81624
  • shala
    Én is voltam már kint Madridban Real meccsen. Egy barátom madridi lakos és náluk laktam egy hetet és kivittek meccsre is meg túrára is.
  • karajjj
    Valami infót kaphatok esetleg? Gondolkodom egy őszi madridi meccsen, de igazából azt se tudom, hogy hogyan lehetne a legolcsóbban jegyet venni a meccsre. Gondolom a repülő a legegyszerűbb módja az utazásnak, már 9 ezertől láttam repjegyet a neten. Ezt találtam, ami talán érdekes lehet.
  • Pukkka
    Én voltam párszor.
  • LasDen #80215
    De nem nagyon értem a transzfer okait. Gazdasági biztos nem volt, hisz most hosszabbított és akkora pénzt biztos nem kaptunk érte, hogy megérje. Tehát csak szakmai okai lehettek. Viszont azt nem hiszem, hogy muszáj lenne vásárolni valakit helyette. Most jó lenne Casemiro...
  • Monoton
    Igen, tényleg ;)

Kár Alonsoért, vajon Münchenben kezdőként számítanak rá?
  • LasDen #80213
    nem hinném...
  • karajjj
  • karajjj
    nem lehet, City-Pool egyben nem lehet, inkább PSG-Pool-Roma

egyébként jut eszembe, volt már valaki kint Madridban meccsen innen a topikból
  • Monoton
    Amilyen szerencsénk van:
    Real, City, Liverpool, Roma
  • horpeti
    Lehet azt hittek jobb lesz. :)
  • LasDen #80208
    És én még azt hittem már megvettük Xabi helyettesét Illarramendivel. De akkor ő mi a fasznak is jött ha nem ezért?
  • karajjj
    Abban az esetben, ha Xabi Alonso távozik a Real Madridtól Luiz Gustavo érkezhet, írja a goal.com. A brazil játékost korábban már többször is szóba hozták a Real Madriddal, azonban most már realitása is lehet a pletykáknak a baszk középpályás távozásával. Forrás: Madridom.hu
  • karajjj
    este BL sorsolás

• horpeti
    A sportgéza (asszem) irt tegnap egy cikket, hogy a MU mekkora hülye, hogy ilyen drágán megvette a Noname Di Mariát, aki semmit nem rakott le az asztalra, stb. Elég elfogult volt a cikk. Ráadásul annak, aki látta is Di Mariát játszani, teljesen abszúrd. Szóval vannak ilyenek is. És ez van fent az index en. :)
  • Tibi7
    A kemény mag, és az értelmesebb, igényesebb fele a társaságnak átvonult ide.
  • LasDen #80203
    Jó lett ez. Ügyes gyerek vagy te :D (Csak így a logóm hülyén néz ki :( )

Illarramendi baszk? o_O
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.27. 13:39:21
  • karajjj
    dizájn
    értelemszerűen a vonalak közti dolgokat a megfelelő helyre tessék másolgatni
  • karajjj
    egyszer valamelyik cszka meccs előtti felvezető cikkben akkora fasságokat hordtak össze, hogy írtam egy féloldalas listát a cikkben lévő hibákról, bekommenteltem és írt a pena madridista egyik szerkesztője, hogy inkább őket olvassam és belinkelte mellé ezt
  • LasDen #80200
    én se olvastam már mióta :D
  • miilann04
    amióta olvastam ezt az írást, egyszer se léptem fel a madridistára. :)
  • karajjj
    évek óta nem olvasom :D
  • shala
    Szoktátok olvasni a Madridistát? Akkora szennylap lett abból is.
  • contraste
    "s hozzátette, minden meccsen kitette a lelkét a pályára."

Es ez a lenyeg.. Nyilvan nem lattam minden meccset, amin jatszott, de parat azert igen, es ot sosem lattam csipore tett kezzel setalgatni. Ez manapsag nagy ereny, nem sok ilyen jatekos van mar..
  • Monoton
    Csinálj nyugodtan :)
  • karajjj
    „Véget ért a Real Madridnál eltöltött időszakom, nehéz pár sorba összefoglalni, mit érzek. Megtiszteltetés volt a a Real mezét viselni, büszke vagyok rá, hogy megtehettem, és ilyen társakkal játszhattam együtt. Sajnos mennem kell, de szeretném leszögezni, hogy nem én akartam ezt a váltást. Fejlődni akartam – írta a kedden a Manchester Unitedhoz szerződő Di María. – Miután megnyertük a Bajnokok Ligáját, azzal a reménnyel mentem el a világbajnokságra, hogy a klub vezetősége meghálálja, amit tettem, de ez a várt gesztus sohasem érkezett el. Sportszerű elbánást kértem, de sok hazugságot hallottam, valaki talán nem szeret engem itt. Semmi köze ennek a pénzhez. Remélem, a Manchester Unitednál megkapom, amit itt nem."
    Di María elnézést kért a hibáiért, amit a Realnál eltöltött négy éve alatt elkövetett, s hozzátette, minden meccsen kitette a lelkét a pályára.
  • karajjj
    csinálhatok bannert, vagy jó ez a puritán egyszerűség? :D
  • Monoton
    Na Di Maria elment, jott is ket hir azonnal:
    1. A Madrid képviselői Monacoban tárgyalnak Falcaoról.
    2. Reus megegyezett a csapattal, már csak nekünk kell a Dortmundal.

• karajjj
    élő mezbemutató
  • karajjj
    Hamesz olyan érzést kelt bennem, mintha szűzkislány lenne a diszkóban. Próbálkozik ő, meg látszik, hogy akar, de nem tudja még, hogyan mennek a dolgok, meg nem találja a helyét...
  • SLICK
    Arbeloa pffff.... még egy kérdőjel, hogy az ilyen világtalan balhésok, hogy tudnak még mindig itt maradni a csapattal?
  • karajjj
    Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Modric, James; Bale, Ronaldo és Benzema.
  • shala
    Csak én aggódom Ronaldo szezonjáért? Már lassan fél éve küszködik a sérülésekkel
  • LasDen #80186
    Daniel Levy kihívta az Ice Bucketra Perezt :DDD Vajon megcsinálja-é...
  • SLICK
    attól a hörcsögképű nyomoréktól, hogy a faszba nem bírunk megválni... fel nem bírom fogni ésszel....
    telefonon olvastam a hírt, hát majdnem földhöz csaptam
  • Monoton
    Nem is azzal van a bajom, hogy ő elmegy :D
  • karajjj
    Di María nem jelent meg a Real Madrid délelőtti edzésén, így szinte biztos, hogy már ma, vagy legkésőbb holnap hivatalosan is a Manchester United játékosa lesz.
  • REALista
    75 millio azért nem rossz pénz DM-ért...
  • Monoton
    Carlo lenyilatkozta, hogy DM megy a herceg marad
  • karajjj
    Egyébként néztem a Dortmund meccsét, a Reus gyereket el tudnám képzelni a csapatban, egész ügyesen mozog!
  • Monoton
    Én meg kiprobálnám Benzema helyén - JBC