szerintem bukó lesz :D -
#80145 De jó most látom hogy a digisport adja a meccsünket...:S -
hugopareiros #80144 -
Monoton #80143 Kezet fogtak ha jól láttam, csak Xabi csúnyán nézett, de azt is ilyen poénosra vette szerintem. -
bacaelit #80142 Xabi Alonso nem fogadta a kézfogást ha jól láttam Platinitól? -
#80141 ki mit tippel mára?
amúgy nem tetszik hogy már megint két vkp-al állunk fel...
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2014.08.12. 20:25:06 -
#80140 Lehet Messi 1 kezes fekvőket nyom. :D Láttad? Én nem. :) -
#80139 akkor te biztos másik VB-t néztél